Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κατερινάκι στον ίδιο πάνε αλλά ο Θ είναι στο βρεφικό, στο διπλανό κτήριο, στην ουσία συναντιούνται μετά τις 530 -αν δεν τα έχω πάρει ακόμα- που πάνε τον μικρό στην τάξη της Μαριλένας.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Καλώς την κούκλα μας! Τζίνα μου καλό χειμώνα! Καλά τα περάσατε βλέπω, ξεκουραστήκατε, τριγυρίσατε! Και του χρόνου με υγεία!

Ντίνα είδες βρε? Μια χαρά τα πάει ο Λεωνιδάκος σου! Σας βάζει τα γυαλιά! Τώρα μανούλα, μεγάλωσε το αντράκι σου κι ανοίγει τα φτεράκια του! Τζάμπα το άγχος που λέγαμε! ;)

Και δε χρειάστηκε να δείτε και το νέμο φαντάζομαι! :lol:

Διαφημίσεις

Η Ελεάνα γνωρίζετε πού είναι? Κι η Ελευθερία δεν έχει δώσει το παρόν από... προχθές?? Ή παραπροχθές ολότελα! Να ανησυχήσουμε? Να ρίξω κανένα τηλέφωνο άραγε ή θα είμαι υπερβολική???

Σήμερα στο σχολείο έπαθα ένα πατατράκ!!! Άλλο πράμα! Ακόμα τρέμω!

Κάναμε σήμερα την πρώτη συνέλευση διδασκόντων για να χωρίσουμε τις τάξεις.

Κάθε σχολείο έχει και τα δικά του κριτήρια στο μοίρασμα... λίγο η οργανικότητα, λίγο η παλαιότητα, λίγο οι ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε εκπαιδευτικού, λίγο η σύμπνοια και η καλή θέληση... άλλες φορές τα βρίσκουμε, άλλες φαγωνόμαστε.

Προτεραιότητα πάντως έχει ο δάσκαλος που είχε μια τάξη για μία χρονιά και θέλει να τη συνεχίσει. Εγώ δεν ήθελα να συνεχίσω την τάξη μου οπότε από το καλοκαίρι στο σύλλογο είχα δηλώσει τετάρτη κι αν όχι τετάρτη να πάρω πρώτη τάξη.

Ξεκινάμε με την πρώτη προτεραιότητα... κι έπειτα αρχίζαμε την κουβέντα... έρχεται και η σειρά της Τετάρτης τάξης, δηλώνει η παλιά δασκάλα, δηλώνω κι εγώ και το γράφει η διευθύντρια. Συνεχίζεται η μοιρασιά... κάποια στιγμή μένουν 2 άντρες δάσκαλοι από τους καινούργιους που ήρθαν που σας έλεγα και 2 τάξεις. ένα τμήμα της 5ης και ένα της 6ης.

Ρωτάει τον ένα η διευθύντρια τι θέλει και της λέει τετάρτη τάξη!!!! :shock::shock:

Μένω μακάκας εγώ! Του λέει η διευθύντρια ότι ήδη δηλώσαμε ενδιαφέρον εγώ και η τάδε... γιατί προφανώς δεν πρόσεχε (???) όταν δηλώσαμε ή έκανε την πάπια??! Του λέει 5η ή 6η δεν θες??? Αυτός παιδιά να επιμένει στην τετάρτη! η διευθύντρια που ήξερε ότι αν μπουν τυπικά κριτήρια στη μέση θα χάσω την τετάρτη του ξαναλέει ότι το είχαμε ήδη κουβεντιάσει από το τέλος της χρονιάς και ότι εξέφρασα την επιθυμία επειδή έχω 2 μικρά παιδιά και θέλω μια βατή τάξη κλπ. κλπ. αλλά αν επιμένει να τα βρούμε οι 3 δάσκαλοι μεταξύ μας. φυσικά η άλλη δασκάλα δεν παραιτείται με τίποτα από την επιθυμία της.

Και μείναμε μούγκα όλοι! Ούτε αυτός να λέει τίποτα, ούτε εγώ, ούτε οι άλλοι συνάδελφοι. Ακολούθησε μία άκρως δυσάρεστη σιωπή... που κράτησε πολλή ώρα. Επιμονή αυτός, όχι 5η την έχω ξαναδουλέψει πέρυσι και δεν θέλω... και θα προτιμούσα την 4η από την 6η... η ίδια κασέτα.... Και πάλι σιωπή επί μακρόν...

Πέταξε μια συνάδελφος "είμαστε μία ωραία ατμόσφαιρα!" έπεφταν κλεφτές ματιές συμπαράστασης και συμπόνοιας κι εγώ ήμουν έτοιμη να βάλω τα κλάματα και έστριβα το ένα τσιγάρο πίσω από το άλλο...

Πετάει ένας συνάδελφος τα τυπικά κριτήρια... Πιάνει η διευθύντρια την οργανικότητα... έχουμε κι οι δυο οργανική εκεί... κάνω το σταυρό μου να μην αναφέρει κανείς τίποτε άλλο... άλλωστε η παλαιότητα φαινόταν ξεκάθαρα ότι του ανήκε...

Με ρωτάει αυτός αν έχω κάποιο λόγο που θέλω τετάρτη. Του λέω: Έχω 2 μικρά παιδιά 3 ετών και 22 μηνών, την ξαναδούλεψα πέρυσι και έχω το υλικό, στο σπίτι δεν μπορώ να διαβάζω πολλές ώρες κι είχα δηλώσει από πέρυσι ότι γιαυτό θέλω πάλι την τετάρτη.

Λέει "εντάξει δώστε μου την 6η".... χάρη μου έκανε δλδ! Η διευθύντρια δεν ήθελε έτσι... μην πει ότι τον χώσαμε...

Και βλέποντας με σε απόγνωση οι συνάδελφοι σπάνε τη βασανιστική σιωπή και αρχίζουν τα καλά της 6ης! Όλοι μαζί ένα πράμα!!! Κανονικό μελίσσι να βουίζει! Κανονική παρουσίαση μιλάμε! Και στο τέλος συμφώνησε. Ευτυχώς μετά μίλησε και με τη συνάδελφο που έχει την άλλη έκτη και ταίριαξαν πολύ, κύλησε ο τέντζερης που λέμε και ηρέμησα...

Πήγα στο τέλος του έδωσα το χέρι μου και του λέω παρόλο που ακόμα έβραζα και δεν το ένιωθα και πολύ... "Τάδε... καλή καρδιά ε?"

"Ναι μου λέει προς Θεού που θα παρεξηγηθούμε για κάτι τέτοιο!"

Πήγα να του πω αφού δε σηκώθηκα ρε μλκ... όταν επέμενες σαν να είχες καταπιεί κασετοφωνάκι, να σου δώσω καμιά μπουνιά... που θα μου πεις "ε δε θα παρεξηγηθούμε κιόλας!"

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε?

Εμείς βγάζουμε τα πλακάκια του μπαλκονιού και δεν σας λέω τίποτα. Όλη μέρα κομπρεσέρ και σκόνη άπειρη!

Εμείς καλά, εγώ δηλαδή επιτέλους ορθοπόδησα. Πέρασα μια περιπετειούλα με τα ψυχολογικά μου αλλά οκ, είμαι οκ!Πάω να διαβάσω νέα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πωπω πολλά τα νέα σας και αρκετές επιστροφές βλέπω!!!

Σοφάκι να χαίρεσαι το αντράκι σου, ό,τι επιθυμεί το αγόρι του να το βρει στην ζωή του! Να μου τον φιλήσεις!

Άννα, Ανδριάνα και Τζίνα καλώς ορίσατε. Τα κεφάλια μέσα τώρα ε?

Ανδριάνα μου πόσο μεγάλο είναι το Κιάτο?Έχω μια πολύ καλή φίλη εκεί που μένει Αθήνα, ίσως να την ξέρεις. Υπάρχει περίπτωση?Να σου στείλω με πμ το όνομά της?

Καλή αρχή στα παιδάκια μας στο σχολείο τους, βλέπω σχεδόν όλα τα καρπουζάκια θα είναι μαθητές φέτος:)

Νεκταρίτσα καλή σχολική χρονιά και εσένα και στην Άννα μας. Σιδηροκέφαλες κορίτσια!

Κατερινάκι ξαλάφρωσες ε?Προσοχή μην ξανατύχει έτσι. Το ζητούμενο τώρα είναι να σου έρθει και η περιόδος να χαλαρώσεις και σωματικά και ψυχολογικά.

Αγγελική πίστεψέ με...η μαγειρική είναι πολύ πιο δύσκολη από την Μπαρμπαστρουμφική!! Και εγώ λέω μην ψωνίσεις τίποτα πλέον, βολέψου με καμιά παντελόνα ή κάτι άνετο τελοσπάντων.

Ντινάκι μπράβο στο αγόρι σου!Ενθουσιάστηκε ε?Πολύ καλά. Θυμάμαι πως ο Μάνος πέρυσι τις πρώτες μέρες τα πήγε οκ, μετά που είδε πως αυτό θα γίνεται κάθε μέρα αντέδρασε αλλά μου είχε πει η δασκάλα πως καλά που αντέδρασε τώρα γιατί κάποια στιγμή όλα αντιδρούν, μπορεί και μετά από 1-2μήνες.

Ξεκινήσαμε και εμείς χθες. Τον πήγα εγώ και προσαρμόστηκε αμέσως. Σήμερα τον πήγα για εξετάσεις το πρωί, του πήραν αίμα και όταν τον πήγα σχολείο θυμήθηκε το μιμί στο χέρι του και τα έμπηξε. Το καλό είναι πως η δασκάλα που τον ανέλαβε για φέτος είναι γνώριμο άτομο καθώς ήταν και στο βρεφικό πέρυσι και τον πρόσεχε αρκετές φορές και επίσης τον παραλάμβανε κάθε πρωί και είναι και όλα τα παιδιά από το περυσινό του τμήμα οπότε έχει έτοιμους φίλους:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!

Να τα χαιρόμαστε όλα τα μικρούλια του καφέ!

Σβήσαμε τα κεράκια οικογενειακά, το λύκο με την κοκκινοσκουφίτσα είχαμε στην τούρτα μας, μεγάλη αδυναμία έχουμε στο λύκο, τι πράμα κι αυτό!

Αννούλα επιστρέψατε από τις διακοπές?

Όλα καλά με το μικράκι?

Έκανε διακοπές ο σκίουρος ακόμα δε βγήκε από το αυγό του ε?

Τζινάκι ωραία περάσατε κι εσείς, μπράβο κοριτσάκι!

Καλή επάνοδο στην εργασία και στα σχολεία σας!

Ντίνα σούπερ τα πάει ο Λεω στον παιδικό, μπράβο το αγόρι σου!

Νεκταρίτσα σε ζόρισαν αλλά στο τέλος τα κατάφερες βρε θηρίο!

Άντε καλή αρχή τώρα!

Ελευθερίτσα ανακαινίζετε το σπίτι?

Πότε είχατε πάλι μαστορέματα καλέ?

Καλά ξέτελα!

Καλή αρχή και στο Μανιώ στο σταθμό!

Τι έχεις εσύ και δεν είσαι πολύ ορεξάτη?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι τα πλακάκια στα μπαλκόνια τα βάλαμε πριν 5 χρόνια που φτιάξαμε το σπίτι αλλά είχαν κάνει κακή τοποθέτηση και έπιαναν υγρασίες. Ο πλακατζής μου είπε σήμερα πως αν δεν τα βγάζαμε φέτος σε 2 χρόνια θα έπεφταν τα μπαλκόνια με τόση υγρασία που είχαν μαζέψει. Παρασκευή-Σαββάτο θα τελιώσει!

Είχαμε και μπογιατζή πριν μερικές μέρες, πάλι για τις υγρασίες. Μας μόνωσε τον βορεινό τοίχο.

Σοφάκι είχα ανησυχήσει πολύ για το θέμα των διογκωμένων λεμφαδένων του Μάνου. Για την ακρίβεια πέρασα μεγάλη φρίκη και δεν είχα πολύ όρεξη για κουβέντα. Με είδε η γιατρός ανήσυχη και της ζήτησα να κάνουμε και αιματολογικές εξετάσεις να το ψάξουμε και είμαστε ευτυχώς οκ. Επί ευκαιρία και αφού το τρύπησαν το παιδάκι μου κάναμε και τον ετήσιο ελεγχό μας και είμαστε μια χαρά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

να μαι κι εγώ κατάκοπη....τάισα το μικρό και πάω για όσο προλάβω. 2-3 φορές μου ξυπνάει, άλλες κοιμάται αμέσως κι άλλες με ξαγρυπνάει 2ωρα ή και 3ωρα...

μου κοιμάται πολύ συνεχόμενα μες τη μέρα!

αύριο πρώτη μέρα σχολείο και για μας, για μια ώρα θα πάμε επίσης. ξεκίνησαν και οι στάσεις εργασίας και οι απεργίες, για να δούμε τι θα γίνει φέτος.

να το χαιρόμαστε το γιαννιώ μας, πολύχρονο κι ευτυχισμένο να ναι!!! χαρούμενα 3!!!!

σοφάκι φιλενάδα να τον χαίρεσαι!!!!!

ελε μου καλές δουλίτσες! κι όλα καλά να ναι πάντα! και η υγεία και η ψυχολογία!

καλή αρχή και σε όλα τα παιδάκια μας που αρχίζουν σχολείο! ντίνα κράτα γεραααααά!!!!!

εγώ και το μητσάκι στη πρώτη φέτος, μεγάλη φόρτιση με περιμένει από βδομάδα, και το μανιώ στο παιδικό πρώτη φορά που τον έχω μεγάλο άγχος γιατί όλο χτυπάει και φοβάμαι και τις ορμόνες της λοχείας!!! τι ν αντέξω η μάνα;;;

δεν έχω κανένα μάθημα προς το παρόν, δε ξέρω αν θα δουλέψω φέτος. αν τύχει κάτι εννοείται θα το πάρω αλλά δε ξέρω πως θα γίνει με τα παιδιά. δε θα μπορεί η μάνα μου και τα 3 μαζί. θα δείξει.

Γεια σας κορίτσια..να χαίρεσαι το Γιαννιώ σου Σοφάκι, καλωσήλθες Αννα, καλή αρχή Ντινάκι, καλή επάνοδο Ανδριάνα, καλές γαμοβαφτίσεις Αγγελικώ,καλά μαστορέματα Ελέ. καλή αποχή Κατ..!!ξέχασ ακαμμία κορίτσία, είμαι και ζαλισμένη κιόλας, η μικρή ξενύχτω, όπως ακριβώς τα περιγράφεις Αννα, κοιμάται αρκετά μέσα στην ημέρα και μετά βρυκολακιάζει. Ας είναι καλά και θα τους βρούμε τους ρυθμούς μας..

Σταθμό πρώτη μέρα και για εμάς σήμερα, καλά τα πήγε, πάμε για κανά δίωρο τώρα στην αρχή.

Πάω να θέσω , που λέν και οι Κρητικές, η μικρή σαν να γλάρωσε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...