Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Προχθές δοκίμασα και έφτιαξα βρεφικά μωρομάντηλα! Θέλω να βρω ένα μεγάλο κυλινδρικό κουτί που να κλείνει για να χρησιμοποιώ το χαρτί κουζίνας χωρίς να το κόβω και να μου βγαίνει μεγαλύτερο το μωρομάντηλο. Είναι απλή η διαδικασία, μόνο που περιέχουν σαπούνι οπότε είναι κατάλληλα μόνο για χρήση να παίρνεις τα κακάκια και μετά να το πλένεις το παιδί, όχι ας πούμε άμα βγείτε έξω που δεν έχετε τη δυνατότητα να πλύνετε μετά το μωρό.

Σας βάζω το λινκ http://wantingwhatyouhave.com/2010/03/frugal-strategy-4-make-your-own-baby.html

Τις αναλογίες στο νερό, βρεφικό σαπούνι και βρεφικό λάδι (ή λάδι καρύδας ή σκέτο ελαιόλαδο) τις άφησα ίδιες αλλά δεν έβαλα όλο το μείγμα στο χαρτί γιατί θα μου μούλιαζε πολύ γιατί εμένα χωρούσε σε ένα κυλινδρικό κουτί που ήδη είχα, χαρτί σε ύψος λιγότερο από το μισό. (λέει να κόψεις στη μέση το χαρτί κουζίνας)

Επίσης πρόσθεσα 4 σταγόνες έλαιο τεϊόδεντρου που λέει να το βάλεις για να αποτρέψεις τυχόν δημιουργία μούχλας από τη ζέστη. Θα ξέρω με σιγουριά αν διατηρείται καλά σε μερικές μέρες. Θέλει χαρτί κουζίνας το μεγάλο αυτό που είναι σκληρό σε υφή. Έτσι μαλακώνει με το μείγμα και παράλληλα δεν σκίζεται! Καθαρίζουν μια χαρά, όπως τα άλλα μωρομάντηλα κι αν δείτε στην τελευταία εικόνα του λινκ βγαίνουν πολύ απλά και εύκολα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

συμφωνώ απόλυτα νεκ μου!!!

εδώ δε ξέρουν να γραφουν στα ελληνικά τ αγγλικά μας μάραναν! κι αντί να τα βοηθάμε να κατακτήσουν μια σωστή έκφραση που και χρέος μας ειναι σα γονείς αλλά και απαραίτητο για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους κάπου λυσσάμε να τα γράψουμε αγγλικά-γαλλικά-κινέζικα να τα στριμώξουμε μια 8ετία μίνιμουμ για ένα χαζολόουερ που το παίρνει οποιοσδήποτε ενήλικας πολύ πιο εύκολα και σε 2 χρόνια μόνο.

βλέπω εδώ γειτόνισσες που λαλάνε κυριολεκτικά για το πιο είναι το πιο σουπερ ξενόγλωσσο της περιοχής απ τα νήπια και τη πρώτη δημοτικού.

και φτάνει το παιδί γυμνάσιο και δε μπορεί να εκφραστεί ούτε σε μια σειρά σωστά.

Και το γμτ είναι ότι το παίρνουν το χαρτί μαζί με τόσα άλλα χαρτιά και το φυλάνε στην κορνίζα πλέον...

κι αν το πάρουν φυσικά.

μωρομάντηλα ε;

και χαλάω μισή ντουζίνα πακέτα τη βδομάδα πλέον.

ενδιαφέρον.

λίγο πρόλαβα να κοιμηθώ, ο μικρός σηκώθηκε με κέφια, τώρα τον κουνάει/χαιδεύει/βάζει πιπίλα ο δημήτρης στο ριλαξ μπας και ξανακοιμηθεί.

Εγώ δεν κοιμήθηκα, είχα υπερένταση, σκέφτομαι διάφορα...

Τι γλυκό που ασχολείται ο μεγάλος αδερφός με τον μικρούλη!!!

Άννα καμιά μέρα σε θέλω να μου λύσεις μερικές απορίες για πρακτικά θέματα-προβλήματα που σκεφτόμαστε με τον Άρη ότι προκύπτουν με τα τρία παιδιά. Χαζά και μικρά αλλά κάτι πρέπει να κάνεις και με αυτά...

Διαφημίσεις

Μπράβο στο μικρό αστεράκι, καλέ έχει iPad ο μπόμπιρας; Είναι παιδικό;

Τα δικά μας νέα είναι ότι πήγε και ο Γ. στο σταθμό, είπαν σε πρώτη φάση να μην κάνει αγγλικά, θα τον βγάζουν λέει από την τάξη και θα απασχολείται σε άλλο τμήμα αλλά στο τέλος μας βλέπω να τον βάζουμε κ αγγλικα γιατι το παιδί δε θα καταλαβαίνει γιατί τον βγάζουν έξω, Οκτώβρη ξεκινάνε τη γλώσσα, είναι 3 φορές τη βδομάδα από 45 λεπτά, και κάνουν λέει και όλα τα παιδάκια του έσπα που το χρεώνονται extra, μαλλον σε όλους το ίδιο παραμύθι πούλησε, τέσπα Δευτέρα ξεκινάμε και δε θέλω να πάω αρνητικά διαθετιμένη

Όσο για δουλειά, ένας λόγος που ήθελα να πάει φέτος το παιδί είναι για να ψάξω κάτι, οτιδήποτε, θα βγούμε από το παράθυρο, νοίκι, παιδικός, κάρτες, λογαριασμοί, εφορία, ουφ!

Κι έβλεπα τις προάλλες μαζί με τον Αντρίκο μου ένα μωράκι, εκει 3μηνητικο να μου λέει γιατι άργησες μαμά να με πάρεις σπίτι; Κάτι θέλει να μου πει το υποσυνειδητό μου;

Ηταν το δώρο του μπαμπά του τα περασμένα Χριστούγεννα...το 1 απο τον κολλητό του Δ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα σας!!!εμενα χθες το απογευμα αλλα παιδια...ευγενικα, πηγαμε βολτα και περπατησαν 30 λεπτα και ..χωρις να πλακωνονται και να γκρινιαζουν στο δρομο ..να ρωτανε ,να μη γκρινιαζουν επιτελους ηρθε και ο πατρας τους κατα τις 10 το βραδυ ..βεβαια την αλλη βδομαδα ξαναφευγει ...

ντινακι , μπραβο το παιδι σου !!!αναγνωριζει γραμματα και συλλαβιζει ...μπαραβο και παλι ...και εμενα στο παιδικο μου ειπαν οτι μπορει να μη γκρινιαξουν στην αρχη...αλλα μετα που αρχιζει να γινεται ρουτινα ....

εμας δε μας εχουν καλεσει ακομα πουθενα ...ο γιωργος παει σημερα στον ιδιωτικο και εμεις θα καταληξουε τουλαχιστον που θα παμε μεσα στο σκ

απο ζημιες..εμεις δεν ειχαμε....

α...ειπα να την αφησω χωρις παμπερς αποψε , τελικα κατουρησε στον υπνο της....τωρα ξημερωματα ..και ουτε καν ενοχληθηκε η κυρια ...συνεχισε τον υπνο της ...ειχα κανει αυτο που ειπε η νεκταρια διπαλ σεντονια και σελτεδακια ...της αλλαξα και ενα βρακι στο κρεβατι ...δεν καταλαβε τιποτα

αννιω ...μηπως ξεκιναει και κολικους το σκιουρακι???

Αναγνωρίζει τα γραματάκια αλλά το βλέπει πιο πολύ σαν παιχνίδι...σήμερα έκανε το ίδιο με την λέξη "βάρκα"...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εγώ δεν κοιμήθηκα, είχα υπερένταση, σκέφτομαι διάφορα...

Τι γλυκό που ασχολείται ο μεγάλος αδερφός με τον μικρούλη!!!

Άννα καμιά μέρα σε θέλω να μου λύσεις μερικές απορίες για πρακτικά θέματα-προβλήματα που σκεφτόμαστε με τον Άρη ότι προκύπτουν με τα τρία παιδιά. Χαζά και μικρά αλλά κάτι πρέπει να κάνεις και με αυτά...

να στις λύσω αμέ! εν καιρώ ακόμα φρέσκια είμαι στο κλαμπ!

γύρισα απ το γιατρό όλα στη θέση τους ευτυχώς. παιδιά φράγκο δε ζήτησε ο άνθρωπος να ναι καλά! θα του δώσουμε δε λέω (όταν περισσέψει κάτι) αλλά κύριος φάνηκε.

Kαλημέρα!!!

Το βράδυ κοιμήθηκα με τον μικρό στο κρεβάτι του...μας έκανε κατα τις 9 παρά ένα 37,8 αλλά ευτυχώς του έδωσα ντεπον και έπεσε στα επόμενο 20 λεπτά...κοιμήθηκα όμως μαζί του μήπως ξανακάνει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

γύρισα απ το γιατρό όλα στη θέση τους ευτυχώς. παιδιά φράγκο δε ζήτησε ο άνθρωπος να ναι καλά! θα του δώσουμε δε λέω (όταν περισσέψει κάτι) αλλά κύριος φάνηκε.

Μπράβο του Αννούλα θα πεί οτι δεν βλέπει τις εγκυούλες σαν πορτοφόλι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!Τι κάνετε βρε κορίτσια?

Καλύτερα μας βλέπω εμάς. Χθες ανέβασε στο 8ωρο πυρετό, τώρα το φτάνουμε πάλι και δεν έχει ούτε δέκατα. Άντε να δούμε, νομίζω περνάει σιγά σιγά. Ελπίζω να την γλιτώσει πάλι το μικιό μου.

Συμφωνώ απόλυτα για όσα λέτε με τις ξένες γλώσσες. Έχω διδάξει Αγγλικά σε παιδάκια 1ης και 2ας Δημοτικού και έκαναν ένα σωρό ορθογραφικά στην μετάφραση, διόρθωνα και τα Ελληνικά τους. Και το θέμα δεν είναι μόνο τα ορθογραφικά (άλλοι κάνουν και σαν ενήλικες) το θέμα είναι πως μπερδεύουν όντως το Ελληνικό Αλφάβητο με το Αγγλικό. Το είχα επισημάνει στους γονείς, πολύ νωρίς για να μπει ξένη γλώσσα.

Πολλές φορές ο Στεφ μου έχει πει να αρχίσω να μιλάω στον Μάνο Αγγλικά για να μαθαίνει σιγά σιγά αλλά το θεωρώ λάθος. Αν ήταν η Αγγλική η μητρική μου γλώσσα θα ήταν τελείως διαφορετικό. Εφόσον όμως τα Ελληνικά είναι η κύρια γλώσσα του σπιτιού, αυτή και μόνο αυτή θα μαθαίνει το παιδί μέχρι να είναι έτοιμο για δεύτερη. Εγώ ξεκίνησα Τρίτη Δημοτικού τα Αγγλικά και Τετάρτη τα Γερμανικά. Τρίτη Γυμνασίου είχα 2 πτυχία Lower και Mittelstuffe, και???Όταν πήγα Αγγλία δεν θυμόμουν να συντάξω σωστή πρόταση. Ένας Θεός ξέρει πόσο ζορίστηκα, 1 χρόνο ήμουν αγκαλιά με δύο λεξικά, ένα ομιλουμένης και ένα οικονομικών όρων. Για να μην μιλήσω για τα Γερμανικά που καταλαβαίνω μόνο από τα συμφραζόμενα τώρα. Στην ομιλία δε θα μιλήσω αλλά με πολύ ζόρισμα. Άχρηστες οι πρώιμες γνώσεις νομίζω.

Νεκ ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε δεν είχατε ιδιαίτερο θέμα με τις στέρεες. Μέχρι στιγμή δεν έχω δει και εγώ να την πειράζει κάτι. Μοσχάρι θα της βάλω από βδομάδα. Ωστόσο έχω εισάγει στην δική μου διατροφή αυγό, ψάρι, θαλασσινά και μοσχάρι με επιτυχία.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ δεν ξέρω αν είχες δει που σε ρώτησα τις προάλλες αν το αφρόλουτρο το φτιάχνεις με ΑΒΕΑ. Μου τελιώνει και λέω να ξαναφτιάξω αλλά δεν έχω πλάκες σαπούνι πλέον, μόνο ΑΡΚΑΔΙ και ΑΒΕΑ.

Μπράβο στον γιατρό σου Άννα μου. Εμένα ο δικός ου γδάρτης μου πήρε 60 Ευρώ, τα καθιερωμένα δηλαδή. Αν κάνω τρίτο θα πάω σε άλλον, τον έχω βρει ήδη:)

Ντινάκι περαστικά στον Λίο. Καλέ γιατί δίνεις ντεπόν στα δέκατα? Πάνω από 38,5 μου έχει πει η γιατρός μου. Συνήθως αν δω 38,3-38,4 δίνω, πιο κάτω όχι. Το 37,8 μπορεί να πάρει και 2-3 ώρες να ανέβει σε κανονικό πυρετό. Πρέπει νομίζω ο οργανισμός του παιδιού να μάθει να αντιμετωπίζει μόνος του τον πυρετό, όχι αμέσως αντιπυρετικά.

Τελικά μάλλον και εμείς από τον παιδικό την τσιμπήσαμε. Ρώτησα την γιατρό και μου είπε πως είναι δυνατόν από την Τρίτη να εκδηλωθεί η ίωση Πέμπτη-Παρασκευή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα!

καλό βράδυ είχαμε χτες κοιμήθηκε το σκιουρί στις 10 και ξύπνησε μια φορά στις 4.30 για κανα 20λεπτο και μετά κατευθείαν στις 8. μάλλον φταίει η διατροφή μου πρέπει να αποκλείσω τελείως όσπρια και λαδερά. 2 φορές μου το χει κάνει αυτό μια με φακές και μια με αρακά. για να δούμε.

κανα δυο μέρες κάνω και το εξής, βγάζω κανα 120 μλ με το θήλαστρο και του το δίνω το βράδυ μετά από το θηλασμό. έτσι και δε παίζουμε και κοιμάται περισσότερο.

και λογικό είναι γιατί μες το μαύρο σκοτάδι και το βαθύ τον ύπνο δεν έχεις την ίδια υπομονή να θηλάζεις με τις ώρες. πιστεύω ότι περνάει αυτό στο μωρό. είτε δε θηλάζει αρκετά γιατί το βγαζα νωρίτερα απ το στήθος απ όσο ήθελε είτε λάμβανε τη δική μου νευρικότητα και ξαγρυπνούσε.

βελ για σένα το λέω, μήπως να κανες και μια δοκιμη με θήλαστρο; κι άμα κάτσει;

ελε μου περαστικά και ντίνα επίσης!

για να δούμε πότε θα ρθει και η δική μας η σειρά.

έχω δουλειές να κάνω και βαριέμαι, έχω κι ένα πονοκέφαλο άλλο πράμα σήμερα.

περιμένω τους μεγάλους να ρθουν απ το μπάσκετ και μετά τα κρατάω τ αγόρια μονη μου και τα 3. να δω τι θα πρωτοπρολάβω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...