Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με πετυχες και σε κακη ώρα κι και δεν μπορώ να κάτσω ρε γμτ... αντε να μπει και καμια αλλη μη σε αφησω μονη κ φρικαρεις!

υπομονη λιγες ωρες κοριτσακι και θα σου φυγει η αγωνια! απογευμα θα το κανεις η θα περιμενεις αυριο? καλυτερα με πρωινα ουρα λεω εγω να εισαι σιγουρη μη συνεχιστει η αγωνια σου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αντε να κανεις καμια δουλεια ...

νομιζω θα το κανει αποψε ..θα παρω διπλο βεβαια ...αλλα δεν θα την παλεψω αλλα ενα βραδυ με εφιαλτες

καλά αποτελέσματα κοριτσάκι! αυτά που επιθυμείς δλδ! εννοείται ότι εγώ και όποια άλλη το πάρει γραμμή θα σκάσει από αγωνία, οπότε στείλε όποτε μπορέσεις να μας πεις τα νεότερα, μη σε παίρνω τηλέφωνο και σε πετύχω σε ακατάλληλη ώρα...

Kαλησπέρα!!!

Πρίν λίγο πήρα τηλ στο παιδικό...την Τρίτη ξεκινάμε!!!!!Αχ το μικρό μου...με βολεύει και η βάρδια μου για την εβδομάδα προσαρμογής...

Κατερινιώ τι έγινε????Την έκανε την κουτσουκέλα του ο Γιώργης?????Έλα μην αγχώνεσαι...το πιο πιθανό είναι να έχεις άπλα λίγες μέρες καθηστέρηση...πάντως κάπου διάβασα πως είναι πολύ πιο εύκολη η μετάβαση απο τα 2 στα 3 παιδιά;););)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

http://botanokipos.blogspot.gr/2012/01/10.html

Μιας και δεν έχεις κάνει ακόμα το υγρό σαπούνι Νεκ, παραθέτω πολύ παρόμοια συνταγή , εκεί είδα και αυτό με τα 130 γραμμάρια.

(Πιο μπελαλίδικη μου φάινεται αυτή του βοτανόκηπου, δυο κατσαρόλες και τέτοια:mad::mad:).

next time η συνταγή του βοτανόκηπου. ή κάτι δεν έκανα εγώ καλά στην άλλη που βρήκα... πάντως δε μου πέτυχε... λέει βέβαια να περιμένεις και ένα 24ωρο να πήξει αλλά δε νομίζω να δω προκοπή έτσι όπως το βλέπω...

θα προτιμήσω λοιπόν τη μπελαλίδικη την άλλη φορά να δω αποτελέσματα.

έντιτ:

χμμμ ξαναδιαβάζοντας είδα το ίδιο πρόβλημα ότι προέκυψε και σε άτομα που έφτιαξαν αυτό από το βοτανόκηπο. δλδ μου διαχωρίστηκε το σαπούνι από το νερό... δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. αυτοί υποστηρίζουν η μάρκα του σαπουνιού... τρέχα γύρευε...

μάλλον στο τέλος θα καταλήξω στη σκόνη... εύκολα, σίγουρα και γρήγορα...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Κατερινάκι περιμένουμε νέα όποτε μπορέσεις!

Αν και πιστεύω από το άγχος θα είναι η καθυστέρηση μωρέ!

Συγνώμη τα είπε όλα αυτά η κόρη σου? θα μας τρελάνει αυτό το κορίτσι!!

Πωπω έπλυνα με τα ρούχα της μικρής κατά λάθος ένα καινούριο κόκκινο παντελονάκι και όσα δεν ήταν ροζ έγιναν τώρα! Πώς το έκανα πάλι αυτό?

Ευτυχώς δεν ήταν του Γιάννη!

Ντινάκι αρχίζετε από βδομάδα σχολείο?

Καλή σας αρχή!

Να τα πάει σούπερ το Λεωνιδάκι!!

Κι εσείς εννοείται!

Νεκταρίτσα παραγγείλατε καινούριο ψυγείο-καταψήκτη?

Δεν ξεκινάς κι εσύ τη μικρή για εκμάθηση τουαλέτας να δεις πώς θα πάει?

Αν δεν είναι έτοιμη ακόμα το αφήνετε για αργότερα.

Και η Αγγελικούλα φαίνεται πως δεν θα αργήσει να βγάλει τα πάμπερς, είναι σε καλό δρόμο Κατερίνα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα. Κατερινάκι τα καλύτερα σου εύχομαι, όποια επιθυμείς δηλαδή. Ωστόσο πιστεύω πως κάτω από όλες σχεδόν τις συνθήκες μια νέα εγκυμοσύνη είναι χαρμόσυνο γεγονός. Οι ηλικίες των παιδιών σου είναι αρκετά καλές αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Θα είμαστε σε αγωνία μόνο μπες με την πρώτη ευκαιρία να μας πεις τα νέα σου! Ένας άλλος λόγος καθυστέρησης μπορεί να είναι διαταραχή του κύκλου από άλλο παράγοντα πχ. μια κύστη που είχα εγώ αλλά έτυχε και έμεινα και έγκυος συνάμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ να μην την τολμήσω την συνταγή σου δηλαδή για υγρό απορρυπαντικό? Τελικά θέλει τέχνη και μαστοριά να τα επιτύχεις ε? Δεν είναι απλά αναμιγνύεις τα υλικά και τέλος.

Τα μικρά μου κοιμούνται, ξάπλωσα και εγώ λίγο.

Εμείς ξεκινάμε την Δευτέρα παιδικό και μάλλον κανονικό πρόγραμμα μου είπαν, ωστόσο μπορεί να τον πάρω νωρίτερα σαν πρώτη μέρα.

Ντίνα καλή αρχή στον γιόκα σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Nτίνα τον είδατε το Νέμο?? Καλή αρχή στο σχολείο!!!!

Σοφάκι μου τα είχα διαβάσει προχθές τα νέα που έγραφες σχετικά με τα ζώα του μπαμπά σου και είχα θυμώσει πολύ! εδώ θυμώνω τρελά με όσους κλέβουν τα κηπικά του μπαμπά μου! Να μπορούσε κανείς μόνο να τους πιάσει στα πράσα να τους κάνει... τέτοιοι που είναι!

Όσο για το θέμα της κουζίνας μας... Παραγγείλαμε καινούργιο ψυγείο, όχι εντοιχισμένο και μόνο συντήρηση και θα βάλουμε έναν καταψύκτη που μας έδωσαν οι γονείς μου που είχαν 2 μικρούς και όταν τους χάλασε ο ένας πήραν μεγάλο να τα βάζουν όλα τα πράματα μια και καλή. Θα τον βάλουμε στη σκάλα έξω από το σπίτι. Να είναι και σε άλλη ασφάλεια μη μας κάτσει καμιά στραβή πάλι και αποδημήσουν μαζί και ψυγείο και καταψύκτης...

Θα το δω και με τη μικρή με το θέμα των πανών... δεν είναι κακό να κάνω μια προσπάθεια. Είχαμε κάνει πριν ένα μήνα και δεν πήγε καθόλου καλά γιαυτό έλεγα να της δώσω λίγο χρόνο.

Είπα να ξεκινήσω σήμερα το τρίτο γεύμα στην μικρή. Πήρα κάποιες βιολογικές κρέμες δημητριακών αλλά απέτυχα. Την θήλασα στις 1 και κοιμήθηκε. Αφού ξύπνησε της ετοίμασα το φαγητό κατά τις 2μιση. Έφαγε 3 κουταλιές με το ζόρι και από την ώρα που την έβαλα στο κάθισμα του φαγητού γκρίνιαζε. Οκ λέω, δεν πεινάει. Την αφήνω.

Την παίρνει αγκαλιά η μαμά μου, άλλη γκρίνια από εκεί. Ήθελε βυζί η κυρία!!!Οπότε σε λίγο θα της δώσω πάλι το φαγητό της, δεν μας βλέπω για τρίτο γεύμα σύντομα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Κατερινάκι τα καλύτερα σου εύχομαι, όποια επιθυμείς δηλαδή. Ωστόσο πιστεύω πως κάτω από όλες σχεδόν τις συνθήκες μια νέα εγκυμοσύνη είναι χαρμόσυνο γεγονός. Οι ηλικίες των παιδιών σου είναι αρκετά καλές αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Θα είμαστε σε αγωνία μόνο μπες με την πρώτη ευκαιρία να μας πεις τα νέα σου! Ένας άλλος λόγος καθυστέρησης μπορεί να είναι διαταραχή του κύκλου από άλλο παράγοντα πχ. μια κύστη που είχα εγώ αλλά έτυχε και έμεινα και έγκυος συνάμα.

Όλη μέρα, μπαίνω βγαίνω κι αυτό σκέφτομαι κι εγώ μωρέ... Ότι δλδ είναι καλή η ηλικία των κοριτσιών της Κατερίνας και μέχρι να έρθει και μωρό αν είναι έγκυος θα είναι ακόμα καλύτερα. Και στην αρχή μπορεί να υπάρχει το πρώτο σοκ γιατί πελαγώνεις με όσα σκέφτεσαι, αλλά σύντομα μπαίνεις σε μία σειρά και βρίσκεις πιθανές λύσεις για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Νεκτ να μην την τολμήσω την συνταγή σου δηλαδή για υγρό απορρυπαντικό? Τελικά θέλει τέχνη και μαστοριά να τα επιτύχεις ε? Δεν είναι απλά αναμιγνύεις τα υλικά και τέλος.

Τα μικρά μου κοιμούνται, ξάπλωσα και εγώ λίγο.

Εμείς ξεκινάμε την Δευτέρα παιδικό και μάλλον κανονικό πρόγραμμα μου είπαν, ωστόσο μπορεί να τον πάρω νωρίτερα σαν πρώτη μέρα.

Ντίνα καλή αρχή στον γιόκα σου!

Άσε φιλενάδα να περάσει το 24ωρο... αλλά νομίζω ότι δε θα φτιάξει αφού γράφουν και στην άλλη συνταγή που έδωσε το βελουδάκι κάποιοι που το δοκίμασαν (είναι παρεμφερές) ότι τους έκοψε το σαπούνι και βγήκε πάνω το σαπούνι και κάτω το νερό και ακόμα κι αν το ανακινήσεις βγαίνει υγρό κι όχι σαν τζελ. Επίσης στον πάτο κρυσταλλώνει κάποια σκόνη, ή ο βόρακας ή η σόδα... μάπα το καρπούζι δλδ προς το παρόν τουλάχιστον.

Αυτός που παρέθεσε τη συνταγή λέει ότι είναι ανάλογα το σαπούνι. Δεν είμαι για πολλές δοκιμές πάντως αν φταίει κάτι τέτοιο και στη δικιά μου περίπτωση!

Όμως Νεκτ μήπως παρόλαυτά το απορρυπαντικό είναι αποτελεσματικό? Μπορεί στην υφή να είναι μάπα αλλά την δουλειά του να την κάνει! Βάλε καμιά πλύση αύριο και βλέπουμε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ωστόσο συχνοουρία έχω και εγώ. Μήπως επειδή έχει κρυώσει ο καιρός? Μα από τις 3 έχω πάει 6-7 φορές τουαλέτα!!!

Νεκτ ο πεθερός πώς πάει?

Κι εγώ το ίδιο και ξυπνάω και το βράδυ πλέον που παλιά δεν ξυπνούσα. Το αποδίδω στα πολλά νερά λόγω εποχής.

Ο πεθερός κάθε μέρα και χειρότερα. Πολύ αδύναμος. Σήμερα δεν ξέρω τι κάνει, είμαστε τσακωμένοι με τον Άρη και δε μιλιόμαστε. Από ότι καταλαβαίνω δεν έχει πλέον και πολλές αντοχές και οι κουνιάδες μου είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης... πάνε κι έρχονται.

Όμως Νεκτ μήπως παρόλαυτά το απορρυπαντικό είναι αποτελεσματικό? Μπορεί στην υφή να είναι μάπα αλλά την δουλειά του να την κάνει! Βάλε καμιά πλύση αύριο και βλέπουμε.

Σκέφτομαι να κάνω καμιά πατέντα να το διορθώσω. Αλλιώς θα πρέπει να βάλω το μισό μπουκάλι για να πεις ότι μπήκε ποσότητα σαπουνιού για να καθαρίσει. Πάντως αυτό που κάνεις δλδ να αντιμετωπίζεις άμεσα τους λεκέδες ή να ξεπλένεις τοπικά και να το βάζεις μετά σε πλύση είναι το καλύτερο για αυτό το απορρυπαντικό. και για μαλακτικό πάντα το ξύδι που σας έγραψα για να μη μείνει καθόλου υπόλειμμα σόδας και σου γαριάζουν τα λευκά.

Στο υγρό για τα πιάτα σημείωσε ότι μπορεί να πάρει και παραπάνω νερό. Άφησέ το στο μπολ που θα το φτιάξεις για λίγη ώρα να δεις την πυκνότητα και συμπληρώνεις ανάλογα. Εμένα έπηξε κι άλλο κι έγινε λίγο σφιχτό, ίσως 2,5 ή και 3 κούπες νερό είναι καλύτερα. θα το δεις πώς θα σου γίνει και θα προσθέσεις από λίγο-λίγο νερό. εγώ βιάστηκα και το έβαλα στο μπουκάλι και βγαίνει με λίγη παραπάνω πίεση από ότι θα ήθελα, όχι αβίαστα δλδ... οπότε δεν έχει την υφή του φέρι πλέον! :tongue: έχε το υπόψη σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...