Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα ...

αγγελικη κοντοζυγωνει ο καιρος!!! μεγαλωνει και το αγορι σου..

για το απιδικο εγω σε συμπονω ...σημερα ημουν στου δημου , σουπερ κτιριο, σουπερ υπευθυνη σταθμου ..συμπαθητικη η δασκαλα της ...περιπου 25 παιδια στο τμημα ...με μια δασκαλα, και μια βοηθο ( που θα ερθει απο δευτερα) ..αρα εμας θα μας φωναξουν απο τεταρτη....και διακριτικα μου ειπε οτι 1..2 πρεπει να την παιρνω ...γιατι λενουν λιγα παιδακια για υπνο μεχρι τις 4 παρα .....

ωχ αμαν...τι να κανω ??( αννα, μη γελας ...ευ τα περασες αυτα)

στον ιδιωτικο θα ειναι 9 παιδια στο τμημα.....ουφ ...πρεπει να δω και αυτην την δασκαλα...σας ειπα ο υπευθυνος του σταθμου δε μου πολυγεμισε το ματι .....

καλα ,,,,χθες εβρισα ,,,,διαολισα...τσακωθηκα με τη μαμα μου ...2η βδομαδα σερι ταξιδι ο γιωργος , εγω γυρναω απο το γραφειο στις 6 ...και τα μικρα αλλαλιασμενα ....ετσι ειιναι απο τη δευτερα ...η μια ξυπολυτη ...η αλλη να θελει να φαει 10 καραμελες ...και καταληγουν να κανουν υστερια , με κλαματα, εμετους κτλπ...επειδη η μαμα μου αποφαισε να μπει να κανει μπανιο!!!!!

να τρελαινεσαι κανονικα ....και στην υστερια πρωτη φορα να βλεπω την αγγελικη να ακολουθει τη μεγαλη ...στα πατωματα να κοπανιουνται

χθες στις κουνιες η μεγαλη εβγαλε τα παπουτσια της και ηθελε η μανα μου να την παρει αγκαλια να πανε σπιτι !!!

να δουμε τι θα κανουμε ...η αληθεια ειναι οτι λειπουμε πολλες ωρες απο το σπιτι..αλλα και τι να κανω!!!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα.

Μπήκα να δω τα νέα του γαμπρούλη μου. Μια χαρά το αγόρι μας Αγγελική ε?

6 Νοέμβρη ε?Πωπω κοντοζυγώνει η ώρα μόνο οργανώσου σύμπι!!!

Για τους σταθμούς νομίζω όλοι θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Όσο καλύτερες οι συνθήκες τόσο πιο καλά για όλους μας.

Το 1ο ζητούμενο είναι να μας πάρουν κάπου, συμφωνώ με την Άννα. Αλλιώς δεν έχει και νόημα να το ψάχνεις παραπέρα.

Το 2ο ζητούμενο είναι αυτό το κάπου να ικανοποιεί και τις απαιτήσεις μας. Τόσες ώρες περνούν εκεί τα παιδιά μας, δεν είναι να το παίρνεις τόσο αψήφιστα, ιδιαίτερα το θέμα της υγιεινής.

Αγγελική ακολούθα το ένστικτό σου. Το θέμα είναι να είσαι ήσυχη πως το παιδί και καλά περνάει και ασφαλές είναι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατερινιώ τι έπαθαν οι μικρές? Κανένα φεγγάρι τις πείραξε?

Οι γιαγιάδες τα κακομαθαίνουν, είναι δεδομένο. Ακόμη και αν εκείνες οι ίδιες γιαγιάδες σκληραγώγησαν εμάς. Η μάνα μου ήταν αρκετά αυστηρή μαζί μας, ιδιαίτερα με μένα που ήμουν πολύ ζωηρή. Ε τα παιδιά μου αν της τα αφήσω θα τα κάνει άχρηστα λέμε. Ο Μάνος όταν περνάει πολλές ώρες μαζί μου έχει τεράστια διαφορά. Αν πάει 1-2 ώρες με την γιαγιά (πράγμα σπάνιο αλλά λέμε) γυρνάει και δεν το κάνω καλά. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που έμεινα σπίτι. Δειλά δειλά τριγυρίζει η ιδέα να βρω δουλειά αλλά σίγουρα μετά που θα χρονίσει η μικρή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελε ..για την δουλεια δεν κανω πισω ..αν φυγω τωρα ..θα μεινω ανεργη για πολλα χρονια...δε με παιρνει

τωρα το μπειμπι σιτινγκ της γιαγιας θα ημουν αχαριστη..αν μιλαγα ..με εμας ειναι ακομα πιο περιεργα γιατι αυτες τις μερες λειπει και ο πατερας τους ....ουφ.....το ριχνω στην τρελη , φαση ειναι θα περασει !!!

η μανα μου απλα τρελαινεται να τα ταισει ...να τα πλυνει...παιζει μαζι τους ασχολειται ...αλλα υποχωρει στα καπριτσια της χριστινας ...πολυ ...η οποια παλιμπαιδιζει.....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Κατερινάκι δεν σου είπα καλέ να αφήσεις την δουλειά σου. Δεν είναι και η καλύτερη κίνηση στις μέρες μας και εγώ το σκέφτομαι κατά πόσο θα είναι εύκολο να ξαναβρώ δουλειά. Απλά είχα την δυνατότητα, μειώσαμε και κάποια ανέσεις εκ των πραγμάτων, αλλά δεν το έχω μετανιώσει.

Πιστεύω όμως πως η δουλειά της γιαγιάς είναι ακριβώς αυτή...να κακομαθαίνει τα εγγόνια της. Δεν ξέρω κανέναν παππού και καμιά γιαγιά (μιλάμε για λογικά όντα πάντα) που να κάνουν κάτι διαφορετικό. Και εγώ τα δικά μου εγγόνια όταν έρθουν με το καλό, θα τα κακομαθαίνω επίσης:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελε..καλα για τη χριστινα δε φταιει η μαμα μου ..ειναι δυσκολο παιδι ..και την εχω προσεξει στις αλλαγες ζοριζεται ...και τωρα ηταν η ιωση ..οιδ ιακοπες που δε στρωσαν , τα ταξιδια του γιωργου...τα φεγγαρια της ..ουφ δε ξερω!!!ολα τις φταινε μερικες φορες ...

οσο για τη δουλεια ...δεν το μετανιωνω που δουλευω .....ειναι και ο χαρακτηρας μου ετσι ...νομιζω οτι την καταθλιψουλα την ειχα στο χερι..απου 20 χρονων δουλευω ,,,,για το γαμο πηρα 5 μερες αδεια ..απλα πρεπει να φροντιζω τον χρονο που περναω με τις μικρες να ειναι ουσιαστικος

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Και εγώ από τα 18 δουλεύω, σαν φοιτήτρια βρήκα την 1η μου δουλειά στην Αγγλία. Και είχα κουραστεί τόσο πολύ...καλά εννοείται αν δεν είχα τα παιδιά θα βαρούσα κόκκινο μες το σπίτι αλλά με τα μικρά έχεις πάντα δουλειές να κάνεις. Μην σου πω ό,τι ο χρόνος δεν φτάνει και πάλι. Αφού καμιά φορά σκέφτομαι πως αν πήγαινα στην δουλειά πώς θα τα προλάβαινα όλα?Τώρα είμαι σπίτι και πάλι δεν προλαβαίνω!

Δύσκολο παιδί ε?Το χουν τα λιοντάρια λες?Έτσι και εμένα ο Μάνος. Τώρα σαν να έχει στρώσει αλλά αν τον πιάσουν τα φεγγάρια του ζήτω που καήκαμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας τσούπρες!

Μας ρίχνει μια μπόρα τώρα εδώ, η πρώτη μας για φέτος είναι, α καλά σταμάτησε κιόλας, 5 λεπτάκια κράτησε, ίσα να τρέχω να μαζεύω απλώστρες και να βάζω τις γλάστρες πιο μέσα στο μπαλκόνι για να μη μουλιάσουν τα λουλούδια!

Έχω γρήγορο ίντερνετ, ουάου, είχα απηυδήσει με το στικάκι τόσο καιρό, μου έβαλαν και το σταθερό, μια χαρούλα!

Σήμερα γιορτάζει ο Άρης, του Αριστείδη είναι, Νεκταρίτσα ο Αριστοτέλης πότε γιορτάζει τον σκέφτηκα τώρα που είπα Άρης.

Έφτιαξα ένα γλυκό, έκανα και μια πίτα μήπως έρθει κανείς, δεν κάνουμε γιορτή αλλά όλο και κάποιος μπορέι να περάσει να ευχηθεί.

Αγγελικούλα καλέ εσύ κοντέυεις να γεννήσεις!

Αντε να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά, να δεις τι ελλέιψεις έχεις να ψωνίσεις του Κων/νου, αν και τα περισσότερα θα τα έχεις από τη Μαριλίζα!

Πάχυνε ο μπόμπιρας, τι είπε ο γιατρός?

Δουλειά ε Ελευθερίτσα, στην παλιά δεν ξαναγυρνάς είπαμε?

Κι εγώ θα πρέπει να κοιτάξω μήπως βρω κάτι σιγά σιγά, να ξεπεταχτεί λίγο η Κάλλια και πρέπει οπωσδήποτε γιατί δεν πρόκειται να ξεχρεώσουμε ποτέ αυτό το σπίτι!

Καλά όλα μας τα πρώτα παιδιά είναι δύσκολα νομίζω τελικά, εκτός από το Γιωργάκη της Νεκταρίτσας που αποτελεί την εξαίρεση, αχ αυτά τα πρωτότοκα τι μας κάνουν!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!!!!

Χάλια και εγώ και ο Δ απο την Τρίτη το βράδυ...ίωση μάλλον εγώ με μιά ζαλάδα,πονάεί όλο το σώμα μου και έχω καταροή...ο Δ έκανε και πυρετό για μία μέρα μόνο...το παιδί ευτυχώς ακόμα τίποτα...

Την Τετάρτη το πρωί δεν τον πήγαμε παιδικό γιατί ο Δ ήταν με πυρετό και εγώ στην δουλειά και επειδή θέλουμε μόνο εγώ ή ο μπαμπάς του να τον πηγαίνουμε έμεινε εδώ με την γιαγιά...σήμερα το πρωί όμως δεν ήθελε να πάει με τίποτα στο σχολείο...πολύ κλάμα μου είπε ο Δ και κάποια στιγμή έκανε και εμετό (απο το κλάμα) τον αφήσαμε αλλά αύριο θα πάει...ο Δ άρχισε τα "μήπως κάτι το ενοχλεί το παιδί" αλλά μας είχαν πεί απο το σταθμο πως την 2η εβδομάδα που αρχίζουν να μπαίνουν στο νοήμα αρχίζουν την γκρίνια...αύριο θα πάει ο Δ απο το σταθμό και θα μιλήσει με την υπεύθυνη...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

χαχαχα εγώ πάντως σας βρίσκω λίιιιιιγο υπερβολικές με τους σταθμούς!

αλλά μπορεί και να μιλάω εκ του ασφαλούς επειδή τα χω περασει.

παρτε το λίγο πιο χαλαρά, το παν ήταν τα παιδάκια να γίνουν κάπου δεκτά προς δική μας διευκόλυνση και δική τους ευχαρίστηση. απ την άλλη είναι και μια ηλικία πια που θα μας πει τυχόν πρόβλημα για να το αντιμετωπίσουμε. με μια και δυο επισκέψεις δε μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπέρασμα. οπότε παρτε το πιο χαλαρά. όπως όλα τα παιδάκια έτσι και τα δικά μας!

κατα τ άλλα εμείς όλα σούπερ. μπήκα στο παλιό μου τζην, φοράω και ψηλοτάκουνα πια και βολτάρω με το μέι τάι από σχολείο σε σταθμο κι από μπάσκετ στο κολυμβητήριο.

ο μάνος με το κολύμπι τα πάει σούπερ, σε λίγο καιρό τον βλέπω να κολυμπάει χωρίς το "μακαρόνι". ειναι και υπάκουος φτου φτου. και στο σχολείο μια χαρά λένε οι δασκάλες και τον βλέπω ευδιάθετο και χαλαρό. ψιλοκουράζεται λίγο μάλλον γιατί πέφτει για ύπνο ξερός.

το μητσάκι με 2 δραστηριότητες φέτος και πρωτάκι στο δημοτικό! θα χουμε δάσκαλο που είναι μου παν οι παλιές πολύ αποτελεσματικός και κάνει όλη τη δουλειά στο σπίτι. καλό αυτό.

το σκιουράκι απ την άλλη το χουν πιάσει τα τρελά τα κέφια που αν δε του τα κάνεις βγάζει φωνή άλλο πράμα! άρχισε κι αυτός να διεκδικεί τη προσοχή και θέλει αγκαλιές και βόλτες. το καλό είναι ότι μου κανε χτες ένα 12-6 το πρωί μακάρι να το κρατήσει. έτσι κι αλλιώς στις 7 αρχίζει η μέρα μου οπότε βολεύει. όλο τον υπόλοιπο καιρό μου ξυπνούσε 4 και αργούσε να κοιμηθεί οπότε βολικό δε το λεγες.

μαθήματα δεν έχω ακόμα. αλλά είναι ακόμα νωρίς. μένω πολλές ώρες μόνη και με τα 3 αλλά οκ τη παλεύω προς το παρόν. είναι φοβερό που τα βλέπω έτσι να μεγαλώνουν! φέτος μου κάνει μεγάλη διαφορά που πάνε σχολείο και τα 2 και προπονήσεις κι έχουν φίλους διαφορετικούς και κορίτσια, απλά φοβερό!

Μπράβο ρε Αννούλα!!!Φαίνεται η χαλαρή μανούλα...Όλα τα κάνεις να φαίνονται απλά και χαλαρά!!!!Μου αρέσεις!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου! Τι διαβάζω? Δύσκολα τα πράγματα με τους σταθμούς... Δε μου είναι και δύσκολο να φανταστώ την κατάσταση κρίνοντας από τα δημοτικά σχολεία να σας πω την αλήθεια. Αλλά μου κάνει εντύπωση που λείπουν ακόμα και τα στοιχειώδη, από σχολεία που λόγω ηλικίας οι γονείς έχετε άμεση πρόσβαση και μπορείτε να κρίνετε. Για παράδειγμα στο δημοτικό ο γονιός είναι πιο αποστασιοποιημένος και πάλι προσπαθούμε να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας και να παρέχουμε στα παιδιά ότι μπορούμε καλύτερο.

Εσείς που έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε, να επιλέξετε το ασφαλέστερο για τα παιδιά. Που σημαίνει όσο το δυνατόν λιγότερα παιδάκια που να μπορεί να ελέγχει το προσωπικό και αν υπάρχει μεταφορά να την ελέγξετε κι αυτή. Έπειτα κοιτάξτε και το περιβάλλον γιατί δεν είναι λίγες οι ώρες που θα περάσουν εκεί. Κι οι κανόνες υγιεινής είναι υψίστης σημασίας βέβαια. Η ποσότητα του φαγητού ας μη σας απασχολεί, θα τρώνε κι όταν γυρίζουν γιατί από ότι καταλαβαίνω παντού τα ίδια είναι, όλα όσα γυρίζουν από παιδικό τρώνε στο σπίτι λες και δεν είχαν φάει τίποτε όλη μέρα. Μπορείτε να τους δίνετε από το σπίτι πρωινό και αν τα βρείτε σκούρα να τους δίνετε κάτι να παίρνουν μαζί τους κάποιο σνακ στο σταθμό?

Είναι σαν να είσαι στο μυαλό μου καλέ...Στην επιλογή μας ήταν να διαλέξουμε ένα σταθμό που είναι πιο κοντά σε αυτό που έχουμε στο μυαλό μας...για το φαγητό την ίδια σκέψη έχουμε...ο μικρός έρχεται σπίτι μας 13.20 περίπου και τρώει μεσημεριανό και αργότερα την φρουτόκρεμα που χάνει το πρωί...στον παιδικό μου γράφουν οτι τρώει...περισσότερο με ενδιαφέρει να πέρνει μέρος στην διαδικασία την ώρα του φαγητού...να μαθαίνει και με τα υπόλοιπα παιδάκια...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...