Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Ντινα, στα h&m πηγες?

είχε 2+1 δώρο παντελόνι φόρμας.

Ειδικα για τον παιδικο οτι πιο φτηνο,χάλια θα τα κάνει να το ξέρεις, εμενα περυσι τις μισες μπλουζες τις κατεστρεψε εκει με τα φαγητα και τις σάλτσες.

Ναι μωρε, πρέπει,θα παρει άδεια ο Λ. την επομενη εβδοαμδα να φτιάξουμε το δωμάτιο.Λεμε να το κάνουμε πρασινο+γκρι του πάγου.

Αλλα στους τοιχους τι να βάλω? δε μου αρεσουνε τα ζωάκια ή ντισνευ.

Η κουρτινα πυο εχω τωρα στο δωμάτιο ειναι με αυτοκινητα ασπρομαυρη, οκ δεν ειναι πολυ παιδική αλλά ελεγα μηπως καπως τη συνδιάσω για να μην παίρνω τωρα καινουρια.

Εγώ έστειλα τη μαμά μου σήμερα το μεσημέρι να μου πάρει για τα παιδιά από αυτές τις φορμίτσες!

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/SID-0FE0D701-DACE2A33/lidl_gr/hs.xsl/index_23710.htm

Έχω καταφχαριστηθεί ποιότητα από την πρώτη κιόλας αγορά οπότε κάθε που θα βρω κάτι να χρειάζομαι δεν το σκέφτομαι 2η φορά.

40 ευρώ δε δίνω για δικό μου ρούχο! Ντίνα μπορείς αν προλάβεις να πάρεις τις 2 φορμίτσες αυτές να τις έχει για τον παιδικό που λερώνονται περισσότερο και παίρνεις και άλλες από άλλο μαγαζί. Όχι των 40 ευρώ.

Ειδικα για τον παιδικο οτι πιο φτηνο,χάλια θα τα κάνει να το ξέρεις, εμενα περυσι τις μισες μπλουζες τις κατεστρεψε εκει με τα φαγητα και τις σάλτσες.

Ναι μωρε, πρέπει,θα παρει άδεια ο Λ. την επομενη εβδοαμδα να φτιάξουμε το δωμάτιο.Λεμε να το κάνουμε πρασινο+γκρι του πάγου.

Η κουρτινα πυο εχω τωρα στο δωμάτιο ειναι με αυτοκινητα ασπρομαυρη, οκ δεν ειναι πολυ παιδική αλλά ελεγα μηπως καπως τη συνδιάσω για να μην παίρνω τωρα καινουρια.

Πήγα φιλενάδα αλλά μην νομίζεις οτι η διαφορά τιμών είναι μεγάλη...στα μπενετον έχει τα σετ απο 20 μέχρι 26 ευρώ και απο τα τεστ των περασμένων χρόνων (φρουτόκρεμες,φαγητά,μαρκαδόροι κτλ) βγήκαν σούπερ...στο ζάρα θέλω να πάω αλλά αργότερα...στα h&m είχε ένα μπουφάν απίστευτο και το σκατούλι μου ήταν κούκλος με αυτό αλλά δεν είχε νούμερο....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εγώ έστειλα τη μαμά μου σήμερα το μεσημέρι να μου πάρει για τα παιδιά από αυτές τις φορμίτσες!

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/SID-0FE0D701-DACE2A33/lidl_gr/hs.xsl/index_23710.htm

Έχω καταφχαριστηθεί ποιότητα από την πρώτη κιόλας αγορά οπότε κάθε που θα βρω κάτι να χρειάζομαι δεν το σκέφτομαι 2η φορά.

40 ευρώ δε δίνω για δικό μου ρούχο! Ντίνα μπορείς αν προλάβεις να πάρεις τις 2 φορμίτσες αυτές να τις έχει για τον παιδικό που λερώνονται περισσότερο και παίρνεις και άλλες από άλλο μαγαζί. Όχι των 40 ευρώ.

Ξέρεις τι είδα τώρα στο φυλλάδιο...τα πιτζαμάκια!Τι λές να πάω αύριο καμιά βόλτα???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Κάτι να κρατήσει βάλε! Αυτοκίνητα και μηχανές είναι μια καλή επιλογή νομίζω. Το βλέπω από τον δικό μου. Το δωμάτιο με τα ζώα άντε να βγάλει με το ζόρι τη χρονιά! :lol:

Ντινάκι όλα είναι μια χαρά! Το 110-116 μέγεθος θα σας είναι καλό? Μέχρι τόσο βγάζει στα μπεμπέ αν θυμάμαι καλά. Έχει ρε συ συνέχεια ρούχα! Το καλοκαίρι τους έπαιρνα τα μπλουζάκια τα 3 με 5,99 ευρώ! Πλύνε βάλε! Το μόνο πρόβλημα???? Εξαφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ! Πάνε άλλοι και στήνονται και με το που ανοίγει το σμ τα παίρνουν με τις χούφτες!

Αγγελική ακόμα να μου πεις γιατί βγήκε μάπα το κέικ!!!!!! :lol::lol::lol:

Μπορείς ντίνα να κοιτάς και τα μεγέθη σε ρούχα που βγάζει για αγόρια κι όχι τα μπεμπέ. Δλδ βγάζει φυλλάδιο και λέει π.χ. παντελόνια για αγόρια και δείχνει μεγάλο αγοράκι αλλά ίσως έχει μέγεθος που σας κάνει εσάς μιας και ο λεω είναι ψηλό παιδάκι. δε θυμάμαι τώρα από πόσο ξεκινάει.

αύριο θα προλάβεις?? εγώ στέλνω κόσμο άμα δεν μπορώ να πάω. μαμά, μπαμπά, νονά, όποιον λάχει! :lol: Έχουμε 3 καταστήματα ευτυχώς αλλά και πάλι δεν τα προλαβαίνω κάποιες φορές. Συνήθως επειδή ξεχνάω τη μέρα που το έχει... και πάω μετά... :tongue:

Κάτι να κρατήσει βάλε! Αυτοκίνητα και μηχανές είναι μια καλή επιλογή νομίζω. Το βλέπω από τον δικό μου. Το δωμάτιο με τα ζώα άντε να βγάλει με το ζόρι τη χρονιά! :lol:

Ντινάκι όλα είναι μια χαρά! Το 110-116 μέγεθος θα σας είναι καλό? Μέχρι τόσο βγάζει στα μπεμπέ αν θυμάμαι καλά. Έχει ρε συ συνέχεια ρούχα! Το καλοκαίρι του έπαιρνα τα μπλουζάκια τα 3 με 5,99 ευρώ! Πλύνε βάλε! Το μόνο πρόβλημα???? Εξαφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ! Πάνε άλλοι και στήνονται και με το που ανοίγει το σμ τα παίρνουν με τις χούφτες!

Αγγελική ακόμα να μου πεις γιατί βγήκε μάπα το κέικ!!!!!! :lol::lol::lol:

Καλέ τον φασούλα έχω???Λες να είναι πάνω απο 116 ο μικρός?Αν είναι κανονικές φόρμες το νούμερο θα είναι μιά χαρά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλέ δεν εννοώ αυτό! :lol: :lol: Απλά αν του είναι οκ τα τεσσάρια μπορεί να ξεκινάει και το παιδικό από 4ρι και πάνω και να κοιτάς κι αυτά. Εμένα ας πούμε φοράει το 3αρι οπότε δεν κοιτάω καν τα παιδικά.

Διαφημίσεις

Tην πέμπτη έχω σταμπάρει μπλουζάκια και κορμάκια για την μικρή. έχει μέχρι 86-92 οι κοριτσομάνες με τις μικρές αμέτε! http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=23866

2 μπλουζάκια 6 ευρώ, 2 κορμάκια 4 ευρώ.

Ήρθε μόλις πριν από λίγο ο μπαμπάς μου και μου κρατούσε τις φορμίτσες. Είναι κούκλες! Πολύ καλή ποιότητα, από μέσα είναι αυτό το βελούδο και το σχέδιο πολύ πιο όμορφο από ότι δείχνει στην εικόνα. Του Γιώργου πήρε την μπλε με το αυτοκίνητο και της Αριάδνης την γκρι με τη γατούλα. Είναι και μεγάλες-μεγάλες στάνταρ μας βλέπω να τις φοράμε και του χρόνου! Το 86-92 για τη μικρή και το 98-104 για τον Γιώργο.

Από ότι βλέπω στο 98-104 λέει 2-4 χρονών. Μπορεί να σας είναι καλές κι αυτές Ντίνα. Θυμάμαι δλδ και το 86-92 που είναι για μέχρι 2 χρονών ότι ο Γιώργος το φορούσε ενώ ήταν και 94 πόντους άνετα, δεν φαινόταν δλδ να του είναι μικρό.

Καλησπέρες γειτόνισες!!!

Σοφάκι κρητικό συνονόματη χρόνια πολλά!!!

Να σε χαίρεται η όμορφη οικογένεια σου!!!:D

Νεκ εγω το έχω κάνει το κέικ της κούπας και μια χαρά μου βγήκε!!!

μόνο που επειδή μου είχε φανεί λίγο άγλυκο, μετά το έκοψα φέτες και το πασπάλισα με λίγη ζάχαρη άχνη!!!

νοστιμότατο!!!

στο ψησιμο άλλαξα λίγο τους χρόνους και τον τρόπο λογω ιδιομορφίας του δικού μου μικροκυμάτων, πάντως μια χαρά ψημένο ήταν!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...