Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας...

οι μικορμανουλες ξενυχταν ε??καλο κουραγιο κοριτσια

εμενα ελειπε ο γιωργος χθες και δεν πηγαινε καμια στα κρεβατια ...λιωσαμε μεχρι τις 11 ολες μαζι στο διπλο ...

ηρθαν και οι ρωσσοι το πρωι!!!

εμεις δε ξερω ποτε θα ξεκινησουμε παιδικο ..μου ειπαν θα με παρουν τηλ στις 15 του μηνα ..μαλλον απο 1η οκτωβρη , να δουμε και τι θα βγαλει το εσπα..

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινιώ καλημέρα και σε όλες μας , φυσικά. Παιδιά, η μικρή , πάλι ξύπνια είναι τώρα που μιλάμε, πήγαμε κοντά στις 5 εχθές για ύπνο..Κουτουλάω, και το κεφάλι μου δεν λειτουργέι, θέλω να θυμηθώ, πχ τι να βάλω στη λίστα για ψώνια και ξεχνάω λέξεις, θέλω ξεκούραση.

Μπράβο με τους Ρώσους, αυτό ήταν, πέρασε κι αυτή ή αγωνία

Καλημέρα κορίτσια.

Σοφάκι πολύχρονος ο Γιαννάκης σου, να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις.

Αννιώ καλώς όρισες. καλές αντοχές εύχομαι με σχολεία - μωρουδάκο ξενυχτάκο.

Βελουδένια επίσης καλές αντοχές με την κοράκλα.

Ελευθεράκι καλά μαστορέματα και καλά ξεμπερδέματα, γιατί όποτε μπλέκεις με μάστορες ειναι ταλαιπωρία. χαίρομαι που ειναι όλα καλά.

Ντίνα καλή αρχή κάνατε και θα δεις η συνέχεια θα ειναι ακόμη καλύτερη. μπράβο.

Κατερίνα άντε κορίτσι μου χαλάρωσες επιτέλους.

Νεκ ευτυχώς συνομώτησαν όλα και την πήρες την τάξη που ήθελες. πολύ καλά. εύχομαι να έχεις και καλά παιδάκια και να είναι μια ευχάριστη χρονιά, γιατί ξεκούραστη δεν θα ειναι σίγουρα.

Αγγελική και εγώ δεν νομίζω ότι ειναι εποχή για ψώνια τώρα. βολέψου καλύτερα με κάτι που ήδη έχεις. κρίμα να δώσεις λεφτά για μία άντε δύο φορές.

Τζίνα, Ανδριάνα καλή επάνοδο στην φθινοπωρινή Αθήνα.

και εμείς παιδικό από βδομάδα. μας πήραν στον δημοτικό του χωριού αλλά αποφασίσαμε τελικά να τους πάμε σε ιδιωτικό σε ένα διπλανό χωριό. θα είναι λίγο πιο δύσκολα αλλά ελπίζω να ειναι σωστή η επιλογή που κάνουμε και τα παιδιά να πάρουν περισσότερα.

πολύ μεγάλο ρόλο στην επιλογή αυτή έπαιξε το γεγονός ότι στην πρώτη απόπειρα που κάναμε Μάιο Ιούνιο για να πάμε κανα δύο ώρες τη μέρα η συνεργασία μας δεν ήταν η καλύτερη. εύχομαι φέτος να ειναι πιο καλά.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημερα!!!

Νεκ,μπραβο,σημασια δεν εχει τι έγινε αλλά που πηρες αυτο που ήθελες!

Αστον άλλον να κουρευεται μωρε.Αντε ο καθένας μονο την πάρτη του ξέρει να κοιτάει.

Ντινακι,σουπερ ο Λίο ε? ειδες βρε, μια χαρα,τσάμπα το άγχος!

Τα παιδιά θέλουν παιδιά,τέλος!

Βελ,σε ταλαιπωρεί η μικρουλα ε? αχ μάνα κουράγιο..τουλαχιστον τωρα θα ηρεμήσεις λιγο που θα πηγαινει ο Λ σχολειο.

Ελε, καλο ξεμπερδεμα με τα πλακάκια...ποπο ουτε να το σκεφτομαι δε θέλω,τη μισω αυτη τη σκονη!

Βγαλαμε να πλυνουμε σεντονάκια με τη φραουλιτσα και ενα ελαφρυ παπλωμα για το καινουριο κρεβατι,αλλά μέσα το σετ ειχε 2 μαξιλαροθηκες αν και μονό και λεει η Μαριλιζα ,μία για μένα και μία για μπαμπά μου που θα κοιμομαστε μαζι! αχχααχχα, δε θα κανουμε καλή αρχή μου φαίνεται!

Τελικα βρηκα φορεμα! Πηγα εχθες στην ξαδελφη μου και ξεσκονισα τη ντουλάπα της!

Ενα πολυ ωραιο μαξι ασπρομαυρο, μου ταιριαξε κουτί!Να ναι καλα!

Θα αυτοφωτογραφηθώ να το δείτε!

Ελεάνα where are you??????

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα πράγματα στον παιδικό σήμερα ακόμα καλύτερα!!!

Το πρωί νύσταζε το μικρό και για να ξυπνήσει του είπα πως θα πάμε παιδικό και τον περιμένουν τα παιδάκια...πετάχτηκε το παιδάκι απο το κρεβάτι...τον πήγα απο τις 9.30 εώς τις 11.30 και αύριο θα πάμε 9.00-13.00...συμπαθεί πολύ τις δασκάλες του...μου έδωσε και ζωγραφιά που έφτιαξε σήμερα...τρελάθηκα με το παιδάκι μου!!!!Μέχρι στιγμής όλα πολύ καλά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα. Ουφ πολύ λάσπη σήμερα. Χθες μέχρι τις 11 την νύχτα τρυπούσε ο υδραυλικός! Ανυπομονώ να τελιώσουν την Παρασκευή να καθαρίσω και να μπούμε σε τάξη πάλι. Δεν μπορώ τις αναμπουμπούλες.

Τι έγινε?Σας ξενυχτάνε τα μικράκια?Αυτό να ξενυχτάει 2-3 ώρες μες την νύχτα το έκανε και η Εβελίνα, δεν κράτησε πολύ οπότε υπομονή. Νομίζω είναι φάση και περνάει, όταν ήταν 2-3 μηνών μου το έκανε και εμένα. Τώρα ξυπνάει 1-2 φορές, τάισμα σε 4 λεπτά ακριβώς και πάλι νάνι επιτόπου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μολις γυρισα απο σουπερ, καλα ψοφησα λεμε,δεν την παλευω,να σερνω και τη ζουζουνα που ηθελε να τα αγοράσει όλα,απαπαπα δεν ξαναπαω μεσημερι πουθενα.

Ντινα,μπραβο μωρε!αντε ,τιποτα δεν ητανε!

Ααααα και ενα ευχάριστο!!!!!!!

Μολις με πηραν απο το δήμο!!!!

Μπηκαμε και μεις!!!!!

Ολε!!!!!!!!!

Θα ξεκινησουμε ομως μετα τις 15/9 που θα εχουν προσλάβει προσωπικό!!!!

Τι ανακουφιση νιωθω δεν περιγραφεται!

Μαλιστα μας πηραν στον καινουριο σταθμο εδω κοντα στο σπιτι μου, βεβαια απο τη μια το εχω μετανιωσει γιατι θα ειναι σε εντελως καινουριο περιβάλλον απο την αλλη σκεφτομαι πως αργοτερα θα με βολευει με το μπέμπη να την πηγαινω με το καρότσι.

Γεια σας κι από εμάς!

Μαριτάκι καλή αρχή στον παιδικό κι εύχομαι τώρα να προσαρμοστούν τα ζουζούνια σου για να χαλαρώσεις κι εσύ! Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια!

Ντινάκι σούπερ ο μικρός! Σε λίγο καιρό θα ξυπνάει μόνος του και θα τον βρίσκεις έτοιμο με την τσάντα στην πόρτα!

Ωραία νέα Αγγελική, ανάσα κανονική τώρα που θα έχεις και το μωράκι!

Βελουδίτσα μου και Αννούλα μου καλή δύναμη με τα ξενύχτια! Ευτυχώς δεν κρατάνε για πάντα... βέβαια όσο κρατάνε δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς και συμπαράστασης. :tongue:

Ελευθερία καλή δύναμη! Πάλι καλά που το αρχίσατε πριν να αρχίσουν και τα πρωτοβρόχια!

Σοφάκι κι εμένα τα δικά μου τρελαίνονται με το λύκο σε όλες τις εκδοχές! Κοκκινοσκουφίτσα, γουρουνάκια, κατσικάκια! :lol:

Εμείς καλά εδώ, μεγαλώνουμε και θεριεύουμε, η μικρή κυρίως...

Ο μπαμπάς μας σήμερα μάλλον θα φύγει για πέρα... 4 μέρες μόνη με τα παιδιά. Τι να κάνεις... Από εκεί η κατάσταση προς το χειρότερο αλλά στάσιμη... Νεύρα μου δημιουργεί το θέμα που κουβεντιάσαμε την άλλη φορά... γιατί χειροτερεύει... δε σας λέω τίποτα πια... κουράστηκα...

Διαφημίσεις

Καλησπέρες. Βλέπει καμιά το Σουλειμάν?Χμ δεν παρακολουθώ Τούρκικα αλλά αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον επειδή αναφέρεται στους Οθωμανούς και το βλέπω, ωραίο είναι.

Αγγελική συγχαρητήρια!!!!Γιούπι!!!!!!!!!!!!!Μπράβο, όλα καλά λοιπόν. Θα είσαι και εσύ πιο ξεκούραστη και άνετη όταν έρθει ο Κωνσταντής. Και το Μαριλιζάκι μια χαρά θα περνάει. Όσο για τον κοντινό σταθμό και επειδή και για εμάς παίζει το ενδεχόμενο θα σου πω πως καλύτερα που θα ξεκινήσει απευθείας εκεί παρά να ξεκινούσε στον παλιό και μετά να άλλαζε. Τέτοιο σενάριο παίζει για εμάς και δεν με ενθουσιάζει η ιδέα. Ναι μεν ο Μάνος προσαρμόστηκε αμέσως καθώς κτίριο, δασκάλες και συμμαθητές παραμένουν ίδιοι με ελάχιστες εξαιρέσεις αλλά αν μας πάρουν στον κοντινό θα πρέπει να ξεχάσει το παλιό σχολείο και να μπει στην διαδικασία της νέας κατάστασης. Δεν με ενθουσιάζει η ιδέα να πω την αλήθεια, θα δυσκολευτεί το παιδί.

Νεκτ μόνη πάλι ε?Υπομονή κοριτσάκι μου, σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορείς να γκρινιάζεις και συνέχεια. Έφτιαξα το υγρό πιάτων γιατί μου τέλιωσε το προηγούμενο και νομίζω πως η σωστή αναλογία είναι 1 κούπα σαπούνι και 2κούπες νερό, ίσως και παραπάνω. 2 και 2 μου βγήκε πάρα πολύ πηχτό και έπρεπε να προσθέσω αρκετό νερό. Αν αύριο γίνει πιο πηχτό τότε η αναλογία θα πρέπει να είναι 1 προς 3.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα! Λευτεράκι μάλλον τα έγραψα κάπως μισά... και τα παρεξήγησες. Και πάλι μισά θα τα ξαναγράψω ελπίζω να τα καταλάβετε... :oops: Νεύρα έχω με θέμα που κουβεντιάζαμε την άλλη φορά... όχι που πάει πάλι πέρα. Ετοιμοθάνατος είναι ο άνθρωπος, αυτή τη φορά τον έδιωξα στην κυριολεξία. Απλά έπρεπε να είναι σε ένα νοσοκομείο... έπρεπε να έχει έναν ορό... τι να σας λέω πάλι... Ειλικρινά δεν ξέρω αν αντέξω να τη δω να κλαίει... και δεν της μουντάρω...

Καλημέρα. Νεκταρίτσα μου κατάλαβα για ποιο θέμα τα πήρες και θυμάμαι τι συζητούσαμε τις προάλλες. Απλά επειδή είσαι μόνη σου με τα παιδιά πάλι φαντάστηκα πως δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο, γι'αυτό σου είπα υπομονή!!!!

Πωπω η οθόνη του πισί τρεμοπαίζει. Αν με χάσετε να ξέρετε πως το λαπτόπι μου απεβίωσε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!!!

Το κοριτσι μου ακομη κοιμαται!!!!!!! Ξεπατωθηκε στον παιδοτοπο εχθες, 3 ωρες κάτσαμε,κώλο δεν εβαλε κάτω!

Εγω παλι σερνομουνα γιατι 3 ωρες στην καρεκλα με πέθανε η μέση μου αλλά ειχε ο Λ. υπηρεσία και δεν γινοταν να τη βγάλουμε σπιτι.

Ντινακι πολυχρονοι να στε και παντα ευτυχισμενοι με τον αντρουλη σου!!!!

Εμφανιστηκε και η μανα μου καλε, μετα απο 20 μερες.

Ειχαμε τσακωθει τον 15Αυγουστο και απο τοτε δεν ειχαμε ξαναμιλησει.

Ε, πηρε εχθες να μου πει να της παω τη μικρη το απογευμα να τη δει, της λεω ,αν θες ελα εσύ,κομμενα τα σουρτα-φερτα.

Καλημερούδια..ξενύχτι ολέ και πάλι, μακάρι να είναι περαστική φάση γιατι δεν πάμε καλά.

Ο μικρός μια χαρά στο σταθμό, σήμερα θα μείνει τετραώρο εκεί, εχθές μου ήρθε μες στα χώματα, είχαν βγει στην αυλή, και είναι η καλύτερή του να κλωτσαει το χώμα. Ο σταθμός είναι μες στο πράσινο, εκεί ήταν παλιά στρατόπεδο.

Νυστάζω πολύ, πρέπει να κάνω δουλειές, κανά φαγητό και λίγη φασίνα, τώρα δεν έχω βοήθεια πια, οπότε τα επίπεδα καθαριότητα και τακτοποιημένου στο σπίτι μας δεν είναι και στο φόρτε τους τη στιγμή που μιλάμε, χαχαχαχαχα.

Ελέ. , ρε ψυχή, ίδια περίπτωση με εμένα, εχθές ήταν η πρώτη φορά που χάζεψα λίγο τούρκικό, τον Σουλειμάν, εξαιτίας του οθωμανικού που λες!!κανένα άλλο τουρκικό ποτε δεν βλέπω μετά θυμήθηκα οτι έχω κατεβάσει και όλη τη σειρά, την έχω στο σκληρό, δεν έχω αξιωθείνα τη βάλω να τη δω..όχι οτι τώρα θα κάθομαι ευλαβικά στην τηλεόραση και θα παρακολουθώ Σουλειμάν, απλά, μπορέι να μην το γυρίζω το κανάλι αν το πετυχαίνω.

Πάω για δουλειές, εχθές έφτιαξα μπισκοτάκια με βρωμη , ταχίνι και κουβερτούρα πολύ καλά βγήκαν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...