Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

είδες που στο είπα πάντως? από το άγχος είναι καλέ! και τα όσα πέρασες αυτές τις μέρες! Μέχρι το βραδάκι σε κόβω! Άντε αύριο το αργότερο. μόλις ηρεμείς έρχεται, μόνο φρόντισε να ηρεμήσεις δε χρειάζεσαι καμία χοριακή για να βεβαιωθείς!

Αλό, τι κανετε?

Καλό μηνα σε όλες!!!!!!!

Αντε πάει και το καλοκαιράκι,ημερολογιακά τουλάχιστον!

Εμεις καλα,αντε Κάθριν,να ηρεμησεις τωρα....!

Παντως κ εμεις όλα τα χρόνια καμιά προφύλαξη...του λέω απο δω κ μπρος πρέπει να προσέχουμε αν δε θελουμε να γινουμε τριτεκνοι.Που δε θέλουμε δλδ.

Απο βδομάδα θα παω και γιατρό,επιτέλους!

Εχω να δω το αγόρι μου απο την β΄επιπέδου,1,5 μηνα σχεδόν.

το τι κλωτσίδι τρώω δεν περιγράφεται,ποσες φορες εχω σηκωθει απο το κρεβάτι χάνοντας τον υπνο μου, λες και δε θέλει να ειμαι ξάπλα αυτό το παιδί!

Χαράς το κουράγιο σας που καταπιάνεστε με ολα αυτα, Μπράβο σας!

Εγω δεν εχω κουράγιο για τέτοια!

Καλησπέρα. Στον θαλασσόκοσμο πήγαμε σήμερα, όμορφα είναι και πολύ εντυπωσιακά. Πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει, μπράβο! Ο Μάνος ενθουσιάστηκε αλλά κράτησε λίγη ώρα ο ενθουσιασμός του. Η μικρή κυρία στο καρότσι της. Μετά πήγαμε και για καφέ παραλιακά και πήραμε και έτοιμο φαγητό για το σπίτι.

Νεκτ μου έχω κύκλο 25-26 ημερών και το τεστ στην Εβελίνα το έκανα 29 ημερών και βγήκε αρνητικό. Βάση του κύκλου μου είχα ήδη καθυστέρηση. Επαφή είχαμε την 27η μέρα που κανονικά εγώ έχω πάντα περίοδο εκείνη την ημέρα και όμως εκείνη την ημέρα έμεινα και έγκυος εξού και το ιστορικό 3,27 χοριακή 2 μέρες μετά. Θυμίζω ό,τι και το τεστ που μου έκανε ο γιατρός την 30η μέρα βγήκε αρχικά επίσης αρνητικό αλλά εγώ ήμουν έγκυος!

Στον Μάνο το είχα κάνει με 2 μέρες καθυστέρηση και βγήκε αμέσως θετικό με απογευματινά ούρα.

Κατερινάκι είχες πάρει αντιβίωση ή κάτι άλλο τον μήνα που πέρασε?Αν ναι, προφανώς οφείλεται εκεί η καθυστέρηση, κάποια φάρμακα διαταράσουν τον κύκλο, ιδίως οι αντιβιώσεις.

Αγγελική έχεις δίκιο για τις ταπετσαρίες. Βρήκα κάποιες άλλες ποιο διαχρονικές, άμα καταλήξω θα σας βάλω φώτο. Πόσο σου είχαν στοιχίσει εδώ θυμάσαι?

Νεκτ πολύ καλή τιμή πέτυχες στα καθαριστικά! Άντε καλές πλύσεις:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Επαφή είχαμε την 27η μέρα που κανονικά εγώ έχω πάντα περίοδο εκείνη την ημέρα και όμως εκείνη την ημέρα έμεινα και έγκυος εξού και το ιστορικό 3,27 χοριακή 2 μέρες μετά.

:tongue: Δε γίνεται να είχες επαφή την 27η μέρα και 29η να είχες χοριακή 3,27.

Καταρχάς δε γίνεται επιτόπου η σύλληψη και επιπλέον η χοριακή δείχνει 10 μέρες μετά την επαφή σύμφωνα με γυναικολόγο. Πρόσφατα το αναζήτησα στο νετ και το θυμάμαι. Άλλη μέρα την τσάκωσες την Εβελίνα! ;)

Ναι μα χοριακή 3,27 δεν είναι χοριακή εγκυμοσύνης. Τελοσπάντων την 27η μέρα υπήρξε επαφή και θεώρησα πως τότε έγινε και η σύλληψη γι'αυτό ήταν τόσο χαμηλή. Ο γυναικολόγος μου δεν ήταν σίγουρος για κάτι τέτοιο πάντως.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λογικά σε εκείνο τον κύκλο άμα δεν είχες μείνει έγκυος θα είχες λίγες μερούλες καθυστέρηση έτσι όπως τα περιγράφεις λοιπόν.

Καλές τιμές που λες στα καθαριστικά! Έλα καμιά βόλτα Χανιά να βρεθούμε, να ψωνίσεις και χονδρική! :lol: Τον έβαλα στο τρυπάκι κιόλας... του ζητούσα αλόες και λάδια και αιθέρια... και τον είδα σκεπτικό... "προς το παρόν δεν έχω... αλλά έχω σκοπό να παραγγείλω" και τέτοια.

Θα κάνω σήμερα-αύριο και τη σκόνη για το πλυντήριο πιάτων. Θα σας βάλω μαζί συνταγή και εντυπώσεις... ή μήπως να περιμένω κι ένα 24ωρο μήπως αλλάξει τίποτα?? :lol: Όσες φορές δεν περίμενα δε μου βγήκε σε καλό! :lol: Θα με φάει η ανυπομονησία μου εμένα!

Ακούω γνώμες:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110854624987 (αυτή συνδιάζεται με άλλη μια με γραμμές, δείτε πιο κάτω το λινκ εκεί που λέει co-ordinates with)

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160529765256

http://www.ebay.co.uk/itm/Pink-Lilac-544008-Love-Hearts-Rasch-Vinyl-Wallpaper-/110697972687?pt=UK_Wallpaper&hash=item19c61d03cf (αυτή μου αρέσει πολύ)

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320925491523

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αυτή που σου αρέσει μου αρέσει κι εμένα αρκετά.

η τελευταία πάρα πολύ, νομίζω περισσότερο από όλες, αν με έβαζες να διαλέξω, αυτή θα διάλεγα δλδ!

κι η πρώτη όμορφη είναι αλλά νομίζω για μεγαλύτερες ηλικίες.

η δεύτερη καθόλου δε μου αρέσει, μου φαίνεται πολύ γεμάτη και κουράζει το μάτι.

Διαφημίσεις

Αυτή που μου αρέσει είναι και εδώ σε full view

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160728830143

Σκέφτομαι να βάλω στον ένα τοίχο την ταπετσαρία και τους άλλους να τους βάψω λιλά με το μπόρντερ (λατρεύω το λιλά και το θέλω οπωσδήποτε στο δωμάτιο). Έτσι λέω τώρα, στην πορεία μπορεί να αλλάξω γνώμη.

Η τελευταία είναι πολύ όμορφη αλλά δεν έχει κάτι άλλο να συνδιαστεί. Οπότε αν καταλήξω σε αυτήν θα πρέπει να μπει στον ένα τοίχο και οι άλλοι να βαφτούν

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτή που μου αρέσει είναι και εδώ σε full view

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160728830143

Σκέφτομαι να βάλω στον ένα τοίχο την ταπετσαρία και τους άλλους να τους βάψω λιλά με το μπόρντερ (λατρεύω το λιλά και το θέλω οπωσδήποτε στο δωμάτιο). Έτσι λέω τώρα, στην πορεία μπορεί να αλλάξω γνώμη.

Η τελευταία είναι πολύ όμορφη αλλά δεν έχει κάτι άλλο να συνδιαστεί. Οπότε αν καταλήξω σε αυτήν θα πρέπει να μπει στον ένα τοίχο και οι άλλοι να βαφτούν

Την είχα δει τη φώτο που έβαλες τώρα το λινκ γιαυτό μου άρεσε. Στην αρχή δεν τρελάθηκα αλλά έτσι όπως τη δείχνει εδώ μου φάνηκε σούπερ! Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην το παρακάνεις με τις αποχρώσεις του ροζ όπως σε εκείνο το δωμάτιο.

εγώ για παράδειγμα έχω βάψει τους τοίχους, ροζ από πάνω έντονο όχι ανοικτό και από κάτω ένα μωβ-λιλά. Το χρώμα μου βγήκε λίγο πιο σκούρο από το δείγμα όταν στέγνωσε και δεν ήταν όπως το ήθελα. Άφησα το ταβάνι άσπρο, έβαλα τη μπορντούρα με τις ζιζαζού και τα αυτοκόλλητα και παρόλο που ήταν χρωματιστά το ροζ κυριαρχούσε πολύ... Δεν ήθελα να βάλω μετά και ροζ κουρτίνες γιατί θα πήζαμε στο ροζ. Τυχαία έπεσα σε γαλάζιες κουρτίνες των ζιζαζού και έσπασε το ροζ. το δωμάτιό της μικρής μοιάζει κάπως με αυτό το κομματάκι δωματίου που δείχνει τέρμα κάτω εδώ: http://www.paint4style.gr/page29.php

και οι κουρτίνες είναι αυτές: http://www.kleurmijninterieur.nl/webwinkel/index.php?c=475&p=4744&lan=es&num=&pid=1&view=on&nm=Zizazou_gordijnen&pp=50&kl=&kw=&so=&pn=&px=&hn=&hx=&wn=&wx=

Πολύ όμορφο είναι Νεκταρίτσα. Μήπως να αφήσω την ταπετσαρία?

Πάντως δεν θα γίνει τόσο γεμάτο γιατί θα μπει ταπετσαρία σε έναν τοίχο, ίσως και σε μια κολώνα. Το υπόλοιπο θα βαφτεί και λέω να βάλω border στους βαμμένους τοίχους εκτός και αν συνδιάσω καμιά άλλη ταπετσαρία με ρίγες σαν την 1η φώτο.

Δεν με χαλάνε τα αυτοκόλλητα αλλά ήθελα κάτι πιο ιδιαίτερο στην μικρή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Η 2η μου αρεσει περισσότερο με τις καρδουλες!!!

Μας ειχε πάει 500 ευρο μαζι με την τοποθέτηση.

Αλλά όχι ολοκληρα τα δωμάτια, 2 τοιχους συνολο.

Εχω εκανα τον ενα τοιχο το μεγαλο με την ταπετσαρία,εναν σε φουξια απαλο (ιδια αποχρωση με τις πεταλούδες της ταπετσαρίας) και τους 2 μικρους ενα απαλο ροζακι.

Ειναι πολυ ομορφο.

Και γω λέω πως αποκλειεται να την τσακωσες 27η και 29η να εδειξε η χοριακη!

Εγω τωρα στο μπέμπη,εκανα χοριακη την ημερα που περιμενα περίοδο και ηταν 7 μοναδες.

Στενοχώρια που τραβηξα,νομιζα οτι δεν ημουν εγκυος ή οτι κάτι πηγε στραβά, μου χε πει και η βλαμενη στο μικροβιολογικο οτι δεν θεωρείται εγκυμοσυνη το 7 και ειχα σαλτάρει μεχρι να ξανακανω χοριακη.Μετα πηγαινα κάθε εβδοαμδα και εκανα,πολυ αγχος ρε γμτ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...