Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα! Περαστικά στα παιδάκια σας ντίνα και λευτεράκι!

μπήκα για αυτόν ακριβώς το λόγο για να σου γράψω έλε για το σαπούνι. το είχα δει προχθές, είχα σχολιάσει τα υπόλοιπα και μετά θυμήθηκα ότι είχα ξεχάσει να το σχολιάσω. χθες το ξαναθυμήθηκα ότι το είχα ξεχάσει :lol: και σήμερα το πρωί που πέρασα από το δωμάτιο με τα υλικά λέω αν δεν μπω τώρα θα το ξαναξεχάσω!

Εγώ είχα βάλει πλάκα αβεα μία πράσινη και μία λευκή (βγάζει και λευκό). Στο σαμπουάν που έφτιαξα όμως έβαλα το αβέα σε σκόνη που ειχα, που είναι κάτι αντίστοιχο με το αρκάδι.

Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις, αλλά οι πλάκες της αβέα που λένε για πρόσωπο και σώμα είναι λαχανί ενώ οι άλλες οι απλές είναι σκούρο πράσινο. ίσως παίζει διαφορά στα λάδια που χρησιμοποιούν κι επειδή είχαμε κοπέλα που έφτιαχνε σαπούνια και την είχαμε φέρει στο σχολείο μας είχε πει ότι σαπούνι κάνεις και από αγνό λάδι και από τα κατακάθια του λαδιού και καλύτερα για το σώμα να χρησιμοποιούμε το καθαρό λάδι. Όχι λέει πως θα πάθουμε τίποτα άμα χρησιμοποιήσουμε το άλλο. Ίσως αυτά που προορίζονται για το πλύσιμο των ρούχων να είναι φτιαγμένα από άλλα λάδια. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά βέβαια. Σκέφτηκα μήπως να πάρω να ρωτήσω το εργοστάσιο...?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκτ δεν ξέρω αν είχες δει που σε ρώτησα τις προάλλες αν το αφρόλουτρο το φτιάχνεις με ΑΒΕΑ. Μου τελιώνει και λέω να ξαναφτιάξω αλλά δεν έχω πλάκες σαπούνι πλέον, μόνο ΑΡΚΑΔΙ και ΑΒΕΑ.

Μπράβο στον γιατρό σου Άννα μου. Εμένα ο δικός ου γδάρτης μου πήρε 60 Ευρώ, τα καθιερωμένα δηλαδή. Αν κάνω τρίτο θα πάω σε άλλον, τον έχω βρει ήδη:)

Ντινάκι περαστικά στον Λίο. Καλέ γιατί δίνεις ντεπόν στα δέκατα? Πάνω από 38,5 μου έχει πει η γιατρός μου. Συνήθως αν δω 38,3-38,4 δίνω, πιο κάτω όχι. Το 37,8 μπορεί να πάρει και 2-3 ώρες να ανέβει σε κανονικό πυρετό. Πρέπει νομίζω ο οργανισμός του παιδιού να μάθει να αντιμετωπίζει μόνος του τον πυρετό, όχι αμέσως αντιπυρετικά.

Τελικά μάλλον και εμείς από τον παιδικό την τσιμπήσαμε. Ρώτησα την γιατρό και μου είπε πως είναι δυνατόν από την Τρίτη να εκδηλωθεί η ίωση Πέμπτη-Παρασκευή.

εννοώ γενικά χρήματα για την επέμβαση.

δε του τα χουμε δώσει ακόμα (τα 1000 ευρώ), βασικά είχε πει από μονος του ότι δε θα πληρωθεί στη γεννά αλλά αργότερα στο ιατρείο του και πάλι όμως τώρα που πήγαμε δεν έκανε καμιά κουβέντα. το στυλ ήταν ακριβώς έτσι: όλα καλά με τα όργανα επανήλθαν- το μωρό σου πως είναι- θηλάζεις;- κλείσε ένα ραντεβού για παπ το μάρτη- γεια σου γεια σου! αυτά.

στις επισκέψεις ποτέ δε πήρε χρήματα.

και δε με ήξερε έτσι;

δεν έκανα και τις άλλες γέννες σ αυτόν.

τεσπα εννοείται κάτι θα του δώσουμε όποτε μαζέψουμε.

Ρε συ Νεκ?Έχεις ολόκληρο δωμάτιο με υλικά???Είσαι Αρχιμπαμπαστρούφ τέρμα:):)

Αννούλα είναι κορυφή ο γιατρός σου. Ο δικός μου έπαιρνε 60 Ευρώ σε κάθε επίσκεψη. Στον 9ο πήγαινα σχεδόν κάθε βδομάδα (τον πήρα και όλο τον μήνα αν θυμάστε) και μου έπαιρνε κάθε βδομάδα 60 Ευρώ, άνευ αποδείξεως εννοείται.

Στην γέννα πήρε αμέσως μετά και όσο ήμουν στο μαιευτήριο 1500 Ευρώ και έκοψε απόδειξη για 200!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

:lol::lol: Τι λες παιδί μου? Εδώ δεν έχω δωμάτιο για γραφείο θα έχω δωμάτιο για υλικά απορρυπαντικών και καλλυντικών?

Μια συρταριέρα έχω στο δωμάτιό μας και έχω καβατζώσει ένα συρτάρι όπου ανοίγει δύσκολα για να φυλάω τα ακατάλληλα για τα τέκνα υλικά που μου χρειάζονται.

Αν είχα χώρο θα είχα φτιάξει ένα δωμάτιο δρυίδη ασυζητητί! Καραγουστάρω να ασχολούμαι κι ο Άρης τα παίρνει! "Τι φτιάχνεις πάλι?!!!" με ρωτάει κάθε τρις και λίγο! :tongue:

Να δηλώσω επίσης ότι η χειροποίητη σκόνη πλυσίματος μου άστραψε τα καλύμματα των καναπέδων που είχαν γίνει σαν πίνακες πικάσο από τα στυλό και έπλυνα στους 40 στο πρόγραμμα για ευαίσθητα.

Διαφημίσεις

Αννούλα είναι κορυφή ο γιατρός σου. Ο δικός μου έπαιρνε 60 Ευρώ σε κάθε επίσκεψη. Στον 9ο πήγαινα σχεδόν κάθε βδομάδα (τον πήρα και όλο τον μήνα αν θυμάστε) και μου έπαιρνε κάθε βδομάδα 60 Ευρώ, άνευ αποδείξεως εννοείται.

Στην γέννα πήρε αμέσως μετά και όσο ήμουν στο μαιευτήριο 1500 Ευρώ και έκοψε απόδειξη για 200!

Kαι γέννησες και σε ιδ νοσοκομείο εσύ...εγώ που ημουν στο δημόσιο πιο μεγάλη κοροιδία όλα αυτα +450 στην μαία...τώρα τι να λέμε???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκτ δεν ξέρω αν είχες δει που σε ρώτησα τις προάλλες αν το αφρόλουτρο το φτιάχνεις με ΑΒΕΑ. Μου τελιώνει και λέω να ξαναφτιάξω αλλά δεν έχω πλάκες σαπούνι πλέον, μόνο ΑΡΚΑΔΙ και ΑΒΕΑ.

Μπράβο στον γιατρό σου Άννα μου. Εμένα ο δικός ου γδάρτης μου πήρε 60 Ευρώ, τα καθιερωμένα δηλαδή. Αν κάνω τρίτο θα πάω σε άλλον, τον έχω βρει ήδη:)

Ντινάκι περαστικά στον Λίο. Καλέ γιατί δίνεις ντεπόν στα δέκατα? Πάνω από 38,5 μου έχει πει η γιατρός μου. Συνήθως αν δω 38,3-38,4 δίνω, πιο κάτω όχι. Το 37,8 μπορεί να πάρει και 2-3 ώρες να ανέβει σε κανονικό πυρετό. Πρέπει νομίζω ο οργανισμός του παιδιού να μάθει να αντιμετωπίζει μόνος του τον πυρετό, όχι αμέσως αντιπυρετικά.

Τελικά μάλλον και εμείς από τον παιδικό την τσιμπήσαμε. Ρώτησα την γιατρό και μου είπε πως είναι δυνατόν από την Τρίτη να εκδηλωθεί η ίωση Πέμπτη-Παρασκευή.

Ελ μου εμείς είμαστε λίγο διαφορετική περίπτωση γιατί αν θυμάσαι είχαμε ένα άσχημο περιστατικό με τον πυρετό...δεν θέλω να αναφέρομαι...λίγο ο φόβος ο δικός μας λίγο που μέχρι τα 5 μπορεί να ξανασυμβεί το ντεπονάκι μας τοο πέρνουμε νωρίς....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια, τι κάμνετε?!!

Αννα,ολα στη θεση τους ε? Αντε μπράβο!Ρε το Χας, να μη ζητησει λεφτά,μπραβο του.

Ποτε θα βάλεις μπρος για το 4ο?

Καλέ το Jason θα τον δούμε?

Αντε πριν ξεκινησει η μανδαμ σχολείο και κολλήσει τίποτα.

Εμεις με το γιατρό δεν εχουμε κάνει κουβέντα για λεφτά ακομη..

Καλό ή κακό δε ξέρω, αν δε κάνει αυτος στο επομενο και τελευταιο ραντεβού θα το αφησουμε έτσι και θα του δώσουμε στο τέλος ότι νομιζουμε,κάνα 1000αρικο δλδ λεμε, οσα θα διναμε και στον προηγούμενο.

Παντως ξέρω απο 2 φιλες μου που γεννησαν σε αυτον

οτι η ταριφα του ειναι 1,500 αυτός + 250 ο αναισθησιολογος.

Μαλιστα τα ζητησε αμεσως μολις τις ξεγεννησε και τα μετρησε μπροστά τους, ειναι λιγο φραγκοφονιάς απο ότι εχω διαβασει και στο φορουμ.

Ο Λ. παντως ειπε οτι μια χαρα άνθρωπος φαίνεται...εντωμεταξυ στο ιατρειο προχθες γινοταν της κακομοιρας, πολυς κοσμος..

Κι εμένα στο οικονομικό τα ίδια, αλλά τον εμπιστεύομαι, ξέρω γω, είχα πάει με πολύ καλές συστάσεις, αλλά φωτιά κ λαύρα η επίσκεψη κ μαύρα

σήμερα κάναμε γενική κ ξεπατωθήκαμε αλλά Δευτέρα ξεκινάμε κολείο κ πρέπει το σπίτι να είναι έτοιμο για το πρώτα κι!

Διαφημίσεις

Άσχημο να είναι ο γιατρός φραγκοφονιάς, ειδικά ο μαιευτήρας!!!Εμένα στον δικό μου αυτό με χαλούσε πολύ. Βρε εξετάσεις του πήγαινα να δει, πχ. αυχενική να ρίξει μια ματιά και έπαιρνε 30Ευρω για 5λεπτά χωρίς να κάνει υπέρηχο εννοείται. Το ίδιο και στην β'επιπέδου και στο ντόπλερ.

Αγγελική έπλυνες πράμα ή όχι? Ρε συ έχεις δει τι ελλείψεις έχεις, πότε θα ψωνίσεις?Ευκαιρία ήταν τώρα με τις εκπτώσεις, λογικά θα έχουν ακόμη προσφορές.

Νεκτ δεν έχω δει εδώ πλάκες ΑΒΕΑ αλλά θα κοιτάξω προσεκτικά την συσκευασία της σκόνης ΑΒΕΑ αν αναφέρει ό,τι είναι μόνο για ρούχα. Μην μας πιάσει καμιά φαγούρα:)

Στο μπαλκόνι έχω μια πλαστική ντουλάπα και έχω όλα τα απορρυπαντικά. Εκεί έχω και την κούτα με τα υλικά για τα γιατροσόφια.

Ντίνα θυμάμαι το περιστατικό με τον πυρετό και την τρομάρα σου. Δεν θυμάμαι όμως να σας έχει πει κάτι ιδιαίτερο ο γιατρός αλλά μάλλον κάνω λάθος ε? Σας είπε να προσέχετε?Μιας φίλης μου ο γιος έχει ένα τέτοιο θέμα και εκεί γύρω στα 5 θα περάσει αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε. Είχε μείνει αναίσθητο κάποια στιγμή που ανέβασε πυρετό.

Μετά από 16 ώρες απύρετος ανέβασε 38,7 και του έδωσα ντεπόν αλλά έπεσε αμέσως ο πυρετός οπότε υποθέτω πως είμαστε στα τελειώματα και η ίωση ξεψυχάει. Ωστόσο θα κοιμηθώ και απόψε μαζί του για να είμαι ήσυχη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

:lol::lol: Αγγελική ακόμα δε γέννησε καλέ η Άννα και την ρωτάς για 4ο?? Τρομακτική ακούγεται η ερώτηση όταν έχεις νεογέννητο. :lol::lol:

Τσεκουρώνει ο γιατρός σου ε? Τι λες βρε παιδί μου... 1.500, της κακομοίρας από κόσμο... πεινάνε οι γυναικολόγοι. :tongue:

Είμαι κομμάτια! Φυλάξαμε το πάρκο, εγώ δλδ... γιατί ο μπαμπάς βλέπει μπάλα και τακτοποίησα τα παιχνίδια σε δύο παγκάκια με αποθηκευτικό χώρο που πήραμε τη Δευτέρα από το λιντλ, ένα για κάθε παιδικό δωμάτιο. Άδειασε το σαλόνι ξαφνικά, αλλά προβλέπω να περπατάμε στις μύτες στα δωμάτια των παιδιών. Θα τα βάζω κάθε βράδυ πριν τον ύπνο να τα κάνουν κούπα, αλλιώς δε θα έχει παραμύθι!

Χαλί θέλω για το δωμάτιο της μικρής και δεν ξέρω από πού να πάρω... πρόπερσι είχαμε πάρει από τη βιοκαρπέτ με τις εκπτώσεις ένα πολύ καλό, παχύ και ανθεκτικό χαλί με τον γουίνι για το γιώργο. Φέτος που έχει κλείσει το μαγαζί δεν έχω ιδέα πού θα βρω ένα οικονομικό αλλά καλή ποιότητα. Δε θέλω να είναι λεπτό σα μοκέτα... και όλα τα άλλα εδώ χρυσοπληρώνονται...

Πότε προλάβατε καλέ και γράψατε τόσα ακόμα?? Ελεάνα έδωσες 5000 για να γεννήσεις?? παναγία μου!!! Ελευθερία ήμαρτον και ο δικός σου, 30 ευρώ για μια ματίτσα??? Απαπα!!!

Νεκτ έχει διάφορα σάιτ με χαλιά, και εγώ βλεφαριάζω κάποια για το δωμάτιο της μικρής. Στον Μάνο έχω ένα με το Γουίνι, της ντίσνει. Δεν είναι πάρα πολύ παχύ αλλά δεν είναι και μοκέτα. Περίπου 1,5 εκατοστό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...