Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχαχα δηλαδή πρέπει να βγάζουμε αποτελέσματα πέραν του 24ώρου έτσι?Ευχαριστώ, θα το σημειώσω.

Πάντως όπως μας τα έλεγες περίμενα το θέμα με τον πεθερό σου να τελιώνει σε μερικές μέρες, έχει προφανώς γερό οργανισμό ο άνθρωπος. Καλό είναι αυτό τώρα?Δεν ξέρω...

Το ξύδι το φοβάμαι λίγο γιατί εμείς παράγουμε ξύδι αλλά ξέρω πως όταν δεν ξέρεις την οξύτητα του ξυδιού καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς σε ηλεκτρικές συσκευές γιατί μπορεί να προκαλέσει βλάβες. Προφανώς μιλάς για το λευκό ξύδι ε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ψάχνω για ταπετσαρία στο δωμάτιο της μικρής. Εδώ μου είπαν 90 Ευρώ για έναν τοίχο 3 μέτρα και στο νετ βρίσκω με 25 Ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) για έναν τοίχο 5,5 μέτρα!!!!Ωστόσο έχει καμιά να μου πει εντυπώσεις?Στον Μάνο έχω βάλει αυτοκόλλητα, τα γνωστά funtosee.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχαχα δηλαδή πρέπει να βγάζουμε αποτελέσματα πέραν του 24ώρου έτσι?Ευχαριστώ, θα το σημειώσω.

Πάντως όπως μας τα έλεγες περίμενα το θέμα με τον πεθερό σου να τελιώνει σε μερικές μέρες, έχει προφανώς γερό οργανισμό ο άνθρωπος. Καλό είναι αυτό τώρα?Δεν ξέρω...

Το ξύδι το φοβάμαι λίγο γιατί εμείς παράγουμε ξύδι αλλά ξέρω πως όταν δεν ξέρεις την οξύτητα του ξυδιού καλό είναι να μην το χρησιμοποιείς σε ηλεκτρικές συσκευές γιατί μπορεί να προκαλέσει βλάβες. Προφανώς μιλάς για το λευκό ξύδι ε?

λευκό ξύδι αραιωμένο με νερό 750 μλ νερό και 250 μλ ξύδι και αν θες και αιθέριο έλαιο. και από αυτό το μείγμα χρησιμοποιείς ένα καπάκι, μικρή ποσότητα δλδ.

χαχαχα κι εγώ γέλασα πολύ με το ότι πρέπει να βγάζουμε τα αποτελέσματα πέραν του 24ώρου! είμαι προπέτα βλέπεις και μετά πρέπει να κάνω τις διευκρινήσεις! :tongue:

νομίζω κακό είναι να έχεις γερή κράση δεδομένων των συνθηκών... και εννοώ της φροντίδας... ας πήγαινε ο άνθρωπος να ξεκουραστεί... κι αν έχει συνείδηση να μην καταλάβαινε τι άνθρωποι τον περιστοιχίζουν...

Ψάχνω για ταπετσαρία στο δωμάτιο της μικρής. Εδώ μου είπαν 90 Ευρώ για έναν τοίχο 3 μέτρα και στο νετ βρίσκω με 25 Ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά) για έναν τοίχο 5,5 μέτρα!!!!Ωστόσο έχει καμιά να μου πει εντυπώσεις?Στον Μάνο έχω βάλει αυτοκόλλητα, τα γνωστά funtosee.

εντυπώσεις για ποιο? βάλε ντε πριν να ξυπνήσει η μικρή!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια..πως πάει? Κατερινιώ, τι έγινε καλέ? θα ξανασύρεις το χορό των γεννητουριών?? κοριτσάκι, εύχομαι , ότι και να είναι, να σε κάνει χαρούμενη και να σταματήσεις να βιωνεις την αγωνία σου, στο μυαλό μου έχω τη ρήση της μάνας μου, (είμαστε τρια παιδιά, τα δυο πρώτα γεννημένα με 13 μήνες διαφορά, το τρίτο γύρω στα 8 χρόνια μικρότερο- το τρίτο ήρθε εντελώς αναπάντεχα, και αρχικά δεν ήταν και πολύ καλοδεχούμενο, όπως θυμάμαι)έλεγε λοιπόν, οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μετανιώσεις τελικά για παιδί που έκανες , η ίδια δεν ήθελε το τρίτο, μετά που το κράτησε, το μεγάλωσε, σκεφτόταν οτι δεν θα μπορούσε να είναι χωρις αυτον. Εύχομαι καλά αποτελέσματα, μίλησα και με την Αννουλα σήμερα, καλα είναι, πίνει γρανίτες με τον μπεμπίτο σε beach bar, της λέω Σόμπολε χάνεις νέα, μπορέι να έχουμε φουσκοκοιλιές πάλι, μου λεέι πλάκα κάνεις!!

Με τη μία ή την άλλη νομίζω... το καφέ μας δε θα μείνει ποτέ χωρίς ευχάριστα γεγονότα! Και συμφωνώ με όσα γράφεις βελουδί και όσα λέει η μαμά σου!

εγώ πολύ θα ήθελα να έχω αποτολμήσει ήδη το 3ο κι αν μου τύχαινε τώρα δε θα με πείραζε. δεν το επιδιώκω αλλά δε θα με ένοιαζε αλήθεια, για τη διαφορά ηλικίας αργότερα. ήδη σκέφτομαι ότι έχω αργήσει, δεν θέλω μια μεγάλη διαφορά. από την άλλη λίγο περιθώριο μας δίνω ακόμα. αν όλα πάνε καλά και δεν κάτσει καμιά στραβή φυσικά. απλά προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου ότι ένα παιδί δεν έρχεται πάντα όταν το παραγγείλουμε... μακάρι να καθόταν αλλά κάτι μου λέει ότι αυτή τη φορά θα παίξει άγχος και άλλου είδους καθυστέρηση...

Σε σχέση με τα παορρυπαντικά κοριτσούδια, έκανα το υγρο εγώ ,του βοτανόκηπου, μου βγήκε μια χαρά, υφή σαν τζελ ακριβώς, το χρησιμοποιώ ήδη με επιτυχία, έκανα και μια πλύση της μικρής, σιδερώθηκαν, να δω αν θα αντιδράσει το δερματάκι της. Σκέφτομαι να κάνω και άλλη μια δόση, έχω που έχω τη συσκευασία που κάθεται άδεια. Ενώ πήρα πλάκες σαπουνιού, βαρέθηκα να τριβω , και χρησιμοποίησα τις νιφάδες του Αρκάδι που έχω πάρει για την μπέμπα. Στο σούπερ βρήκα το Αρκάδι χύμα(όχι βρεφικό, που το κοπανάνε στην τιμή) αλλά κανονικό σε σακούλα σκέτο, γύρω στα 3,5 ευρώ τα 750 γραμμάρια νομιζω, μια χαρα τιμή , αν αναλογίιστείς οτι είναι και χωρις τριψιμο-κόπο. Τα έβαλα λοιπόν, όπως λένε οι οδηγιες, τα ανακάτευα και με ένα αυγοδάρτη, περιμενα όντως μια ημέρα αλλά επειδή το έλεγαν οι οδηγιες, δεν ξέρω αν το χρειαζόταν. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Σε σχέση με τα παορρυπαντικά κοριτσούδια, έκανα το υγρο εγώ ,του βοτανόκηπου, μου βγήκε μια χαρά, υφή σαν τζελ ακριβώς, το χρησιμοποιώ ήδη με επιτυχία, έκανα και μια πλύση της μικρής, σιδερώθηκαν, να δω αν θα αντιδράσει το δερματάκι της. Σκέφτομαι να κάνω και άλλη μια δόση, έχω που έχω τη συσκευασία που κάθεται άδεια. Ενώ πήρα πλάκες σαπουνιού, βαρέθηκα να τριβω , και χρησιμοποίησα τις νιφάδες του Αρκάδι που έχω πάρει για την μπέμπα. Στο σούπερ βρήκα το Αρκάδι χύμα(όχι βρεφικό, που το κοπανάνε στην τιμή) αλλά κανονικό σε σακούλα σκέτο, γύρω στα 3,5 ευρώ τα 750 γραμμάρια νομιζω, μια χαρα τιμή , αν αναλογίιστείς οτι είναι και χωρις τριψιμο-κόπο. Τα έβαλα λοιπόν, όπως λένε οι οδηγιες, τα ανακάτευα και με ένα αυγοδάρτη, περιμενα όντως μια ημέρα αλλά επειδή το έλεγαν οι οδηγιες, δεν ξέρω αν το χρειαζόταν. Είμαι πολύ ευχαριστημένη.

οκ πάμε για αρκάδι λοιπόν και κατά γράμμα τις οδηγίες του βοτανόκηπου! έχω μια υποψία ότι ίσως δε μου έλιωσαν καλά τα υλικά. Πόση ώρα ανακάτευες κοπελιά?? κάπου διάβασα 20 λεπτά τουλάχιστον να λιώσουν καλά... μήπως βιάστηκα λοιπόν?

Ηθελα να ρωτήσω Ελε.,επειδή πιστεύω κι εγώ οτι κάνεις πολύ καλά που δουλεύεις τους λεκέδες επιτόπου και αμα τη εμφανίσει τους:cool:, τι ακριβώς κάνεις και τι προιόν χρησιμοποιείς. Πιστεύω οτι το απορρυπαντικό πιάτων κάνει καλή δουλειά, μετά το στεγνώνεις εσύ? γιατι? δεν κάθεται και κλειδώνει ο λεκές περισσότερο έτσι? Δνε έχω εμπειρία σε αυτό, τώρα άρχισα που μου έχει καταχέσει τα σλιπάκια του ο μικρός και τα προπλένω στο χέρι..

Διαφημίσεις

Εικοσι λεπτά με την καμμία δεν ανακάτευα, πολύ λιγότερο..οι νιφάδες όπως καταλαβάινεις έιναι έτοιμο πράγμα, πολύ ευκολοδιάλυτο, ήταν αρκετά ζεστο το νερό που χρησιμοποίησα και στις δυο κατσαρόλες, επίσης, αναποδογύριζα το τετράλιτρο που και που μετά, όχι οτι το πολυχρειαζόταν .

όπως ζεστο χρειάζεται να είναι, καθώς είδα και το νερό στο απορρυπαντικό πιατων.Είχα προσπαθήσει στο παρελθόν συνταγή όπου ανακατεύεις σαπούνι με νερό κρύο, φυσικά βγήκε αποτυχία.

Ηθελα να ρωτήσω Ελε.,επειδή πιστεύω κι εγώ οτι κάνεις πολύ καλά που δουλεύεις τους λεκέδες επιτόπου και αμα τη εμφανίσει τους:cool:, τι ακριβώς κάνεις και τι προιόν χρησιμοποιείς. Πιστεύω οτι το απορρυπαντικό πιάτων κάνει καλή δουλειά, μετά το στεγνώνεις εσύ? γιατι? δεν κάθεται και κλειδώνει ο λεκές περισσότερο έτσι? Δνε έχω εμπειρία σε αυτό, τώρα άρχισα που μου έχει καταχέσει τα σλιπάκια του ο μικρός και τα προπλένω στο χέρι..

εγώ που το έχω κάνει σε φρουτολεκέδες και σκατολεκέδες που λες όταν λέρωνε η μικρή τα ρούχα της...

επιτόπου με κρύο νερό ή ζεστό, ότι σε βολέψει τέλος πάντων και με το κοινό απορρυπαντικό, στην περίπτωσή σου το οικολογικό σου πλέον, το πλένεις τοπικά και το απλώνεις να στεγνώσει έξω αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις επιτόπου πλυντήριο. μετά τα μαζεύεις και τα βάζεις στα άπλυτα.

όπως ζεστο χρειάζεται να είναι, καθώς είδα και το νερό στο απορρυπαντικό πιατων.Είχα προσπαθήσει στο παρελθόν συνταγή όπου ανακατεύεις σαπούνι με νερό κρύο, φυσικά βγήκε αποτυχία.

σαπούνι με ζεστό ναι το έχω σημειώσει για το υγρό πιάτων.

κρύο νερό χρησιμοποιώ για το αφρόλουτρο. που το αφήνεις μέχρι να λιώσει το σαπούνι στο κρύο νερό.

Γρηγορα τα υπόλοιπα νέα μου, γιατι έχει ξυπνήσει ο μικρός με ΓΚΡΙΝΙΑ, κάνει σαν υστερικός, ο Φ. ανησυχησε έτσι όπως τον είδε να τσιρίζει, , εγώ πάλι όχι ιδιαίτερα,ευτυχώς έχω ακούσει παρόμοιες εμπειρίες εδώ μέσα, έιμαι cool χάρη στο καφέ μας :P(άκου τα Άρη της Νεκ. αν πιστέυεις , έστω και λίγο, οτι το καφενεδάκι μας έιναι χάσιμο χρόνου!!;);)).

Λοιπόν, ευτυχώς , ξεκινάμε και εμείς σταθμό την Δευτέρα ,δεν θα την πάλευα αλλιώς, ευτυχώς , επισης, που ο Λ. κάτι έχει καταφέρει τελευτάια με το potty training,οπότε, θα μας δεχθούν και στο σταθμό, όπου ήθελε εκπαιδευμένους πολίτες(!).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...