Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχθές έγινε κάτι που με έκανε τόσο υπερήφανη για το μικρό μου...ο Δ έχει βάλει μιά εφαρμογή στο ipad του Λ που είναι 4+...είναι μικρές λεξούλες με ανακάτεμένα τα γράμματα

και πρέπει να τα βάζεις στην σειρά πάνω σε παύλες...κάτι σαν τρίλιζα για παιδάκια...απο πάνω έχει μιά χρωματιστή εικόνα που έχει σχέση με την λέξη...βλέπω λοιπόν το Λ να παίζει αυτό το παιχνίδι αλλά δεν μου έχει εξηγήσει ο Δ τι παιχνίδι είναι ακούω λοιπον το Λ να λέει

-Αυτό είναι το μ...αυτό είναι το π...αυτό είναι το λ απο το Λεωνίδας...αυτό είναι το ε...κοίτα μαμά το "μπλέ" και είναι ένα μπλέ αυτοκίνητο...

Είχε βάλει τα γραμματάκια κανονικά στην σειρά πάνω στις παύλες...είχε γράψει την λέξη σωστά και απο πάνω είχε ένα μπλέ αυτοκίνητο...

Μετά μου εξήγησε ο Δ πως μιά δυό μέρες πριν του έδειξε αυτό το παιχνίδι και έπαιζαν με τις λέξεις...και ο μικρός τα κατάφερε μόνος του!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με εχει ξεκάνει σημερα ολη μερα μονες, τελικα οταν εχει ο Λ. υπηρεσία πρέπει οπωσδηποτε να πηγαινουμε κάνα παιδότοπο αλλιως δεν παλευεται η κατάσταση.

Πηρε το μπλανκο και το εχυσε στο πληκτολογιο και το ποντικι,καθαριζα μια ωρα και παλι χάλια ειναι, πρεπει να παρουμε καινουρια, ευτυχως που την προλαβα στο τσακ και δεν εκανε την οθονη που ειναι touch γιατι θα με κλαιγανε οι ρέγγες...

Της εβαλα κάτι φωνες,με επιασε πονοκεφαλος και μου λεει "μαμα μη με μαλωνεις ηθελα να ζωγραφισω το κομπιουτερ"

Ντινα,σε εμας ειπε αυτη 45 ευρο το μηνα για σιτιση+γραφικη ύλη χωρίς μετακίνηση (αυτο είναι άλλα 550 ευρο),συνολο δλδ κάνα 1000ρικο ετησίως αν θελω το φουλ πακέτο!

Σοφάκι να τον χαιρεστε το μπαμπα σας!!!! Μα τι χρυσοχερα μωρε εισαι συ!!!!

Καλα εφτιαξα μια τυροπιτα προχθες,της Αργυρως, μιλάμε χάλια μπλιαξ,την εδωσα στο Λ να την παρει στη δουλεια να τη δωσει στα παιδια εκει..

καλησπέρα κι από δω!

ντινάκι μου περαστικά πολλά!

με το καλό να ρθει ο κωνσταντής! περνάει ο καιρός! που γεννάμε;

μπλάνκο; οιμέ!!!!

εμένα παραδόξως ήταν ήσυχα όλο το απόγευμα που ήμουν μόνη μου. ζωγράφιζαν κι έπαιζαν στο δωμάτιό τους.

το μικρό απ την άλλη πολύυυυ κλάμα! σφιγγόταν γκρίνιαζε κτλ. μπορεί να φταιγαν οι μεσημεριανές φακές; τόσο γρήγορα; απ τις 4 πάντως μέχρι τώρα κλάμα πολύ ο κακομοίρης.

κι όχι τίποτε άλλο έχω βγάλει και δυο μπουκαλια και γι αύριο.

αύριο στο δικό μας σταθμό εχουνε στάση. κλασικά. και θα τον πάω μετά τις 11.

εμείς τροφεία δε πληρώνουμε φέτος. πάλι καλά. λογικά τίποτα δε θα μας ζητήσουν.

αύριο πάω χας για την εξέταση του σαραντισμού. θυμάμαι τη γέννα και τη νοσηλεία και τις επισκέψεις εκεί και κάπως μου ρχεται. όχι δυσάρεστα αλλά κάπως.

αυτά νυστάαααζω το πα;;; πάω σιγά σιγά.

Εχθές έγινε κάτι που με έκανε τόσο υπερήφανη για το μικρό μου...ο Δ έχει βάλει μιά εφαρμογή στο ipad του Λ που είναι 4+...είναι μικρές λεξούλες με ανακάτεμένα τα γράμματα

και πρέπει να τα βάζεις στην σειρά πάνω σε παύλες...κάτι σαν τρίλιζα για παιδάκια...απο πάνω έχει μιά χρωματιστή εικόνα που έχει σχέση με την λέξη...βλέπω λοιπόν το Λ να παίζει αυτό το παιχνίδι αλλά δεν μου έχει εξηγήσει ο Δ τι παιχνίδι είναι ακούω λοιπον το Λ να λέει

-Αυτό είναι το μ...αυτό είναι το π...αυτό είναι το λ απο το Λεωνίδας...αυτό είναι το ε...κοίτα μαμά το "μπλέ" και είναι ένα μπλέ αυτοκίνητο...

Είχε βάλει τα γραμματάκια κανονικά στην σειρά πάνω στις παύλες...είχε γράψει την λέξη σωστά και απο πάνω είχε ένα μπλέ αυτοκίνητο...

Μετά μου εξήγησε ο Δ πως μιά δυό μέρες πριν του έδειξε αυτό το παιχνίδι και έπαιζαν με τις λέξεις...και ο μικρός τα κατάφερε μόνος του!!!!

μπράβο σας!!!!!

φαίνεται ότι ασχολείστε πολύ κι αυτό θα ναι μεγάλο εφόδιο για το παιδί στη πορεία!

Γεια σας κι από εμάς! Κι εμείς με το μπαμπά μας σε υπηρεσία είμαστε! Σου κάνω συμπαράσταση Αγγελική! Μπλάνγκο παιδί μου τι δουλειά έχει στο σπίτι σας? Εδώ καλά-καλά δεν έχω εγώ στο σπίτι μου που είμαι και δασκάλα. Από στυλό άλλο τίποτα! Χθες με στυλό έπαθα εγώ το εγκεφαλικό, καναπές πικάσο, έβγαλα τα καλύμματα και τα έπλενα. Κι έχω και τα άλλα μισά με λίγο στυλό που θα μπορούσε να βγει με ένα πανί μιας και δεν χωρούσαν στο πλυντήριο αλλά θα φαίνεται η διαφορά με τα καθαρά, τα αφήνω για αύριο μετά το σχόλασμα αυτά. Οπότε σου ξανακάνω συμπαράσταση!

Σοφάκι να χαίρεσαι τον άντρα σου!

Ο δικός μας Άρης γιορτάζει κάπου το Μάιο, νομίζω 14? Αλλά δεν το συνηθίζει, τώρα τελευταία το μάθαμε κι εμείς, κανείς δεν το ξέρει οπότε γλιτώνω και τυχόν τραπεζώματα. Χιχιχι! Πάντα γιόρταζε τα γενέθλιά του και δεν είχε παράπονο!

Κοίτα να δεις που έβρεξε στη γειτονιά κι εμάς ακόμα τίποτα! :lol:

Την εξαίρεση που λες...μπορεί να τη δεις να γυρίσει τούμπα και να ζωγραφίσει και κανένα καναπέ... οπότε κρατάω μικρό καλάθι για αργότερα.

Ντινάκι μπράβο στο Λεωνιδάκο!!! Σφουγγάρια είναι τα παιδάκια μας κι άμα λίγο ασχοληθείς κι έχουν κι αυτά όρεξη όλα τα μαθαίνουν! Κι εγώ όταν ήμουν μικράκι είχα τρέλα να ρωτάω τη μαμά μου τα γράμματα από τις εφημερίδες! Ακόμα θυμάται η μάνα μου που πριν να κλείσω τα 4 μια μέρα εκεί που έπλενε τα πιάτα με άκουσε να διαβάζω "δοσομετρικό σωληνάριο". :lol: από ένα κουτί με φάρμακο που είχε ούσα νοσηλεύτρια. Κι έτσι σιγά-σιγά έμαθα να διαβάζω πριν να πάω στο σχολείο... Μετά βέβαια βαριόμουν αφόρητα που τα ήξερα από πριν κι έπρεπε να τα ξαναμάθω κι αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Αννούλα οι φακές λες να ήταν? Ελαφρύ για όσπριο. Θα το δεις και αύριο πώς θα πάει, κάνε ένα ημερολόγιο διατροφής, δεν είναι νωρίς πάντως. Εμένα τα συμπτώματα της αλλεργίας τα παρουσίασε από 14 ημερών. Δε θα είναι απίθανο μια δυσανεξία ή ένα φούσκωμα να φαίνεται κι αυτό από τώρα.

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!!εμενα χθες το απογευμα αλλα παιδια...ευγενικα, πηγαμε βολτα και περπατησαν 30 λεπτα και ..χωρις να πλακωνονται και να γκρινιαζουν στο δρομο ..να ρωτανε ,να μη γκρινιαζουν επιτελους ηρθε και ο πατρας τους κατα τις 10 το βραδυ ..βεβαια την αλλη βδομαδα ξαναφευγει ...

ντινακι , μπραβο το παιδι σου !!!αναγνωριζει γραμματα και συλλαβιζει ...μπαραβο και παλι ...και εμενα στο παιδικο μου ειπαν οτι μπορει να μη γκρινιαξουν στην αρχη...αλλα μετα που αρχιζει να γινεται ρουτινα ....

εμας δε μας εχουν καλεσει ακομα πουθενα ...ο γιωργος παει σημερα στον ιδιωτικο και εμεις θα καταληξουε τουλαχιστον που θα παμε μεσα στο σκ

απο ζημιες..εμεις δεν ειχαμε....

α...ειπα να την αφησω χωρις παμπερς αποψε , τελικα κατουρησε στον υπνο της....τωρα ξημερωματα ..και ουτε καν ενοχληθηκε η κυρια ...συνεχισε τον υπνο της ...ειχα κανει αυτο που ειπε η νεκταρια διπαλ σεντονια και σελτεδακια ...της αλλαξα και ενα βρακι στο κρεβατι ...δεν καταλαβε τιποτα

αννιω ...μηπως ξεκιναει και κολικους το σκιουρακι???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέεεεεραααα! φωνάζω μπας κι ανοίξει το μάτι.

όπως το προέβλεψα. 2 με 5 όρθιο το σκιουρίνι! να μη κοιμάται με τίποτα. το μάτι ορθάνοιχτο κι όταν έκλεινα φως-έβγαινα απ το δωμάτιο φωνή! ωραία πέρασα!

εννοείται δε ξύπνησα να πάω στο δημοτικό, τον πήγε ο ν το δημήτρη αλλά με το που έκλεισε η πόρτα και φύγανε τσουπ ο μάνος στο κρεβάτι μου να μου δείχνει τις ζωγραφιές του.

στις 11 θα τον πάω σταθμό. προσέξτε το αυτό με τους δημόσιους θα χουμε πολλες απεργίες φέτος!

θα κάνω λεμονάτο μοσχάρι σήμερα. μάλλον οι φακές του πεσαν βαριές του μικρού. μεγάλη ανησυχία είχε που δε το συνηθίζει. μπορεί να μαστε 45 ημερών αλλά είναι προωράκι μάλλον πρέπει να τον λογίζω για μικρότερο.

Καλημέρα. Ελπίζω δηλαδή γιατί το μενού για εμάς σήμερα έχει πάλι πυρετό!!!Από χθες αργά το βράδυ ήταν ανήσυχος ο Μάνος, τελικά κατά τις 6 το πρωί είδα ένα 38,8 και είναι από τότε με αντιπυρετικό. Δυο μέρες σπίτι, που την τσίμπησε την ίωση πάλι δεν ξέρω...Βέβαια ιώσεις κουβαλούν και οι μεγάλοι αλλά και την προηγούμενη φορά πριν 20 μέρες από μεγάλο την τσίμπησε. Τελοσπάντων, έχω την μικρή πάνω στην μαμά μου. Ανεβαίνω για θηλασμούς και να την βλέπω. Μου λείπει το μικράκι μου, νιώθω μισή όταν δεν είναι μαζί μου. Την έχω συνηθίσει κιόλας την τσούπρα μου.

Ντίνα περαστικά και σε εσάς και μπράβο στον Λίο σου.

Σοφάκι να χαίρεστε τον μπαμπάκα σας, πολύχρονος να είναι!Στείλε σε πμ το σταθερό σου κοριτσάκι μου να μιλάμε πιο συχνά.

Αννιώ κολικοί μάλλον θα είναι. Παρακολούθα αν είναι καθημερινή η ανησυχία και τις ίδιες ώρες και αν μαζεύει τα ποδαράκια στην κοιλίτσα. Τα ξέρεις καλύτερα από εμένα απλά στα φρεσκάρω που τα έχω πρόσφατα.

Νεκτ πες μου πλιζ ποιες τροφές παρατήρησες να πειράζουν την μικρή σου?Σε ποιες εμφάνισε αλλεργία όταν άρχισε να τρώει. Ανέφερες το μήλο τις προάλλες, κάτι άλλο?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!

Περιμένω μια φίλη μου για καφέ και μπήκα να σας διαβάσω λίγο. Ο Γιάννης με το μπαμπά του πήγαν εκκλησία, είναι του Τιμίου Σταυρού σήμερα και είναι κλειστά στη δουλειά του Άρη, εμείς δεν πήγαμε με τη μπέμπα γιατί φυσάει πολύ σήμερα.

Κατερινάκι καλώς δεχτήκατε το μπαμπά σας!

Θα σε βοηθήσει και με τους σταθμούς σίγουρα να αποφασίσετε τον καλύτερο!

Ναι Κάλλια είναι η μπουμπού! Ευτυχώς γιατί το φοβόμουνα πως δε θα μου τη φωνάζουν έτσι από το Καλλιόπη οι υπόλοιποι αλλά Πόπη αλλά τελικά ό.κ!

Μπράβο Ντινάκι στο σαίνη σου!

Κι εμένα του τα έδειξε μια φορά η συνυφάδα μου και τα έμαθε και δεν το πίστευα, τώρα μου λέει το Κ, το Τ, το Μ, το Α, το Ο τα ξεχωρίζει κανονικά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Μπράβο στο μικρό αστεράκι, καλέ έχει iPad ο μπόμπιρας; Είναι παιδικό;

Τα δικά μας νέα είναι ότι πήγε και ο Γ. στο σταθμό, είπαν σε πρώτη φάση να μην κάνει αγγλικά, θα τον βγάζουν λέει από την τάξη και θα απασχολείται σε άλλο τμήμα αλλά στο τέλος μας βλέπω να τον βάζουμε κ αγγλικα γιατι το παιδί δε θα καταλαβαίνει γιατί τον βγάζουν έξω, Οκτώβρη ξεκινάνε τη γλώσσα, είναι 3 φορές τη βδομάδα από 45 λεπτά, και κάνουν λέει και όλα τα παιδάκια του έσπα που το χρεώνονται extra, μαλλον σε όλους το ίδιο παραμύθι πούλησε, τέσπα Δευτέρα ξεκινάμε και δε θέλω να πάω αρνητικά διαθετιμένη

Όσο για δουλειά, ένας λόγος που ήθελα να πάει φέτος το παιδί είναι για να ψάξω κάτι, οτιδήποτε, θα βγούμε από το παράθυρο, νοίκι, παιδικός, κάρτες, λογαριασμοί, εφορία, ουφ!

Κι έβλεπα τις προάλλες μαζί με τον Αντρίκο μου ένα μωράκι, εκει 3μηνητικο να μου λέει γιατι άργησες μαμά να με πάρεις σπίτι; Κάτι θέλει να μου πει το υποσυνειδητό μου;

Διαφημίσεις

ελε ..περαστικα στο αγορι σου!!!

πηγε ο γιωργοσ σημερα στο παιδικο .. 8 παιδακια στο τμημα ...χαμογελαστα να παιζουν εξω στην αυλη ..η δασκαλα πιτσρικα ευδιαθετη ...μαλλον εκει θα παει

ο ιδιοκτητης ελεγε οτι γινεται χαμοσ με το εσπα..οτι οι παιδικοι ζηταν και εξτρα λεφτα ...και γιατι αφου θα πληρωθουμε με το εσπα?? δενε κανε νυξη για επιπλεον λεφτα ...μπορει να παραδωσει η 2μιση γαλατσι .η 3 περισσο...ή αλλιως κατα τις 5 ..με βολευουν και τα 2 σεναρια !!!

μαλλον εκει θα παει ....τουλαχιστον εχουε τις μισες πιθανοτητες να κολληει ιωση απο το 25 αρι τμημα του δημοσιου σταθμου

σοφακι..και εγω ηθελα να παω εκκλησια σημερα ...πολυ ωραιο το Καλλια

πλακωθηκα στη δουλεια ...πως γινεται να μου σπαν τα νευρα ετσι ???ολοι εξυπνοι το παιζουν...και αχαχουχα !!!!

ρε , ελεαννα .... τι αγγλικα θα κανει το 3χρονο 3 φορες τη βδομαδα .....τι συστημα τρελο αυτος ο παιδικοσ???το πολυ πολυ να μαθουν κανα χαζο τραγουδακι να λενε .....και δηλαδη πηγαινοντας ας πουμε δημοτικο τα βαζουν κατευθειαν 1η κανονικη ...και 6η ταξη lower ...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

αγγλικά ναι κανένα τραγουδάκι, παραμύθι, λεξούλες, για να πουλάνε μούρη επειδή έχουν κ ξενόγλωσσα τμήματα, μέχρι στιγμής της είπα δε θεΛω αλλά φοβάμαι μήπως τον παραμελούν εκεινή την ώρα, χρειάζεται να κάνουμε καταδρομικές!

Το σχολείο μας πάντως δεν έχει μπει στο ενιαίο πρόγραμμα και δεν έχουμε από την πρώτη τάξη αγγλικά που κι αυτό το θεωρώ λάθος! Να μην έχει κατακτήσει το παιδί τη μητρική του γλώσσα και να του χώνουμε και την ξένη, να μπερδεύει το ελληνικό αλφάβητο ούτως ή άλλως... άμα μπαίνει και το αγγλικό τρέχα γύρευε! Θα βλέπει το ι και θα το λέει τη μία ι και την άλλη άι! Άι να δουν αν έρχομαι λέω εγώ που θα τα κάνουν πανεπιστήμονες από τα 7 τους!

Γελοίο απλά τα αγγλικά από τα τρία έτη. Τέσσερων ετών να το χωνέψω αν και αυτό βαρύ μου πέφτει αλλά από 3ων?? Κι εγώ κάθετα αντίθετη θα ήμουν! Μπάχαλο θα γίνει το μυαλουδάκι τους! Κι ας είναι μερικές λεξούλες! Εδώ δεν του βάζω την ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια άμα τη συναντήσω πουθενά κι είναι αυτό αιτία!

Αννούλα καλή δύναμη με τα ξενύχτια! Εμένα ακόμα θα ξυπνήσει έστω και για λίγο η μικρή και σαλτάρω όταν πρέπει να ξυπνήσω το πρωί.

Ελευθερία η μικρή δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις στερεές πέρα από ό,τι αφορούσε τους γνωστούς για εμάς υπόπτους. Δλδ το μήλο το έκανε εμετό αλλά μάλλον επειδή δεν της άρεσε και την άρχισα με αχλάδι και μπανάνα αργότερα. Το μήλο το έβαλα τελευταίο ενώ συστήνεται πρώτο γιατί σε συνδυασμό με τα άλλα της άρεσε και δεν έκανε εμετό. Ίσως η στιφάδα που έχει σαν φρούτο, δεν ξέρω τι την χάλαγε.

Όταν αρχίσαμε τα κρεατικά είδα ότι την πείραζε το μοσχάρι. Δαγκωτό. Με τη μία μου έκανε σκέτες βλέννες και έκζεμα στο προσωπάκι της. Και μετά τα βρεφικά γιαουρτάκια που εκεί κοντά στο χρόνο όταν της δοκίμασα για να δω αν έχει ξεπεράσει την αλλεργία με το advance που της δοκίμασα λίγο, πάλι έκανε έκζεμα και διάρροια. Νωρίτερα δλδ πριν να χρονίσει δεν είχε φάει κανένα γαλακτοκομικό. Μετά από κανένα δίμηνο δλδ 14 μηνών περίπου άρχισα εγώ σιγά-σιγά να τρώω κατσικίσια και όταν είδα ότι δεν είχαμε αντίδραση της έδωσα κι αυτής, φέτα και τυρί κατσικίσια από τη γιαγιά μου και τέτοια. Κρέμα είχε φάει λίγη στην αρχή των στερεών αλλά υποαλλεργική οπότε δεν παρατήρησα να την πειράζει. Φρούτα και λαχανικά ήταν οκ. Αυγό και ψάρι τα βάλαμε αργά ούτως ή άλλως, πάνω από 10 μηνών αλλά δε θυμάμαι πότε το ένα και πότε το άλλο να σου πω, πάντως ούτε εκεί την πείραξε κάτι.

συμφωνώ απόλυτα νεκ μου!!!

εδώ δε ξέρουν να γραφουν στα ελληνικά τ αγγλικά μας μάραναν! κι αντί να τα βοηθάμε να κατακτήσουν μια σωστή έκφραση που και χρέος μας ειναι σα γονείς αλλά και απαραίτητο για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους κάπου λυσσάμε να τα γράψουμε αγγλικά-γαλλικά-κινέζικα να τα στριμώξουμε μια 8ετία μίνιμουμ για ένα χαζολόουερ που το παίρνει οποιοσδήποτε ενήλικας πολύ πιο εύκολα και σε 2 χρόνια μόνο.

βλέπω εδώ γειτόνισσες που λαλάνε κυριολεκτικά για το πιο είναι το πιο σουπερ ξενόγλωσσο της περιοχής απ τα νήπια και τη πρώτη δημοτικού.

και φτάνει το παιδί γυμνάσιο και δε μπορεί να εκφραστεί ούτε σε μια σειρά σωστά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...