Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ελε και σε σας καλη σχολικη χρονια!!

ναι δημοσιο και οπως ειπες και συ με πρωινο και μεσιμεριανο εκει. αν πληρωνα θα εδεινα 100ευρω.

ο δημητρακης νηπιο, για να δουμε τι θα κανει φετος.

Ο δημητρης της αννας πρεπει να παει δημοτικο ε?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κοριτσάκια μου! Μανταλενάκι καλή αρχή και στα κουκλάκια σου! Νήπιο ο Δημητράκης ε? Για πότε μεγάλωσε κι αυτό!

Λευτεράκι ο Μάνος τι λέει με το κολυμβητήριο? Του είπες ότι σκέφτεσαι να μην τον ξαναπάς και συμφώνησε? Από εκεί θα δεις σε πρώτη φάση. Μπορεί απλά να θέλει το χρόνο του. Αν δε θέλει δοκιμάζεις από το καλοκαίρι που τραβάει καλύτερα το νεράκι και θα είναι και μεγαλύτερος και θα έχει και περισσότερο θάρρος. Μπράβο του που παίζει καλά με την αδερφούλα του! Μεγαλώνουν και ωριμάζουν κι αυτά. Τον δικό μου φοβάμαι που αρχίζει τις τρέλες τελευταία, μήπως είναι από ζήλια ή από καθυστερημένα τρομερά δύο. Δεν κάνει τίποτα απέναντι στην αδερφή του απλά τονέ βλέπω και ζουζουνίζει και με παρακούει. Σήμερα για χιλιοστή φορά χρησιμοποίησε το στυλό για να γράψει σε τόπο πέραν του χαρτιού το πρωί που ξύπνησε κι ακόμα κοιμόμουν. Ξύπνησα κι έγινα σαν την τρελή, του είπα ότι την άλλη φορά θα του κάνω τον πισινό μπλε κι εγώ αλλά όχι με το στυλό! :lol:

Αγγελικούλα τι κοιλίτσα είναι αυτή που είδα στο φέις? Φτου-φτού κούκλος ο Κωνσταντίνος! Σήμερα έχεις γιατρό? Κοντοζυγώνει ο καιρός για το σκορπίδι σου! Ετοιμάσου για μεγάλα γλέντια! Η δικιά μου έχει το μαγνήτη ατυχημάτων που έχουν οι Σκορπιοί. Γεμάτη μελανιές και κακάδια.

Εμείς εδώ καλά, ο Άρης καλά θα έλεγα, φοράει βέβαια μαύρα, αφήνει και τα γένια και δε γίνεται να ξεχάσουμε ούτε για μια στιγμή το γεγονός. Μιλήσαμε και λιγάκι, μου μίλησε για αυτές τις τελευταίες στιγμές και εκεί κατάλαβα πόσο έχει επηρεάστει τελικά από το γεγονός παρόλο που δεν το δείχνει. Δεν θέλει και να τον λυπούνται. Προχθές ήρθε και ο αδερφός μου με την κοπέλα του να μας συλλυπηθούν και ήταν σαν τις κλαμμένες χήρες και νομίζω αυτό τα κάνει χειρότερα τα πράματα. Τους έκανα νόημα να χαλαρώσουν λίγο κι ότι ο Άρης είναι καλά. Αλλάξαμε και κουβέντα κι έστρωσε το πράγμα.

Κάνω μουσακά για να τον έχω για αύριο, να πάρει κι ο μπαμπάς μας που έχει βάρδια, να μην μαγειρεύω και Πέμπτη-Παρασκευή τώρα με το σχολείο. Είχα καιρό να τον κάνω. Να δω τι θα φάει ο Γιώργος που είδε τις μελιτζάνες και ρώτησε "τι είναι αυτό?". του λέω μελιτζάνες. μου λέει "δε μου αρέσουν οι μελιτζάνες..." και του απαντώ, "ντα ίντα σου αρέσει πλέον??!!!"

Άλλο από εκεί με το φαγητό, παίζουν τα νεύρα μου με τις παραξενιές που άρχισε να βγάζει! κι έλεγα ότι είχα το πιο καλόφαγο παιδί! άμα μου τα κάνει και η κόρη αύριο-μεθαύριο θα τηνε σφάξω στο γόνατο!

ΚΑταφερα να μιλησω με το σταθμο και μου ειπαν ότι ακομη δεν εχουν πάει κοπέλες...οποτε μέσα της επομενης εβδομάδας και βλέπουμε...

Αντε να ξεκινησει, το ζητάει κ αυτη τοσο επιμονα.

Αυτη εχθες απο τον ιδιωτικο ακομη να με πάρει ρε κοριτσια!!!

Χεστηκε ετσι? Δε θα περιμενει μαλλον να της πω οτι δε θα πάμε..

Πηρα και την ιδιοκτητρια του ιδιωτικου να ενημερωθω βρε παιδι μου πριν πω το όχι...και τι με είπε??????

45 ευρο επιπλέον το μηνα θελει χωρις μετακινηση,απλα για αναλώσιμα και φαγητο!!!!!!!!! χοχοχο Merry Christmas γλυκιά μου!

Ενω εχει δηλωσει σιτιση απο την αρχη στο ΕΣΠΑ, μολις της ειπα οτι εχω μπει και στο δήμο και ακομη δεν εχω κατασταλάξει αρχισε να μου λεει "ε κατι καλυτερα θα κανουμε"

Να σε πληρωνω για να τρωει το παιδι μου τα φρουτα πανω απο το βρωμικο τραπέζι?

Δεν παει καλα ο κοσμος!!!!

Με ρωτησε αν μου αρεσε ο σταθμός και της ειπα θα ηθελα να σας τα πω απο κοντά αυτα!

Θα ξαναπάω τη Δευτερα,μου ειπε να πάω με ραντεβου καλυτερα και οχι απο μονη μου (γιατι αραγε???!!!)

Ε,ρε ξύλο που θέλει ο κόσμος!!!!!!

τη ρωτησα ποσα παιδια θα εχει το τμημα και μου λεει "όχι πάνω απο 15"

Μα ηδη λεω εχει 17...!

Το γέλιο ειναι που βρηκα ποστ για το συγκεκριμενο σταθμο στο ιντερνερτ οπου λέγανε τα καλυτερα!!!!!!

Τι στο διάλο έπεσα εγω σε κακή μέρα του σταθμου??????????????

Θα πάω με τον Λ. την επομενη φορά για να μη με λέει υπερβολικη.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Πώς είστε?

Εμείς καλά, εχτές είχαμε παιδίατρο, έκανε εμβόλιο η μικρή, κάναμε και του Γιάννη έναν έλεγχο μιας που είχαμε καιρό να πάμε. Κατά τα άλλα πολύ ησυχία, έχω ψιλοβαρεθεί σπίτι και δεν έχω πολύ όρεξη αυτές τις μέρες, είμαι και μόνη μου αρκετές ώρες και έχω ψιλολαλήσει και με τα δυο..που να χειμωνιάσει δηλαδή κιόλας!

Εσείς καλά?

Με τους σταθμούς χαμός διαβάζω, σκεφτείτε το κορίτσια να βρείτε το καλύτερο γαι το παιδί, καλά κάνετε και το ψάχνετε.

Νεκταρίτσα μπράβο για την τάξη που διάλεξες, λαχείο φαίνεται!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αγγελικούλα τι κοιλίτσα είναι αυτή που είδα στο φέις? Φτου-φτού κούκλος ο Κωνσταντίνος! Σήμερα έχεις γιατρό? Κοντοζυγώνει ο καιρός για το σκορπίδι σου! Ετοιμάσου για μεγάλα γλέντια! Η δικιά μου έχει το μαγνήτη ατυχημάτων που έχουν οι Σκορπιοί. Γεμάτη μελανιές και κακάδια.

.

!

Ευχαριστουμε πολυ!!!!!

Σημερα ναι αλλά αργα το βράδυ...με βλεπω να κουτουλάω απτη νυστα.

Τι λες βρε? τι μαγνητη ατυχημάτων των σκορπιων? ποιος τα λεει αυτα?!απαπαπα πολυ μας διαβάλεις!

χαχαχα εγώ πάντως σας βρίσκω λίιιιιιγο υπερβολικές με τους σταθμούς!

αλλά μπορεί και να μιλάω εκ του ασφαλούς επειδή τα χω περασει.

παρτε το λίγο πιο χαλαρά, το παν ήταν τα παιδάκια να γίνουν κάπου δεκτά προς δική μας διευκόλυνση και δική τους ευχαρίστηση. απ την άλλη είναι και μια ηλικία πια που θα μας πει τυχόν πρόβλημα για να το αντιμετωπίσουμε. με μια και δυο επισκέψεις δε μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπέρασμα. οπότε παρτε το πιο χαλαρά. όπως όλα τα παιδάκια έτσι και τα δικά μας!

κατα τ άλλα εμείς όλα σούπερ. μπήκα στο παλιό μου τζην, φοράω και ψηλοτάκουνα πια και βολτάρω με το μέι τάι από σχολείο σε σταθμο κι από μπάσκετ στο κολυμβητήριο.

ο μάνος με το κολύμπι τα πάει σούπερ, σε λίγο καιρό τον βλέπω να κολυμπάει χωρίς το "μακαρόνι". ειναι και υπάκουος φτου φτου. και στο σχολείο μια χαρά λένε οι δασκάλες και τον βλέπω ευδιάθετο και χαλαρό. ψιλοκουράζεται λίγο μάλλον γιατί πέφτει για ύπνο ξερός.

το μητσάκι με 2 δραστηριότητες φέτος και πρωτάκι στο δημοτικό! θα χουμε δάσκαλο που είναι μου παν οι παλιές πολύ αποτελεσματικός και κάνει όλη τη δουλειά στο σπίτι. καλό αυτό.

το σκιουράκι απ την άλλη το χουν πιάσει τα τρελά τα κέφια που αν δε του τα κάνεις βγάζει φωνή άλλο πράμα! άρχισε κι αυτός να διεκδικεί τη προσοχή και θέλει αγκαλιές και βόλτες. το καλό είναι ότι μου κανε χτες ένα 12-6 το πρωί μακάρι να το κρατήσει. έτσι κι αλλιώς στις 7 αρχίζει η μέρα μου οπότε βολεύει. όλο τον υπόλοιπο καιρό μου ξυπνούσε 4 και αργούσε να κοιμηθεί οπότε βολικό δε το λεγες.

μαθήματα δεν έχω ακόμα. αλλά είναι ακόμα νωρίς. μένω πολλές ώρες μόνη και με τα 3 αλλά οκ τη παλεύω προς το παρόν. είναι φοβερό που τα βλέπω έτσι να μεγαλώνουν! φέτος μου κάνει μεγάλη διαφορά που πάνε σχολείο και τα 2 και προπονήσεις κι έχουν φίλους διαφορετικούς και κορίτσια, απλά φοβερό!

χαχαχα εγώ πάντως σας βρίσκω λίιιιιιγο υπερβολικές με τους σταθμούς!

αλλά μπορεί και να μιλάω εκ του ασφαλούς επειδή τα χω περασει.

παρτε το λίγο πιο χαλαρά, το παν ήταν τα παιδάκια να γίνουν κάπου δεκτά προς δική μας διευκόλυνση και δική τους ευχαρίστηση. απ την άλλη είναι και μια ηλικία πια που θα μας πει τυχόν πρόβλημα για να το αντιμετωπίσουμε. με μια και δυο επισκέψεις δε μπορούμε να βγάλουμε εύκολα συμπέρασμα. οπότε παρτε το πιο χαλαρά. όπως όλα τα παιδάκια έτσι και τα δικά μας!

!

ε, οχι και "κάπου"!

αν ειναι να τα πάμε και σε κοτέτσι βρε Αννιώ!

μπορεί και να ειμαι υπερβολική,για αυτο ειπα οτι θα ξαναπάω με το Λ. να μου πει κ εκεινος τη γνωμη του, θα τον πάω να δει και το δημοσιο σταθμό και αποφασίζουμε μετα μαζί.

Ξερω και 'γω μπορεί να με βαρέσανε οι ορμονες και να τα βλέπω όλα μαύρα!

Νυσταζω απιστευτα, πηγα τη μικρη στην πεθερα μου μπας και ξαπλώσω λίγο μεχρι τις 10 που θα φυγουμε.

Γεια σου ρε Αννούλα! Τι ενθαρρυντικά που είναι όσα μας γράφεις! Εγώ ρε γμτ ώρες-ώρες νιώθω τόσο κουρασμένη που ντρέπομαι και να το σκεφτώ όταν διαβάζω όσα γράφεις. Όλο λέω ότι πρέπει να πάω να κοιταχτώ γιατί δε γίνεται, κάτι άλλο πρέπει να μου φταίει. Μακάρι δλδ να μου φταίει ο θυρεοειδής που υποψιάζομαι και να μην είμαι έτσι λόγω μειωμένων αντοχών.

Διαφημίσεις

ε, οχι και "κάπου"!

αν ειναι να τα πάμε και σε κοτέτσι βρε Αννιώ!

μπορεί και να ειμαι υπερβολική,για αυτο ειπα οτι θα ξαναπάω με το Λ. να μου πει κ εκεινος τη γνωμη του, θα τον πάω να δει και το δημοσιο σταθμό και αποφασίζουμε μετα μαζί.

Ξερω και 'γω μπορεί να με βαρέσανε οι ορμονες και να τα βλέπω όλα μαύρα!

Νυσταζω απιστευτα, πηγα τη μικρη στην πεθερα μου μπας και ξαπλώσω λίγο μεχρι τις 10 που θα φυγουμε.

άκου να γελάσεις ή μάλλον διάβασε το δημοτικό που πήγαινα εγώ ήταν παλιοί στάβλοι επί εποχής όθωνα! :oops::P

τώρα το χουν κάνει θεατράκι καλτ! το "επι κολωνό" αν έχετε ακουστά.

εδώ πάντως δήμο αθηναίων και πολύ κέντρο δεν έχουμε και πολλές αξιώσεις από θέμα χώρων. παλιά σπίτια είναι οι παιδικοί σταθμοί.

το καταλαβαίνω να θέλει ο γονιός ωραίο χώρο για το παιδί, καινούριο, με σχεδόν αχρησιμοποίητα παιχνίδια κτλ. αλλά δε γίνεται πάντα.

ας είναι κάτι καθαρό και με καλό και συνεννοήσιμο προσωπικό και τα πιτσιρίκια δε θέλουν και πολλές πολυτέλειες. μια χαρά θα περνάνε.

το λέω για να βοηθήσω, ν αποσυμφορήσω τα άγχη σας μόνο.

για να μη τρελαινόμαστε χωρίς λόγο. εξ αρχής τουλάχιστον.

Γεια σου ρε Αννούλα! Τι ενθαρρυντικά που είναι όσα μας γράφεις! Εγώ ρε γμτ ώρες-ώρες νιώθω τόσο κουρασμένη που ντρέπομαι και να το σκεφτώ όταν διαβάζω όσα γράφεις. Όλο λέω ότι πρέπει να πάω να κοιταχτώ γιατί δε γίνεται, κάτι άλλο πρέπει να μου φταίει. Μακάρι δλδ να μου φταίει ο θυρεοειδής που υποψιάζομαι και να μην είμαι έτσι λόγω μειωμένων αντοχών.

δε φαντάζεσαι πόσο κουράζομαι κι εγώ...

αλλά είχα ντοπαριστεί ψυχολογικά από πριν γεννήσω και προς το παρόν είμαι οκ.

το χω πάρει πατριωτικά. να φανταστείς τη μάνα μου δεν την έχω φωνάξει ακόμα σε φάση που να μαι κι εγώ στο σπίτι για βοήθεια. μόνο κανα 2ωρο που έλειπα για το σχολείο του μάνου.

αύριο θα ρθει απ όλη αυτή τη βδομάδα για να πάω να κάνω κάτι αλλαγές.

πάω να θέσω όσο προλάβω...

πολλές καληνυχτούλες!

Καλημερα,

μάτι δεν εκλεισα ολη νυχτα,ο μπεμπης ολα μια χαρά!!!

Σε 2 εβδ θα κανω και ντοπλερ στον Κουρτη,ανυπομονω να τον δω εκεί γιατι εχθες δεν τον χορτασα στον υπερηχο του γιατρου.

Ρωταει.... "ποτε ειχες τελευταια περιοδο?"

"15/2" απανταω

κοιταει το ημερολογιο του...

ωραια μου λεει,15 Οκτωβρη τελευταιο μας ραντεβού και 6 Νοέμβρη γεννάς!

Μου κοπηκανε τα γονατα,τι? πως ? 6 Νομεβρη?

Δε το κανουμε 8 λεω γω που εχω και τη γιορτη μου?χαχαχα αυτο με μάρανε.

Λέει,ναι μπορεί κιολας γιατι ειναι Τριτη,αν εχουμε πολλες καισαιρικες μπορει να βάλω και στις 8,το βλεπουμε εκεινες τις μερες...

Καπως ετσι συνειδητοποιησα οτι ερχεται η ωρα...(και δεν εχω κανει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!)

54 μερες ακομη!!!!!!!!

Καλα οταν του ειπα για vbac μονο που δε με πέταξε εξω απο το γραφείο!

Αυτο να το ξεχασεις ειπε...ειχανε παει μια κοπελα εκει με 8 διαστολη, 2η γεννα, που τελικα επαθε ρίξη μητρας, αυτο δε θελω να το ξαναζησω είπε.

Ε,το ξεχασα κ γω.

Με εχει πιασει τρελό αγχος...τρελό ομως!

Καλέ ποιος μιλησε για ολοκαινουρια παιχνιδια? είπαμε, όχι κ έτσι!!!!!!!!!

Απλα,συγκρινοντας τους δύο σταθμούς, ανεφερα τι δε μου αρεσε στον ιδιωτικο σε σχεση με τον δημοσιο, αφου ο δημοσιος μου φαινεται καλυτερος να μην το πω?!

Οταν ο ενας εχει μια αυλη 100τμ και ο άλλος 5τμ? ποιος θα προτιμουσε τα 5 δλδ?!

(Ειπα και πάλι,αν δεν ειχα αλλη επιλογη θα την εστελνα εκει.

Αντε ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...