Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλησπέρα!!!

Είμαι πρωινή αυτη την εβδομάδα και κομάμαι με τις κότες που λέει και ο άντρας μου!!!

Το πήγαινε έλα το έχει αναλάβει ο μπαμπάς!!!Τα πάμε τέλεια με τον παιδικό σταθμό μόνο ένα θεματάκι με τον κακό το λύκο έχουμε...του έχει κάτσει στράβα...σήμερα το είπαμε στις δασκάλες του...Τρώει απο όλα αλλά τρώει και εδώ περισσότερο απο δική μας ανασφάλεια...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια πριν δηλώσετε τους σταθμούς δεν τους είδατε???

Εμείς ήταν το πρώτο πράγμα που κάναμε...οι δύο δημόσιοι σχεδόν δίπλα στο σπίτι μας δεν μας έκανα καθόλου...για τον ένα δεν άκουσα και τόσο καλά λόγια...άλλος δεν είχε καν αυλή...χώρια τα προβλήματα που έχουν στο προσωπικό...αυτόν που δήλωσα μου τον πρότινε μια φίλη που στέλνει το μικρό της απο 2 χρονών...πήγα τον είδα και ήταν αρκετά πιο κοντά σε αυτό που φανταζόμουν...ακόμα δεν μας έχει ζητήσει χρήματα για κάτι...τώρα βέβαια πήραν ακόμα 28 παιδάκια οπότε θα δούμε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια, πηγα απο κει και δε μου αρεσε καθολου η κατάσταση.

Αρνητικα:Μια αυλη 5τμ, την ωρα που πηγα έτρωγαν,είδα τα παιδάκια να τρωνε τα φρουτα πανω απο το τραπεζι όχι σε πιάτα...τη ρωταω αυτη "καλα πιάτα δεν εχετε?" χλωμιασε λιγο και μου λεει φυσικα κ εχουμε.

Απο θετικα: πολυ μεγαλος χωρος για ελευθερο παιχνιδι.Μάλλον το μοναδικο θετικο...τι να πω...

ο Λ. λεει πως ειμαι υπερβολικη,δε ξερω,ωστοσο ακομη περιμενω να με παρει η ιδιοκτητρια να μου πει για τα έξτρα λεφτά.

Αν ο δημόσιος είναι πιο καλός στειλε το κορίτσι σου εκεί και μην σκάς κοριτσάκι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αχ μωρε ,τους 3 πρώτους τους είχα δει αλλά δεν περιμενα οτι θα μας έπαιρναν τελικά στην 4η επιλογη...τον ειχα βάλει απλα για να συμπληρώσω το κενό που λένε...

τι να πω,μηπως εγω τα βλέπω τοσο στραβα? ακουω χειρότερα αλλού..

ειμαι πολυ μπερδεμενη πραγματικά,ισως ξαναπαω απο κει αυριο,ειναι που δεν προλαβαινει και ο Λ. να πηγαιναμε μαζί να μου ελεγε κ εκεινος τη γνωμη του.

Αλλά ρε κοριτσια, τα φρουτα πανω στο τραπέζι?????????? που ζουμε?

Διαφημίσεις

Αχ μωρε ,τους 3 πρώτους τους είχα δει αλλά δεν περιμενα οτι θα μας έπαιρναν τελικά στην 4η επιλογη...τον ειχα βάλει απλα για να συμπληρώσω το κενό που λένε...

τι να πω,μηπως εγω τα βλέπω τοσο στραβα? ακουω χειρότερα αλλού..

ειμαι πολυ μπερδεμενη πραγματικά,ισως ξαναπαω απο κει αυριο,ειναι που δεν προλαβαινει και ο Λ. να πηγαιναμε μαζί να μου ελεγε κ εκεινος τη γνωμη του.

Αλλά ρε κοριτσια, τα φρουτα πανω στο τραπέζι?????????? που ζουμε?

Τι φρούτα ήταν???Και τα είχαν χύμα πάνω στο τραπέζι???

Εμάς ας πούμε φρούτο τρώνε μετά το φαγητό σαν επιδόρπιο...εχθές μου έγραψαν οτι έφαγε σαλάτα με το φαγητό το μικρό μου...δεν τρώει ποτέ σε εμάς και λέω αποκλείεται...τον ρωτάω "έφαγες σαλάτα μωρό μου???" και μου απάντάει "ναι έφαγα ντοματούλα"!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τους ειχανε μπολάκια με φαγητο (μαζι με τη σαλάτα μεσα-προσεξτε 1 κομματακι ντοματα + 1 κομματακι αγγουρακι) χωρις ψωμί.

Εκτος του οτι ητανε μεριδες για σπουργίτια..άστο αυτό!

και σε όσα ειχανε τελειωσει το φαγητο,πέρνουσε μία κυρία με ενα μπολ με φρουτα και τους τα αράδιαζε πάνω στο τραπεζι και τα πιανανε με τα χερια κ τα τρωγανε, 2 κομματάκια σε καθε παιδάκι...τριτοκοσμικο μου εκανε αυτο...τι να πω...

Καλα για το φαγητο στους ιδιωτικους εχω ακουσει τα χειροτερα, οτι βραζουν 1 κοτοπουλο για 40 παιδάκια κτλ, δε λεω οτι ειναι παντου ετσι, αλλά απο οτι ειδα σε αυτον που μας εβαλαν καπως ετσι πρέπει να ειναι.

Τους ειχανε μπολάκια με φαγητο (μαζι με τη σαλάτα μεσα-προσεξτε 1 κομματακι ντοματα + 1 κομματακι αγγουρακι) χωρις ψωμί.

Εκτος του οτι ητανε μεριδες για σπουργίτια..άστο αυτό!

και σε όσα ειχανε τελειωσει το φαγητο,πέρνουσε μία κυρία με ενα μπολ με φρουτα και τους τα αράδιαζε πάνω στο τραπεζι και τα πιανανε με τα χερια κ τα τρωγανε, 2 κομματάκια σε καθε παιδάκι...τριτοκοσμικο μου εκανε αυτο...τι να πω...

Καλα για το φαγητο στους ιδιωτικους εχω ακουσει τα χειροτερα, οτι βραζουν 1 κοτοπουλο για 40 παιδάκια κτλ, δε λεω οτι ειναι παντου ετσι, αλλά απο οτι ειδα σε αυτον που μας εβαλαν καπως ετσι πρέπει να ειναι.

Δυστυχώς Αγγελικούλα στις μαύρες μέρες που ζούμε στην χώρα ας αν στους ιδιωτικούς σταθμους τρώνε 40 παιδάκια 1 κοτόπουλο στους δημόσιους πολύ φοβάμαι οτι η κοτόσουπα θα είναι χωρίς κότα και πάλι δυστυχώς...θυμάσαι πως κόντεψαν να σου φιλήσουν τα χέρια πέρυσι η κοπέλες του σταθμού που ήταν η μικρή σου γιατί τους πήγες μερικά πραγματάκια...και φυσικά οι κοπέλες κάνουν μιά χαρά την δουλειά τους (ειδικά αν είναι σαν την δικιά μας κυρα δασκάλα αλλά αν δεν έχουν καθόλου τα ελάχιστα τι να κάνουν και αυτές)...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τα θυμαμαι βρε Ντινάκι,παντου τα ιδια χάλια ειναι, αλλά τουλαχιστον στο θεμα του φαγητου δεν ειχα παραπονο απο το δημοσιο,ουτε απτις κοπελες, τι να πω,εκαναν ολοκληρο σκηνικο για να φάει η Μαριλιζα τον αρακά,τον εκρυβαν κάτω απο τις πατατες...εκει τα αφηνουν μονα τους στην τραπεζαρία να τρώνε χωρις τις δασκάλες, ετσι μου ειπε αυτη...

Μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα...

Διαφημίσεις

Εσύ θα κοιτάξεις το καλύτερο για την μικρή σου!

Άλλο να τρώνε μόνα τους (πράγμα που δεν έκανε ο Λ αν θυμάστε στο σπιτι μας και το έμαθε στο σταθμο) και άλλο να τα αφήνουν μόνα την ωρα που τρώνε ...έιναι τραγικό και δεν θα εμπιστευομουν με τιποτα το παιδι μου σε τέτοιο σταθμό...εμάς αντίθετα όταν ο Λ δεν έφαγε τιποτα την πρώτη φορά (έδινε το φαγητο του στα διπλανό παιδάκια μου ειπε η υπευθυνη) μου ειχε πει η κοπέλα που εχει τον σταθμο πως για την πρώτη μέρα δεν το πιάσαμε καθόλου αλλα στην συνέχεια θα τον πιέσουμε να τρώει...οπως του έμαθαν να πίνει νερό χωρις καλαμακιι πράγμα που σε εμάς δν το έκανε...και κατι βασικό στον δικό μας σταθμο και ΄οταν παμε και όταν φεύγουμε παντα μιλαμε και με τις δασκάλες αλλα και με την κοπέλα που εχει το σταθμο μας κάνει μια μικρή ενημέρωση για την συμπεριφορά και για το πως τα παει το παιδι...εκτός οτι γράφουν και στο τετράδιο καθε μέρα...δεν έχω εμπειρία για να σου πω αλλα απο αυτά που αντίκρυσμα στους κοντινούς μου δημόσιους δυστυχώς απογοητεύτηκαν...για να μην μιλήσω για μια τεράστια σκάλα στην μέση της αίθουσας χωρις φύλαξη...σιγουρα έπεσα στην περίπτωση...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Και αυτος εχει σκάλα για να ανεβουν στην τάξη,αυτο εντάξει πες,ααα τετράδιο δινουν κ αυτες με ενημερωση για τα παιδια και μπορώ και γω να γραφω εκει οτι θέλω.

Παντως η κολλητη μου που δουλευει σε δημοσιο σταθμό μου είπε οτι το σωστό ειναι να τρωνε τα παιδια μονα τους στην τραπεζαρία και στο δικο της σταθμο έτσι γινεται...

απλα περυσι λογω ηλικίας λεει ασχολιοντουσαν τοσο με το φαγητο..

Αντε πες τα καταπινω ολα αυτα...

ΑΛλά, τα 5τμ μετρα αυλή πως?

Εχουν και μια αλλη αυλη πιο μεγαλη (με χωμα) που εκει βγαινουν τα 4χρονα,η οποια δεν επικοινωνεί με το κεντρικό κτίριο και πρέπει να τα βγαζουν τα παιδάκια στο δρόμο για να πάνε!!!!!!!!!!!Τα 3χρονα τα πηγαινουν εκει απο την Ανοιξη και μετά.

Οταν το ειδα το σκηνικο τρελάθηκα! υποτιθεται οτι τα εβαζε η δασκάλα σε τρενάκι στη σειρά αλλά αυτα φευγανε δεξια-αριστερα κ τα κυνηγουσε..και ποιος μου λεει εμενα οτι δε θα πεταχτεί κανενα στο δρόμο? 10 μετρα αποσταση ειναι αλλά πολυ θέλει να γινει το κακό? περνανε αυτοκινητα,λεωφορεία απο κει,ειναι κεντρικος δρομος.

Επισης να πω οτι ακομη η ιδιοκτητρια να με πάρει τηλέφωνο να μιλησουμε, πολυ αξιοπιστη κ αυτη!

Ελεάνα που εισαι???????

τι διαβασα στο face?Σας ζητησανε 2.000?????????????????33

Μα καλά βγάζουν τα παιδιά στο δρόμο? και υπάρχουν γονείς που πληρώνουν για να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε αυτό το σταθμό?πανε καλά??

Συγνωμη ¨βρε Αγγελική και ακομα το συζητάμε ???Πηγαινε το κορίτσι σου στον σταθμο που ξέρεις και εμπιστεύεται και πρώτα απο όλα δεν κινδυνεύει το παιδι!Μα στο δρόμο?

Κρίμα απο περιέργεια είδα ποιος σταθμος ειναι και ειχα την εντύπωση απο το ονομα και μόνο οτι ειναι καλός...εμάς ειναι μια οικογενειακή επιχείρηση ...η κλο κλο μας ειχε γράψει όταν έψαχνε σταθμο καποια πραγματα και πραγματικα ειχε τοσο δίκιο...όπου ακούς πολλά κεράσια κρατά μικρο καλάθι...

Ελαιανα σας ζήτησαν 2000 ευρώ κι ας περάσετε με ΕΣΠΑ?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ναι καλε, "Ελληνογερμανικος" κατα τα άλλα...τι να σου πω!!!!!!!!

Δεν διαφημιζουν πολλά κεράσια,ουτε κοτσάνια βασικά,απλα λες ειναι ιδιωτικος θα ειναι καλύτερος αλλά μπααααααα.....

Κοιτα αν δεν ειχα άλλη επιλογη θα την πηγαινα εκεί,αλλά τωρα πάλι καλα που εχω.

kalispera...

aggeliki ..ta exeis dei skoura e??posa paidia sto tmha? apla se volvei o idiotikow na mh vgaineiw exo me to mpemphgia to phgainela....tora gia ta froyta sto trapezi ti napo....ego gia to faghto de e noiazei,,,to exo dedomeno oti de tha kalotroei..kai tha prpei to apogevma na anplhronoyme..epishs exo skeftei ektos apo gala,,,na thw dino kai tost to proi prin fygoyme..apla toylaxiston na einai kathra oti trone

eleana...ego sto stathmo poy eixan parei th mikrh arxikam thn aggelikh , mou eipe oti kanoun germanika ..alla de ou eipe extra xrhmata,,oyte gia ton psixologo moy zhthse extra xrhmata...alla psaxnotan gia ta trofeia ,,den hxere ti na kanei

ntinaki ia xara ta paei o dikos soy,,,,mpravo to paidi

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...