Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά είναι και σήμερα το μπούκωμα έχει σταματήσει...μίλησα τώρα με τη κοπέλα που έχει το σταθμό και τις είπα πως αν αύριο είναι καλά θα πάει το μικρό...οκ μου είπε θα το περιμένουμε!Αντε να δούμε τι θα γίνει και με τα τροφεία...

Αγγελική εκεί υπολογίζω και εγώ το πολύ 50 ευρώ να μας πουν...για γραφική ύλη δεν πρέπει να σας ζητήσουν τίποτα να το ξέρεις...τελικά σε ποιο σταθμό θα πάει το γλυκό τουλουμπάκι?

Για μενα θα παει στο δημοσιο, ο Λ. θελει να δει τους σταθμους και μετα θα αποφασισει!!!Αν και δειχνει μια προτιμηση στο ιδιωτικο γιατι πιστευει κ όχι άδικα πως η μετακινηση που προσφέρουν θα με βολεψει παρα πολυ οταν θα εχω το μπέμπη.Συν τα τμηματα που λενε οτι θα ειναι 15αρια ενω στο δημοσιο 25αρια-30. Σιγουρα ειναι μεγαλο ατού.

45 μου ειπε αυτη,τροφεια + γραφικη ύλη, καλα οπως θελει τα βαφτιζει,αρκει να παίρνει τα λεφτά προφανως!

Εχθες με ειχε φρικαρει τοσο πολυ η Μαριλιζα, μου ερχοτανε να ανοιξω την πορτα και να φυγω!!!!!!!!!!!

Τα χαδει ολα, αφου ελεγα αυριο θα την παω στο σταθμο και ας τρωει τα φρούτα κ απτο πάτωμα!!!!!!!:oops::oops::oops::oops::oops:

Αχ Παναγιτσα μου,δυσκολος χειμωνας με περιμένει...!

Μου ειπε η κολλητη μου εχθες,να ρωτησω στο δημο αν γινεται να την ξεκινησω απο Φλεβάρη (οταν γεννησω θα τη σταματησω για 3 μηνες) για να μην πληρωνω άδικα και πάει τωρα στον ιδιωτικό για ένα μήνα.

Θα το κοιταξω αν και χλωμό το βλέπω να το δεχτούν απο το δήμο.

Eπιτέλους αξιώθηκα να πάρω τα πρωτα πραματάκια του μπεμπη!

Παρηγγειλα ζιπουνακια,σκουφακια και καλτσες απο το mother,πηρα και μια πυζαμα για μενα..ηθελα και σουτιεν θηλασμου αλλά αμα δε το δοκιμασω δε μπορω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κ καλή βδομάδα. Χρόνια Πολλά στις Σοφούλες μας!

Πρώτη μέρα στο σχολείο για εμάς, σε κανένα μισαωρακι θα πάω να τον πάρω, ήρθαμε στις 9, γνωρίσαμε τη δασκάλα μας, κι ανέβηκε μόνος του πάνω, δε με ζήτησε καθόλου, τον κατέβασαν να τον αλλάξουν, κύριος, τώρα σε λίγο έχουν αγιασμό, και μετά θα τον πάρω, να μην του έρθει βαρύ για πρώτη μέρα! Ουφ!

καλημερα σας!!!

ουφ ...και εμεις πρωτη μερα σημερα !!!

πηγαμε τραγουδωντας και με πολυ χαρα .....με το που μπηκε μεσα και ειδε τα ταλιμπανια ( σορυ για τις αγορομανες) κολλησε στο τοιχο ....μαμα μη φυγεις εκατσα κανα μισαωρο μαζι της ..την αφησα και σκαρτα 1 ωρα μονη της ...μου ειπαν νιαουριζε ..μελαγχολικη την ειδα αγχωμενη .....

στη γιαγια της ειπε ..οτι τα αγορια φωναζαν και δεν της μιλουσαν ..και μετα το επαιζε καμποση στη αδερφη της ....οτι θα παει αυριο σχολειο και η μικρη δε θα παει γιατι ειναι μικρη ....

η οποια μικρη ζουσε ενα δραμα το πρωι με τη χριστινα ...της τραβαγε τη τσαντα """χινα , μαζι παω ...γιο παω μαζι """ και κλαμα ...

τελικα αποφασισα θα την παω τον ιδιωτικο ..νομιζω οτι στο δημοσιο δε θα προλαβαινει να της δινει σημασια η δασκαλα ...και η δικια μου ειναι ευαισθητουλα ..ουφ...θα τα πανε και κολυμβητηριο λεει ..1 φορα τη βδομαδα!!!!!

ελε μου ...η ιωση μου θυμιζει της χριστινας την αυγουστιατικη ,,μεχρι και 36ωρο εκανε απυρετη ....και ξανασηκωωε και απλι απο την αρχη ..πολλα περαστικα ...

ντινακι περαστικα στο αγορι σου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ουφ απύρετη ακόμη η μικρή, ο Μάνος έκανε ένα 37,3 και μετά πάλι έπεσε στα 36,3. Για γερά νεύρα είναι αυτή η ίωση. Κατερινάκι πόσο κράτησε αυτός ο εφιάλτης?

Ωστόσο πήρα την παιδίατρο (την έχω πρήξει την καημένη) και της ζήτησα να έρθει ή να πάω εγώ να τα δει και τα δυο. Ο Μάνος έχει φλέμα με βήχα και παραπονιέται για το στοματάκι του, είδα μια άφθρα και δεν έχει όρεξη να φάει. 4 παρά τέταρτο θα είμαι εκεί!

Σοφούλα μας χρόνια πολλά. Γερή και υγιής να είσαι να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και αυτά την μανούλα τους.

Καλή αρχή στα παιδάκια σας κορίτσια. Θα συνηθίσουν σιγά σιγά, τα καρπουζάκια μας είναι κοινωνικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχ, ελευθερια μου ...μοιαζει πολυ με της χριστινας και της αγγελικης ...και εμεις ειχαμε 1, 2 ασπαρα σημαδακια στο στομα..μου μιλησαν και για κοξακι ( ιωση και αυτη) ..εμεις ταλιαπωρηθηκαμε ..ουσιαστικα 6ημερο ...και μετα απο 2 μερες ...καναμε αλλο ενα τριημερο...πολλα περαστικα , ελπιζω να το περασετε πιο ανωδυνα ...

ευχαριστουμε για τις ευχες σας !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Τι περίεργο. Στην σοκολάτα και τα μπισκότα το στοματάκι μας δεν πονάει!!!Με κοροιδεύει μου φαίνεται. Του έδωσα 2 κίντερ γιατί έχει 1 βδομάδα να φάει γλυκό και το ζητούσε ο καημένος. Με πυρετό νομίζω δεν κάνει να δίνουμε σοκολάτα ε?

Κατερινάκι ο Μάνος διανύει το τέταρτο 24ωρο τώρα, η μικρή το δεύτερο. Δεν με ανησυχεί η ίωση αλλά μην είναι κάτι άλλο. Πάντα αυτό με αγχώνει, ιδίως αν δω πυρετό. Άλλα συμπτώματα είχαν?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελε, ξεσπασε λιγη μυξα ..και βηχας κυριως το βραδυ ..αλλα οιχι κατι ιδιαιτερο ..ειχαν πυρετο αφαγια , γκρινια.....κια η μεγαλη μου ειχε πει κανα 2 φορες οτι ποναει το στομα της....α και τσιμπλες !!!

και εγω αυτο φοβαμαι ..μην ειναι τιποτα αλλο!!!αλλα τελικα μια απλη ιωση ..ολα καλα θα πανε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Ο Μάνος είχε τον βήχα από την Τρίτη που γύρισε από το σχολείο και πυρετό έκανε Παρασκευή ξημερώματα. Από το Σαββάτο κάνει βήχα με φλέμμα και σήμερα τον βλέπω λίγο μπουκωμένο. Αφαγία δεν θα έλεγα ό,τι είχε, εκτός σήμερα που μου κοπανάει πως πονάει το στόμα του. Όλες τις μέρες όμως έτρωγε κανονικά.

Τελικά μάλλον θα πάω μόνο τον Μάνο στον γιατρό. Ουσιαστικά για τον βήχα θα τον πάω. Η μικρή δεν έχει εκδηλώσει ακόμη κάτι οπότε άδικα θα την ταλαιπωρήσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γυρισαμε, πτωμα ειμαι, ποπο καμία αντοχη πλέον,κουραζομαι για πλάκα.

το τι γαιδουριά στον οαεδ,εγκυος με μικρο παιδι μαζι και δεν ειπε ενας χριστιανος να περασω, ε πέρασα μονη μου κ γω, σιγα μην πειρμενω να φιλοτιμηθούνε τα γαϊδούρια.

Καθριν,ειναι πολυ θετικο να ειναι μονο 9 παιδάκια, δε το συζητω!

Αντε καλη αρχη στο Χριστινάκι!!!

Τελικά,στα 3 τα παιδάκια ειναι πολυ πιο ωριμα για σχολειο,καμια σχεση με τα 2 χρονα.

Καλησπέρα σας! Σοφούλα μου να χαίρεσαι το όνομά σου! Πολύχρονη, γερή, ευτυχισμένη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Περαστικά και στα παιδάκια τα αρρωστούλια! Κι εδώ χθες έκανε κρύο και το βράδυ δεν ξέρω τι να τα ντύσω να μη μου κρυολογήσουν. Στην αρχή ψιλοζεσταίνονται, μετά κρυώνει το σπίτι και η μικρή δε σκεπάζεται με το σεντόνι... τρέχα γύρευε τι να την κάνω.

Καλή αρχή και στα παιδάκια που ξεκινάνε αυτή την εβδομάδα παιδικό!

Αγγελική κουράγιο μα κοντεύεις! Σε λίγο που θα έχεις βαρύνει κι άλλο θα έχει κρυώσει ο καιρός και δε θα δυσφορείς. Και στις δύο εγκυμοσύνες πάντως που έφαγα καλοκαίρι μπόλικο όπως εσύ, η ζέστη ήταν το χειρότερό μου σε συνδυασμό με το βάρος. Εγώ είχα βαρύνει και πολύ στη μπέμπα και το κατάλαβα καλά-καλά! Είχαμε και το Γιωργί μωρό και ήθελε να τον σηκώνεις, καροτσάδες και παιχνίδια και ήταν ακόμα πιο δύσκολο.

Δε μου είπες γιατί ήταν αηδία το κέικ??? Να μην το επιχειρήσω λες? Εγώ αναρωτιόμουν αν ψήνεται σε τόσο λίγο χρόνο...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!

Να χαίρεστε κι εσείς τα παιδάκια σας!

Αγγελικούλα με έναν πόνο κοριτσάκι!

Ελευθερίτσα περαστικά στα μικρά! θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει, βάζε μπόλικο ορό να σπάει τα φλεματάκια του Μάνου.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Πήγαμε με τον μικρό βόλτα σε γνωστό πολυκατάστημα να δούμε αν έχει φόρμες...βρήκα μόνο σε μαγαζί με αθλητικά αλλά ρε κορίτσια 39,90 η μία για να την σέρνει ο Λ στον παιδικό????Πολλά δεν είναι ή εγώ είμαι τρελή???Για 4 φόρμες 160 ευρώ δεν μπορώ να δώσω ρε κορίτσια γιατί αν βάλεις και όλα τα άλλα μας βλέπω στο φανάρι και τους 3!!!!Τελικά θα με πάει αύριο ο Δ στο Περιστέρι στo benneton και τέλος μιά χαρά ποιοτητα και τιμές έχει...Αγγελική στο Αιγάλεω έκλεισε το μαγαζί τέλος...αν βρώ και μπουφάν εκεί έχει καλώς αλλιώς βρήκα στα h&m ένα φοβερό αλλά δεν είχε νούμερο και πρέπει α τρέχω στην Αθήνα...πράσινο,φουσκωτό και με κουκούλα...γλύκα ήταν!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Οκ είναι ο Μάνος. Μια ήπια στοματίτιδα του βρήκε και γενικά μας είπε πως την ίωση την περάσαμε πολύ πολύ ήπια. Η μικρή είναι ακόμη απύρετη, για να δούμε. Πάντως αύριο σίγουρα δεν θα πάει το παιδί παιδικό, πιθανόν ούτε και μεθαύριο.Σκέφτομαι να τον κρατήσω όλη την εβδομάδα αν και έχω αφήσει κάποιες δουλειές που είχα προγραμματίσει από την προηγούμενη εβδομάδα αλλά βλέπουμε.

40 Ευρώ μια φόρμα βρε Ντινάκι?Πάνε καλά???Σε συνοικειακά μαγαζιά βρίσκεις με 20-25 Ευρώ, τουλάχιστον στην δική μας αγορά. Δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά, μια φόρμα puma και μια allouette μου έκανε μες τα μελάνια πέρυσι και μια φόρμα nike την έσκισε (ήταν από αυτές τις νάυλον με την επένδυση από μέσα).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...