Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ σήμερα στεναχωρέθηκα λίγο με το μικρό...ενώ ήθελε να πάει με πολύ χαρά όταν φτάσαμε εκεί άρχισε λίγο την γκρίνια για να μην φύγω...η μία απο τις 3 δασκάλες του που την αγαπάει και εκείνος και την αναφέρει συνέχεια τον πήγε στην αυλή να ξεχαστεί...φυσιολογικό μου είπαν...υπάρχουν και 1-2 παιδάκια που κλαίνε συνέχεια και τον κουράζουν τον μικρό...έτσι μου είπαν...

Έχουμε και ένα ακόμα θεματάκι αλλά αυτό μου είπαν πως θα ξεπεραστεί...δεν τρώει τίποτα εκεί...ούτε πρωινο ,ούτε μεσημεριανό και η αλήθεια είναι οτι στο διατροφολόγιο του μήνα που μου έδωσαν όλα τα φαγητά τα τρώει στο σπίτι κανονικά...όταν τον φέρνει ο Δ σπίτι τρώει ασταμάτητα αλλά εκεί τίποτα...μόνο νεράκι...

Μου είπε η υπεύθυνη του παιδικού οτι τώρα δεν πρέπει να κάνουμε πίσω με τίποτα...είναι μου είπε απο τα παιδάκια που τους αρέσει το σχολείο και δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα απλά δεν έχει συνηθίσει την βαβούρα του σχολείου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντριαννα, καλη επανοδο!νομιζω οτι αλλαξαν τα πργματα λιγο στους παιδικους του δημου ..πρεπει αν πεσαν λεφτα ..δε ξερω βεβαια τι χρονια θα εχουμε ..με απεργιες και τετοια!!!

εγω σκεφτομαι και το εσπα ακομα ..νομζιω θα εχουμε καινουρια αποτελεσματα αυτη τη βδομαδα ...

ο δημοσιος με βολευει ...ειναι διπλα απο τη μανα μου ..θα περναω θα αφηνω τη μιρκη σπιτι της ..μετα τη μεγαλη θα την παιρνει η μανα μου νωρις λεμε ..να κοιμαται σπιτι το κοριτσι ..και εγω αργα το απογευμα να τα μαζευω ....κει σκεφτομαι οτι βαζουμε καλες βασεις και για του χρονου , και για τη μικρη μου

εχετε ακουσει οτι το εσπα ειναι τελευταια χρονια φετος ? κατι τετοιο πηρε το αυτι μου ...

επησα και το συζυγο ,,θα παμε με παιδια σκ ανδρο..εχουμε γαμο εκει ...και πεταω τη σκουφια μου για βολτα !!το ακυρωσμαε και τον ιουλιο που το ειχαμε σχεδιασει με τη δουλεια του...

και τωρα οριακα το προλαβαινουμε ο γιωργος θα εχει ταξιδι μεχρι και παρασκευη πρωι ...γενικα πολλα ταξιδια αυτους τους μηνες ....ουφ!

Κατερινάκι καλή αρχή και στα κοριτσάκια σου!!!Το άγχος και ο κόμπος πάντως ακόμα να μου φύγει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα από Αθήνα,

Σοφακι να χαίρεσαι το αντράκι σου, να είναι πολύχρονος γερός και ευτυχισμένος.

Πολύ τρέξιμο τρεις μέρες τώρα, ευτυχώς τα καταφέραμε και μπήκαμε σε μια σειρά, συνεχίζω και δουλεύω δυο φόρες την εβδομάδα και δεν πρόκειται να το αλλάξω αυτό για κανέναν λόγο.

Σχολειό εμείς ξεκινάμε την Δευτέρα μέχρι τότε την έχω στο μπιρι μπιρι για το πόσο καλά θα περνά και το μανάρι μου ανυπομονεί να πάει.

Φτουφτου να μην σας ματιάσω το καφέ μας έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στους παιδικούς βρες πως τα καταφέρατε και σας πήραν ειδικά στους Δημοτικούς που οι περισσότεροι δήμοι από ότι ακούω έχουν θέματα με το προσωπικό. Μπράβο σας άντε και στο Πανεπιστήμιο τώρα χιχιχιχιχιχι.

Ελευθερία δεν γνωρίζω και πολύ κόσμο στο Κιάτο απλός έτυχε να μένει ο αδελφός μου με την γυναίκα του στο Κιάτο και έτσι αποφασίσαμε να νοικιάσουμε κοντά.

Πάω να μαγειρέψω αρακά που τον λιγουρεύομαι από προχθές

Εμάς φιλενάδα σε ιδιωτικό σταθμό μας πήραν, στον ένα δηλαδή και μοναδικό που είχαμε δηλώσει...είχα πάρα πολλά μόρια απο την σύμβαση ορισμένου χρόνου που έχω ακόμα στην δουλειά...ας είχα την μονιμότητα και ας μην πηγαίναμε στο σταθμό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

450 Ευρώ για να κάνει μια ζωγραφία σε έναν τοίχο θέλει...Ρε παιδιά πάμε καλά?Όχι ρωτώ, πάμε καλά????

Πάμε παρακάτω. Αν δεν ήμασταν επανεγγραφή εμάς δεν θα μας έπαιρναν φέτος στον σταθμό. Εννοείται πως πληρώνουμε και πάλι 80 Ευρώ τον μήνα αλλά χαλάλι στο παιδί.

Σοφάκι οι ορμόνες μου έχουν τρελαθεί και αγχώνομαι με το παραμικρό σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Ωστόσο είναι και η γιατρός λίγο ψείρα και με άγχωσε χωρίς λόγο. Όταν ξαναμιλήσαμε το διόρθωσε αλλά άντε να με ηρεμήσει εμένα που είχα πάθει παροξυσμό. Τελικά έκανα τις εξετάσεις στο παιδί και ηρέμησα.

Καλορίζικο το κρεβατάκι σου Μαριλίζα. Όνειρα γλυκά και αδιάκοπα να έχεις εκεί:):)

Αννούλα είναι κορυφή, μπράβο σου. Λίγες μάνες είναι ικανές για 3 και 4 παιδιά και εσύ είσαι μία από αυτές. Έχει πρόγραμμα στο φαγητό το Ιασονάκι ή ακόμη δεν έστρωσε?Μικρούλης είναι μωρέ.

Σοφάκι κάνε υπομονή και εσύ σαν και μένα. Θα στρώσουν κάποτε ελπίζω. Ευτυχώς τα κοριτσάκια μας είναι ήσυχα, κάτι είναι και αυτό.

Ελ λογικό το αγχος αλλά δεν είναι τίποτα...κάποια ίωση ίσως...ύπάρχει ακριβώς τέτοιο θέμα ανοιγμένο στο παρεντσ γρ...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κι απο δω! μεσημεριασε για να καθήσω λίγο. δεύτερη μέρα παιδικο με 2 γρατζουνιές στο μάγουλο και μια δαγκωνια στο δάχτυλο. αυτά. αύριο θα κάτσει 2ωρο. δεν ήμουν μέσα και δε μ αναζήτησε καθόλου.

το μικρό μου κοιμήθηκε 11 και ξύπνησε 4.30. μια χαρά. και μετά ξανά στις 8. εγώ δε παραπονιέμαι. όσο πάει ο καιρός ψιλοστρώνουμε. εγώ πάλι ξενύχτησα με το θήλαστρο. για να μπορώ να πηγαίνω το μάνο σχολείο. χτες πρώτη αποστείρωση κιόλας.

βαρετόοοοο!!!!

φακές κάνω κι εγώ. νυστάζω. εδώ αθήνα κουράζομαι περισσότερο. καλά ήταν πάνω που δεν είχα δουλειές να κάνω.

βελ μου κουράγιο! πολύ σε σκέφτομαι!

καλή σχολική σεζόν και για το μαριλιζάκι!

νεκ μου μήπως σκέφτονται ότι είναι πιο βολικό κι ευχάριστο για τον άνθρωπο να να ιστο περιβάλλον του; στο σπίτι του; είναι σύνηθες αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις. κουράγιο στον άρη και σ όλους σας!

λεωνιδάκο καλή διασκέδαση στο σχολείο!

αλήθεια πέσαν λεφτά στους δήμους;;; και που τα βρήκαν βρε παιδιά;;;

εμάς μας πήραν με τη 3τεκνία πάντως. απ ότι είδα στις καταστάσεις πήραν όλα τα περσινά παιδιά, τα παιδιά των υπαλλήλων του δήμου, τα οικονομικά και μετά τα κοινωνικά κριτήρια. εμείς προς το τέλος είμασταν παρόλα τα 60 μόρια.

Το δάγκωσαν το Μανιώ?Αννούλα καλή αρχή και στα δυό σου τα αγόρια!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκταριάκι συλλυπητήρια.

Να ζήσετε να τον θυμάστε κορίτσι μου.

Μακάρι να το περάσει και ο Άρης και όλη η οικογένεια του όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, λογικό να κολλήσεις εκείνη την ώρα και να μην ξέρεις τι να κάνεις, μη νιώθεις περίεργα, είναι δύσκολες στιγμές.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα! Ανυπομονώ κι εγώ να γυρίσει ο Άρης. Θα νιώσουμε κι οι δυο πολύ καλύτερα. Λείπει και στα παιδιά. Θα πάω κι εγώ το βραδάκι στο πατρικό μου. Εκεί θα δω τι θα πω στο Γιώργο. Καταλαβαίνει τα πάντα εννοείται, το μόνο που με φοβίζει είναι ότι είναι πολύ ευαίσθητο και πολύ δειλό παιδί και φοβάμαι όσο καλά κι αν το χειριστώ μην να έχουμε κανένα θεματάκι. Δεν τον πολυέβλεπε, φυσικά και ήξερε ότι ήταν άρρωστος και τον είχε δει κιόλας. Αφού έλεγε το μαναράκι μου να του φτιάξουμε σούπα του παππού για να γίνει καλά και τέτοια...

Φοβάμαι μη φοβηθεί και κάθε που θα αρρωσταίνει κανείς να σκέφτεται μήπως πεθάνει και τέτοια... όσο κι αν του πεις ότι ο παππούς ήταν πολύ-πολύ άρρωστος ή πολύ-πολύ γέρος (που δεν ισχύει βέβαια αυτό...) πώς ξέρεις τι θα σκέφτονται...? Θεούλη και ουρανό και τέτοια δε λέω ούτε εγώ... Περιμέναμε ότι ίσως νωρίτερα φύγει κάποιο ζωντανό (σκυλιά γατιά ηλικιωμένα που έχουμε) και γνωρίσει έτσι την έννοια του θανάτου, αλλά δεν έτυχε. Θα πιάσω κι εγώ τα λουλουδάκια και τα δεντράκια νομίζω...

Καλό φθινόπωρο κορίτσια, άλλος φούρνος θα γκρεμίσει με μένα, έχω εξαφανιστεί! Από το κινητό σας διαβάζω, είμαι εξοχικό ακόμη, αλλά από βδομάδα θα μαζευτούμε κι εμείς, έχουμε και ζήτημα πάλι με τον μπαμπά μου και όλη τη βδομάδα ήμουνα πάνω κάτω.

Νεκταρία κοριτσάκι τα συλληπητήριά μου, να ζήσετε να τον θυμάστε, κουράγιο στον Άρη, θα είναι δύσκολα για εκείνον τώρα, ευτυχώς έχετε τα πιτσιρίκια και ξεχνιέστε.

Καλή αρχη στα παιδάκια που πάνε σταθμό, εγω από τη μια σκέφτομαι ότι θα βαρέσουμε ενέσεις και φέτος το χειμώνα, από την αλλη θα μου έλειπε αν πήγαινε, του χρόνου όμως πρέπει να οργανωθώ να πάει.

Γιαννάκη πολύχρονος, Σοφακι να τον χαίρεστε!

Και να μην ξεχάσω τις ευχέσ για τον μπεμπούλη μασ, γερός και καλότυχος Σοφία.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα.

Νεκταρίτσα μου συλληπητήρια για τον πεθερό σου, ζωή σε εσάς και να είστε πάντα καλά να τον θυμάστε.

Δύσκολες καταστάσεις για όσους μένουν. Όσο προετοιμασμένος και αν είσαι μουδιάζεις μπροστά σε τέτοια γεγονότα. Νιώθεις αμήχανος. Κουράγιο και στοργή θα χρειαστεί ο Άρης. Ο θάνατος ενός αγαπημένου ανθρώπου αφήνει πολύ ψυχρά συναισθήματα και θέλει χρόνο πολύ να απαλύνει πάλι η ψυχή αυτουνού που έμεινε και θυμάται. Ο χρόνος θα το φτιάξει και αυτό όμως.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ποπο φοβερό το μήνυμα σου νεκ! θερμα συλλυπητήρια!!!

ελεανάκι καλώς ήρθες και με το καλό να ρθειτε κι αθήνα!

εμείς σχολείο και πάλι, σήμερα έκλαιγε και δε μ άφηνε να φυγω. άνετος μπήκε αλλά είδε 4-5 παιδάκια που έκλαιγαν κι άρχισε κι ο δικός μου. ντόμινο πήγε η υπόθεση.

όταν πήγα να τον πάρω μετά από 2 ώρες όμως ήταν μες το κέφι και μου πε κιόλας "μαμά η ματούλα είναι πολύ ωραία κοριτσάρα!!!" :shock: .

έλα στο τόπο σου κοινώς!!!!!

τι τραβάω μ αυτά τ αγόρια!!!!

τη κυριακή είναι να σαραντίσουμε...ο ν θα δουλεύει. οι δικοί μου έχουν να πάνε σε μνημόσυνο. τη προηγούμενη θα χουμε γάμο και τραπέζι οικογενειακώς οπότε την άλλη μέρα το πρωί ντρέπομαι να σηκώσω αδερφό και νύφη από νωρίς. να πάω μόνη μου στην εκκλησία και με τα 3; σαραντίζουνε και εκτός κυριακής; γιατί όλο ο ν θα δουλεύει! τι να κάνω;;;;

Σαραντίζουνε αμέ. Εμείς είχαμε πάει καθημερινή, απόγευμα κιόλας με την μικρή. Πάρε τηλ την ενορία σου ή την εκκλησία που θέλεις να πας Αννιώ και ρώτα τον παπά.

Καλησπέρα σου. Κοιμάται το σκιουράκι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τα δικά μας νέα δεν είναι πολλά. Σήμερα πήρα τον Μάνο με μια κοκκινίλα στο μάγουλο. Τον τσίμπησε ένα παιδάκι αφού πρώτα τον είχε πειράξει ο Μάνος, το ομολόγησε ο ίδιος στην κοπέλα:) Την οποία λατρεύει!!!Είναι η ουρά μου (μου είπε χθες) όπου και να πάω από πίσω μου. Και όντως κάθε μέρα τον βρίσκω στην αγκαλιά της και χθες είχε πάει ένα παιδάκι στην τουαλέτα και είχε πάει και αυτός μαζί της. Καλή αρχή:)

Σήμερα παράγγειλα την ταπετσαρία στο δωμάτιο της μικρής. 200 Ευρά βγήκε ένας τοίχος 9 τετραγωνικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!

Τελικα μας πηραν και με το ΕΣΠΑ!!!!χιχιχιχιχι!!!!!

Η αληθεια ειναι πως δε το περιμενα με τιποτα!!!!!

Καθριν κ Ελεάνα συγχαρητηρια!!!!

Απο οτι ειδα μπηκατε κ σεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουφ,Δοξα τω Θεω,πάει κ αυτο!!!!!!!

Θα τους παρω τη Δευτερα μπας και ξεκινησουμε νωριτερα!

Ελέ,καλα σου πηγε η ταπετσαρία! ποιο σχεδιο πηρες τελικα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...