Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

60watt λάμπα παίρνουν και τα δύο, δεν θα φέγγουν λες?

Καλά τα συγκεκριμένα δεν μπορώ να τα παραγγείλω από εκεί αλλά κάτι τέτοιο θα ήθελα.

Νεκτ ο λεκές που με ρώτησες χθες μάλλον ήταν από αίμα, οπότε δίκαια δεν βγήκε με το απορρυπαντικό σκόνη που έφτιαξα.

Βελ βρήκα και εγώ το ΑΡΚΑΔΙ σε σακούλα, τα 750ml περίπου 3,94Ευρώ.

Αγγελική το ίδιο μανίκι πέρασα και εγώ. Έκανα 4-5 χοριακές και μετά μου λέει ο γιατρός ή κάνεις άλλες 2 ή το αφήνεις και όπως έρθει. Δεν άντεχα όμως αυτό το πρίζωμα με τις χοριακές και του λέω άστο και όπως πάει. Στην 8η εβδομάδα ακούσαμε καρδούλα!!Αχ τι μου θύμισες...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

kai ego avrio gia xoriakh tha pao...den paei allo ...to stithow xeprhsthke, exo omow anagoyles....kata fantasian asthenhs???h de xero ti ....

xoriakh yparxei kai mhdenikh???nomizo apo kapoia timh kai pano theoreitai thetikh

efttyxos oi kores einai poly kales , yshxes aftes tis meres..to vrady6 exoyn pei oi koymparoi moy oti tha perasoyn alla den exo orexh kamia ....

proth fora niotho pantos toso dixasmenh

ele apo ta fotistika to prot mooy arese kalytera

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Γεια σας κι από εμάς! Γενική κάνουμε από χθες... ακόμα δεν έχουμε τελειώσει. Θέλω να κάνουμε καλά το σπίτι όλο πριν να ξεκινήσω δουλειά. Ο Άρης βοηθάει τρελά! Έκανε σκάλες, μπαλκόνι, τα τζάμια, καθρέπτες, ξεσκόνισμα και σφουγγάρισμα. Ξεσηκώσαμε τα πάντα!Τέτοιο μάζεμα πριν το γάμο κ πριν τις γέννες έχουμε μόνο ξανακάνει. :tongue: Αύριο θέλω να πάμε και σμ και θα πάρω και υλικά να φτιάξω σαμπουάν. Μου έχει τελειώσει το κανονικό και θέλω να δοκιμάσω να φτιάξω μια συνταγή που βρήκα. Μου μένουν ακόμα το καθαριστικό γενικής χρήσης και η κηραλοιφή. Απλά έχω κηραλοιφή και γι αυτό το καθυστερώ.

Χθες έπλυνα και με τη σκόνη πλυντηρίου πιάτων τα πιάτα και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Ήταν πιάτα από πριν να φύγουμε στο μόχλος τα οποία βέβαια ξεπλένω πριν να τα βάλω αλλά όσο να είναι είχαν πάνω λεκέδες. Κι έβαλα και πιάτα από την ψαρόσουπα που φάγαμε χθες που μύριζαν ψαρίλα...

Τα πιάτα και τα ποτήρια έλαμπαν μια χαρά και δε μύριζαν καθόλου.

Επειδή ήταν γεμάτο έβαλα το universal plus δλδ το μεγάλο πρόγραμμα αλλά έβαλα 55 βαθμούς κι όχι 65 γιατί είχα και μπολ και τέτοια. Στη θήκη του λαμπριντικού έβαλα ξύδι. Στη θήκη του απορρυπαντικού ένα μείγμα από τα παρακάτω:

1 κούπα βόρακα

1 κούπα πλυστική σόδα

1/2 κούπας θειικό μαγνήσιο

1/2 κούπας κιτρικό οξύ.

Τα ανακατεύεις σε ένα μπολ και βάζεις μία-δύο κουταλιές της σούπας σε κάθε πλύση. Νομίζω 1,5 κουταλιά είναι ικανοποιητική για τη θήκη ενός μεγάλου πλυντηρίου.

Τα υλικά είναι απολύτως φυσικά μη σας τρομάζουν οι επιστημονικές ονομασίες! :tongue:

Το θεικό μαγνήσιο θα το βρείτε σε μαγαζιά με φαρμακευτικά ή σε φαρμακείο άμα δεν το έχουν μπορείτε να το παραγγείλετε. Ονομάζεται αλλιώς και άλατα epsom (αλλού το συναντάς epson, δεν ξέρω ποιο είναι σωστό από τα δυο τους) και είναι και βρώσιμο. Κάνει καλό σε διάφορες καταστάσεις και είναι σαν άλας που μπορείς να κάνεις και λουτρό και είναι κατάλληλο και για έγκυες. Μάλιστα αποτρέπει από πρόωρο τοκετό και δίνεται επί τούτου σε έγκυες με πρόβλημα. Δείτε κι εδώ, στο τέλος μπορεί να μην το βάλετε στο πλυντήριο με όσα θα διαβάσετε :lol: : http://benaturalstore.blogspot.gr/2011/05/epson.html

To κιτρικό οξύ είναι το γνωστό ξυνό που θα βρείτε στα ράφια των σούπερ μάρκετ στα μπαχαρικά και αρτύματα και αντικαθιστά το λεμόνι.

Αγγελική προχθές που έγραφες χαρά στο κουράγιο μας που τα φτιάχνουμε, δεν είναι τίποτα βρε... Απλά ανακατεύεις μερικά υλικά και τέλος. Υπόθεση ολίγων λεπτών. Μόνο το υγρό πλυντηρίου είναι λίγο μπελαλίδικο. Μη νομίζεις ότι κάνουμε τίποτα σπουδαίο δλδ...

Ελευθερία μια χαρά θα φέγγει νομίζω. Εξάλλου δε χρειάζεται τρελό φωτισμό στο παιδικό δωμάτιο. Αργότερα στα διαβάσματα θα της πάρεις ένα φωτιστικό επιτραπέζιο για το γραφείο για να είσαι οκ.

To πρώτο με τις πεταλούδες μου αρέσει εμένα!

Κατερινιώ ανεμογκάστρι σου λέω θα πάθεις από το άγχος. Έτσι γίνεται δεν το ξέρεις? Το μυαλό παίζει τρελά παιχνίδια! Εύχομαι αν και είμαι σίγουρη να έχεις μια αρνητικότατη χοριακή αύριο! Κι εγώ πάντως είχα όλα τα συμπτώματα ειδικά στην τελευταία καθυστέρηση ήμουν σίγουρη! Ναυτίες, ζαλάδες, νεύρα, τρελή όρεξη... πού να τα γυρεύω να τα δεις που τα έγραφα τέτοια ώρα. Πάντως το θυμάμαι ότι ήμουν σίγουρη ότι είμαι έγκυος!

Αλό, Κατερινακι ακομη η περιοδος ε?

Ουφ,μας αγχωσες τωρα...

Πάντως και η μελλουσα συνυφαδα μου ειχε 10 μερες καθυστέρηση και όλοι λέγαμε οτι γκαστρώθηκε αλλά τελικα της ηρθε,απλα ειχε αρρωστησει εκεινο το μήνα,δουλευε και τρελες ωρες στη δουλειά και της βγηκε εκεί.

Μωρε Νεκ αυτα μου φαινονται κινεζικα που κάνετε, δεν εχω υπομονη καθολου να ασχοληθώ.Αν ηταν για καμια συνταγη!χαχαχα

Εφετος θα πάει συννεφο η μηλοπιτα ,απο τωρα λιγουρευομαι να χειμωνιασει για να φτιάξω!

Διαφημίσεις

Μωρε Νεκ αυτα μου φαινονται κινεζικα που κάνετε, δεν εχω υπομονη καθολου να ασχοληθώ.Αν ηταν για καμια συνταγη!χαχαχα

Εφετος θα πάει συννεφο η μηλοπιτα ,απο τωρα λιγουρευομαι να χειμωνιασει για να φτιάξω!

Κι εμένα κινέζικα μου φαινόταν στην αρχή. Και είπα να δοκιμάσω από περιέργεια. Τώρα έχω πωρωθεί! Και δεν είναι για την οικονομία παρόλο που το αναφέρω σαν δόλωμα περισσότερο εδώ μέσα. Έχω πωρωθεί περισσότερο γιατί νιώθω καλά όταν τα φτιάχνω! Και να ανακατεύομαι με μαντζούνια και αρώματα. Σα χόμπυ ένα πράμα! Και η μαγειρική και ζαχαροπλαστική μου αρέσει εξίσου για τον ίδιο λόγο. Το πρόβλημα είναι ότι εκεί τρως κιόλας και παχαίνεις κι εγώ δεν είμαι για τέτοια ρε γμτ!

Πάντως κι αυτή η ρημάδα η περίοδος τι σπαστικό πράμα! Μια να τη θες, μια να μην τη θες. Να σε βγάζει από το πρόγραμμα, να σου χαλάει τις διακοπές, να την περιμένεις μπας και προλάβεις να πας μετά κανένα μπάνιο πριν να κρυώσει ο καιρός και να έχεις και το άγχος μη σου έρθει και γίνεις ρόμπα πουθενά...

Εγώ πάλι σήμερα 1η μέρα καθυστέρηση. Από αύριο που θα πάω δουλειά θα είμαι με τις μίνι σερβιέτες. Από όταν γέννησα έρχεται μπαμ και κάτω, μιλάμε ξαφνικά χωρίς ροζ και τέτοια... νιώθω να τρέχει. Και άντε να βάλεις μια-δυο μέρες στη δουλειά μια σερβιετούλα, αλλά αν είναι 10 μέρες τρως ένα πακέτο άδικα... και νιώθεις και άβολα! Μπλιαχ!

Καλησπέρα!

Κατερινάκι αγωνιάς ακόμα βρε κορίτσι?

Ουφ άντε να κάνεις τη χοριακή αύριο να βεβαιωθείς γιατί εσύ θα σκάσεις στο τέλος, τα τεστ πες βγήκαν αρνητικά, τα συμπτώματα είναι που βάζουν τις τσίτες! Αν και δεν θα είσαι θα δεις..

Κορίτσια αύριο ξεκινούν οι αιτησεις στον οαεδ για το οικογενειακό επίδομα του 2012 για τα δύο παιδιά, όσοι έχουν 1 παιδί τον άλλο μήνα. Άντε να πάρουμε κανένα φράγκο να πληρώσουμε κανένα λογαριασμό!

Φάγαμε το μεσημέρι οικογενειακώς σπίτι, ευτυχώς κοιμήθηκαν τα παιδιά μετά και συμμάζεψα, το απόγευμα μάλλον θα πάμε βόλτα στην παραλία.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκταρίτσα άντε μείνε έγκυος να την ξεχάσεις για κάμποσους μήνες τη σιχαμένη!

Κι εμένα ελπίζω να αργήσει ακόμα να μου έρθει, στο Γιάννη μου είχε έρθει όταν ήταν 5 μηνών.

Ελευθερίτσα τι όμορφα πραγματάκια είναι αυτά που κοιτάς για την Εβελίνα!

Κούκλα θα το κάνεις το δωμάτιο της!

Μου αρέσει η ροζ λιλά εμένα που λέει girl love! Και η πρώτη με τις νεραιδούλε ς και τον πύργο του Αϊφελ! Και το φωτιστικό το πρώτο είναι τέλειο, θα της αρέσουν και αργότερα σίγουρα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκταρίτσα άντε μείνε έγκυος να την ξεχάσεις για κάμποσους μήνες τη σιχαμένη!

Κι εμένα ελπίζω να αργήσει ακόμα να μου έρθει, στο Γιάννη μου είχε έρθει όταν ήταν 5 μηνών.

Εμένα στο Γιώργο μου είχε έρθει όταν έγινε 4 μηνών και στη μπέμπα όταν έγινε 7,5 μηνών. Άλλες κάνουν και πάνω από χρόνο να δουν με το θηλασμό!

Και πάλι τι να το κάνεις? Κοντά 35 χρόνια με περίοδο... με 2-3 διαλείμματα ολίγων μηνών θα κάνουμε χαρά? :tongue::lol::lol:

Ωστόσο με τρώει ο πωπός μου και φτιάχνω κι άλλα μαντζούνια!

Ελευθερία μη φτιάξεις ακόμα την κηραλοιφή! Αναμένω αποτελέσματα...

Η κοπέλα που μου έδωσε τη συνταγή μάλλον κουτουρού μου την έδωσε!!! Μου αρέσει που μου είπε ότι είναι λίγο πηχτή αλλά απλώνεται καλά!

Έβαλα 30 γρ. κερί και 120 μλ λάδι όπως μου έγραψε στο μπλογκ και μου βγήκε κερί κανονικό! Προσθέτω ακόμα λάδι. Έχω ήδη βάλει από 30 και 30 μλ. και θέλω να πιστεύω ότι κάπου εδώ θα σταματήσω.

Αν σταματήσω εδώ επειδή βγαίνει πολύ ποσότητα δλδ πάνω από 200μλ που δέκα χρόνια να την έχεις δεν την ξοδεύεις, κάνε τα κουμάντα σου ανάλογα με τις ανάγκες σου. οπότε θα υπολογίζεις ότι η αναλογία κεριού/λαδιού είναι 1 προς 6.

Διαφημίσεις

:lol: :lol: εδώ οι καλές κηραλοιφές!!! πάρε πάρε κόσμεεεε!!!

ελευθερία επειδή περιμένω κόσμο κ το 1 προς 6 παλι με αφηνει ανικανοποιητη, αυριο η συνέχεια τήξης-πήξης...

μήπως πλάκα-πλάκα να συνεχίσω την ασχολία μου και να τις μοιράσω στους καλεσμένους??

δεν έχω βαζάκια να βάλω άλλη ρε παιδιά!!! :lol:

Τσα , πάρτε ψωμί για ένα μηνά θα γκρεμιστούν όλοι η φούρνοι Αθηνών Προαστίων και Περιχώρων.

Εδώ και δυο μήνες λέω θα μπω θα διαβάσω τα νέα σας και θα σας γράψω, τελικά μπαίνω διαβάζω τα νέα σας και κλείνω. (βαράτε βαράτε όσο θέλετε)

Κατερινάκι Κουράγιο ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλει η Κάρδια σου και όλα τα αλλά θα τα βολέψεις.

Εμείς καλά παραθερίζουμε μέχρι και μεθαύριο στο εξωτικό Κιάτο με την μικρή και την μητέρα μου , μια που ο Μ έφυγε αρχές Ιουλίου για ταξίδι (σνιφφφφ)

Θα επιστρέψει με τον καινούριο χρονίως μέχρι τότε κάνουμε υπομονή και εγώ και η μικρή .

Την επομένη Δευτέρα ξεκινάμε και εμείς παιδικό ,έχω μια αγωνιά για το πώς θα το πάρει το μικρό ζουζουνακι μου

Αυτά τα νέα μας, όλα καλά σε γενικές γραμμές και αυτό είναι που έχει σημασία.

Σας φιλώ και υπόσχομαι να μην χαθώ ξανά.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Kαλώς το αντριαννάκι μας! πού σαι ρε ψυχή! καλά και το ανέφερες να ψωνίσω αύριο από το σμ αλεύρια και μαγιές να κάνω ψωμάκια μιας και θα γκρεμιστούν οι φούρνοι! τώρα που έχουμε και τη συνταγή της ντίνας δε φοβόμαστε τίποτα! :lol:

και μιας και το θυμήθηκα! ντίνα δε μας είπες καλό βγήκε το ψωμάκι???

Καλή αρχή και με εσάς με τον παιδικό!!!! και καλή δύναμη όσο καιρό λείπει ο μπαμπάς σας και να περάσει σαν το νερό ο καιρός μέχρι να ανταμώσετε ξανά!

αύριο αρχίζω κι εγώ δουλειά! δεν έκανα καμία προετοιμασία στα παιδιά... να δω πώς θα το πάρει η μικρή! στάνταρ θα έχουμε θέμα! είναι κολλημένη και μαζί μου... ποποπο τι μας περιμένει!

κατερινιώ καλά αρνητικά αποτελέσματα για αύριο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. το διχασμένη που λες θα το εκλάβω ως κάτι θετικό για την απίθανη!!!! (το τονίζω) περίπτωση που έχεις αντίθετα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Τα αγόρια μου κοιμούνται και εγώ το μάτι γαρίδες...εχώ τρομερή αγωνιά για τον παιδικό...μηπώς νομιζεί πως τον εγκαταλείπουν οι γονείς του...μήπως στενσχωρηθεί πολύ...αν δεν τα βρισκεί με τα αλλά παιδάκια...δεν μπορω να ηρεμήσω λεπτό ...και απο την Τρίτη θα είναι ακόμα πιο δύσκολα για μένα...αν χτυπήσει...αν ξεφύγει απο την προσοχή τους...αν αισθάνεται μόνος...το έχω μετανιώσει 100 φορές αλλα απο την αλλη δεν θέλω να κάνω πίσω...ο Δ αγχωμένος αλλά σταθερός και αυτό με βοηθάει πολύ...ελπίζω να κοιμηθώ μια στάλα...θα σχολιάσω αύριο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!!!

Πήρα τηλ τον παιδικό σταθμό και η δομές θα πάνε σήμερα μέχρι το μεσημέρι οπότε αύριο αγκαζέ με τον Λ θα πάμε για να δεί και τι είναι πιά αυτός ο παιδικός σταθμός!!!!

Αντριανάκι καλώς ήρθες πάλι!!!Η Ειρηνούλα έκανε πολλά μπάνια ε?Τελικά θα την στείλεις παιδικό?Αντε να έρχεσαι να μας λές τα νέα σου!!!!

Νεκ το ψωμί ωραίο μέσα...η ψίχα του δηλ αλλά με σκληρή κόρα (εμένα μου αρέσει έτσι ) αλλά μου είπε η μαμά μου να το ραντίσω με νερό εξωτερικά και θα δώ διαφορά!

Η ταπετσαρίες τέλειες με το καλό να ετοιμάσε το δωμάτιο της μπέμπας!!!

Εμείς αυτό το δωμάτιο του Λ το έχουμε βάψει κιτρινο γαλάζιο και στους τοίχους έχει αυτοκόλητα με τι άλλο...αυτοκίνητα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...