Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ ..πολλες καλημερες!!!

"μαμα δε θελω να παω σχολειο ...δε θελω να ειμαι μονη μου ....παρε με μαζι σου , ελα και εσυ"......ηρθε το σχολικο μας ...ανοιξε εκλεισε η πορτα και εφυγε ...με πολυ παραπονο , δακρυα ...τιποτα απο τι συνηθιμενη υστερια της χριστινας ,,,,πολυ παραπονο ...που σε χτυπαει στο φιλοτιμο και σου δενει κομπο το στομαχι!!!

αα....εστειλα το γιωργο για φορμες στο λιντλ ...μου εφερε πυτζαμες!!!ωραιες 6 ευρω η μια ..πηγα και τις αλλαξα ..πηρα τις φορμες ...της επλυνα κιολας ...ωραιες ειναι χοντρουλες..η χριστινα θελει λιγο πιο στενη γραμμη ...γιατι ειναι αδυνατη ..αλλα καλες ειναι

εσεις τι κανετε???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα. Εμείς και σήμερα εδώ, τα τρία μας. Θα δω, αύριο μπορεί να τον στείλω σχολείο γιατί αρχίζει τα δεν θέλω να πάω και θέλω να μείνω με την μανούλα και βλέπω να του κάνει χειρότερο κακό η παραμονή στο σπίτι. Άσε που βαριέται πολύ. Θα τον δω και σήμερα και βλέπουμε.

Η μικρή μου τσαούσο σηκώνεται και κάθεται στην κούνια και πιάνει τα κάγκελα προσπαθώντας να σηκωθεί όρθια. Τώρα και μέρες ανέβασα το κάγκελο μην έχουμε κανένα ατύχημα.

Κατερινάκι είναι δύσκολο για σένα ειδικά που στέλνεις δυο παιδιά μαζί στον παιδικό. Διπλή η αγωνία και το άγχος, ειδικά όταν αντιδρούν κιόλας. Σε λίγες μέρες θα συνηθίσουν, κάνε κουράγιο.

Για Λιντλ που λέτε δεν ξέρω, ρούχα δεν έχω πάρει ποτέ από εκεί, φοβάμαι τις ποιότητες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελε..η μικρη δεν παει παιδικο..αλλα μπηκε σχολικο σημερα για να την αφησει στη μαμα μου..αυτη μπηκε κυρια..και οταν βγηκε ..στη μαμα μου , εκλαιγε .."χινα παω μαζι ..γιο""""

εγω λιντλ ελε, ειχα ξαναπαρει φανελακια ..και καλτσες..και πυτζαμες !!!απο ποιοτητα βαμβακιου , και καλοραμμενα ..μια χαρα ,,,νομιζω οτι ειναι ακλαυτερα ποιοτικως απο αλλα ακριβα ...απλα ειναι περιορισμενα σχεδια νουμερα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα,

Αχ Καθριν,αυτο το παραπονο...το ξερω καλα...σε σκοτώνει...

υπομονη,μερες προσαρμογης για όλους..θα περάσει.

Δε σου κάνει καμια καλή τιμη αυτος εκει να στέλνεις και τη μικρη σχολείο?

Εμενα εχθες η δικια μου επεσε απο το κρεβάτι και εκλαιγε κανα τεταρτο,ποπο τρομαρα που πηρα,πρεπει να της παρουμε προστατευτικο,ο Λ. ελεγε οτι δε χρειάζεται και οτι ειναι μεγαλη πια αλλά να που χρειάζεται τελικα.

Και μάλλον πρεπει να το κανουμε ειδικη παραγγελια γιατι ειναι πολυ παχύ το στρωμα μαζι με το κρεβατι.

Δοκιμασα το παλιο που ειχαμε και ουτε μεχρι τη μεση του στρωματος δε φτάνει.

Παω για εξετάσεις σε λιγο και σερνομαι,μαζι με τη ΜΑριλιζα εννοειται.

Ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα, σκεφτομουν για τους παιδικους,θα δωσω περιθωριο στο δημο μεχρι σημερα,αν δεν εχω απάντηση θα παμε στο ιδιωτικο.

Υποθέτω οτι θα πηραν καποια αλλη στη θεση μου και άντε να τα μπαλώσουνε τωρα.

Δεν ειναι κακό κ αυτο,βλακεία να κρατάω 2 θεσεις σε 2 σταθμούς αλλα δε φταιω και γω, αν ειχαμε ξεκινησει δε θα γινοταν αυτο το μπέρδεμα.

Αυτοι φταινε που μας καθυστερουνε.

Με πηρε και η πεθερα εχθες της ειπα τα νεα για το σταθμο και με αρχισε παλι "μη τη στειλεις καθολου, που θα αρρωσταινει και θα σε κολλησει και θα ταλαιπωριέστε ολοι μαζι,θα την κραταω εγω" κτλ...

Ου, της λεω, θα εχεις 3 μηνες να την κρατας μην αγχωνεσαι!

Να σας πω και τι ονειρο ειδα?

οτι ημουνα στο νοσοκομειο και ειχε ερθει ο γιατρος,με ανοιξε και με αφησε ετσι χωρις να μου βγαλει το παιδι..αιματα δεν ειχα καθολου.

Ερχεται ο Λ. και του λεει, καλα γιατρε τι κανεις? γιατι δε βγαζεις το παιδι?

Ε, λεει ο γιατρός την ανοιξα σημερα αλλά την κλεισω αυριο γιατί δεν εχω βελονα να τη ραψω μετά......

χαχαχαχα

Αχαχαχα όνειρα εγκύων, άγχη εγκύων!!!Αρχίσαν οι εφιάλτες, κοντοζυγώνει η ώρα!

Προστατευτικά έχουμε δύο εμείς γιατί ενίοτε βάζουμε το κρεβάτι και στην μέση, από τζάμπο τα πήραμε, μια χαρά είναι.

Αγγελική παχύ είναι και το δικό μας στρώμα αλλά αυτά τα προστατευτικά μπαίνουν σε όλα τα μεγέθη στρωμάτων, εκτός και αν κολλάει κάπου στο κρεβάτι σας.

Κατερίνα μπερδεύτηκα γιατί κάποια στιγμή ανέφερες πως θα πήγαινε και η μικρή παιδικό, μετά ό,τι δεν την πήραν και τώρα ξαναείπες για το σχολικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ξεω τι φταιει για το ονειρο, εφτιαξα εχθες το βραδυ κατι πιροσκί και με ειχε πιάσει καούρα.Τι το θελα βραδιάτικα.

Κοιτα που πρέπει να περιμενω να τελειωσει ο Ντιέγκο για να παω στο μικροβιολογικο....

ελε δικιο εχεις να μπερδευτεις!!! εξυπηρετηση μου κανει ο οδηγος του λεωφορειου που ειναι και ιδιοκτητης του σταθμου ..να την πηγαινει στη μαμα μου ..προσφερθηκε μαλιστα και μονος του!!

αγγελικη ...ερχεται ο μπεμπακος φουντωνουν και τα αγχη ...τι να σε κανουμε???ψυχραιμια ...

καλα και εγω στο δημοσιο θα παρω σημερα να πω οτι δε θα παω ....φαντασου οτι ακομα δε με εχουν καλεσει να παμε ..μου ειχαν πει στις 16 θα με παρουν τηλεφωνο...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ξεω τι φταιει για το ονειρο, εφτιαξα εχθες το βραδυ κατι πιροσκί και με ειχε πιάσει καούρα.Τι το θελα βραδιάτικα.

Κοιτα που πρέπει να περιμενω να τελειωσει ο Ντιέγκο για να παω στο μικροβιολογικο....

κλασικα , ντιεγκο, ντορα ....μαμα θαλω να δω παιδικα """"δε θελω να πω σχολειο ....το σαββατο χριστινα μου ...και ποτε ειναι σαββατο μαμα?????ααααα!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ελε δικιο εχεις να μπερδευτεις!!! εξυπηρετηση μου κανει ο οδηγος του λεωφορειου που ειναι και ιδιοκτητης του σταθμου ..να την πηγαινει στη μαμα μου ..προσφερθηκε μαλιστα και μονος του!!

αγγελικη ...ερχεται ο μπεμπακος φουντωνουν και τα αγχη ...τι να σε κανουμε???ψυχραιμια ...

καλα και εγω στο δημοσιο θα παρω σημερα να πω οτι δε θα παω ....φαντασου οτι ακομα δε με εχουν καλεσει να παμε ..μου ειχαν πει στις 16 θα με παρουν τηλεφωνο...[/QUOTE]

Εγγυηση!!!!!!

Καλα σωθηκες, λες να σε διαγραψανε κ σένα αν τσεκαραν τις λιστες του εσπα?

ο ιδιοκτητης άπαιχτος!Μπράβο!

καλημέρα κι από δω!

νεκ να χαίρεσαι την αριάδνη!!! το άκουσα χτες στο ράδιο του αυτοκινήτου αλλά δε πρόλαβα να μπω.

λίγο συναχωμένη είμαι και νοιώθω πτώμα αλλά οκ θα πιω κανα καφέ ακόμα να στρώσω! εμ δε μου φτάνουν τα νυχτερινά ξυπνήματα και τα τρεξίματα όλη μέρα κάθομαι να δω και ντιντιβι μέχρι τη μία το βράδυ. τα θέλω και τα παθαίνω. αλλά μάλλον βγαίνει έτσι από αντίδραση, αφού δε κάνουμε και τίποτε άλλο, οι ταινίες είναι η μονη διασκέδαση.

χτες έκανε ο μεγάλος ζημιά ανομολόγητη, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και δε λέει ακόμα να κατέβει! έβαλε το παγουρίνο με τα βιβλία μαζί μες τη τσάντα και γίναν όλα μούσκεμα! ενώ του χαμε πει πολλάκις να το βάζε ιστην ειδική θήκη! το χαβά του αυτός.

το τι μάλωμα έπεσε και τι φωνή δε λέγεται. όλα καταστράφηκαν!

σήμερα τον έστειλα χωρίς βιβλία και τετράδια!

μπας και ντραπεί. άδεια η τσάντα τελείως!

μίλησε κι ο ν στο δάσκαλο με τον δημήτρη μπροστά και του εξήγησε το περιστατικό.

για να δούμε.

νεκ τα φώτα σου!

και με το μάνο εχω θέμα και μίλησα με τη δασκάλα χτες. φάνηκε να το χε καταλάβει κι από μόνη της και μου δωσε ιδιαίτερη σημασία. καλό είναι αυτό που χει τα μάτια της ανοιχτα.

Διαφημίσεις

αμαν το μυαλό μου πια όλο θέλω να πω κι όλο ξεχνάω, αγγελίνα όποτε θέλετε να τον δείτε τον τζέισον εννοείται!!! πάμε και έξω άμα λάχει και παιδότοπους κι από όλα!

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Αγγελική για τον δημόσιο παιδικό μην αγχωνεσαι και αν θελήσεις, σε καμία περίπτωση δε χάνεις τη θέση...

Μας είχαν πάρει και εμάς στο δημόσιο εκτός απο τον ιδιωτικό που ήταν μέσω ΕΕΤΑΑ και μας πήραν τηλέφωνο για να ξεκινησουμε...

Τους είπα οτι δε θα πάμε και να δώσουν τη θέση σε άλλο παιδάκι αλλά μου είπαν οτι δε μπορούν να το κάνουν αυτό αν δεν τους καταθέσω στο δημαρχείο με αριθμό πρωτοκόλλου μια αίτηση διαγραφής...

οπότε είσαι καλυμμένη....;)

μαζί πάμε Αγγελική...κι εγω για κάγκελο για το κρεβάτι ετοιμάζομαι τωρα να της πάρω...παρήγγειλα ένα ίνοξ και τέλος του μηνα θα μου το φέρουν γιατι έχει πεσει 2-3 φορές απο το κρεβάτι το παιδάκι μου τώρα τελευταία...

Αφού για να καταλάβεις το πέσιμο, με ρώτησε και ο γείτονας που μένει απο κάτω, τι μας έπεσε στις 3 τη νυχτα....

α του λέω....μην ανησυχείς....η Βαλέρια ήταν!!!

και γούρλωσε το μάτι!!! χαχαχαχαχαχα!!!

Νεκ να το χαίρεσαι το κορίτσι σου για χθες!!!!

Πάντα υγεια και επιτυχίες σε οτι θελήσει να έχει στη ζωή της!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειχα υπογραψει την εγγραφη στο δημοσιο, ημουνα στο περιμενε.Δε ξερω τι θα γινει δε με πηραν τηλ μεχρι τωρα...

Θα παρω εγω κατα τις 2 να δω αν εχουν νέα.

Εμας ειναι σχεδον ολο το στρωμα εξω ρε γμτ,πολυ λιγο ειναι μεσα στο κρεβάτι, το μετρησα πριν λιγο, περισσευουν 22 εκ στρωματος, ε δεν πρέπει να ειναι και τουλάχιστον 5εκ παραπανω?

Σοφακι, 19 σημερα ε? τι θα γινει? θα σκασει μυτη ο μπομπιρας?

εχεις κανα συμπτωμα?

Το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειχα υπογραψει την εγγραφη στο δημοσιο, ημουνα στο περιμενε.Δε ξερω τι θα γινει δε με πηραν τηλ μεχρι τωρα...

Θα παρω εγω κατα τις 2 να δω αν εχουν νέα.

Εμας ειναι σχεδον ολο το στρωμα εξω ρε γμτ,πολυ λιγο ειναι μεσα στο κρεβάτι, το μετρησα πριν λιγο, περισσευουν 22 εκ στρωματος, ε δεν πρέπει να ειναι και τουλάχιστον 5εκ παραπανω?

Σοφακι, 19 σημερα ε? τι θα γινει? θα σκασει μυτη ο μπομπιρας?

εχεις κανα συμπτωμα?

Ούτε εγώ είχα υπογραψει τιποτα Αγγελική...

απλα με είχαν πάρει τηλ και μου είχαν πει οτι μας πήραν και θα μας ειδοποιούσαν πότε να πάμε...και όταν μας πήραν για να πάμε τους ειπα οτι τελικά δεν...και παρόλο που το αμελησαμε να πάμε για την αίτηση διαγραφης και ενω περίμεναν αρκετα παιδάκια δεν έδωσαν την θέση μέχρι να κάνουμε την αίτηση διαγραφης!

ο μπόμπιρας με κοροιδευει....:rolleyes:

μέχρι πριν λίγη ωρα είχα αρκετά πονάκια περιόδου και ξαφνικά κόπηκαν μαχαίρι!!!

οπότε δεν τρεφω ελπίδες για σημερα τουλάχιστον!!!:tongue::tongue::tongue:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...