Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Νεκταρίτσα γιορτάζει το κορίτσι σου σήμερα?

Να τη χαίρεσαι την κοπελάρα σου!!

Κι εγώ έχω πάρει αρκετά ρουχαλάκια από το λιντλ του Γιάννη και όλα ήταν πολύ καλής ποιότητας, ευτυχώς της μπουμπούς έχω αρκετά που μου έχει δώσει η αδερφή μου, μας έφεραν τώρα και μπουφανάκια δώρο, κασκόλ-γαντάκια, βγάζουμε όλο το χειμώνα, μόνο καλσόν θέλουμε για τα φουστάνια μας!

Ελευθερίτσα καλύτερα είναι το Μανιώ και η μικρή ε, ευτυχώς!

Κράτησε τον σπίτι λίγες μέρες να πάρει τα πάνω του και μετά τον στέλνεις σχολείο.

Κατερίνα τα κανόνισε η μαμά για το σχολικό μια χαρούλα!

Ποιος τη χάρη σας!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σούρνεται το ίντερνετ σήμερα! Φορτώνει κι αυτό κι εγώ όπως στη διαφήμιση! :lol:

Ναι γιορτάζει η κούκλα μου σήμερα! Ευχαριστούμε για τις ευχές! Κι εσείς ότι επιθυμείτε κορίτσια!!! Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!

Να τη χαιρεστε Νεκ!!!ΠΟλυχρονη η κουκλιτσα!!!

Σοφακι, τι γινεσαι? δε θα ερθει καμια επισκεψη το πεθερικο? καιρο εχουνε!

Καλέ συννενοημένες είστε με την πεθερά?

Κι εγώ προχτές το έμαθα, θα έρθουν τέλος του μήνα ή αρχές του άλλου μου είπανε για καμιά βδομάδα!

Απο τέλος του χρόνου όμως που θα πάρει την σύνταξη η πεθερά δεν θα με ρωτάς πότε θα έρθουν αλλά πότε θα φύγουν μου φαίνεται αφού θα τους έχω εδώ μόνιμους σίγουρα!!οιμε!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλέ συννενοημένες είστε με την πεθερά?

Κι εγώ προχτές το έμαθα, θα έρθουν τέλος του μήνα ή αρχές του άλλου μου είπανε για καμιά βδομάδα!

Απο τέλος του χρόνου όμως που θα πάρει την σύνταξη η πεθερά δεν θα με ρωτάς πότε θα έρθουν αλλά πότε θα φύγουν μου φαίνεται αφού θα τους έχω εδώ μόνιμους σίγουρα!!οιμε!!

αχαχα! αυτό σκέφτηκα να γράψω της αγγελικής, τι το μελετάει!!!

μαζί θα μας γράφετε τότε τα κατορθώματα των πεθερικών! από τη μία θα παραπονιέσαι εσύ από την άλλη θα τα χώνει η Αγγελική!

πάω... ήρθε να καταλάβει το λαπτπο ο άρης! φιλάκια!! τα λέμε!!!!

Καλησπέρα. Κοιμούνται τα αγγελούδια μου, κοιμήθηκα και εγώ. Έτσι να βρίσκουμε τους παλιούς μας ρυθμούς γιατί ταλαιπωρηθήκαμε όλοι. Τα άφησα στην μαμά μου και τα 2 το πρωί και πήγα λαική, γέμισα το ψυγείο επιτέλους.

Αγγελική μην είσαι τόσο σίγουρη πως το παιδί δεν θα τρώει εκεί γιατί πολλά είναι τα παιδάκια που δεν τρώνε στο σπίτι αλλά τρώνε στον παιδικό. Αλλά πώς είσαι σίγουρη πως αυτό που είδες να συμβαίνει στην τραπεζαρία του ιδιωτικού δεν θα συμβαίνει και στην τραπεζαρία του δημόσιου?Παιδιά είναι, τα κάνουν αυτά!

Το πουλμανάκι θα σε βολέψει σίγουρα από την άλλη. Δεν είναι εύκολο να ετοιμάζεις δυο παιδιά το πρωί και να τρέχεις έστω και 50 μέτρα μες το κρύο και την βροχή. Το μόνο αρνητικό στην μετακίνηση είναι πως πρέπει στάνταρτ ώρα να έχεις το παιδί έτοιμο, αλλά αυτό είναι θέμα συνήθειας και συνέπειας που πρέπει να επιβληθεί.

Επίσης τα λιγότερα παιδιά στο τμήμα είναι ΜΕΓΑΛΟΟΟΟ ατού, ειδικά επειδή θα έχεις και ένα μωράκι στο σπίτι. Για την αυλή, έχεις δίκιο. Δεν τα βγάζουν και πολύ ειδικά τον χειμώνα το πολύ 10-15 λεπτά νομίζω. Όσο ανοίγει ο καιρός περισσότερο και το καλοκαίρι πιο πολύ αλλά τότε τα παιδιά βγαίνουν και όταν γυρίσουν σπίτι τους.

Στην θέση σου θα κοίταζα πρώτα το προσωπικό και συγκεκριμένα την δασκάλα στο εκάστοτε τμήμα που αντιστοιχεί η Μαριλίζα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σοφάκι ποιος την χάρη σου που θα έχεις την πεθερούλα συνέχεια δίπλα σου, αλήθεια που θα μένουν?

Η μικρή την πέρασε τελείως στο πόδι, μερικές ώρες έκανε πυρετό, 2 φορές πήρε ντεπόν. Ο Μάνος ανέβασε δυο φορές 37,3 και χθες το οποίο έπεσε από μόνο του αλλά έχει στοματίτιδα και αρνείται να φάει από χθες. Πρώτη φορά που τον παρακαλάω να φάει!

Ρώτησα την παιδίατρο αν υπάρχει κάτι για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και μου είπε πως υπάρχει μόνο στην εναλλακτική ιατρική αλλά εγώ θα μπορούσα κάλλιστα να χρησιμοποιήσω το μητρικό γάλα να ενισχύσω τον οργανισμό του. Έχω σακουλάκια στην κατάψυξη πριν ξεκινήσω την αποχή αλλά πώς θα το φάει? Σε κρέμα με καμία δύναμη, το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Μόνο να του νοθεύσω το γάλα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι αποτελεσματικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η δασκάλα που ειδα οταν πηγα ηταν συμπαθέστατη κοπέλα πάντως, το 'χα πει και τότε.

Απο την αλλη ο δημοσιος δεν εχει ακομη δασκάλα και ενας Θεος ξέρει ποτε προβλέπεται να πάρουνε...

Αυριο θα παμε μαζι με το Λ να δει το σταθμο και αν πει το οκ θα υπογραψω την εντολη τοποθετησης, να δω πως θα παρω τηλ στο δημο να τους πω οτι τελικα δε θα πάω, μετα το χαμό που εκανα σημερα...θα φάω τρελο βρισίδι το βλέπω.

Και μεις θελουμε ενισχυση ανοσοποιητικού εφετος, φουλ θα ελεγα, κυριως ο Λ. που περυσι ηταν βδομαδα παρά βδομάδα άρρωστος ,απαπα θα τον στειλω στο πατρικο του, του το ξεκαθαρισα απο τωρα, αν δεν κάνει κάτι και εχουμε τα ιδια τα περυσινα θα μετακομίσει!

Θα ρωτησω την παιδιατρο μας να δω τι θα μου πει, εννοειται και για την Μαριλίζα θέλω.

Ειχα παει περυσι να παρω απο ενα μαγαζι με βιολογικα αλλα ηταν για μεγαλυτερης ηλικιας παιδια,λογικα εφετος θα ειναι οκ.

Σοφία βάστα γερά,εχουμε να περάσουμε χειμώνα ζάχαρη!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εμείς σήμερα με γκρίνια και κλάμα ξεκινήσαμε το πρωί για τον παιδικό...ξύπνησα εγώ παρόλο που δούλευα όλο το βράδυ και τον ετοίμασα πάντα με το καλό...όταν πήγαμε εκεί γκρίνιαξε λίγο αλλά μετά τον πήρε η μία απο τις κοπέλες ...πήγαν στον κήπο και ξεχάστηκε...πήρα μετά απο καμιά ώρα τηλ στο σταθμό και μου είπαν πως όλα καλά είναι...όταν πήγα να τον πάρω ήταν μες στην καλή χαρά...έφαγε όλο το ρυζάκι απο το φαγητό του λίγο κοτόπουλο και σαλατούλα...απο την ώρα που τον πήρα στο σπίτι τραγουδάει "έφτα μικρά αραπάκια παίζουν κρυφτό" ένα τραγουδάκι που κάνουν κανονική αφαίρεση και το "η γιαγιά μας η καλή" μου δείχνει πως κάνουν "βάρκα βάρκα" και "μαράκες" που είναι απλές ασκησούλες γυμναστική...ενθουσιασμένος πάλι!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκ πήγα στα Λητώ και πήρα τις φορμούλες τελικά αλλά αυριο θα πάω και λιντ αν προλάβω να βρώ τίποτα...πήγα mothercare...έχει βάλει τους υπνόσακους 30% και 50% ...αν θυμάστε σαν αυτόν που πήρα πέρυσι του Λ...οι φλις κοριτσίστικoι υπνόσακοι είχαν μόνο 11 ευρώ!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αγγελική για ποιο στόκ μιλάς?Μήπως του mother care Περιστέρι?

Οχι,αυτο που ειναι απέναντι απο το Μουστάκα μωρε,που εχει μάρκες,δε θυμαμαι πως το λένε.

Αληθεια εχει προσφορα υπνοσακους? ααα θα παω αυριο να παρω.

Παντως σημερα που πηγα εγω εδω στο δικο μας Λιντλ ειχε φουλ φόρμες και πυζάμες,στο Αιγάλεω γινεται λιγο πανικος και μπορεί να μη βρεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...