Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα! Ελευθερία καλορίζικο το μπαλκόνι σας, οι ταπετσαρίες σας και καλή αρχή στο Μάνο στο κολυμβητήριο!

Με τα πλακάκια πολλά λεφτά, Παναγία μου! Αυτά τα πράματα έπρεπε να έχουν εγγύηση, δε γίνεται να πληρώνεις εσύ τα σπασμένα άλλων!

Με τις ταπετσαρίες δεν το είχα προσέξει ότι είναι ίδια σειρά... Θα ορκιζόμουν ότι είναι διαφορετικοί οι χρωματισμοί! Άμα έρθουν και τις δεις λάιβ πες μας τα αποτελέσματα.

Κολυμβητήριο σκεφτόμασταν κι εμείς για το Γιώργο στο κολυμβητήριο του δήμου αλλά αργότερα. Πήγαινα κι εγώ εκεί όταν ήμουν μικρή και κάνεις κάτι πλάτες και πόδια σούπερ! Κι αν κάνεις και το καλοκαίρι κάνεις και μαύρισμα σούπερ! :lol:

Έδωσα και το σπίτι χθες. Ένα ζευγάρι μεσήλικες συνταξιούχος προϊσταμένη στο νοσοκομείο αυτή, εργολάβος αυτός, κάτι θα κάνουμε... Μου είπε αυτή ότι μόλις παίρνει τη σύνταξη αμέσως θα μου χτυπάει το κουδούνι. Πρόσχαροι και ήσυχοι άνθρωποι φάνηκαν, κάτι τέτοιο ζητούσα κι εγώ...

Σήμερα έκανα γενική το σπίτι, έφτιαξα ένα κέικ, έχω και κοτόπουλο στο φούρνο... Στο δρόμο είναι ο μπαμπάς μας, σε κανένα δίωρο θα είναι εδώ. Τέτοια αγωνία και ανυπομονησία, ούτε όταν έδινα πανελλήνιες!

Δεν ξέρω αν θα φοράει μαύρα και για πόσο διάστημα αλλά θα τηρήσει μάλλον το έθιμο να μην ξυριστεί για 40 ημέρες. Έτσι έλεγε πριν να φύγει ο μπαμπάς του... Θα μου φανεί παράξενος μιας και ήδη έχει μέρες να ξυριστεί και λόγω της δουλειάς του ήταν υποχρεωμένος να ξυρίζεται. Η μικρή έχει θέμα με τους ανθρώπους με τα γένια, ελπίζω να μην της κακοφανεί ο μπαμπάς της. Γιατί σε 40 μέρες γίνεσαι Ροβινσώνας Κρούσος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταρίτσα καλώς να δεχτείς τον αντρούλη σου. Φαντάζομαι το άγχος σου, νιώθεις περίεργα μετά από τέτοια γεγονότα αλλά όσο να πεις ο άνθρωπός σου είναι ο ίδιος, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Θυμάμαι όταν πέθανε η γιαγιά του Στεφ που της είχε φοβερή αδυναμία (έχει πάρει και το όνομά της) και όταν ήρθε η ώρα να τον αντικρίσω καρδιοχτυπούσα λες και πήγαινα στο πρώτο μας ραντεβού. Δεν ήξερα τι να του πω και πως να τον αντιμετωπίσω αλλά μίλησε εκείνος πρώτος και όλα καλά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας !!

καινουριες λιστες εσπα βγαινουν σημερα ..απ'οτι καταλαβα ...θα μας τρελανουν!!!

στης μεγαλης το σταθμο ..μου ειπαν φερτην απο αυριο ...

στης μικρης ..το επαιζαν δυσκολοι ...σημερα το απογευμα θα παω να δω και τους δυο σταθμους ...

θα ηθελα να τις βαλω στον ιδιο σταθμο ιδανικα!!!

χθες ειχα καβγα μεγαλης και γιωργου.....ενιωσα να γινομαι χιλια κομματια ..τελικα πηρα το μερος της χριστινας ..μετα το μαζεψαμε ολοι ...αλλα δεν την παλευω λεμε..

πολυ ξεροκεφαλοι χαρακτηρες ...ιδιοι ειναι τελειως !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κλαημερα κοριτσια,

Ουφ πριν λιγο ξυπνησαμε,κομμάτια απο μια βάφτιση εχθες, καλα τέτοια χλίδα ειχα να δω πολλά χρόνια,θαμπωσε το μάτι μου! Ουτε δεξιωση γάμου να ητανε!

Να ναι γερά τα παιδια και τα κοριτσια τους!!!!

Νεκ,καλως να τον δεχτείς..αντε να ηρεμησετε τωρα...

Καθριν,νεες λιστες? χαχα

γιατι αυτο?

καλα μπαχαλο να εχουνε κανει ομως, τεσπα, δεν εχω αγχος, αν δεν ειμαστε μεσα με τις καινουριες λιστες θα παμε κανονικά ετσι κ αλλιως μεσω δήμου.

Ντινα, σας ειπαν ποσα λεφτα θελουν? διαβαζα κάτι κουφά στο θεμα των παιδικων σταθμων απο άλλες κοπελες.

αγγελικη ...κατι εχει ακουσετι για εξτρα χρηματα ..αλλα δε ξερω τι θα ισχυσει..εγω παντως δε νομιζω να δωσω κατι περαν του σχολικου ...

αν δε κατσει το εσπα, η χριστινα θα παει στου δημου με 70 ευρω το μηνα ..και η αγγελικη στη γιαγια της ...

παντως σκεφτομια τις γυναικες που δουλευουν και δεν εχουν εναλλακτικες ...ειναι για τρελα ετσι!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

αγγελικη ...κατι εχει ακουσετι για εξτρα χρηματα ..αλλα δε ξερω τι θα ισχυσει..εγω παντως δε νομιζω να δωσω κατι περαν του σχολικου ...

αν δε κατσει το εσπα, η χριστινα θα παει στου δημου με 70 ευρω το μηνα ..και η αγγελικη στη γιαγια της ...

παντως σκεφτομια τις γυναικες που δουλευουν και δεν εχουν εναλλακτικες ...ειναι για τρελα ετσι!

στους ιδιωτικους ζητάνε εξτρα χρηματα, στους δημοσιους όχι απο οτι εχω διαβασει.

Ειναι οντως για τρέλα...

Καλησπέρα!

Ελεάνα καλώς όρισες! Πώς τα περάσατε στο εξοχικό?

Μπράβο για το σταθμό, από εκεί που δεν το περίμενες ε, άντε καλή αρχή στον Αντρίκο!

Αγγελικούλα και Κατερινάκι τα πήραν τα κορίτσια ε?

Μια χαρούλα! Σήμερα δεν έχει την ανακοίνωση να δω κι εγώ για το Γιάννη, αν και με 20 κάτι μόρια δε νομίζω πως έχουμε ελπίδες!

Αννούλα καλό σαραστισμό να έχετε κοριτσάκι!

Τι κάνει το σκιουράκι?

Φούσκωσε το μαγουλάκι τώρα να φανταστώ ε?

Ελευθερίτσα μεγειά τα καινούρια τα μπαλκόνια!

Πολύ όμορφα αυτά που διάλεξες για την Εβελίνα, περιμένουμε φωτό όταν τα τοποθετήσετε!

Πολύ καλά κάνατε για το κολυμβητήριο, μακάρι να του αρέσει του μικρού και να συνεχίσει!

Νεκταρίτσα χαίρομαι που νοίκιασες το σπίτι σε καλούς ανθρώπους, εύχομαι να μην έχεις κανένα πρόβλημα μαζί τους!

Μπράβο που είναι καλύτερα ο αρης, θα ξεχνιέται σπίτι και με τα μικρά και θα νιώσει καλύτερα γρήγορα.

Σήμερα βάζουν τις κολώνες έξω κι εμένα από τον οτε, προσπαθούν δηλαδή γιατί πέφτουν πάνω σε πέτρα και παλεύουν κάμποσες ώρες, άντε να βάλω κι εγώ το σταθερό και το ίντερνετ, κάτι πήρε το αυτί μου πως είναι λίγο αργό βέβαια λόγω των παλιών γραμμών, αν είναι έτσι την πάτησα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αλό...

Φθινοπωρο μυρίζει αποψε...έπεσε η θερμοκρασία αρκετα μου φαινεται..

Ποπο χειμωνιάζει...!

Καλα,το απογευμα πάλι ξυπνησα με μουσκεμένη μπλούζα..η Μαριλιζα με ρωταγε, μαμα τι ειναι αυτα?γάλα? για το μπέμπη?χαχαχα

Ανυπομονω να ερθει η Τεταρτη να παω στο γιατρό.

Εχω μεγαλη αγωνια

Βγηκαν τα καινουρια του ΕΣΠΑ...

Χοχοχοχο

Μας εβαλαν σε άλλο σταθμό,ιδιωτικό,ευτυχως πολυ κοντα στο σπιτι αλλά ξενερωνω,αχάριστη θα μου πείτε...δε ξέρω, τον είχα βάλει 4η επιλογη,δεν ηθελα να παει εκεί,προτιμουσα τον δημοσιο.

Θα πάω αυριο απο κει να δω τι γινεται, ουτε καν μεσα δεν εχω μπει ποτέ.

ΘΑ μου ζητησουν τροφεία τωρα λέτε?

Αν ειναι πιο πολλά απο αυτα που θα πληρωνα στο δημοσιο,θα την παω στον δημοσιο τελικά,ευτυχως που εχω την επιλογη.

Μπαχαλο μας εχουνε κάνει εφέτος.

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!

ελε ειχαν γινει λαθη ..τελικα η αγγειλκη μου δεν παει πουθενα !!!

για τη χριστινα ειμαι σε διλημμα.... φταιω βεβαια γιατι τον ιδιωτικο δεν τον ειχα δει εγω...ειχα παρει μονο συστατικη απο μια γνωστη , ας πουμε ..

τον ειδα λοιπον χθες...πολυ χυμα μου εκανε ρε κοριτσια....θετικο οτι εχει λιγα παιδια στο τμημα ..μου ειπε με τη δικια μου μαζι 9 .....

εχω και την εναλλακτικη του δημου ...το κτιριο εκει ειναι σουπερ....αλλα ξερω οτι εχουν παρει 35 παιδια ....στη καλυτερη να εχουν 3 δασκαλες ....

πρεπει να κανονισω να τις δω αυτη την βδομαδα ...( σκαστη απο τη δουλεια κλασικα) και την αλλη βδομαδα καπου ξεκιναμε .......

ουφ.....και η μεηαλη μου πλαι εχει τα κατσικια της ...γκρινιαααααα.γκρρρρ

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα,

Ολο το βραδυ δε κοιμηθηκα,σκεφτομουν τους σταθμους.

Παντως λαλακίες λενε για υπεραριθμους, στο δημοσιο καλυφθηκαν οι 27/30 θέσεις και στον ιδιωτικό οι 60/60!

Γιατί εκοψαν μονο απο τον 1ο σταθμο?

Και γιατί ο ιδιωτικος να παρει τοσα πολλα παιδιά? μηπως ειναι μάπα?

ΑΠο την αλλη σκεφτομαι πως με 25 ευρο το μηνα θα εχω και μετακινηση εκεί,κάτι που θα με βολεψει ιδιαιτερα οταν με το καλό έρθει ο μπέμπης.

Αν μου ζητησουν ομως λεφτα για τροφεία θα τους την πω.

Τωρα ετοιμαζομαι να πάω απο κει,χωρις προειδοποηση εννοειται!

Ελε,δε ξερω καθολου, παντως στη Χίο για παραδειγμα δεν είχαν κοψει θέσεις εξ αρχης, οποτε δεν χρειάστηκε να βγάλουν συμπληρωματικά.Μηπως αυτο συνεβη και για τους υπολοιπους δήμους που δεν υπαρχουν στη λίστα?

Η μικρη ακομη κοιμαται,ξυπνησε στις 6 γιατι ηθελε να παει με τον πατέρα της στη δουλεια και κλάμα που δεν την πήρε...άστα βράστα,μου κάνει προπονηση για μετά.

αγγελικη, και εγω μια απο τα ιδια..ουτε ξερω τι να κανω ....

και σκεφτομαι τη μεταφορα ..πως θα ξυπναμε, που να τα παω και τα δυο ...καταλαβαινω το διλημμα σου...

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Αγγελική να κοιτάξεις στους πίνακες με τις επιλέξιμες δομές, αν σε αυτόν που σας πήραν έχει μέσα σίτιση και μεταφορά...

Γιατί για παράδειγμα ο δικός μας το έγραφε εξαρχης οτι δεν προσφέρει σίτιση και μεταφορά μέσω του ΕΣΠΑ, οπότε τωρα πληρώνουμε 60 ευρώ το μήνα και μάλιστα χαριστικά γιατί κανονικά ήταν 100 ευρώ το μήνα...απλά επειδή ήμασταν "παλιοί" μας έκανε καλύτερη τιμή...:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Γεια, πηγα απο κει και δε μου αρεσε καθολου η κατάσταση.

Αρνητικα:Μια αυλη 5τμ, την ωρα που πηγα έτρωγαν,είδα τα παιδάκια να τρωνε τα φρουτα πανω απο το τραπεζι όχι σε πιάτα...τη ρωταω αυτη "καλα πιάτα δεν εχετε?" χλωμιασε λιγο και μου λεει φυσικα κ εχουμε.

Απο θετικα: πολυ μεγαλος χωρος για ελευθερο παιχνιδι.Μάλλον το μοναδικο θετικο...τι να πω...

ο Λ. λεει πως ειμαι υπερβολικη,δε ξερω,ωστοσο ακομη περιμενω να με παρει η ιδιοκτητρια να μου πει για τα έξτρα λεφτά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...