Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

450 Ευρώ για να κάνει μια ζωγραφία σε έναν τοίχο θέλει...Ρε παιδιά πάμε καλά?Όχι ρωτώ, πάμε καλά????

Πάμε παρακάτω. Αν δεν ήμασταν επανεγγραφή εμάς δεν θα μας έπαιρναν φέτος στον σταθμό. Εννοείται πως πληρώνουμε και πάλι 80 Ευρώ τον μήνα αλλά χαλάλι στο παιδί.

Σοφάκι οι ορμόνες μου έχουν τρελαθεί και αγχώνομαι με το παραμικρό σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Ωστόσο είναι και η γιατρός λίγο ψείρα και με άγχωσε χωρίς λόγο. Όταν ξαναμιλήσαμε το διόρθωσε αλλά άντε να με ηρεμήσει εμένα που είχα πάθει παροξυσμό. Τελικά έκανα τις εξετάσεις στο παιδί και ηρέμησα.

Καλορίζικο το κρεβατάκι σου Μαριλίζα. Όνειρα γλυκά και αδιάκοπα να έχεις εκεί:):)

Αννούλα είναι κορυφή, μπράβο σου. Λίγες μάνες είναι ικανές για 3 και 4 παιδιά και εσύ είσαι μία από αυτές. Έχει πρόγραμμα στο φαγητό το Ιασονάκι ή ακόμη δεν έστρωσε?Μικρούλης είναι μωρέ.

Σοφάκι κάνε υπομονή και εσύ σαν και μένα. Θα στρώσουν κάποτε ελπίζω. Ευτυχώς τα κοριτσάκια μας είναι ήσυχα, κάτι είναι και αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

450 Ευρώ για να κάνει μια ζωγραφία σε έναν τοίχο θέλει...Ρε παιδιά πάμε καλά?Όχι ρωτώ, πάμε καλά????

Πάμε παρακάτω. Αν δεν ήμασταν επανεγγραφή εμάς δεν θα μας έπαιρναν φέτος στον σταθμό. Εννοείται πως πληρώνουμε και πάλι 80 Ευρώ τον μήνα αλλά χαλάλι στο παιδί.

.

450? ελεος, ποιος ειναι ο Πικάσο?

Εμ,άλλο 80 και άλλο 400-500.

Γεια σας κοριτσάκια μου. Πριν λίγο γύρισα από το Λασίθι και είμαι κατάκοπη αλλά με φοβερή υπερένταση και δεν μπορώ να κοιμηθώ... Αδιαθέτησα και πρωί-πρωί, με 2 παναντόλ έξτρα είμαι κι ακόμα πονάω. Ο πεθερός μου "έφυγε" σήμερα το πρωί. Ευτυχώς που πήγε χθες ο Άρης και τον πρόλαβε... Πήγα με τον πατέρα μου και επειδή αργήσαμε μέχρι να οργανωθούμε, να πάμε τα παιδιά στο πατρικό κλπ, φτάσαμε λίγο πριν αρχίσει να καταφθάνει ο κόσμος στην εκκλησία και προτού να προλάβω να συναντήσω τον Άρη να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες μόνοι μας. Είχα τρομερό άγχος, έτρεμα ολόκληρη και μόλις έφτασα στα σκαλιά της εκκλησίας και αντίκρισα το αντράκι μου μαυροφορεμένο, αξύριστο και ταλαιπωρημένο ένιωσα λες και με πλάκωσε στο στήθος ελέφαντας, δε μπορούσα να αναπνεύσω, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκείνη την ώρα. Μόλις με είδε η πεθερά μου έπεσε στην αγκαλιά μου και έκλαιγε με λυγμούς... Με έπιασαν κι εμένα τα κλάματα και συνήλθα, αλλιώς θα έπεφτα κάτω. Πόσο ασυνήθιστη είμαι σε τέτοιες καταστάσεις, δεν ήξερα τι να πω και τι να κάνω... ήμουν σα χαμένη. Αντί να δίνω εγώ κουράγιο στον Άρη με φρόντιζε αυτός. Όλο "κάθισε" και "μη στεναχωριέσαι, καλά είμαι" μου έλεγε. Νιώθω ότι δεν έκανα τίποτα... ένας απλός θεατής... Ευτυχώς σε γενικές γραμμές λόγω του πρώτου σοκ προφανώς η τελετή κύλισε ομαλά... πραγματικά σα να μην το ζούσαμε εμείς...

Τρομερή ανακούφιση οι φίλοι μας που παρευρέθησαν. Με συγκίνησαν άτομα νεαρά που αγκάλιαζαν τον Άρη και τον πονούσαν πραγματικά κι έκλαιγαν. Το παιδί που μας πάντρεψε, ο σύντεκνός μας, οι φίλοι του...

Ο Άρης έμεινε εκεί θα γυρίσει την Κυριακή. Δεν ξέρω πώς είναι, πώς θα είναι... ανυπομονώ να γυρίσει να είμαστε οι δυο μας να τον πάρω μια αγκαλιά...

Ούτε ξέρω τι θα πω στο Γιωργάκι που όλα τα καταλαβαίνει φυσικά... Να του το πούμε? Να αφήσουμε να δούμε αν θα τον αναζητήσει όταν θα ξαναπάμε και μετά να του το πούμε? Ούτε ξέρω τι θα κάνω...

καλημερα σας! νεκ μου συλληπητηρια ...ξεκουραστηκε ο ανθρωπος ...να κανιες κουραγιο για τον αρη ....θα ειναι λιγες μερες δυσκολες ..ολα με το χρονο φτιαχνουν ..

στο γιωργο μην πεις κατι ....οταν πατε ...μπορειτε να πειτε ο παππους εφυγε γιατι ηταν κουρασμενος ...και πηγε στον ουρανο...αλλα να ειανι στο χωριο να το δει ...αλλιως νομιζω θα μπερδευτει ..και παλι κουραγιο

σημερα αργησαμε να σηκωθουμε ....να δω πως θα ξυπναμε για το σχολειο τωρα αποαφασισαν να κοιομηθουν ..ολο το καλοκαιρι ξυπναγαν απο τις 7 παρα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Νεκταράκι τα θερμα μου συλληπητήρια...

Ξεκουράστηκε ο πεθερος σου,αυτο ειναι το μόνο σιγουρο,να εισαστε καλά να τον θυμοσαστε με αγάπη.

Στον Γιωργο,δε ξερω, ηξερε οτι ειναι αρρωστος ε?

Παντως περυσι εμεις στη Μαριλιζα για τον παππου του Λ. ειπαμε οτι πηγε στο Θεουλη και θα μας βλεπει απο κει,βεβαια ητανε 1 χρονο μικροτερη.

Καλυτερα οταν πατε στο χωριό να του το πείτε, δε νομιζω οτι τωρα εχει κάποιο νοημα.

Διαφημίσεις

νεκ συλληπητηρια για το πεθερο σου...να ζησετε να τον θυμαστε.

καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα Σοφακι vbac! xixixi

Νομιζω θα σε χαρακτηριζει αυτο πλεον σε ολη σου τη ζωη!!!!!!!!

Ποτε θα μας γραψεις την περιγραφη της γεννας ε? δε ξερεις πως το περιμένω!!!!!

Για το θηλασμο θα στα πουνε και οι άλλες αλλά...τουλαχιστον στην αρχη ακολουθείς τις ορεξεις του μπεμπη, ξερω πως δεν ειναι ευκολο,αλλά κανε υπομονη διοτι οπως ξαναπα ειναι η αρχη...μετα θα στρωσουν τα πράγματα, αφου εχεις και γάλα κρίμα να σταματησετε!

Καλημερα Σοφακι vbac! xixixi

Νομιζω θα σε χαρακτηριζει αυτο πλεον σε ολη σου τη ζωη!!!!!!!!

Ποτε θα μας γραψεις την περιγραφη της γεννας ε? δε ξερεις πως το περιμένω!!!!!

Για το θηλασμο θα στα πουνε και οι άλλες αλλά...τουλαχιστον στην αρχη ακολουθείς τις ορεξεις του μπεμπη, ξερω πως δεν ειναι ευκολο,αλλά κανε υπομονη διοτι οπως ξαναπα ειναι η αρχη...μετα θα στρωσουν τα πράγματα, αφου εχεις και γάλα κρίμα να σταματησετε!

αγγελικη μου θα τη γραψω συντομα στο υποσχομαι!

απλα επειδη ταλαιπωρηθηκαμε παρα πολυ στο μαιευτηριο-μπουρδελο θελουνε λιγο χρονο να ηρεμησουμε και να οργανωθουμε ολοι...ο μπεμπης δυστυχως πρεπει να κανει αντιβιωση-προληπτικα μεχρι αυριο...αυτα σε γενικεσ γραμμες.

σ ευχαριστω για τις συμβουλες για το θηλασμο...δε θελω φυσικα να σταματησω-ουτε να το σκεφτω..αλλα πραγματικα οσο εγωιστικο κ αν ακουγεται αν μου πληγωσει τις θηλες δε θα μπορεσω να συνεχισω...ηδη με πονανε παρα πολυ.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

σοφακι ...να σου ζησει!!!!( χιλια συγγνωμη δεν ειχα παρει χαμπαρι οτο γεννησες) ...στα πολυ γρηγορα ....για τις θηλες βαλε μια κρεμουλα purelan ,,,

ευχαριστω πολυ κατερινακι!!ναι αθ παω σημερα οπωσδηποτε να παρω...προσ το παρον βαζω λιγο γαλα πανω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Νεκταρία ζωή σε σας κορίτσι μου. Πολύ με συγκίνησε ο τρόπος που έγραφες για τον άντρα σου. πάντα όταν φεύγει ο γονιός είναι δύσκολα για το παιδί τι να λέμε.

η γνώμη μου είναι ότι δεν ειναι κακό να το πείτε στο Γιώργο. από την στιγμή που το παιδί δεν ειναι εκει για να βλέπει κλάματα και όλα όσα συνοδεύουν το θάνατο ενός ανθρώπου νομίζω ότι θα είναι πιο ήπιο να του πείτε ώστε όταν πάτε εκεί να το γνωρίζει ήδη και να μην ξαφνιαστεί. έχω την αίσθηση ότι δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα.

εσύ βέβαια ξέρεις καλύετρα το παιδί και θα κρίνεις.

fYFap3.pngIV83p3.png

Νεκταράκι συλληπητήρια...

Να ζησετε να τον θυμάστε...

Στο Γιωργάκη ανέφερε το, μια και θα δει και το μπαμπά του στεναχωρημένο...Να ξέρει γιατί...

Μη δωσεις πολλές λεπτομέρειες...αν έχει απορία για κάτι, θα σε ρωτήσει και του απαντάς αναλόγως...

Εμείς πέρσι που χάσαμε τον πεθερό μου της το είπαμε της Βαλ και την πήγαμε κανονικά και στα μνημόσυνα και στο μνήμα να ανάψει κεράκι στον παππού...

Δεν της είπαμε ιστορίες για ουρανούς,κλπ...μόνο την αλήθεια...συνοδευόμενη απο παραμυθάκι για τον κύκλο της ζωής με παράδειγμα τα φύλλα του δέντρου...

Δεν ξέρω πόσα κατάλαβε γιατι ήταν και μικρή αλλά δε δείχνει να της έχει μείνει απορία...

Και Νεκταράκι κάνε μια μεγάλη αγκαλιά στον άντρα σου...όσο κι αν δείχνει δυνατός, μέσα του τραβάει μεγάλο ζόρι...:cry:

ο άντρας μου πήγε προχθές στο νοσοκομείο και ούτε στον όροφο που είχαν τον πατέρα του δε μπορούσε να ανέβει...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Nεκταρίτσα συλληπητήρια...

Εύχομαι ο Άρης να το ξεπεράσει ομαλά και να θυμάται πάντα τον πατέρα του με αγάπη...

Όταν θα γυρίσει σπίτι θα είναι καλύτερα τα πράγματα...θα έχει περάσει το πρώτο σοκ...θα έχει και σένα δίπλα του...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...