Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Ξυπνήσαμε πολύ νωρίς (8 παρά) σήμερα και πήγαμε στο "κολείο"!!!!!Σήμερα έκανα την βλακεία και τον πήρα αγκάλια όταν πήγα να τον αφήσω και δεν του άρεσε του μικρού...μπήκα όμως μέσα στον προθάλαμο κάθησα λίγο και ξεχάστηκε...τον πήρε η δασκάλα του τον πήγε σε ένα παιδάκι και άρχισαν το παιχνίδια οπότε και έφυγα...σήμερα πρώτη φορά θα φάει ο μικρός φαγητό μεσημεριανό εκεί...ψαράκι...για να δούμε τι θα φάει...μας έδωσαν και ένα τετράδιο ενημέρωσεις που γράφουν μέσα τι τρώει ,αν πήγε τουαλέτα και τι δραστηριότητες έκανε...για να ξέρουμε...πήγαμε και παιδίατρο εχθές για να μας δώσει την βεβαίωση για τον παιδικό και ο γιατρός τον βρήκε μιά χαρά...όλο τι "αντράκι έγινε"του έλεγε συνέχεια!!!!Σήμερα θα τον πάρει ο μπαμπάς...πάντως τώρα το μόνο άγχος μου είναι οι αρρώστιες αλλά ελπίζω και εκεί να τα πάμε καλά...Μπήκε όμως σε καλή σειρά αυτό λέγαμε εχθές με το άντρα μου...

Δεν σχολιάζω γιατί είμαι απογευματινή και τρέχω να πάω για δουλειά...Νεκ το νεμο το σκ που θα έχουμε σήμερα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ Αγγελικούλα 4 χρόνια γάμου κλείνουμε σήμερα και το αγόρι μου μου έκανε απίστευτη έκπληξη...ο άντρας μου το θυμίθηκε απο εχθές και μου πήρε και δώρο και εγώ η χαζή το ξέχασα...απο εχθές το βράδυ μετά τις 12 μου έδωσε το δώρο και μου λέει ξέρεις τι είναι αύριο ε?Έμεινα με το στόμα ανοιχτό...και είχα λυσάξει η τρελή απο την ώρα που γύρισα απο την δουλειά και κοιμήθηκε το μικρό να πάω και εγώ για ύπνο και ο Δ έλεγε "¨κάτσε λίγο στο μπαλκόνι μαζί μου" ευτυχώς το έσωσα στο τέλος..."φυσικά και το θυμάμαι μωρό μου αλλά με το απογευματινό ωράριο δεν προλαβαίνω να πάρω κάτι"....χαχαχαχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

αγγελικη ....μακαρι να σου βγει και ο μπεμπης λιγο υπναρας !!!εσεις ποτε πατε σταθμο??

ντινακι να τα εκατοστησετε!!να ειστε αγαπημενοι και μονιασμενοι...

νεκ μου ...για το πεθερο μην το βλεπεις τοσο απολυτα ...και η ταλαιπωρια του νοσοκομειου δεν εχει νοημα ...καλυτερα ο ανθρωπος να φυγει απο το σπιτι του ..μη νομιζεις οτι θα πηγαινατε και στο νοοκομειο ..και οι γιατροι θα επεφταν πανω του ..πιο πολυ ταλαιπωρια ειναι το νοσοκομειο

εγω σουλειμαν δε βλεπω ..μου φανηκε πολυ "τουρκικο""" ...βλεπω ΣΙΛΑ...χαχα!!!χαζα χαζα ..σοκαρομαι ...με το τι συμβαινει ακομα στη τουρκια...σοσο αφορα τη θεση της γυναικας , τη κακοποιησησ και τα "εθιμα" ..παρολαυτα αυτα ..επειδη εχω δει διαφορα χαζοτουρκικα...οι παρδοσεις τους και τα εθιμα τους θυμιζουν πολυ ελλαδα των περασμενων δεκαετιων

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κατερίνα μετα τις 15/9 μου είπαν,τωρα ποτε ακριβως δεν ξερω, περιμένουν λεει μια εγκριση για να προσλάβουν κοπέλες και οταν πάρουν το οκ θα ξεκινησουμε.

Ο μπεμπης οταν ξαπλωνω για υπνο θυμαται να αρχισει το κλωτσίδι,εχθες το βραδυ με πεθανε,εκανα 2 ωρες να κοιμηθω παρολο που κουτουλούσα.

Ρε κοριτσια,σορυ αλλά ανατριχιαζω με τα τουρκικα! ουτε να τα ακουω δε μπορώ.

Περιμενω το στρωμα! Σημερα θα στησουμε το κρεβατι της, αχ Παναγια μου ,να κοιμηθει εκει,να το παρει καλα αλλιως με βλέπω εμενα να μετακομιζω!

Ασχετο, ξερει καμια που μπορω να κατεβάσω κάνα επεισόδιο Dora?

Ειναι το μονο που καθεται να δει,μπας και με αφηνει λιγο ελευθερη να κανω καμια δουλιτσα.Ειχα παρει ενα dvd απο το περιπτερο αλλά το διέλυσε!το nickelodeon τη βαζει στις 08,30 το πρωι,ελεος κ αυτοι!

Φακες σημερα το μενού,αν είχα και καμια ρεγγα τι καλα που θα ητανε αλλά δεν υπάρχει περιπτωση να βγω έξω ουτε για ψωμί.

ο παλιος γιατρός μου τελικα εφυγε απο το Αττικο,τωρα εξηγούνται όλα..μονο με το Μητερα συνεργαζεται πλέον.Αντε να το κλέινει το μαγαζάκι σιγα σιγα, 2 κοπελες που μιλουσα μαζι τους και τον ειχαν εφυγαν κ αυτες και πηγαν αλλου, συν μία εγω...τρεις...καλά πάει!Εχει φάει τετοια κατάρα που αμφιβάλλω αν θα ξαναδει γκαστρωμένη απο δω κ μπρος.

Καλημέρα από Αθήνα,

Σοφακι να χαίρεσαι το αντράκι σου, να είναι πολύχρονος γερός και ευτυχισμένος.

Πολύ τρέξιμο τρεις μέρες τώρα, ευτυχώς τα καταφέραμε και μπήκαμε σε μια σειρά, συνεχίζω και δουλεύω δυο φόρες την εβδομάδα και δεν πρόκειται να το αλλάξω αυτό για κανέναν λόγο.

Σχολειό εμείς ξεκινάμε την Δευτέρα μέχρι τότε την έχω στο μπιρι μπιρι για το πόσο καλά θα περνά και το μανάρι μου ανυπομονεί να πάει.

Φτουφτου να μην σας ματιάσω το καφέ μας έχει μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στους παιδικούς βρες πως τα καταφέρατε και σας πήραν ειδικά στους Δημοτικούς που οι περισσότεροι δήμοι από ότι ακούω έχουν θέματα με το προσωπικό. Μπράβο σας άντε και στο Πανεπιστήμιο τώρα χιχιχιχιχιχι.

Ελευθερία δεν γνωρίζω και πολύ κόσμο στο Κιάτο απλός έτυχε να μένει ο αδελφός μου με την γυναίκα του στο Κιάτο και έτσι αποφασίσαμε να νοικιάσουμε κοντά.

Πάω να μαγειρέψω αρακά που τον λιγουρεύομαι από προχθές

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

αντριαννα, καλη επανοδο!νομιζω οτι αλλαξαν τα πργματα λιγο στους παιδικους του δημου ..πρεπει αν πεσαν λεφτα ..δε ξερω βεβαια τι χρονια θα εχουμε ..με απεργιες και τετοια!!!

εγω σκεφτομαι και το εσπα ακομα ..νομζιω θα εχουμε καινουρια αποτελεσματα αυτη τη βδομαδα ...

ο δημοσιος με βολευει ...ειναι διπλα απο τη μανα μου ..θα περναω θα αφηνω τη μιρκη σπιτι της ..μετα τη μεγαλη θα την παιρνει η μανα μου νωρις λεμε ..να κοιμαται σπιτι το κοριτσι ..και εγω αργα το απογευμα να τα μαζευω ....κει σκεφτομαι οτι βαζουμε καλες βασεις και για του χρονου , και για τη μικρη μου

εχετε ακουσει οτι το εσπα ειναι τελευταια χρονια φετος ? κατι τετοιο πηρε το αυτι μου ...

επησα και το συζυγο ,,θα παμε με παιδια σκ ανδρο..εχουμε γαμο εκει ...και πεταω τη σκουφια μου για βολτα !!το ακυρωσμαε και τον ιουλιο που το ειχαμε σχεδιασει με τη δουλεια του...

και τωρα οριακα το προλαβαινουμε ο γιωργος θα εχει ταξιδι μεχρι και παρασκευη πρωι ...γενικα πολλα ταξιδια αυτους τους μηνες ....ουφ!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα κι απο δω! μεσημεριασε για να καθήσω λίγο. δεύτερη μέρα παιδικο με 2 γρατζουνιές στο μάγουλο και μια δαγκωνια στο δάχτυλο. αυτά. αύριο θα κάτσει 2ωρο. δεν ήμουν μέσα και δε μ αναζήτησε καθόλου.

το μικρό μου κοιμήθηκε 11 και ξύπνησε 4.30. μια χαρά. και μετά ξανά στις 8. εγώ δε παραπονιέμαι. όσο πάει ο καιρός ψιλοστρώνουμε. εγώ πάλι ξενύχτησα με το θήλαστρο. για να μπορώ να πηγαίνω το μάνο σχολείο. χτες πρώτη αποστείρωση κιόλας.

βαρετόοοοο!!!!

φακές κάνω κι εγώ. νυστάζω. εδώ αθήνα κουράζομαι περισσότερο. καλά ήταν πάνω που δεν είχα δουλειές να κάνω.

βελ μου κουράγιο! πολύ σε σκέφτομαι!

καλή σχολική σεζόν και για το μαριλιζάκι!

νεκ μου μήπως σκέφτονται ότι είναι πιο βολικό κι ευχάριστο για τον άνθρωπο να να ιστο περιβάλλον του; στο σπίτι του; είναι σύνηθες αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις. κουράγιο στον άρη και σ όλους σας!

λεωνιδάκο καλή διασκέδαση στο σχολείο!

αλήθεια πέσαν λεφτά στους δήμους;;; και που τα βρήκαν βρε παιδιά;;;

εμάς μας πήραν με τη 3τεκνία πάντως. απ ότι είδα στις καταστάσεις πήραν όλα τα περσινά παιδιά, τα παιδιά των υπαλλήλων του δήμου, τα οικονομικά και μετά τα κοινωνικά κριτήρια. εμείς προς το τέλος είμασταν παρόλα τα 60 μόρια.

αννιω, μπραβο το μικρο σου!!! για το 2ωρο που μενει ο μανος ..βγαζεις γαλα ε?? ειναι μικρο ακομα για να τον αφησεις λιγο ..τουλαχιστον μπιμπερο παιρνει ενταξει???

ωχ ..ο μανος τα βρηκε σκουρα ....καλα αν ερθει η χριστινα ετσι ....ποιος τον ακουει τον αντρα μου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κίνηση μπόλικη στο καφέ, χαίρομαι γι' αυτό!

Η Κλεο και η Ελεάνα λείπουν, η Κλεο γύρισε από διακοπές? θα τρέχει με τη δουλειά μάλλον. Η Ελεάνα θα είναι στο εξοχικό ακόμα για να μην έχει μπει.

Πήγαμε εκκλησία σήμερα, γιορτάζει ένα εκκλησάκι δίπλα στο σπίτι μας και πήγαμε με τα παιδιά, όλοι εμάς κοίταζαν βέβαια, ο Γιάννης έκανε τα δικά του όλη την ώρα, κάτι παθαίνει αυτό το παιδί όταν είναι με πολύ κόσμο, σας το' χω ξαναπεί μάλλον, λες και το βάζεις στην πρίζα ένα πράμα!

Πότε ηρεμούν ρε κορίτσια λίγο? Γύρω στα 5? Ε Αννούλα?

Ξενυχτάνε τα μωρά μας τα μικρά?

Το Ιασονάκι είναι μικρούλι ακόμα, θα στρώσει Αννιώ πιστεύω, υπομονή, η μπεμπούλα σου Βελ αν το κάνει τελευταία ίσως περνάει καμιά φάση, άλμα ανάπτυξης?

Νεκταρίτσα χάλια τα πράγματα πάλι ε?

Τι να πεις μωρέ, δύσκολα όπου κι αν είναι, κι εγώ νομίζω θα ήθελα να είναι στο νοσοκομείο όμως, να τον επιβλέπουν, να του δίνουν και κάτι να μην πονάει, με την πεθερά τα έχεις απ 'ότι κατάλαβα, ας πάει κι ο Άρης να πει τη γνώμη του κι εκείνος.

Ελευθερίτσα γιατί βρε κορίτσι τόσο άγχος με το Μάνο και τους λεμφαδένες, χωρίς να γίνει κάτι ε? θα σε μαλώσω, αφού η γιατρός λέει πως όλα είναι ο.κ, άντε μην τα σκέφτεσαι συνέχεια και τρελαίνεσαι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

ναι έβγαλα γαλα χτες ξημερώματα που δεν ήπιε γιατί δε ξύπνησε απ τις 9.30 που τον τάισα ξαναξύπνησε στις 12.30 που γύρισα.

αύριο θα λείψω περισσότερο για να δούμε.

σοφάκι και τα δικά μου εκτός σπιτιού στη πρίζα τα βάζεις, όλοι μας κοιτάνε ναι ακόμα. κι αν είναι 2 τα αεικίνητα μαύρο φίδι...αν είναι 3 δε....παίρνεις καράβι και φεύγεις! για μένα λέω...

Απο όταν της ειπα οτι θα πάει σχολειο έχει λαλήσει απτη χαρα της!!!

Πηρε τις ξυλομπογιες,κασετινες τα εβαλε σε μια τσαντα και μου λεει "μαμα ετοιμη ειμαι, τη Παρακευη θα παω χολείο"

Πηρε και 4-5 μανό μου για να τα δώσει στην κυρία της...βάι βάι βάι,μαύρο φίδι που με εφαγε...(τους ειχα κανει μια φορα δώρο κάτι μανο και λιπ γκλος και το θυμότανε το σκατό!)

με στενοχωρησε ....άρχισε να μου λεει οτι θα δει, τη Ν,τα Δ,τοΝ Σ,την Α,κτλ...δλδ τους παλιους της φιλους...:(

Της εξηγησα οτι τωρα μεγαλωσε και θα πάει σε καινουριο σχολείο με καινουρια παιδάκια...

ουφ..ελπιζω να το πάρει καλά,εγω ζητησα να αλλάξει σταθμο και αν χρειαστεί να ξαναζητησω το ιδιο απο το δήμο νομιζω οτι θα πέσει κράξιμο.:?:?:?

Μακάρι να πάνε όλα καλα Παναγίτσα μου.

Απο Δευτέρα λεω να πάμε μια βολτα απο κει,να δει το χώρο κ αυτη να κόψω αντίδραση.

Κατερίνα,νομιζω αύριο βγαινουν τα συμπληρωματικα του Εσπα,μακαρι να σας πάρουνε!Εγω δεν περιμένω γιατι ειμασταν 25/30,μπαιναμε μεν αλλά απο τους τελευταιους.Φαντασου απο τις 30 θέσεις που ειχαν προκηρύξει πηρανε τελικα μόνο 5 παιδιά.

Και τα τρία αεικίνητα? λες? απαπα!

Πιστεύω μέχρι να ξεπεταχτεί το μικρό εσένα να αρχίσουν να ηρεμούν τα μεγάλα! Α ρε Αννούλα, ήρωας είσαι να το ξέρεις!

Ωχ πήγαν με όρεξη σχολείο δηλαδή, άκου δεύτερη μέρα με γρατζουνιές και δαγκώματα!

Μαριτάκι και Αντριάννα καλή αρχή και στα δικά σας βλαστάρια από βδομάδα!

Αγγελικούλα εύχομαι να ενθουσταστεί η Μαριλίζα με το κρεβατάκι το καινούριο! και να κοιμάται πολλές ώρες εκεί...με το μπαμπά της!! βρε το σκατούλι!!χαχα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα. Αχ αυτοί οι μαστόροι. Τσάμπα χάρηκα πως θα τελιώσουν αύριο. Το Σάββατο και να δούμε. Ας είναι!

Πήγα και για ταπετσαρία το πρωί. 40 Ευρώ για 5,2 τετραγωνικά με δωρεάν τοποθέτηση. Εννοείται πως θα το προτιμήσω γιατί στο νετ μπορεί να έχει 25 αλλά ποιος θα το βάλει??Οέο!!!Βέβαια βρήκα ένα κονέ να κάνω ζωγραφιά στον τοίχο τελικά και πολύ ψήνομαι. Θα δω που θα καταλήξω τελικά.

Με κλάμα φύγαμε από τον παιδικό και συνέχισε το κλάμα για σχεδόν μισή ώρα ακόμη. Μου έσπασε τα νεύρα. Ο κύριος λόγος γιατί τον πήρα από το σχολείο και δεν τον άφησα εκεί. Ο 2ος και κατανοητός γιατί είχα την μπέμπα στο καθισματάκι του. Τι να έκανα που το δικό της κάθισμα ήταν στο άλλο αμάξι?Πλέον μπορεί να κάθεται και στο καθισματάκι του Μάνου γιατί έχει περάσει τα 9 κιλά και το συγκεκριμένο έχει και αρκετή κλίση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...