Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγάπες μου καλώς σας βρίσκω και πάλι!!!!

καλο φθινόπωρο να χουμε!!!!

χτες βράδυ γυρίσαμε μετά απο 3 βδομαδούλες ζάχαρη! πολυ σωστή η απόφασή μου να φύγουμε.

πλέον θεωρώ ότι μπορώ να κάνω τα πάντα!!! αισίως μέτρησα 1200 χλμ πίσω μπρος, εγχειρισμένη με 2 μικρά κι ένα νεογνό! σούπερ;;; χαχαχα!

όλα καλά εδώ, ξυπνάμε 2-3 φορές τη νύχτα, ο μάνος είναι λίγο ατίθασος αλλά πάμε σταθμό μες τη βδομάδα οπότε θα στρώσει, σήμερα θα κάνουμε εγγραφές κολυμβητήρια και μπάσκετ, θα μπούμε στη σειρά μας.

ο μικρός αρχίζει και ξανθαίνει, τα ματάκια γαλαζογκρι, κλασικά έχει ατοπική, αμάν πια τα ίδια παιδιά γεννάω με χρονοκαθυστέρηση! κάναμε και μαγουλάκια, τρώει απο μένα μόνο, ούτε μπιμπερό δεν αποστείρωσα αυτή τη φορά για ώρα ανάγκης, ούτε καν είχα μαζί μου στο ταξίδι. μόνο πιπίλα του δίνω όταν αργοπορώ να πάω κοντά του.

εγώ έχω ακόμα πόνους, άτιμη η τρίτη φορά. η πληγή επίσης δεν έχει κλείσει τελείως σ ένα σημείο και είμαι με μπεταντιν, αλλά οκ.

ένα πουλάκι μου πε νέα της κατ, οπότε περιμένω κι εγώ εξελίξεις...

σ όλες στέλνω πολλά πολλά φιλιά κι ευχές για μια τέλεια νέα σεζόν ΜΑΖΙ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Aννούλα σούπερ γούμαν της παρέας καλώς όρισες! Και του χρόνου με υγεία να τα περάσετε τόσο καλά κι ακόμα καλύτερα! Με γεμισμένες μπαταρίες σε διαβάζω, σούπερ και ο σκίουρος! Σε λίγους μήνες θα πετάς! Νωρίς είναι ακόμα για να μας πεις πώς είναι η ζωή με τα τρία παιδιά? Σε πόσο καιρό να σε ξαναρωτήσουμε? :lol: Οι εκεί πάνω τι λέγανε?

Περαστικά και στην κοιλίτσα εύχομαι! Βάλε και όποτε ευκαιρήσεις καμιά φώτο του σκίουρου. Θα έχει αλλάξει πολύ από νεογεννητάκι που το καμαρώσαμε!

Το Κατερινιώ σκέφτομαι κι εγώ από το πρωί που ξύπνησα. Κρατήθηκα για να μην μπω στο ίντερνετ από το σχολείο... πρώτη μέρα μην με παρεξηγήσουνε...

Ντινάκι μου βάστα γερά!!! Δεν είναι δυνατό να μην τα σκέφτεσαι βέβαια όλα αυτά, αλλά τι γίνεται... πάντα ξεκινάμε με άγχος... και στο τέλος πάνε όλα καλά και γελάμε με τον εαυτό μας που είχαμε σκάσει στην αρχή. Όλα καλά θα πάνε! Το Λεωνιδάκι είναι το καλύτερο παιδί και θα του φέρονται και ανάλογα! Άσε που λιονταράκι καθώς είναι θα γίνει η ψυχή της παρέας! Να μας πεις τις εντυπώσεις του από την πρώτη αναγνωριστική επίσκεψη! ;)

πρώτη μέρα που λέτε κι εγώ δουλειά. ωραίο το κλίμα, ήρθαν και 4 καινούργιοι "παλιοί". Εγώ είμαι η μικρότερη εκεί μέσα φέτος! Θα τους πω να με προσέχουνε ιδιαίτερα! :lol:

Κάτι λένε για αύξηση του ωραρίου, ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις τάξεις... αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχω το γνωστό μούδιασμα στα χέρια του άγχους του αγνώστου... Τι τάξη, τι παιδιά με περιμένουν και τέτοια... Και είμαι και στο σπίτι μου και δεν έχουν αρχίσει ακόμα τα σχολεία!

Ντίνα είδες?? Αναπόφευκτο το άγχος για μεγάλους και μικρούς...

Αύριο θα κάνουμε την πρώτη συνέλευση διδασκόντων κι από εκεί θα εξαρτηθεί και η ψυχολογία μου για τις επόμενες μέρες μέχρι να ανοίξουν τα σχολεία... για να δούμε...

φιλεναδες αρνητικη και η χωριακη!!!!εκανα σοου στο μικροβιολογικο στην αιμοληψια ....με πηραν τα κλαματα ....εξηγουσα στη μικροβιολογο τον πονο μου ...και ξερετε τι μου ειπε ...δε ξερω αν εισαι ...αλλα αν εισαι ...δεν θα το κανεις!!!δεν μπορεις.....και απο εκεινη τη στιγμη ηρεμησα ....σαν να με αγγιξε η φωνη της ....με πηρε και στις 12 να μου πει οτι ειναι αρνητικη!!!!

ευχαριστω για ολα , !!!

αννιω πονας ακομα ε...εσενα δε σε βοηθαν και οι αλλαγες του καιρου τωρα...το μικρο σου τι κανει ??/θελω νεα φωτο ?

ντινακι ..λογικο το στρες ...προσεχε μην το μεταδωσεις!!!ειναι κριμα να στρεσαρεις και το μικρο

αντριαννα ...καλως ηρθες !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

φιλεναδες αρνητικη και η χωριακη!!!!εκανα σοου στο μικροβιολογικο στην αιμοληψια ....με πηραν τα κλαματα ....εξηγουσα στη μικροβιολογο τον πονο μου ...και ξερετε τι μου ειπε ...δε ξερω αν εισαι ...αλλα αν εισαι ...δεν θα το κανεις!!!δεν μπορεις.....και απο εκεινη τη στιγμη ηρεμησα ....σαν να με αγγιξε η φωνη της ....με πηρε και στις 12 να μου πει οτι ειναι αρνητικη!!!!

ευχαριστω για ολα , !!!

αννιω πονας ακομα ε...εσενα δε σε βοηθαν και οι αλλαγες του καιρου τωρα...το μικρο σου τι κανει ??/θελω νεα φωτο ?

ντινακι ..λογικο το στρες ...προσεχε μην το μεταδωσεις!!!ειναι κριμα να στρεσαρεις και το μικρο

αντριαννα ...καλως ηρθες !!

Μπράβο κούκλα μου! Είδες όλα καλά τελικά! Μα είναι δυνατόν με 3 αρνητικά τεστ με τόσες μέρες καθυστέρηση να ήσουν έγκυος καλέ? Το άγχος έχει μεγάλη δύναμη! Και νεκρούς ανασταίνει ένα πράμα! Πάρε σερβιέτες μπόλικες! Σε βλέπω σήμερα να αδιαθετήσεις μπαμ-μπάμ!

Και το νου σου! Τώρα που παραλίγο να καείς στο χυλό να φυσάς και το παγωτό λέω εγώ! :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρες,

Κατερίνα τελικά πολύτεκνη δεν θα γίνεις σύντομα τουλάχιστον.

Πυρετός εργασιών για την αυριανή μας άνοδο στην Αθήνα,

ανυπομονούμε να γυρίσουμε. Μέχρι και η μικρή βαρέθηκε να κάνει μπάνιο

Φιλιά, θα τα πούμε από Αθήνα.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλησπέρα!

Κατερινάκι άντε βρε κοριτσάκι, είδες που αγχώθηκες τόσο και τελικά είναι μια απλή καθυστέρηση? άντε κοίτα να ηρεμήσεις τώρα, η ψυχή σου στην κούλουρη πήγε!

Αντριανάκι σαν τα χιόνια βρε κορίτσι!

Τι κάνετε?

Η Ειρηνούλα καλά? πέρασε ωραία στις διακοπούλες?

Εσύ δουλεύεις τώρα? έχω χάσει επειδόδια! παρτα τάιμ έχεις γίνει?

Αύριο έχει τα γενέθλια του ο Γιάννης, δεν κάνουμε πάρτυ γιατί είναι όλοι κάπως ακόμα, λέω να κάνω τουρτίτσα του μικρού όμως να σβήσει τα κεράκια με τις ξαδέρφες του.

Ντινάκι καλή αρχή στον παιδικό για το Λεωνιδάκο!

Μια χαρούλα θα πάει, θα δεις!

Νεκταρίτσα καλή σχολική χρονιά και σε εσένα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα!!!

Απο τις 4 γαρίδα το μάτι μου...άστο καλό θα σέρνομαι όλη μέρα...

Κατερινάκι όλα καλά λοιπόν!!!!Για πιό σπορ λές γιατί αν είναι αυτό που κατάλαβα δεν κόβεται φιλενάδα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα σας!!

ντινα, μολις απεκτησα καινουριο κομπο στο στομαχι !!!

η χριστινα μου θα παει παιδικο ....τη δεχτηκαν στον καινουριο του δημου γαλατσιου...5 λεπτα απο το σπιτι της μανας μου μετα τις 15 σεπτεμβρη θα μας ειδοποιησουν για τις εγγραφες !!!

ουφ .....καλη αρχη στα παιδακια μας

για την αγγελικη απ' οτι καταλαβα εχουν κανει λαθος ..την εχουν βαλει και αυτη σε παιδικο τμημα ..αν και ειναι για βρεφικο ...ισως παει απο μεσα στης χρονιας

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!!!!!!!!

Πως ειστε?

Κάθριν ολα οκ? βρε,δεν κοβεται το σεξ αλλά προσεχτικα απο δω κ μπρος!!!

Καλη αρχη στο Χριστινάκι! Η μικρη δε θα πάει? θα της λειπει η αδελφουλα μωρε,γιατι δε τους λες να τη βαλουν σε βρεφικο τμήμα?

Αννούλα καλως ήρθατε!!!!

Ξεκουραστηκες ε? παλι καλα!!!

Ποτε να ερθουμε να δούμε το βενιαμιν?

Αντριάνα και ψωμια και τσουρέκια θα αγοραασω! πυο χαθηκες μωρε τοσους μηνες? ντροπη σου!!!!!

Το Ειρηνακι καλα?

Πηρα εχθες το γιατρό να κλεισω ραντεβου και ήλπιζα πως θα ήταν μεσα στην εβδομαδα αλλά τελικα ειναι φουλ και με εβαλε την αλλη Τετάρτη στις 10,30 το βραδυ.

Αμαν λεω, βραδυάτικα πως θα την παλεψω? και αν λειπουν τα πεθερικα να δω τι θα κανω τη Μαριλιζα τέτοια ώρα.Δεν εχω υπομονη να περιμενω.

Την καμπυλη ευτυχως μου ειπε να μην την κάνω,λίγα κιλά λεει εχω πάρει οποτε τη γλιτωνω προς το παρον.

Εχω γαμο το Σαββατο και βαφτιση την Κυριακη και εχω κατεβασει ολη τη ντουλαπα αλλά δε μου αρεσει τιποτα πανω μου, ολα τα φορεματα γινονται ασσυμετρα με την κοιλιά.

Απο την αλλη λυπαμαι να παω για ψωνια,ουφ, θα πεταχτω βεβαια μπας και βρω καμια ευκαιρια λογω εκπτώσεων, βεβαια με τη Μαριλιζα αγκαλιά δυσκολευει το έργο μου αλλά θα δω τι θα κανω, τα πεθερικα φυγανε εχθες για Λευκάδα.πωπό δεν εχουνε βάλει κάτω.

Kαλησπέρα στα γρήγορα!!!

Πρώτη μέρα στο παιδικό σήμερα για μία ώρα και...ΜΕ ΕΓΡΑΨΕ ΤΕΛΕΙΩΣ......ΚΛΑΨ!!!!!

Μπήκε κατευθείαν στην τάξη με τα παιδάκια...ενω θα έπρεπε να κάτσω μαζί του μου είπε η κοπέλα που έχει το σταθμό να φύγω γιατί ο μικρός δεν έχει κανένα πρόβλημα...μετά απο μία ώρα πήγαμε και τον πήραμε με τον Δ για να τον γνωρίσουν και εκείνον και ο μικρός έτρεξε στην αγκαλιά του μπαμπά του πάρα πολύ χαρούμενος...

Ο μικρός απο οτι μας είπε η δασκάλα του δεν ξέρει να πλησιάζει παιδάκια (πάει και τα αγκαλιάζει και τα σφίγγει) αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό θα μάθει...Αύριο πάλι για λίγο θα πάμε...αν και όταν πηγαίναμε έλεγε πως δεν θέλει τελικά όλα οκ...πολύ καλύτερα απο κάθε θετική μου σκέψη...είμαι πολύ χαρούμενη...τα παιδία θέλουν παιδιά...μας είπε πως γνώρισε ένα παιδάκι που τον λένε Αλέξανδρο και θα είναι φίλος του...χαχαχχαχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλη αρχη ντινακι, μπραβο στο παληκαρι σου!!!

αγγελικη ..αμαρτια ειναι να πας για ψωνια τωρα ..του χρονου τι θα το κανεις το φουστανι ???οσο για το μικρο ..και εγω θελω να το παρουν , αλλα δεν εχει θεσεις στο βρεφικο ...τεσπα περιμενω και εσπα να δω τι θα γινει ...

να σου πω ..νομιζω οτι και η μικρη να μην παει θα βρει λιγο την ησυχια της , θα χαιδευτει και αυτη λιγακι ...γιατι με τη χριστινα ειναι και λιγο στο κυνηγι , και πιστευω οτι το απογευμα θα ειναι και πιο αγαπημενες μετα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφάκι έχει γεννέθλια ο Γιαννάκης σου σήμερα?

να τον χαίρεσαι, να είναι πάντα χαρούμενος.

επιστρέψαμε και εμείς από το σάββατο, να ευχηθώ καλό φθινόπωρο και καλή προσαρμογή στις πρωτάρες μαμάδες που ξεκινάνε φέτος σχολείο,

τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη από ευχές, χρειάζονται άλλα παιδιά, παιδαγωγούς και να φεύγουν από το διαμέρισμα. θα τα πάνε όλα σούπερ...

εμείς περάσαμε 3 εβδομάδες τέλεια, πήγαμε καμένα βούρλα, μάνη, μεσσηνία και τήνο -στο τέλος και το καλύτερο...

μισές μέρες όλοι μαζί και τις υπόλοιπες με την μεγάλη οι τρείς μας και παρέα φίλων.

τα μικρά ξεκίνησαν παιδικό από χτες, ο Θ οδύρεται κάθε πρωί που τον αφήνουμε, η Μ έχει τρελαθεί από χαρά που γύρισε στους φίλους της.

εγώ πολύ δουλειά, γίνεται πανικός κλασικά, σήμερα ο μικρός έχει εμβόλιο, γενικώς προσπαθούμε να μαζέψουμε τις εκκρεμότητές μας.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...