Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα. Μετά από 16 ώρες απύρετος μου έκανε ένα 38,7 το οποίο έπεσε αμέσως. Είχα δώσει ντεπόν αλλά βλέποντας την εξέλιξη έπεσε μάλλον μόνο του. Από τότε φτάνει στο 38 ο πυρετός και πέφτει. Πάνω κάτω συνέχεια, αντιπυρετικό δεν ξαναέδωσα.

Το κακό είναι πως κόλλησε και η μικρή. Από τις 6 το ξημέρωμα έχει δέκατα, περιμένω να δω πως θα πάει και αυτή.

Νεκτ δες εδώ

http://www.e-tapis.gr/

http://www.halia.gr/

http://www.carpetvista.gr/

http://www.homeeshop.gr/default.asp (από αυτό έχω ψωνίσει 3 φορές αλλά όχι χαλιά)

Τα προηγούμενα σάιτ είναι δοκιμασμένα από κοπέλες στο πάρεντςκαι αν δεν βρω κάτι στην Βιοκαρπέτ θα πάρω μάλλον αυτό

http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=2950

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ πολύ Ελευθερίτσα μου! Θα ρίξω μερικές ματιές! Αυτό που θέλεις για τη μικρή είναι γλύκα! Και η δικιά μου τρελαίνεται για τη μίνυ! Την έχουμε σε ζωγραφιές, στην πόρτα του δωματίου μας, σε λούτρινα και τη βλέπουμε και στην τιβί μαζί με όλη την παρέα. Κάθε βράδυ τα καληνυχτίζουμε κιόλας! Έχει πλάκα που μου τους λέει όλους, μίκυ, μίνι, γκούφυ, πλούτο, πιτ και τον ντόναλτ το λέει και ολόκληρο, "ντόλαντ ντακ"! Και τη "πιγκίπισσα νταίζη" :lol:

Περαστικά και στα μικράκια σου! Κόλλησε και η μικρούλα? Πότε πρόλαβε ρε γμτ που την είχες και στην απομόνωση? Αυτή λογικά θα τη βγάλει ελαφριά με το θηλασμό.

Κοιτάξτε τι βρήκα!!!!!!!!!! Τέλειο?????????

Αγγελική τέλειο για το σενάριο "ξαφνική επίσκεψη πεθεράς για να καμαρώσει τον Κων/νο και δεν έχεις κάτι να κεράσεις" :lol:

http://www.eimaimama.gr/2011/11/sokolatenio-cake-se-5-lept.html

Κοιτάξτε τι βρήκα!!!!!!!!!! Τέλειο?????????

Αγγελική τέλειο για το σενάριο "ξαφνική επίσκεψη πεθεράς για να καμαρώσει τον Κων/νο και δεν έχεις κάτι να κεράσεις" :lol:

http://www.eimaimama.gr/2011/11/sokolatenio-cake-se-5-lept.html

χαχαχαχα

το χω φτιάξει στη Χίο!!!!!!!!

αηδία!!!!!!!!

με τον Κωνσταντινο δεν θα υπαρχουν ξαφνικες επισκέψεις, θα κατασκηνωσει εδω ρε!

Άσχημο να είναι ο γιατρός φραγκοφονιάς, ειδικά ο μαιευτήρας!!!Εμένα στον δικό μου αυτό με χαλούσε πολύ. Βρε εξετάσεις του πήγαινα να δει, πχ. αυχενική να ρίξει μια ματιά και έπαιρνε 30Ευρω για 5λεπτά χωρίς να κάνει υπέρηχο εννοείται. Το ίδιο και στην β'επιπέδου και στο ντόπλερ.

Αγγελική έπλυνες πράμα ή όχι? Ρε συ έχεις δει τι ελλείψεις έχεις, πότε θα ψωνίσεις?Ευκαιρία ήταν τώρα με τις εκπτώσεις, λογικά θα έχουν ακόμη προσφορές.

Νεκτ δεν έχω δει εδώ πλάκες ΑΒΕΑ αλλά θα κοιτάξω προσεκτικά την συσκευασία της σκόνης ΑΒΕΑ αν αναφέρει ό,τι είναι μόνο για ρούχα. Μην μας πιάσει καμιά φαγούρα:)

Στο μπαλκόνι έχω μια πλαστική ντουλάπα και έχω όλα τα απορρυπαντικά. Εκεί έχω και την κούτα με τα υλικά για τα γιατροσόφια.

Ντίνα θυμάμαι το περιστατικό με τον πυρετό και την τρομάρα σου. Δεν θυμάμαι όμως να σας έχει πει κάτι ιδιαίτερο ο γιατρός αλλά μάλλον κάνω λάθος ε? Σας είπε να προσέχετε?Μιας φίλης μου ο γιος έχει ένα τέτοιο θέμα και εκεί γύρω στα 5 θα περάσει αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε. Είχε μείνει αναίσθητο κάποια στιγμή που ανέβασε πυρετό.

Μετά από 16 ώρες απύρετος ανέβασε 38,7 και του έδωσα ντεπόν αλλά έπεσε αμέσως ο πυρετός οπότε υποθέτω πως είμαστε στα τελειώματα και η ίωση ξεψυχάει. Ωστόσο θα κοιμηθώ και απόψε μαζί του για να είμαι ήσυχη.

Δεν μας είχε πεί κάτι ιδιαίτερο ο γιατρός και μπορεί να μην ξαναγίνει ποτέ αλλά αν έγινε μία φορά μπορεί να ξαναγίνει μέχρι τα 5...τότε βέβαια ήταν βαριά η ίωση...φοβόμαστε και εμείς λίγο παραπάνω...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Ο γιόκας μου εκτός απο εκείνη την μία φορά προχθές που έκανε ένα 37,8 δεν έχει ξανακάνει πυρετό.Ένα μπούκωμα μας έχει μείνει που το αντιμετωπίζουμε με θαλασσινό νερό...αύριο λέμε να μην τον στείλουμε πάλι σχολείο...εσείς μετά απο κρύωμα πότε τα ξαναστέλνατε?Νομίζω πως το φρόνιμο και για το παιδί αλλά και για τα υπόλοιπα παιδάκια είναι όταν γίνει τελείως καλά το παιδί...μην κολλήσει και τίποτα άλλο ε?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αχ πολύ όμορφα τα χαλιά για τα κοριτσάκια σας!!!!

Εμείς χαλί πήραμε την πρώτη χρονιά παχύ και βαρύ και δεν ήταν καθόλου εύκολο να το βγάζω έξω για να αεριστεί...όταν ήρθαμε σε αυτό το σπίτι το παιδικό δωμάτιο ήταν πολύ πιό μεγάλο και πήραμε το περασμένο χειμώνα μοκετα αυτοκινητόδρομο για όλο το δωμάτιο...αυτό θα βάλουμε και φέτος γιατί ο μικρός επαιξέ πάρα πολύ με τα αυτοκινητάκια του πάνω στην μοκέτα και γιατί είναι καινούργια!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Περιμένουμε τον νονό του μικρού και την κοπέλα του και ο μικρός έχει ενθουσιαστεί...απο τις διακόπες τον έχει ξαναδεί μόνο μία φορά και του έχει λείψει πολύ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

χαχαχαχα

το χω φτιάξει στη Χίο!!!!!!!!

αηδία!!!!!!!!

με τον Κωνσταντινο δεν θα υπαρχουν ξαφνικες επισκέψεις, θα κατασκηνωσει εδω ρε!

:lol::lol: Θα κατασκηνώσει στο σπίτι σας!! Τυχερηηηηη!!! :tongue:

Γιατί αηδία το γλυκό?? ξενέρωσα και ψηνόμουν να το δοκιμάσω ρε γμτ!

ντίνα κι εγώ νομίζω ότι είναι καλύτερο να γίνει τελείως καλά και μετά να το στείλεις σχολείο. θα δεις και αύριο πώς είναι και πράττεις ανάλογα.

πήγαμε κι εμείς τώρα το βραδάκι βόλτα στο λιμάνι με τη νονά της μικρής. είχαμε κι εμείς λίγες μέρες να τη δούμε, ωραία ήταν! πήγαμε σε μία σοκολατερί, η χαρά του παιδιού ένα πράμα! αυτό με το φοντύ με τη λιωμένη σοκολάτα και τα διάφορα συνοδευτικά δεν το είχα δοκιμάσει! μου έβαλε ιδέες για νύχτες χειμωνιάτικες... γεμάτες θερμίδες! :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Ουφ όλη μέρα με το θερμόμετρο παραμάσχαλα.

Ο Μάνος έκανε για 23ώρες μόνο δέκατα και μια στιγμή κάνει ένα 39, έδωσα ντεπόν αλλά έπεσε μόνος του ο πυρετός εφόσον σε 5 λεπτά είχε 38 και μετά 37,3. Εκεί που λέω πάει πέρασε, στις 1 την νύχτα ξανακάνει ένα 38,1 και για να κοιμηθούμε όλοι ήσυχα και χωρίς άγχος του έδωσα αντιπυρετικό. Προς το παρόν δεν έχει τίποτα. Αν ξανανεβάσει έστω και δέκατα θα μιλήσω με την παιδίατρο μήπως να τον πάω να τον δει.

Επίσης και στην μικρή έδωσα αντιπυρετικό στις 1 αν και είχε μόνο δέκατα. Δεν θα κοιμόμουν λεπτό, τα παιδιά ανήσυχα και το θερμόμετρο να με τρελλαίνει. Μια 36,9 και μια 37,9. Έτσι κοιμηθήκαμε όλοι καλά. Η μικρή προς το παρόν απύρετη επίσης αλλά δεν παίρνω θάρρος. Έτσι και ο Μάνος μου έκανε 15 ώρες απύρετος τελείως το δεύτερο 24ωρο. Ουφ. Ας γίνει καλά έστω ο Μάνος να έχω μόνο την μικρή γιατί έχει κλείσει το 3ωρο 24ωρο σε εκείνον και ανησυχώ.

Ντινάκι να περιμένεις 3 μέρες μετά που θα εξαφανιστούν τα συμπτώματα να γίνει καλά το παιδί και μετά το στέλνεις. Αφενός για να μην κολλήσει και τα άλλα παιδάκια (αν το έκαναν όλοι οι γονείς έτσι νομίζω θα ήταν πολύ λιγότερες οι ιώσεις από τον παιδικό) και αφετέρου να αναρρώσει το παιδί αλλά να είσαι και εσύ πιο ήρεμη πως είναι καλά και δεν θα ξεφύγει κάτι την προσοχή της δασκάλας.

Νεκτ την μικρή την είχα στην απομόνωση με την μαμά μου δηλαδή μόνο το πρώτο 24ωρο και αυτό για μερικές ώρες. Δεν γίνεται ρε γμτ να την έχω μακριά για πολύ. Κυρίως γκρινιάζει αυτή, όταν με βλέπει τρελλαίνεται. Αλλά εκείνη την 1η μέρα καλά τα κουλάντρισα εγώ, δεν ήρθαν σε επαφή. Ο Μάνος ξέρει ό,τι όταν έχουμε πυρετό δεν πλησιάζουμε το μωρό και μου κάνει εντύπωση πόσο το σέβεται και το κατανοεί αυτό. Το Σαββάτο όμως ο καλός μας ο μπαμπάς αγκάλιαζε το ένα και στο καπάκι το άλλο χωρίς να πλύνει χέρια. Επίσης είχε την μικρή στον καναπέ και πλησίασε και ο Μάνος, έδινε παιχνίδια κτλ. Αναπόφευκτο ήταν. Στρίγγλιζα εγώ να κρατάει κανόνες υγιεινής και να μην τα φέρνει κοντά αλλά μάταια, να το αποτέλεσμα. Τελοσπάντων, είναι δύσκολο σε ένα σπίτι να μην κολλήσει και το άλλο παιδί ειδικά όσο μεγαλώνει και δεν μπορείς να το περιορίσεις κάπου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα!

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις...εδώ λοιπόν θα είμαστε παρεούλα!!!

Ελ κυκλοφορεί μία ίωση που κάνει αυτό ακριβώς...εκεί που είσαι απύρετος για κάποιες ώρες ξαφνικά ξανακάνεις πυρετό...ο άντρας μου αυτό περνάει...κάθε βράδυ ένα 37,5...

περαστικά σας και γρήγορη ανάρρωση...νομίζω οτι το καλύτερο είναι να πάρεις τον παιδίατρ τηλ και να έρθει να ρίξει στα μικρά μιά ματιά.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα Ντινάκι, ο Λίο πώς είναι? Με την παιδίατρο μίλησα χθες 3 φορές και μου είπε πως δεν βρίσκει λόγο να δει τα παιδιά γιατρός. Αν ξανακάνει ο Μάνος δέκατα θα την πάρω οπωσδήποτε να τον πάει να τον κοιτάξει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά είναι και σήμερα το μπούκωμα έχει σταματήσει...μίλησα τώρα με τη κοπέλα που έχει το σταθμό και τις είπα πως αν αύριο είναι καλά θα πάει το μικρό...οκ μου είπε θα το περιμένουμε!Αντε να δούμε τι θα γίνει και με τα τροφεία...

Αγγελική εκεί υπολογίζω και εγώ το πολύ 50 ευρώ να μας πουν...για γραφική ύλη δεν πρέπει να σας ζητήσουν τίποτα να το ξέρεις...τελικά σε ποιο σταθμό θα πάει το γλυκό τουλουμπάκι?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα,

Περαστικα στα αρρωστούλικα,ειναι και άτιμος αυτος ο καιρός,την αρπάζεις χωρίς να το καταλάβεις, θέλει προσοχη.

Σοφάκι,πολυχρονη!!!!!!!!!!

Να σε χαιρονται μικρούλα της παρέας!!!!!!

Εμεις καλα, πριν λιγο σηκωθηκαμε,η μικρη παραφυλάει κάθε πρωι ποτε θα φυγει ο πατερας της για δουλεια για να ερθει να αγκαλιαστούμε στο μεγαλο!

Το τι ξενερωμα εφαγε το Σ/Κ που ηταν εδω ο Λ. δε λεγεται!

του λεγε το πρωι "μπαμπα,παλι δε θα πας δουλεια σημερα?" χαχαχα

Βρε το μαμοθρεφτάκι μου!

Η πεθερα ναι, αφου μου λεει, θα μαγειρευουμε και θα τρωμε εκει,ολη μερα εκει θα ειμαστε για να σε βοηθαμε!

Καλα,ναι λεω γω τωρα, σαν ερθει κεινη η ωρα και με πιασουν τα νευρα μου εχει να γινει...

Οπως και τη Χιο φανταζομαι πως ετσι θα ειμαι και τωρα, δεν ηθελα καθολου κοσμο στα ποδια μου, ένα φαϊ να μου φτιάχνουνε μονο και γεια σας!

Εξάλλου ο Λ. θα πάρει 1 μηνα άδεια οταν γεννησω με το καλό οποτε βοηθεια θα έχω.(Βελ εσυ μη σχολιάσεις!!! χαχαχα :) )

Πρεπει να παω ΟΑΕΔ για την κάρτα μου και μετα καμια παιδικη χαρά να αραξουμε λιγο,ελπιζω να μη βρεξει και σημερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...