Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα! Έγραφα μια γκουμούτσα και έσβησε γμτ! Δεν βρίσκει τη διεύθυνση και τέτοια όταν πάτησα υποβολή της απάντησης... και το ξανάκανε και 2η φορά οπότε προσπαθώ έχοντας κάνει κόπι πέιστ να το ξαναστείλω. Πού θα πάει θα το στείλει κάποια στιγμή!

Με λίγα λόγια, μίλησα χθες το βράδυ με τον άρη. είναι ανέλπιστα καλά επειδή η πεθερά μου είναι επίσης καλά. πολύ καλά θα έλεγα...

στη μαμά μου που την πήρε να τη συλλυπηθεί της μίλησε χαρωπά και της είπε ότι ξεκουράστηκε κι αυτός και αυτή.

αλί σε αυτούς που φεύγουν λέω εγώ και όσοι μένουν τον βρίσκουν τον τρόπο τους...

μίλησα και στο γιώργο για τον πολύ-πολύ άρρωστο παππούλη που πέθανε όπως τον παππούλη στη φωτογραφία στο πατρικό μου (τον παππού μου) και δεν θα τον ξαναδούμε αλλά θα τον θυμόμαστε με αγάπη και τώρα που θα έρθει ο μπαμπάς μπορεί να είναι στεναχωρημένος αλλά θα τον πάρουμε αγκαλίτσα να νιώσει καλύτερα και τέτοια...

Όλα καλά. δεν έχει καταλάβει τη μονιμότητα και τη σοβαρότητα της κατάστασης και θεωρώ ότι στην ηλικία του δε χρειάζεται να το καταλάβει περαιτέρω. Κάποια στιγμή ξάπλωσε στον καναπέ, έκλεισε τα μάτια και είπε "πέθανα". Του εξήγησα ότι δεν πέθανε, απλά ξάπλωσε και έκλεισε τα μάτια του. Από εκεί κι έπειτα δεν επεκτάθηκα, αν χρειαστεί θα το κάνουμε όταν πάμε εκεί και τον αναζητήσει. Ευτυχώς δεν είχε και ιδιαίτερο δέσιμο μιας και δεν τον έβλεπε ούτε όταν πηγαίναμε εκεί καλά-καλά... αφού με τη μία έφευγε ο πεθερός μου για το καφενείο. Μάλιστα ο μικρός είπε "θα πάρουμε άλλο παππού Γιώργο!" Άουτς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Επιτελους!

Και συνεχίζω! Αννούλα καλό σαραντισμό! Κι εγώ καθημερινή είχα πάει και τις 2 φορές! συνεννόηση με την ενορία σου θα κάνεις και θα σε εξυπηρετήσουν θέλω να πιστεύω... Τις καλύτερες ευχές μου για το κουκλάκι σου!

Ελευθερία καλορίζικη η ταπετσαρία! Αυτή που έλεγες πήρες τελικά?? Πολύ όμορφη είναι,θα βγει υπέροχο το δωμάτιο.

Μπράβο στα παιδάκια που τα πήραν παιδικό και ξεκουράζουν τις μανούλες!

Εγώ αναλώνομαι με επίδειξη του σπιτιού σε επίδοξους νοικάρηδες μιας και το βάλαμε σε αγγελία στην εφημερίδα... Σήμερα θα δώσω αρνητική απάντηση σε μια μικρομαμά μόνη με 2 πιτσιρίκια σαν τα δικά μου περίπου... νιώθω πολύ άσχημα αλλά δεν έχει δουλειά (λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, μια καβάτζα λέει για λίγο καιρό και τέτοια...) κι επειδή με ξέρω αν τη βάλω θα λυπάμαι να τη διώξω αν μου χρωστάει νοίκια και θα πάθω τα ίδια καλά που έπαθα και πρόπερσι και πέρυσι που λυπόμουν να τους βγάλω με τα δυο παιδιά στο δρόμο και έχασα κοντά 3.000 και πλήρωσα κι από την τσέπη μου ρεύματα και νερά που μου άφησε όταν έφυγε απλήρωτα! Είμαι πολύ γαϊδούρα ρε παιδιά?

Ήρθε και μια κοπέλα μόνη και το είδε κι έδειξε ενδιαφέρον... καλή μου φάνηκε σπουδάζει φαρμακοποιός, δουλεύει κιόλας σε ένα φαρμακείο. Όχι πως είναι σίγουρες οι δουλειές τη σήμερον ημέρα αλλά άλλο πράμα να δουλεύει κι άλλο να ψάχνει από εδώ κι από εκεί... Κι ένας κύριος μόνος που θα έρθει να το δει το απόγευμα μετά τη δουλειά λέει... Άντε να δούμε... τι είναι κι αυτός...

Φιου! Τελικά βρήκε άλλο σπίτι λέει αυτή... Απέξω απέξω της είχα δείξει βέβαια τις διαθέσεις μου, γιατί της είπα ότι περίμενα απάντηση κι από άλλον που το είχε δει πριν από αυτή. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν κατάλληλο για οικογένεια, έλεγε ότι θα ερχόταν και η μαμά της να την βοηθήσει με τα παιδιά, οπότε σαν οικογένεια μου έκανε το όλο σκηνικό.

Καλά μεγαλο προβλημα οι νοικάρηδες, εμεις δεν ειχαμε ποτέ αλλά τα πεθερικα τραβάνε μεγάλο λούκι κάθε τόσο...πληρώνουν τα σπασμένα τους κυριολεκτικά κ μεταφορικά.

Ουφ,ξαλαφρωσα με το σταθμό, τουλαχιστον αποδείχτηκε πως η επιλογη μου με δικαιωσε!

Αν ειχα διαλέξει τον παλιό της σταθμό δεν θα μπαίναμε με το εσπα,ο τελευταιος ειχε 42 μορια και μεις μολις 32!Πάλι καλά!!!

"θα πάρουμε αλλον παππού" ?!καλό κ αυτό!

ρε αυτα τα μικρά δεν παιζονται!

ουφ ..μαε πηραν με το εσπα και εμας ...ευχαριστω αγγελικη ...και εμενα μια γειτονισσα μου το ειπε το πρωι στο μπαλκονι ....

αλλα σε 2 διαφορετικους σταθμους...καλο και αυτο!!

ιδιως για της αγγελικης εχω ακουσει πολυ καλα λογια ...

θα κανω βεβαια μια προσπαθεια μηπως καταφερω να αλλαξω μια απο τις δυο???ουφ..με στρεσαρει λιγο το θεμα ...με τη μαμα μου μιλαγα ανα 2ωρο σχεδον και τωρα σε ξενα χερια ...να μην ειμαι και αχαριστη βεβαια..αλλα πρεπει να οργανωθουμε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μέσω ΕΣΠΑ και καλή αρχή στα καρπουζάκια μας!

Εμείς πήγαμε κολυμβητήριο σήμερα για δοκιμαστικό.Αν εξαιρέσεις πως την μισή ώρα τριγύριζε έξω από την πισίνα και τον κυνηγούσα, γενικώς καλά πήγε το πρώτο μάθημα. Θα τον πάω ακόμη 2 φορές και μετά θα κρίνουμε αν είναι έτοιμος για εγγραφή. Πάντως ενθουσιάστηκε το αντράκι μου, πλατσούριζε σαν ψαράκι μες την χαρά και θέλει να ξαναπάει.

Τελιώσαμε και με τα μπαλκόνια. Ανυπομονώ να ρίξω αύριο νερά να δω το αποτέλεσμα και να ξεκινήσω καθαριότητα. Έχει βρωμίσει όλο το σπίτι μέσα έξω και οι σκάλες ακόμη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ταπετσαρία δεν παράγγειλα καμιά από όσες σας έδειξα. Βρήκα μια άλλη που μου άρεσε πολύ. Όταν ολοκληρωθεί θα σας βάλω φώτο. Ψηλά,περίπου 2 μέτρα ο τοίχος θα ντυθεί με ταπετσαρία που έχει καρδούλες και λουλουδάκια, ενδιάμεσα θα μπει μπορντούρα με μεγάλες καρδιές (στο ίδιο μοτίβο) και από κάτω από την μπορντούρα θα μπει άλλη ταπετσαρία με ρίγες. Επίσης σήμερα παράγγειλα μπορντούρα και για το υπόλοιπο δωμάτιο, σύνολο 250 θα μας βγει τελικά. Τα κυρίαρχα χρώματα είναι φούξια, μπεζ, μοβ και ροζ. Σκεφτόμουν τους άλλους 2 τοίχους να τους βάψω στο πάνω μέρος λιλά, μετά θα μπει η μπορντούρα και τον κάτω τοίχο ροζ. Το ιδανικό θα ήταν να βαφτούν μοβ και φούξια αλλά το δωμάτιο είναι σκοτεινό και θα σκουρύνει και άλλο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!

Τελικα μας πηραν και με το ΕΣΠΑ!!!!χιχιχιχιχι!!!!!

Η αληθεια ειναι πως δε το περιμενα με τιποτα!!!!!

Καθριν κ Ελεάνα συγχαρητηρια!!!!

Απο οτι ειδα μπηκατε κ σεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουφ,Δοξα τω Θεω,πάει κ αυτο!!!!!!!

Θα τους παρω τη Δευτερα μπας και ξεκινησουμε νωριτερα!

Ελέ,καλα σου πηγε η ταπετσαρία! ποιο σχεδιο πηρες τελικα?

Ναι, μας πήρανε, τώρα το είδα, συγχαρητήρια σε όλες, δε βιάζομαι να ξεκινήσουμε, ενώ το ήθελα αισθάνομαι λίγο μουδιασμένη!

Λοιπόν από εδώ πήρα τις ταπετσαρίες και είναι αυτές...

Στο πάνω μέρος

http://www.pasxalidis.com/index.php/tapetsaries-happy-kids-4402.html

η μπορντούρα που θα μπει ενδιάμεσα καθώς και σε όλο το δωμάτιο γύρω γύρω

http://www.pasxalidis.com/index.php/tapetsaries-happy-kids-4399.html

και οι ρίγες που θα μπουν στο κάτω μέρος

http://www.pasxalidis.com/index.php/tapetsaries-happy-kids-4400.html

Τα χρώματα είναι πολύ έντονα, οι φώτο αυτές είναι πολύ θολές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Eλευθερία πολύ όμορφες μου φαίνονται! Πράγματι θολές και άχρωμες οι φώτο στο σάιτ που έριξα μια ματιά... κακή δουλειά έκανε ο φωτογράφος τους μάλλον.

Μία μόνο παρατήρηση, έχω την εντύπωση ότι η ταπετσαρία που θα βάλεις κάτω διαφέρει αρκετά στους χρωματισμούς με την επάνω ταπετσαρία και την μπορντούρα ή είναι ιδέα μου? Δεν είχε κάτι πιο κοντινό? Ή να σκεφτόσουν να έβρισκες κάποιο χρώμα να βάψεις τον τοίχο κάτω, πιο κοντινό με τα επάνω αντί να βάλεις ταπετσαρία κάτω διαφορετικής απόχρωσης? Και αν το έβαφες ένα χρώμα ίσως ήταν καλύτερο, λιγότερο φορτωμένο θέλω να σου πω.

Διαφημίσεις

Την Δευτέρα ο Λ έφαγε κανονικά και πρωίνο και μεσημέριανο!!!!Απο Δευτέρα περιμένω να μας πουν στον παιδικό πως πόσο θα πληρώνουμε για τροφεία γιατί για να πάρουν περισσότερα παιδάκια θα πρέπει να πληρώνουμε όλες οι μανούλες κάποιο ποσό...αν είναι λογική η τιμή που θα μας πουν απο τον παιδικό μου είπε ο Δ πως φυσικά θα συνεχίσει το μικρό...ακόμα δεν μας έχουν πεί κάτι αλλά μάλλον περίμεναν τα αποτελέσματα.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα.Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μέσω ΕΣΠΑ και καλή αρχή στα καρπουζάκια μας!

Εμείς πήγαμε κολυμβητήριο σήμερα για δοκιμαστικό.Αν εξαιρέσεις πως την μισή ώρα τριγύριζε έξω από την πισίνα και τον κυνηγούσα, γενικώς καλά πήγε το πρώτο μάθημα. Θα τον πάω ακόμη 2 φορές και μετά θα κρίνουμε αν είναι έτοιμος για εγγραφή. Πάντως ενθουσιάστηκε το αντράκι μου, πλατσούριζε σαν ψαράκι μες την χαρά και θέλει να ξαναπάει.

Τελιώσαμε και με τα μπαλκόνια. Ανυπομονώ να ρίξω αύριο νερά να δω το αποτέλεσμα και να ξεκινήσω καθαριότητα. Έχει βρωμίσει όλο το σπίτι μέσα έξω και οι σκάλες ακόμη!

Καλή αρχή στο Μάνο Ελ!!!

Εμείς θα ξεκινήσουμε τον Μάιο πρώτα ο θεός΄γιατί πρέπει τα παιδάκια στο δικό μας κολυμβητήριο να είναι γύρω στα 4...πάει εκεί τον γιό του ένας πολύ καλός φίλος του Δ μεγαλύτερο βέβαια παιδάκι και μας πως είναι ότι καλύτερο για ένα παιδί)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Eλευθερία πολύ όμορφες μου φαίνονται! Πράγματι θολές και άχρωμες οι φώτο στο σάιτ που έριξα μια ματιά... κακή δουλειά έκανε ο φωτογράφος τους μάλλον.

Μία μόνο παρατήρηση, έχω την εντύπωση ότι η ταπετσαρία που θα βάλεις κάτω διαφέρει αρκετά στους χρωματισμούς με την επάνω ταπετσαρία και την μπορντούρα ή είναι ιδέα μου? Δεν είχε κάτι πιο κοντινό? Ή να σκεφτόσουν να έβρισκες κάποιο χρώμα να βάψεις τον τοίχο κάτω, πιο κοντινό με τα επάνω αντί να βάλεις ταπετσαρία κάτω διαφορετικής απόχρωσης? Και αν το έβαφες ένα χρώμα ίσως ήταν καλύτερο, λιγότερο φορτωμένο θέλω να σου πω.

Καλημέρα.

Όχι όχι Νεκταριάκι, η ταπετσαρία με τις ρίγες είναι της ίδιας σειράς (happy kids )και ίδιοι χρωματισμοί. Απλά οι φώτο δεν είναι καθαρές. Δηλαδή είναι ο συνδιασμός που δίνει το εργοστάσιο για να καταλάβεις, δεν άλλαξα εγώ κάτι.

Πράγματι είναι έντονο το αποτέλεσμα με τις 3 μαζί αλλά θα είναι μόνο σε έναν τοίχο οπότε πιστεύω θα είναι ωραίο.

Στους υπόλοιπους τοίχους που θα μπει μόνο οι μπορντούρα θα βαφτεί πάνω λιλά ή μωβ και κάτω ροζ ή φούξια (θα ταίριαζαν καλύτερα μωβ και φούξια αλλά προτιμώ πιο παλ χρώματα).

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σήμερα έπλυνα μπαλκόνια, άψογη δουλειά έγινε αλλά και 1700 Ευρά δεν είναι λίγα λεφτά!

Ντινάκι εγώ τον πάω στο κολυμβητήριο του Δήμου. Είναι 35 Ευρώ ο μήνας για 3 φορές την εβδομάδα, τα άλλα τα ιδιωτικά θέλουν 65 Ευρώ για 2 φορές την εβδομάδα!

Επειδή ήταν ο πιο μικρός είδα την διαφορά με τα άλλα παιδάκια που υπακούουν και συνεργάζονται καλύτερα αλλά το θέλω πιο πολύ για άσκηση για τον ίδιο και επειδή του αρέσει το υγρό στοιχείο, νομίζω θα του κάνει καλό. Δηλαδή ο στόχος μου δεν είναι να μάθει το παιδί να κολυμπάει από τα 3 του αλλά να γυμνάσει λίγο το κορμάκι του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...