Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α,κοριτσια τωρα που το θυμηθηκα.

Ακουσατε για 2 παλικαρια που πεθαναν απο μονοξειδιο του ανθρακα σ'ενα ξενοδοχειο εδω στη Θεσ/νικη?

Θυμαστε που σας ειπα οτι ο γιατρος μας ειχε πει να μην αναψουμε τζακι (εκτος αν εχει πυριμαχο τζαμι μπροστα που κλεινει) γιατι αναδυει μονοξειδιο του ανθρακα και οτι τα πνευμονια τους ειναι ανωριμα ακομα για να το φιλτραρουν?

ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,ΜΗΝ ΑΝΑΨΕΤΕ.

Ξερω οτι θα ηταν πολυ ωραια να αναψουμε το τζακι και να τα εχουμε αγκαλιτσα και να κανουμε αγαπουλες αλλα...του χρονου με το καλο.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Διαβάζω τα παλιά, αλλά εσάς με τη φόρα που έχετε πάρει γράφετε καινούρια και δε σας προλαβαίνω!!!! Κάντε μια στάση να ξεκουραστείτε καλέ γιατί είστε τρελές αν νομίζετε ότι θα διαβάσω μονοκοπανιάς 15???16??? σελίδες. Πού θα φτάσετε μέχρι να γράψω το μήνυμα???????

Μπήκα να σας πω ότι είμαστε καλά..... χθες που γιόρταζε η μαμά (ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές) ήρθαν όλοι κι όλοι 5 άνθρωποι αλλά μας κουζούλαναν!

Φανταστείτε σκηνικό. Μόλις άνοιξε τα μάτια του ο έρμος από τον απογευματινό ύπνο πάει μια θεία μου και του λέει με φωνή τσιριχτή: "Πουν'το μωρέ???!!" Την κοιτάει με ύφος τσατισμένο για 2 δευτερόλεπτα, μπήζει μια τσιρίδα και μετά σπαρακτικά κλάματα λες και τον έσφαξαν!!! χαχαχα!!!! Τελικά όντως τα μωρά ξαφνιάζονται με τους ξένους.

Μου έκαναν κι Αρμένικη βίζιτα αλλά ευτυχώς στις 23:30 κοιμήθηκε το πουλάκι μου ενώ είχε ξεφύγει εντελώς από την ώρα του...

Εγώ μαζί μας τον κοιμίζω πάντως... Όλη νύχτα μουρμουράει και θα σηκωνόμουν όλη την ώρα από την αγωνία μου αν κοιμόταν στο δωμάτιό του. Αλλά σε κανά δυο μήνες θα πάει στο δωμάτιό του. Επίσης θα του κόψω το βραδινό γιατί ο δικός μου έχει καταντήσει να τρώει πιο πολύ τη νύχτα παρά τη μέρα! Δεν είναι κατάσταση αυτή! Τώρα τελευταία μετά το θηλασμό μες στη μαύρη νύχτα θέλει και μπουκάλι. Και καλά να φτιάχνεις την ημέρα αλλά τη νύχτα... έχω κάνει κάτι τρελά πχ έβαλα 2 μεζούρες σκόνη στα 90 γρ νερό!!! χαχαχα!!! Και το ήπιε το νεροπλί ο καημένος!!!

Με χαμομηλάκι λέω στην αρχή και μετά με πιπίλα. Αλλά θα περιμένω να πάρει άδεια ο μπαμπάς μας! Μόνη μου με τπτ. Πού είναι το Μαριτάκι να μας πει αν έκοψε το φαΐ στους μπέμπηδες!?

Κλαίει!!! Έφυγα!!!

Ο άντραας μου πηγε στο σουπερ να παρει τα υλικα με δικη του πρωτοβουλία!

Με εχει πρηξει με αυτο το παρλιαρογλυκο!!!!!!!!!!!

Εαν το έφτιαχνε και μονος του θα ήταν ακομη καλυτερα!!!!!!!!!!

Περιμενουμε φιλους και εχουν εναν μπομπιρα Παναγιά μου φύλα,θα μου φέρει κάτω όλο το σπίτι πάλι...γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Αγγελικη και Μαρια Σ.

αστεροειδης γλυκανισος ειναι γλυκανισος ολοκληρος και τον λενε ετσι διοτι μοιαζει σαν αστερακι!!!

θα τον βρειτε στο ραφι με τα μπαχαρικα!

Αχ πολύ θα'θελα να μη φοράω αλλά ήδη έχει γεμίσει ραγάδες και τρέχει και το γάλα :(

Μαρακι το σουτιεν της medela που σου λεω ειναι σ'αυτο το στυλ που θελεις.

Δες λιγο εδω

http://www.medelabreastfeedingus.com/products/intimate-apparel/460/comfort-nursing-bra-black

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Καλά με δουλεύετε μάλλον!

Μόνο εγώ φοβάμαι ότι θα χουμε ξενύχτι??

Καλά για το δάχτυλο δε ξέρω....το χωσε η άτιμη τελείως αθόρυβα, δε τη πήρα χαμπάρι, της το βγαλα κ τσίριξε σα σοπράνο, εννοείται σε 2sec το ξανάβαλε.

Τζάμπα ο κόπος μου με τη πιπίλα, τώρα μάθαμε το καλό το πράμα, το δικό μας, ζεστό και πάντα εκεί!

αχ και εγω αγωνα δινω για αυτο το δαχτυλακι!

μαλιστα προσπαθει ενω εχει τη πιπιλα!

αχ και εγω αγωνα δινω για αυτο το δαχτυλακι!

μαλιστα προσπαθει ενω εχει τη πιπιλα!

Εμένα τραβάει την πιπίλα και βάζει το δαχτυλάκι επιδεικτικά μπροστά μου!!!Με ένα ύφος "μαμά εγώ αυτό θέλω!!!"

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...