Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρες γειτόνισες!!!

Σοφάκι κρητικό συνονόματη χρόνια πολλά!!!

Να σε χαίρεται η όμορφη οικογένεια σου!!!:D

Νεκ εγω το έχω κάνει το κέικ της κούπας και μια χαρά μου βγήκε!!!

μόνο που επειδή μου είχε φανεί λίγο άγλυκο, μετά το έκοψα φέτες και το πασπάλισα με λίγη ζάχαρη άχνη!!!

νοστιμότατο!!!

στο ψησιμο άλλαξα λίγο τους χρόνους και τον τρόπο λογω ιδιομορφίας του δικού μου μικροκυμάτων, πάντως μια χαρά ψημένο ήταν!!!

έλα βρε γειτονάκι! ποπο σε ξέχασα εσένα! :oops: χρόνια πολλά και καλά σου εύχομαι, να χαίρεσαι την κούκλα σου και με το καλό να αγκαλιάσεις και το αντράκι σου που κοντοζυγώνει!

Κι εμένα ο μικροκυμάτων έχει μέχρι 850 βατ και μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο στο ψήσιμο γιατί η συνταγή λέει 1000 βατ. Εσύ πόση ώρα το έψησες?

Μπορεί να το δοκιμάσω αύριο γιατί είχα λίγο γάλα που το θέλω για να το πιουν αύριο το πρωί τα παιδιά και δεν πήγα σμ, ήμουν μόνη γιατί είναι πάλι ο άντρας μου υπηρεσία σήμερα. Ζάχαρη λέει 3,5 με 4 κουταλιές αν θυμάμαι καλά. Έλεγα να βάλω 3,5... αλλά έτσι όπως τα λες θα προτιμήσω τις 4. :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

σοφακι χρονια σου πολλα!να χαιρεσαι τα παιδακαι σου , παντα με υγεια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

νεκ εκανες μηπως τη κεραλοιφη?πως σου βγηκε?θελω κ εγω..ψαχνω να απρω μεσω νετ γιατι για να φτιαξω δε νομιζω να τα καταφερω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Καλημέρες γειτόνισες!!!

έλα βρε γειτονάκι! ποπο σε ξέχασα εσένα! :oops: χρόνια πολλά και καλά σου εύχομαι, να χαίρεσαι την κούκλα σου και με το καλό να αγκαλιάσεις και το αντράκι σου που κοντοζυγώνει!

Κι εμένα ο μικροκυμάτων έχει μέχρι 850 βατ και μάλλον θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο στο ψήσιμο γιατί η συνταγή λέει 1000 βατ. Εσύ πόση ώρα το έψησες?

Μπορεί να το δοκιμάσω αύριο γιατί είχα λίγο γάλα που το θέλω για να το πιουν αύριο το πρωί τα παιδιά και δεν πήγα σμ, ήμουν μόνη γιατί είναι πάλι ο άντρας μου υπηρεσία σήμερα. Ζάχαρη λέει 3,5 με 4 κουταλιές αν θυμάμαι καλά. Έλεγα να βάλω 3,5... αλλά έτσι όπως τα λες θα προτιμήσω τις 4. :tongue:

Ευχαριστώ κι απο δω για τις ευχές Νεκ μου!!!

τωρα χρόνους ψησίματος δε θυμάμαι γιατι πάει καιρός που το έκανα....βασικά βλέποντας και κάνοντας πήγα και απλά επειδή περνούσε αρκετη ωρα και δε φούσκωνε, άλλαξα μια ρύθμιση και μετά έγινε αμέσως!!!:D

τη ζάχαρη στανταρ την ειχα τσιγκουνευτει γιατι δε μου αρέσουν τα πολύ γλυκά αλλά τελικά την ήθελε...;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

οποιο κοριτσακι θελει ας μου απαντησει εδω

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2458683#post2458683

ευχαριστω!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς. Ετοιμάζεστε για την χειμερινή γκαρνταρόμπα βλέπω ε? Εμείς έχουμε από όλα και τα 2 παιδιά. Μένει μόνο να πλυθούν και να μπουν στα συρτάρια αλλά νομίζω είναι νωρίς ακόμη ε?

Γειτονοπούλες χρόνια πολλά και από εδώ!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα σας !!! ουφ..πηγαμε παιδικο με γκρινια ..μονο γιαγια ..κουραστηκα στο σχολειο..ειναι μονο αγορια και δε μου μιλανε !!!!ολο φωναζουν τα παιδια ...

μπηκαμε νιαουριζοντας...πηρα τηλ μετα απο κανα μισαωρο .ολα καλα μου ειπαν....

ειχα και το σκατο το μικρο..."μονο γιαγια μου χαχαχα!!!!!" θα το παταγα κατω το πρωι.....

για τις φορμες να θυμηθω να στειλω και εγω λιντλ το γιωργο ...εγω πηρα μπενετον 2 παντελονια ..και μια φορμα μινι απο ζαρα ....με ζακετακι ...νομιζω ζαρα πληρωσα 27 ευρω , αλλα ειναι περιποιημενη ..και τα παντελονια τα μπενετον 13 ευρω το 1 !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα!!!

Τι ωραια που κοιμομαστε μεχρι τις 10 καθε μερα,πλάκα πλάκα οταν παει σχολείο δε θα το αντεξω το ξυπνημα στις 8.

Καθριν,μονο αγορια ειναι στην τάξη καλέ? δεν εχει κανα κοριτσάκι?

Εμενα το κέικ μου ειχε βγει αηδια,εντελως αγευστο και απο υφή χάλια, χωρια που αηδιαζα καθε που σκεφτομουν οτι ψηθηκε στο φουρνο μικροκυμάτων.

Καντο βρε Νεκ κ συ να μας πεις!

Ουφ σημερα ηταν ημερα ζυγισματος και ετρεμα,μεσα σε 10 μερες εχω φαει οσα γλυκα δεν ειχα φάει 2 μηνες αλλά ευτυχως ακομη +7 δειχνει,λετε να χάλασε?!χαχαχα

ΚΑι γω παίρνω απο το Λιντλ διάφορα,τωρα της πηρα κατι σεντονάκια (μονο κάτω)με 7 ευρο το τμχ σουπερ μαλακα και ωραια!

Ευτυχως το εχω απεναντι απτο σπιτι οποτε τα προλαβαινω όλα, το κακο ειναι πως εχω ολο αναπάντεχες επισκεψεις του στυλ "ειμαστε διπλα στο Λιντλ μωρε ειστε σπιτι να ερθουμε λιγο?" γκρρρρρρρρρρ.

Πυζαμακια παρηγγειλα απο mothercare ,εχω και απο περυσι ενα κάρο,οποτε ειμαστε φουλ.Ουφ δε θα το γλιτωσω το ζάρα παλι εφέτος!

Α,Ντινα, στο στοκατζιδικο με τα παιδικα στο Περιστερι πηγες? εγω περασα μια βολτα τις προάλλες και ειχε ωραια πραγματακια,βεβαια μια ματιά εριξα γιατι βιαζομασταν αλλά μου φαινεται πως θα ξαναπαω.

ax, αγγελικη μη μιλας για υπνο ...τωρα την παω εγω κατα τις 8μιση ..και εχω συνεννοηθει με τη δουλεια να ργω λιγο ...κανονικα το σχολικο 7και 20 ..που σημαινει εγερτηριο στις 6 μιση ουφ ..ξαναπηρα στο σταθμο ..ολα καλα ...λεει ..τραγουδησαν χορεψαν ...θα παει η μανα μου να την παρει κατα τις 1..θα μεινιε για φαι εκει ...

αγορια εχει φουλ το τμημα ...5 αγορια , και 3 κοριτσια με τη δικια μου μαζι ...εντωμεταξυ οι αλλες οι μικρες ειναι εκει απο μωρα ..ειναι κολλητες ..και η δικια μου δυσκολευεται να κολλησει στη παρεα ..

βεβαια ξαναπηρα σχολειο τωρα ..τραγουδαγε ...μου ειπαν ολα καλα..θα κατσει να φαει και μανεστρα με κρεας

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

νεωτερο ανακοινωθεν απο το παιδικο !!!

ολα καλα ,,εφαγε πρωινο , και λιγο φαγακι ..ολα καλα ...ειναι βεβαια λιγο μαζεμενη ακομα μου ειπαν ....αυριο θα ερθει το σχολικο να την παρει ...ή να το θεσω πιο σωστα να τις παρει ...

επιασε η μανα μου κουβεντα ..οτι θα πρεπει να ερχεται περισσο για την αγγελικη ..και προσφερθηκε ο ιδιοκτητης του σταθμου που ειναι και οδηγος του λεωφορειου και μενει στον ιδιο δρομο με τη μαμα μου ..να παιρνει και τη μικρη στο σχολικο!!!και να παραδιδει στη μανα μου .....ουαου!!!!

καβατζωθηκε η μανα μου ....( και εγω η γαιδουρα βεβαια σκεφτομαι..οτι αν ερχοταν θα εκανε και καμια δουλεια στο σπιτι ...αλλα μην τα θελω και ολα δικα μου)))....ουφ!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

νεοτερο ανακοινωθεν και απο το δικο μας σταθμο τωρα:

Πηρα στο δήμο να ρωτησω ποτε επιτέλους θα ξεκινησουμε...

και τι μου λένε?

Οτι μας διεγραψαν απο τις λιστες!!!!

Γιατι λεει ειδαν οτι μπηκαμε αλλου μέσω ΕΣΠΑ και θεωρησαν δεδομενο οτι θα πάμε στον ιδιωτικο!!!!

χοχοχο

Βαζω κατι φωνες,παλι καλα δλδ που δεν ειχα στειλει φαξ στο εσπα οτι δεν θελω να παω στον ιδιωτικο γιατι θα εμενα εντελως εκτος σταθμων!!καλα το φανταζεστε αυτο?

Τους ειπα οτι δεν θα παω στον ιδιωτικο και μου απαντησαν..οτι θα το κοιταξουν,θα το δουν, θα μιλησουν και με την εεταα μηπως παρουν τα λεφτα εκεινοι τελικα...ισως αυριο λεει να ξερουν,ισως και όχι...

Γενικά,παλι στην αναμονη...γενικα ενα μπάχαλο...

Ωστοσο με παιρνει η ιδιοκτητρια του ιδιωτικου να με ενημερωσει οτι πηγαν οι εντολες τοποθετησεις.

Και λεω τωρα, μηπως να την παω στον ιδιωτικο να τελειωνω???????

ο Λ. λεει πως πολλα εμποδια εμφανιζονται για το δημοσιο και μηπως τελικα να μην πιεζουμε την τυχη μας..και να την παω στον ιδιωτικό να τελειωνει το θέμα.

Οσο για τα θεματα που σας ανεφερα η γνωμη του ειναι πως ετσι κ αλλιως αποκλειεται να τρωει εκει,εδω στο σπιτι και δεν τρωει τιποτα,αρα το θεμα της τραπεζαρίας λήγει.

Λιγοτερα παιδια θα ειναι στο τμημα απο οτι στο δημοσιο.

Στην αυλη ποσο θα παιζανε?ολη μερα? αντε μιση ωρα την ημερα, σιγα το προβλημα,λες και δεν την παμε κουνιες καθε μερα την Ανοιξη.

Ειναι και οι 3 μηνες που θα πληρωνω τσάμπα στο δημοσιο....

Ουφ, πελαγωμενη ειμαι,ειλικρινα.

Εσεις τι λέτε ρε κοριτσια???????

Νεκ, γιορταζει το σκορπιδι σου σημερα??

αγγελικη ..τα συν του ιδιωτικου ειναι το πουλμανακι και ο αριθμος των παιδιων στο τμημα.....τωρα φαι και ιστοριες....εγω δεν εχω απαιτησεις ....σημερα το πρωι ειδα καποια ειχαν φερι και απο το σπιτι τους ..το ενα κουβαλαγε γιαουρτι και το αλλο μια μπανανα...δε βγαζω ακρη ...

εγω λεω να ξεκινησεις ιδιωτικο ....που θα τρεχεις με το μπεμπη περα δωθε ???

με πηρε ο αντρας μου ..τσοχαδιασμενος .....εχουμε τα βασανα μας ..πιεζουν και απο κει ...θα παραιτηθω μου λεει ...να παω σε γραφειο !!!δεν τα εχουμε αναγκη τα λεφτα ...να δω αν θα μου πει το ιδιο ...και οταν θα ερθουν οι λογαριασμοι και δεν εχουμε να πληρωσουμε ...μ' αρεσει που θελει να βαζουμε και λεφτα στην ακρη ...ουφ , παλι τη μαμα θα κανω και εκει ...!!!να κατευνασω τα παθη !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ναι το πουλμανακι ειναι στα πολύ συν,κοιτα ο δημοσιος ειναι πολυ κοντα μου οποτε ειχα σκεφτει να πηγαινω με το καροτσι, ο ιδιωτικος ειναι καμια 250μ πιο πέρα, παλι κοντα το λες αλλά με τα ποδια δεν πας, περνας και λεωφόρο.

Που να παραιτηθει πες του βρε να κατσει στα αβγα του,

το -6% το περασανε και σε εσας ε?

να δουμε και του χρονου που θα μας πάνε,αστα βραστα, αυτα σκεφτομαι και λεω, ας μη θελω και πολυτελειες, 800 θα μου στοιχισει ο δημοσιος και περιπου τα μισα ο ιδιωτικος.

ουφ,παω να την κοιμισω.

μωρε εμενα περυσι την ειχανε στα ωπα-ωπα με το φαγητο,μια ωρα οι δασκάλες απο πανω της για να φάει και αν δε της αρεσε το φαγητο της εφερναν άλλο..να ναι καλα οι κοπελες δεν ειχα κανενα παραπονο.

Αμα εχεις καλομαθει μετα σου κακοφαίνεται..

Εφετος βεβαια με τα 25-30 παιδια στο τμημα και 1 δασκάλα σιγα μην κατσει να ασχοληθει η γυναικα,εδω δε θα προλαβαινει να παει για κατουρημα.

νομιζω οτι το -6% δεν ισχυει ακομα για εμας ,,εκει που ενια περνει και επιδοματα ,,αν παει γραφειο θα τον κοψουν πολλα ..απλα αλλαξανε " διευθυντη¨" τωρα ...και τους εχει τρελανει ολους....

σιγα μην την ταιζουν ....τοσα παιδια στο δημοσιο τι να πρωτοπρολαβει ρε αγγελικη ...εγω δεν την παλευω καποιες στιγμες με τα 2 ,,,αυτη με 22 θα ειναι στα προθυρα νευρικης κρισης

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...