Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ούτε εγώ είχα υπογραψει τιποτα Αγγελική...

απλα με είχαν πάρει τηλ και μου είχαν πει οτι μας πήραν και θα μας ειδοποιούσαν πότε να πάμε...και όταν μας πήραν για να πάμε τους ειπα οτι τελικά δεν...και παρόλο που το αμελησαμε να πάμε για την αίτηση διαγραφης και ενω περίμεναν αρκετα παιδάκια δεν έδωσαν την θέση μέχρι να κάνουμε την αίτηση διαγραφης!

ο μπόμπιρας με κοροιδευει....:rolleyes:

μέχρι πριν λίγη ωρα είχα αρκετά πονάκια περιόδου και ξαφνικά κόπηκαν μαχαίρι!!!

οπότε δεν τρεφω ελπίδες για σημερα τουλάχιστον!!!:tongue::tongue::tongue:

Α,ναι ε?

χμ...οποτε θα τους πω να μου δειξουν το χαρτί της διαγραφης που υπέγραψα!

Απο την αλλη σκεφτομαι ομως ,το ποτε θα ξεκινησει η Μαριλιζα,κοντευει να φυγει ο Σεπτ. Θα πάει μονο για τον Οκτ δλδ.

Αν μου πουν πως ισχυει η θεση αλλά ακομη να ειμαι στην αναμονη δε θα το αντεξω,ε ποτε πια περιμενουν πάρουν κοπελες τα Χριστουγεννα?

Ρε το μπεμπη...

Βγες καλεεεεεεε

Κανα σεξάκι καναμε να βοηθησουμε την κατασταση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α,ναι ε?

χμ...οποτε θα τους πω να μου δειξουν το χαρτί της διαγραφης που υπέγραψα!

Απο την αλλη σκεφτομαι ομως ,το ποτε θα ξεκινησει η Μαριλιζα,κοντευει να φυγει ο Σεπτ. Θα πάει μονο για τον Οκτ δλδ.

Αν μου πουν πως ισχυει η θεση αλλά ακομη να ειμαι στην αναμονη δε θα το αντεξω,ε ποτε πια περιμενουν πάρουν κοπελες τα Χριστουγεννα?

Ρε το μπεμπη...

Βγες καλεεεεεεε

Κανα σεξάκι καναμε να βοηθησουμε την κατασταση?

τελικά δεν έχεις καταλήξει στον ιδιωτικό εεε???

πάντως το σχολικό είναι μεγάλη υπόθεση...

που να τον τρεχεις τον Κωνσταντινο μεσα στο χειμωνα με το καρότσι...

εγω γιαυτό επέλεξα τον ιδιωτικό...

καλέ μας δουλευει αυτό το παιδί!!!

τουλάχιστον να βγει μέχρι την Κυριακή!

απο σεξάκι...λίγα πράγματα...

δεν την παλεύω....πολύ κουρασμένη είμαι συνέχεια!!!:tongue::tongue::tongue:

εχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στην πουλσατίλα!!!

χαχαχαχαχαχα!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλά και γω που εκανα σεξ...τσάμπα πήγε.χαχαχα

Ειχα καταλήξει στον δημόσιο αλλά με ολα αυτά τα στραβά που γινονται αναθεωρώ σιγα-σιγα...μπάχαλο ειναι ρε γμτ.

Σκεφτομαι και τους 3 μηνες που θα πληρωνω χωρίς να την πηγαινω,ειναι 250 ευρο,το σχολικό δλδ του ιδιωτικου!

Ειναι και πιο λιγα παιδια στο τμημα στον ιδιωτικο,μου ειπε αυτη το ανωτερο 15 ενω στο δημοσιο καμια 25-30ρια...

Ουφ...αυριο θα παρουμε την οριστικη αποφαση.

Καλησπέρα!

Ελευθερίτσα έτοιμη η Εβελίνα να σηκωθεί μόνη της ε?

Βρε πώς μεγάλωσε έτσι η μικρούλα σου?

Πού θα μένουν καλέ τα πεθερικά όταν θα έρχονται?

Στα αγαπημένα τους παιδάκια!!

Σε εμάς! Κάποια στιγμή έχουν σκοπό να φτιάξουν το σπίτι στο χωριό τους κοντά στην Αγ.Γαλήνη να μείνουν εκεί γιατί θέλουν να φύγουν από Αθήνα, ως τότε πιστεύω θα ανεβοκατεβαίνουν συχνά.

Αγγελικούλα καλύτερα να παίρνουν λίγο τη Μαριλίζα όταν γεννήσεις να την πηγαίνουν καμιά βόλτα γιατί εσύ δεν θα μπορέις με το μπέμπη να πολυβγαίνεις, αν τους έχεις σπίτι όλους θα είναι χειρότερα!

Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!!

Σοφάκι εδώ είσαι ακόμα?

Άντε ρε μπέμπη, σε περιμένουμε όλοι να βγεις κι εσύ έχεις αράξει!

Μέχρι πότε έχεις περιθώριο από το γιατρό για φυσιολογικό, λίγες μέρες νομίζω?

Καλά τα πονάκια κι εμένα με μπέρδευαν κάθε μέρα και έλεγα τώρα γεννάω, σε λίγο πάλι τα ίδια, τελικά έφτασα τελευταία μέρα και στα δύο παιδιά, πάνω στην ΠΗΤ.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα , αννιω δεν την παλευεις μεσα ε???

ρε συ του εκανες χουνερι του μεγαλου...μηπως πληγωθει πολυ???

ο μανος τι επαθε??αυτο ειναι αγγελουδι

μπαα όχι και πολύ δε το λες...

δεν είχα και πολλές επιλογές εδώ που τα λέμε τα βιβλία μούλιασαν και σκίστηκαν με δική του υπαιτιότητα. και είχαμε κάνει πολλή κουβέντα περί προσοχής, υπευθυνότητας, σεβασμού για όσα αγοράζουμε κτλ.

κοντεύει τα 6, δεν είναι μωρό. οι πράξεις του θα χουν συνέπειες, δε θα μου γίνει κακομαθημένος σε καμία των περιπτώσεων.

και ακολουθούν κι άλλοι δύο που πρέπει να χουν ένα παράδειγμα.

ήδη ο μάνος ξεπατηκώνει πολλά απ τον μεγάλο στο σχολείο.

με το μανού έχουμε άλλο θέμα (ό,τι είναι αγγελούδι είναι :tongue:) και θ απευθυνθούμε σε παιδοψυχολόγο εν καιρώ. ας περάσει λίγο ο καιρός ακόμα και θα δουμε.

Διαφημίσεις

αννιω , εσυ ξερεις !!απλα μπηκα στη θεση του μεγαλου ...και με λυπηθηκα ....σωστο βεβαια αυτο που κανατε ,,,,αλλα με πληγωνει !!!

θα μεγαλωσουν και αυτα που θα πανε !!ουφ

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

αννιω , εσυ ξερεις !!απλα μπηκα στη θεση του μεγαλου ...και με λυπηθηκα ....σωστο βεβαια αυτο που κανατε ,,,,αλλα με πληγωνει !!!

θα μεγαλωσουν και αυτα που θα πανε !!ουφ

η άλλη λύση ποια θα ήταν; να μη πάει καθόλου σχολείο; με τίποτα. δε θα γίνει υπεύθυνος και θα μάθει ν αποφεύγει τα λάθη του αφού οι γονείς του θα τα "καλύπτουν" συνεχώς.

μπααα

εν τω μεταξύ είναι τόσο αφηρημένος που παίζει πολύ το να το ξανακάνει. το μυαλό πάνω απ το κεφάλι.

θα στρώσει. είναι και ο πιο μικρός της πρώτης.

δεν απογοητεύομαι αλλά θα μαι κάθετη μέχρι να δω αποτέλεσμα.

να πω και την αλήθεια γιατί κακά τα ψέματα ισχύει τα παιδιά των εκπαιδευτικών έχουν μια κάποια μη αντικειμενική αντιμετώπιση απ τους δασκάλους τους και το χω περάσει εκ των έσω μιας και γω ήμουν παιδί εκπαιδευτικών. είναι αυτό που λέει κατά καιρούς η νεκ θα λένε ότι είναι ζωηρά τα παιδιά της δασκάλας...ισχύει αυτό.

αν υπάρχουν στην αποθήκη μάλλον θα του δώσουν. αλλιώς θα τ αγοράσω σοφία μου, 35 ευρώ το κόστος. έχουν πάρει τα πάνω τους κι αυτά απ τη στιγμή που καταργήθηκε ο οργανισμός.

πρώτη ναι.

Διαφημίσεις

χτες έκανε ο μεγάλος ζημιά ανομολόγητη, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και δε λέει ακόμα να κατέβει! έβαλε το παγουρίνο με τα βιβλία μαζί μες τη τσάντα και γίναν όλα μούσκεμα! ενώ του χαμε πει πολλάκις να το βάζε ιστην ειδική θήκη! το χαβά του αυτός.

το τι μάλωμα έπεσε και τι φωνή δε λέγεται. όλα καταστράφηκαν!

σήμερα τον έστειλα χωρίς βιβλία και τετράδια!

μπας και ντραπεί. άδεια η τσάντα τελείως!

μίλησε κι ο ν στο δάσκαλο με τον δημήτρη μπροστά και του εξήγησε το περιστατικό.

για να δούμε.

νεκ τα φώτα σου!

Kαλά έκανες Άννα μου. Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη αυτό και έτσι το αντιμετωπίζουν πολλοί γονείς σε τέτοιου είδους περιπτώσεις. πχ. δε θέλει να γράψει, τον στέλνεις άγραφο και το λες και στο δάσκαλο για να αναλάβει κι αυτός δράση. Θα μάθει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του να αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πράξεών του και να προσέχει περισσότερο τα πράγματά του, τους γονείς και το δάσκαλο. Ίσως σας ωφελήσει κιόλας αυτό που έγινε γιατί τα πρωτάκια που δεν έχουν μπει ακόμα σε μια σειρά δεν προσέχουν τα πράγματά τους και τους καταστρέφονται, τα χάνουν, τα χαρίζουν έτσι στο ξεκούδουνο, οπότε ίσως ταρακουνηθεί και μάθει να είναι πιο προσεκτικός. Σε συνεννόηση πάντα με τον δάσκαλο ώστε να πει κι αυτός μια κουβέντα.

Στην πρώτη τάξη την αρχή πρέπει να είσαι "αμείλικτος". Και ο γονιός και ο δάσκαλος. Μέχρι εκεί που σε παίρνει βέβαια και κρίνοντας από το παιδί που έχεις να αντιμετωπίσεις.

Και ναι συμφωνώ ότι οι εκπαιδευτικοί, από όσο έχω δει με τη μικρή εμπειρία μου, έχουν περισσότερες απαιτήσεις από τα παιδιά των άλλων εκπαιδευτικών, ίσως όχι τόσο σε γνωστικό επίπεδο, όσο σε ότι αφορά στους τρόπους και στη συμπεριφορά. Άσχετο με το περιστατικό βέβαια, απλά το αναφέρω.

Σχετικά με τα βιβλία κι εμείς με τα βιβλία της πρώτης φέτος είχαμε θέμα, καθόλου απόθεμα δλδ και ελλείψεις που καλύψαμε με περσινά βιβλία που είχαμε στην αποθήκη λόγω αυξημένου αριθμού παιδιών στην τάξη φέτος. Κοίταξε και αν μπορείς να εξυπηρετηθείς από άλλο σχολείο. Κανένα γνωστό, σε δημοτικό έχεις? Αν ήταν Τετάρτη είχα να σου στείλω μπόλικα! :tongue:

καλημερα σας !!! τριλεπτη πρωινη γκρινια σημερα και μπηκαμε τραγουδωντας στο σχολικο ..βεβαια παραχωσαμε στη τσαντα ...καραμελεες και ενα τσουρεκακι...

τα καλα του σταθμου ...9μιση ωρα κοιμοντουσαν και οι δυο!!!....

το κακο 10 και ...κοιμηθηκα και εγω !!!

νεκ μου ....εισαι και εσυ της λογικης της αννας ε??ουφ..μαλλον εγω ειμαι λιγο προβατο

θα παμε ανδρο το σκ ...ο μπαμπας μας δενε ρχεται ειναι σε επιφυλακη ... ευτυχως ειναι και οι γονεις μου καλεσμενοι στο γαμο ....και θα φυγουμε σαββατο πρωι ...πρωτη φορα σε καραβι οι μικρες !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα!

χτες το σκιουράκι κοιμόταν απ τις 5.30 το απόγευμα ως τις 11.30 το βράδυ νον στοπ! ξύπνησε στις 4.30 ξανά, αυτό είναι το κλασικό του, πάντα ξυπνάει αυτή την ώρα, και μετά τώρα στις 7.30. ήδη κοιμάται πάλι. τι καλά... φτου του.

εγώ όμως πτώμα...

έχω κι ένα χαζομπούκωμα!

νεκ αυτό ακριβώς είχα κι εγώ σχετικά το τη περίπτωση και τη διαφορετικότητα του εκάστοτε παιδιού.

και το συγκεκριμένο παιδί που είναι απεριορίστων δυνατοτήτων κατά το απεριορίστων διαδρομών θα το πατήσω κάτω σα χταπόδι!!! χαχαχα!

Καλημέρες πολλές!!! τι κάνετε κόρες;

Αννιώ μπράβο στο μικρούλι σου. το έχει πάρει χαμπάρι ότι ο ύπνος θρέφει.

αντε κατερίνα από βδομάδα θα μπαίνει χωρίς κιχ. θα έχει προσαρμοστεί πλήρως.

τα δικά μου πάλι μπαίνουν στο λεωφορείο και ούτε κοιτάνε πίσω τους ένα γεια κάνουν και έφυγαν. το μεσημέρι που τα παίρνει ο πατέρας τους γκρινιάζουν γιατί θέλουν πάλι να έρθουν πάλι με το λεωφορείο.

σχετικά καλά τα πάμε, παρότι από αυτές τις δύο εβδομάδες, έχει ενισχυθεί η πεποίθησή μου ότι πρέπει να τους χωρίσω. κάθε μέρα μπαίνουν τιμωρία στο σταθμο γιατί τσακώνονται μεταξύ τους.

το μικράκι μου καλά. έσκασε το πρώτο του δοντάκι. τρώει λίγο και η παιδίατρος πιέζει να του δώσω κρέμα, αλλά ακόμη δεν το έχω κάνει, ούτε θέλω. στις αρχές του μήνα ήταν 7,7 κιλά και 75 πόντους. ψηλό και λεπτό το αγόρι μου. χθες το βράδυ μου έπεσε από το κρεβάτι, κοψοχολιάστηκα αλλά εντάξει δεν ήταν τίποτα τελικά.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...