Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγώ που το έχω κάνει σε φρουτολεκέδες και σκατολεκέδες που λες όταν λέρωνε η μικρή τα ρούχα της...

επιτόπου με κρύο νερό ή ζεστό, ότι σε βολέψει τέλος πάντων και με το κοινό απορρυπαντικό, στην περίπτωσή σου το οικολογικό σου πλέον, το πλένεις τοπικά και το απλώνεις να στεγνώσει έξω αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις επιτόπου πλυντήριο. μετά τα μαζεύεις και τα βάζεις στα άπλυτα.

Θα το κάνω Νεκ, θα έχω ένα μικρό μπουκαλάκι αποκλειστικά για αυτη τη χρήση, τι στο καλό, πάμφθηνο είναι, χιχιχιχι.

Γλυκερίνη, δεν έχω αγοράσει ακόμα, να μην το ξεχάσω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπράβο επί 2 στον Λ!!!

Πάντως μεταξύ μας ο λόγος του τσουγκρίσματος είναι άσχετος με το καφέ μας... πολύ περισσότερο σχετικός θα έλεγα με τον τρόπο που οδηγήθηκε η Κατερίνα στη θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα! όποιος κατάλαβε, κατάλαβε μη βγάζω και τα άπλυτά μας στη φόρα! :lol: και μετά να λέτε ότι έλεγα ότι δεν έχω άπλυτα για πλύσιμο!

Θα το κάνω Νεκ, θα έχω ένα μικρό μπουκαλάκι αποκλειστικά για αυτη τη χρήση, τι στο καλό, πάμφθηνο είναι, χιχιχιχι.

Γλυκερίνη, δεν έχω αγοράσει ακόμα, να μην το ξεχάσω..

πάρε! πάρε! βρήκα και συνταγή για σαμπουάν γιατί το άλλο είπαμε δεν κάνει για σαμπουάν γιατί λαδώνει. θέλει κι αυτό γλυκερίνη! πάρε να΄χεις! :tongue: σε βλέπω ορεξάτη και παλαβή κι εσένα οπότε καβάτζωνε διάφορα! :lol:

Tι να κάνει και το Κατερινιώ? Αφήστε που σε λίγο πρέπει να πάμε σούπερ και μαγαζιά για δουλειές και θα σκάσω να μάθω! Ποπο μεταξύ μας αυτό το μούδιασμα των χεριών και αυτόν τον κόμπο στο στομάχι που θα έχει το κορίτσι μας τα θυμάμαι...

Γεια τι κανετε?

Εμενα με εχει ξεκανει η μικρά,ολη μερα "να παιξουμε μαμα" απο το πρωι που θα ανοιξει το μάτι της, ωστοσο εγω δε την παλευω οπως παλια,κουραζομαι ευκολα και δεν ειμαι για πολλα πολλά αυτη λογικό να γκρινιάζει...τεσπα...θα τη βρουμε την ακρη.

Εχω και τα νευρα μου ,απο την ημερα που ήρθε το "α το διάολο" πάει κ ερχεται.

3 μερες εκατσε μαζι τους και το κολλησε.

Ο πεθερος τον εχει το διάολο στο τσεπάκι για το παραμικρό,ποσες φορες εχω πει να προσεχουμε ολοι τι λέμε...τεσπα.Ευχομαι μονο να το κοψει.

Σοφακι,τι εγινε με τα προβατα? καλα βρε, πως τα πηραν? δεν ηταν κανενας εκει?

Κατερινάκι,εκανες το τεστ? περασες πολυ στενοχώρια μωρε αυτο το μήνα με τις μικρες,ισως ειναι απο αυτο.

Βελ,τελικα στης εκκλησιας τον πήραν ή στο δημοσιο?Αντε καλη αρχη!!!!!!!!

Τελικα το πάρτυ ναυαγησε.Θα ερθουν μονο οι γονεις μας και ο νονός με τους γονεις του και την αδελφη του με τα παιδιά της.

Ελε, απο τα παπουτσια που μας αρεσαν,δεν υπαρχει τιποτα στο νουμερο μας!

Ασχετο,ειχαμε παει εχθες επισκεψη σε μια θεία+ξαδελφη του Λ.

Μου εδωσε λιγα μωρουδιακά αγοριστικα,καλα λεω "απο τωρα???????????"

Και σκεφτομαι πως στη Μαριλιζα 6,5 μηνων που ειμαι ειχαμε ψωνισει τα πάντα!!!!!!!!!

Κουνιες,καροτσια,προικα,ρουχα!!!!!!!!!!

Ποπο καμια αισθηση δε μου κανει να ψωνισω!!!!!!!Ντροπη μου.

Διαφημίσεις

κοριτσια, εχω κανει τεστ και τα 2 αρνητικα ..δεν καρτιομουν να κανω με πρωινα...εχω αναθαρρυσει σχετικα .....

ξερω πως εδω μεσα ...τα χαρμοσυνα ειναι αλλα ...εμενα η πιαθνοτητα και μονο με τρελαινει , μου φαινεται βουνο ...σκεφτειτε μονο 3 καισαρικες σε λιγοτερο απο 4 χρονια ....

τεσπα ....τα ματια μου βουρκωνουν συνεχεια , κοιταω τα κοριτσια μου .....αλλα πραγματικα δε ξερω τι θα κανω ..

αν δεν εχω αδιαθετησει ..δευτερα για χοριακη

ξερετε αν μεγαλα μικροβιολογικα ειναι ανοιχτα σαββατο???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Σόρυ Νεκταρίτσα. Ξύπνησε η μικρή και έπρεπε να την ταίσω, ωστόσο θήλασε στο καπάκι. Μα καλά δεν χόρτασε με 200μλ φαγητό?

Η ταπετσαρία είναι αυτή

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150773791423

Δεν είναι ίδια με αυτή που είδα εδώ αλλά δεδομένου την διαφορά στην τιμή, δεν με χαλάει καθόλου αυτή εδώ!!!

Οι εντυπώσεις που ζητούσα είναι ως προς την χρηστικότητά της αν έχει καμία σπίτι της. Αν και μου αρέσουν πολύ τις θεωρώ λίγο δεσμευτικές και δεν έχω επιχειρήσει σε άλλο μέρος του σπιτιού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ηθελα να ρωτήσω Ελε.,επειδή πιστεύω κι εγώ οτι κάνεις πολύ καλά που δουλεύεις τους λεκέδες επιτόπου και αμα τη εμφανίσει τους:cool:, τι ακριβώς κάνεις και τι προιόν χρησιμοποιείς. Πιστεύω οτι το απορρυπαντικό πιάτων κάνει καλή δουλειά, μετά το στεγνώνεις εσύ? γιατι? δεν κάθεται και κλειδώνει ο λεκές περισσότερο έτσι? Δνε έχω εμπειρία σε αυτό, τώρα άρχισα που μου έχει καταχέσει τα σλιπάκια του ο μικρός και τα προπλένω στο χέρι..

Καλώς την φρεσκομανούλα!

Εξαρτάται τον λεκέ. Συνήθως πλένω με ΟΜΟ τοπικά, ξεπλένω όλο το ρούχο και απλώνω έξω να στεγνώσει. Μετά στο καλάθι για να ξαναπλυθεί.

Αν πρόκειται για λαδιές αποκλειστικά και μόνο υγρό πιάτων που είναι παχύρευστο και πολύ αποτελεσματικό. Με τους φρουτολεκέδες τώρα έχω θέμα γιατί δεν καθαρίζουν ούτε με το φέρι οπότε βάζω χλωρίνη και ακολουθώ την ίδια διαδικασία.

Σοφάκι εσένα τα ρούχα σου έγιναν ροζ από ένα κόκκινο ρούχο, εγώ έβαλα χλωρίνη σε ένα λευκό της μικρής και έγινε ροζ!!!Μιλάμε φρίκαρα γιατί ήταν και καλό μπλουζάκι. Ωστόσο όταν στέγνωσε έγινε πάλι λευκό, έχετε ξαναδεί τέτοιο πράγμα??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε συ Κατερινιώ ψύχραιμα κοριτσάκι μου. Εύχομαι να λήξει τώρα όπως το θέλεις αλλά μην σε παίρνει τόσο από κάτω. Εδώ εμένα αν μου τύχαινε τώρα το τρίτο (γιατί μόνο από τύχη θα προέκυπτε την δεδομένη στιγμή) δεν θα με χαλούσε γιατί απλά ένα παιδί θεωρώ πως είναι ευτυχία, πόσο μάλλον 3!

Ωστόσο να θυμίσω πως με 2 αρνητικά τεστ στα χέρια βγήκε τελικά το Εβελινάκι μου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αγγελικούλα ζορίζεσαι κορίτσι μου?Καλά στο 2ο δεν έχεις την αγωνία και την λαχτάρα που έχεις στο πρώτο γιατί απλά σου τραβάει όλο το ενδιαφέρον το υπάρχον μέλος.

Κρίμα για τα παπά. Κυκλοφορούν και αλλού τέτοιου είδους και πολύ φθηνά αλλά έχε υπόψιν πως κάνουν ένα θόρυβο (squeez) που δείχνει αν το παιδί περπατάει σωστά. Το καλό είναι πως έχει μια βαλβίδα η σόλα λέει και φεύγει οπότε και γλιτώνεις από αυτό τον ήχο. Είναι δερμάτινα.

Α τελικά πήρα παπούτσια στον Μάνο σήμερα, μποτάκι 28άρι δερμάτινο και ανατομικό με 35 Ευρώ. Περυσινό κομμάτι, σκασίλα μας δηλαδή. Του είναι λίγο μεγάλο αλλά σε ένα 3μηνο και με κάλτσα θα είναι οκ.

Η κουνιάδα μου πάλι πριν μπει στον 8ο έχει πλύνει όλα τα ρούχα, έστησε κούνια και έχει ψωνίσει μέχρι αφρόλουτρα και σφουγγαράκια μπάνιου. Βαλίτσα θα φτιάξει αυτές τις μέρες και μπαίνει στις 5 του μήνα στον 8ο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νεκτ μια διευκρίνιση πλιζ.

Όταν λες 2κουταλιές σούπας για το απορρυπαντικό σκόνη σε τι πλυντήριο αναφέρεσαι?Το κλασικό 5κιλο?Επειδή έχω 7κιλο σκέφτομαι μήπως πέφτει λίγο.

Τώρα σιδερώνω και είδα έναν λεκέ από το χθεσινό πλύσιμο και αναρωτιέμαι...

Η αδερφή μου με φωνάζει 'Μπαμπαστρουμφ' με τόσα ματζούνια που καταπιάνομαι λέει:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελε, ταπετσαρίες εχω εγω στο παιδικο και στο δικο μου δωμάτιο,σε ένα τοιχο.

Ωραιες ειναι, δε τις εχω βαρεθει καθολου.

Της μικρης ειναι με ροζ + γκρι πεταλουδες και η δικια μου ενα ασπρομαυρο μοτίβο.

Απλα αν πάρεις της μικρης με τη μιννιε μπορεί οταν μεγαλώσει να μην την θέλει,θα προτεινα να πάρεις κάτι διαχρονικό και ουδετερο ,οχι δλδ με κάποιον ήρωα.

θα βαλω φωτο απο τη δικια μας αυριο να τη δεις.

Κάθριν και τα 2 αρνητικα ε?

ε, κατι σημαινει αυτο..και με τοσες μερες καθυστερηση αν ησουν θα ειχε δείξει πιστευω.

Clear blue πηρες ε?

κατερινάκι μου όλα καλά! με 2 αρνητικά και τόσες μέρες καθυστέρηση στάνταρ θα είχε δείξει! εμάς είναι ανοικτά και το σάββατο το πρωί τα μικροβιολογικά στα μεγάλα κέντρα. αν θες να σιγουρευτείς για να μη σκας πάρε τηλέφωνο και πήγαινε. αλλά εγώ δεν πιστεύω ότι είσαι έγκυος. το ρημάδι το άγχος τα φταίει!

ελευθερία αν έχεις 7κιλο πρόσθεσε λίγο παραπάνω. δεν το είχα σκεφτεί καθόλου αυτό. Βάλε καμιά κουταλιά ακόμα μιας και κάνεις και 2 ξεβγάλματα. από τι πράγμα ήταν ο λεκές? έχω εγώ λεκέδες !!! που δε βγήκαν με αριέλ και βάνις όξυ άξιον ταυτόχρονα... και έπειτα με χλωρίνη... οπότε και το οικολογικό καμιά φορά δεν κάνει θαύματα αφού δεν κάνουν και τα κλασσικά...

εκτός κι αν ήταν κλασσικός λεκές και ήθελε κι άλλο απορρυπαντικό. αν έχεις 7ρι και βάλεις και πολλά ρούχα είναι φυσικό να ζητάει κι άλλο απορρυπαντικό.

η ταπετσαρία είναι πολύ όμορφη! να την πάρεις! ;)

αγγελικάκι υπομονή να γεννήσεις και μετά θα πετάς! να μου το θυμηθείς! για τη βρισιά πες καμιά κουβέντα πάλι...αν κ τι να καταλαβουν? τα ιδια θα σου κανουν παλι...

Χαίρεται! Τι κάνετε σήμερα? Κατερινιώ πάω και στοίχημα ότι σου έχει ήδη έρθει η περίοδος, άμα χαλάρωσες φυσικά μετά τα 2 τεστ! Ελευθερία εσύ νωρίς δεν τα είχες κάνει τα τεστ και βγήκαν αρνητικά αν θυμάμαι καλά? Πριν την καθυστέρηση νομίζω? Η Κατερίνα τα έκανε με πολλές μέρες καθυστέρηση και θα της έδειχναν εγκυμοσύνη αν υπήρχε.

πήγα σήμερα κ στο μαγαζί με τα καθαριστικά για να εφοδιαστώ γιατί όταν ανοίξουν τα σχολεία θα δυσκολεύομαι να πηγαίνω. Είναι ανοικτά μόνο το πρωί...

Πήρα 2 κιλά σαπούνι Αβέα σε σκόνη, 1 κιλό βόρακα, 1 κιλό πλυστική σόδα, 1 κιλό θειικό μαγνήσιο (για να φτιάξω σκόνη για το πλυντήριο πιάτων) και ένα κιλό γλυκερίνη κι έδωσα μόνο 18,40 ευρώ. Γουάου????

Το υγρό πλυντηρίου το έπηξα με λίγο επιπλέον σαπούνι αλλά εξακολουθεί να έχει κρυστάλλους στον πάτο. Έβαλα μια πλύση 2 πετσέτες σώματος και κάτι ψιλά και θα δω... θέλω να δω αν λιώνουν οι κρύσταλλοι ή αν δημιουργούν πρόβλημα. κάτι έκανα λάθος με την πλυστική σόδα ή το βόρακα. ίσως η συνταγή του βοτανόκηπου είναι καλύτερη που τα λιώνει ξεχωριστά. πάντως μπορώ άνετα να το χρησιμοποιήσω για πλύσιμο στο χέρι.

κοριτσια ..εκανα και 3ο τεστ με πρωινα ..αρνητικο ....για χοριακη δεν πηγα γιατι αποτελεσματα τη δευτρα βγαζουν ..οποτε μεχρι δευτερα πρωι βλεπουμε ....

το στηθος ξεπρηστηκε ,.,,,,αλλα περιοδο δεν εχω δει .....

δε ξερω ...ελε μου ...με εχει παρει απο κατω....κυριωε ειναι θεμα ψυχολογιας και προγραμματισμου ...ναμη συζητησω λογους υγειας και οικονομιας ...το ξερω οτι τα παιδια ειναι αυτυχια ,,,το βλεπω καθε μερα ,,,,αλλα τωρα στρωσαμε λιγο κοιμομαστε , βγαινουμε, παιζουμε ....τεσπα θα δειξει ..

η αννιω ακομα πανω???η κλεο ???

αγγελικη ...θα εχεις ζορια με την κοριτσαρα σου , οπλισου με υπομονη

εμεις ευτυχως περναμε πολυ καλη φαση ...και συνεργσιμες εινια, και παιζουν επιτελους μαζι και τρωνε!!!

νεκ εσυ ακομα??

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...