Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

λοιπόν είμαι πολύ χαρούμενη! μια κοπέλα από το καφέ νοέμβρη κατάφερε και έκοψε την πάνα στο γιο της που είναι συνομήλικος με την κόρη μου! και το χαίρομαι τόσο πολύ επειδή σε μια συζήτηση σχετική με το πότε είναι η ώρα να την κόψουμε τους είχα μιλήσει για το "χωρίς πάνες από την αρχή" στο πάρεντς και για τη δική μου προσπάθεια στο γιώργο και για το πώς καταφέραμε και τις κόψαμε 2 χρονών και μερικές αυθεντίες έπεσαν να με φάνε! σε εκείνο το θέμα τσακωθήκαμε μερικούς μήνες πριν και κάποιες με χαρακτήρισαν κιόλας και άρχισαν τις σαχλαμάρες για τα ψυχολογικά και την πίεση που μπορεί να άσκησα στο παιδί παρόλο που τους εξιστόρησα το πόσο ομαλά έγινε όλο αυτό και ότι με καθοδήγησε το παιδί... και τι δε μου είπαν! χίλιες δυο άλλες βλακείες... κι όμως υπήρξαν και μερικές κοπέλες που ήταν πιο θετικές και ανοιχτόμυαλες. μια από αυτές και η συγκεκριμένη! και με μεγάλη μου χαρά τη συνάντησα στο πάρεντς όπου έγραψε ότι έκοψε τις πάνες του γιου της σε τόσο μικρή ηλικία και μάλιστα πανεύκολα και χωρίς πολλά ατυχήματα! με βάζει και σε σκέψεις σχετικά με την μικρή... που δεν το προχωρήσαμε λόγω των καταστάσεων... μήπως δεν είναι αργά να το δοκιμάσουμε τώρα πριν να κρυώσει για τα καλά ο καιρός!

Δηλαδή ποια θεωρούν κατάλληλη ηλικία να κόψει το παιδί τις πάνες?Στα 5 χρόνια? Ο παιδίατρος μου είχε πει μετά τα 2,5 είναι έτοιμο το παιδί και όντως το δικό μου παιδί στα 2,5 την είχε κόψει αλλά δεν αμφιβάλλω καθόλου πως άλλο παιδί μπορεί να είναι έτοιμο στα 2 και άλλα στα 4. Ίσως είναι και θέμα δικών μας χειρισμών βέβαια αλλά νομίζω καταλαβαίνεις και αν το παιδί είναι έτοιμο γιατί πχ. πέρυσι που είχα κάνει την προσπάθεια και δεν ήταν ακόμη 2 ετών, απέτυχε παταγωδώς.

Ωστόσο Νεκτ εσένα η Αριάδνη έχει και ένα μεγάλο αδερφό που αποτελεί καλό παράδειγμα για εκείνη στο θέμα αυτό. Δεν κάνεις το βήμα και βλέπεις?

Της κουνιάδας μου η κόρη είναι 4 πάντως, έκοψε την πάνα ταυτόχρονα με τον Μάνο αλλά ακόμη φοράει την βραδινή. Ξυπνάει και είναι μούσκεμα, ε τι να της κάνει?

Πάω για νάνες! Φιλάκια και καλό βράδυ Νεκτ (δεν βλέπω καμιά άλλη να κυκλοφορεί)!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!!

μια νυχτα ολο με εφιαλτες περασα ...ενω κοιμηθηκα καλα ηρθε και ο αντρας μου εφαγα μια φρικη κατα τις 4 τη νυχτα ....κρανια, μινι σουπερμαν που μου εκλεβαν τα παιδια ....χαλια!!!!

νεκ, για το θεμα της πανας...και η μικρη μου θελει γιογιο ...τα τσισα τα λεει .,.αν την προλαβω παω και γιογιο ..και κακα λεει ...να σου πω την αληθεια δε ξερω να θελω να μπω στη διαδικασια ...η ιδια παντως ξεβρακωνεται ...

και προχθες μου ελεγε τσισα ..και με τραβαγε ...αλλα εγω κατι εκανα και δε σηκωνομουν ....ε, εβγαλε παμπερς και κατουρησε το πατωμα του μπανιου το κοριτσι μου!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα! Δεν κάνεις μια προσπάθεια ρε Κατερίνα? Θετικά όλα όσα περιγράφεις! Εμένα η δικιά μου δεν δείχνει τόσο έτοιμη νομίζω. Είναι και πίσω σε σχέση με το Γιώργο στην ωριμότητα. Η μάνα μου με έχει φάει βέβαια! "Κάτσε να σε αναλάβω τώρα που θα πάει η μάνα σου στη δουλειά και θα σε ξεβρακώσω για τα καλά!" της είπε προχθές. Το είχε πάρει ζεστά και τότε που ο Γιώργος ήταν μωράκι και τον βάζαμε στο γιογιό.

Συμφωνώ βέβαια και με Έλε ότι έχουν και ένα παράδειγμα να ζηλέψουν! Και φυσικά όπως τους έγραφα τότε δοκιμάζεις και βλέπεις, αν δεν είναι έτοιμο το αφήνεις για αργότερα. Δεν τους έγραφα με το ζόρι και σώνει και καλά να τις κόψουν στα μικρά-μικρά. Αλλά είναι μέσα και μια που θα θυμάστε σίγουρα από το πάρεντς παλιά... μια πανταχού παρούσα γλωσσού που είχε κολλήσει και έλεγε τα ίδια και τα ίδια. με είπανε απόλυτη, πουριτανή (ντόινγκ???) ότι έχω "κλειστές" λέει αντιλήψεις, ότι "το παιδί μου θα κουβαλάει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από αυτή την εμμονή" και μου είχαν σπάσει τα νεύρα! και εγώ επέμενα μόνο στο ότι μπορείς να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ όταν είναι μικρό και αν σου δείξει ότι τα καταφέρνει να συνεχίσεις. Πίεσα εγώ ποτέ το παιδί μου? Ήμαρτον δλδ!

Και το κατόρθωμα του μικρού της κοπέλας έδειξε ότι ναι υπάρχουν μωρά που θα τις κόψουν και νωρίτερα χωρίς να πάνε στο ψυχιατρείο όταν μεγαλώσουν! είχα θυμώσει πολύ τότε να σας πω την αλήθεια...

Διαφημίσεις

Νεκ μου ....σοβαρα σου ειπαν για σοβαρα ψυχολογικα προβληματα απο το κοψιμο της πανας !!!!!μακαρι ολα τα τραυματα των παιδιων μας να ειναι απο τετοιες καταστασεις αν ειναι δυνατον ο καθενας οτι θελει λεει ...και γιατι εισαι πουριτανη""" ξερουν τι σημαινει η λεξη ή απλα την ειπαν γιατι ακουγεται καπως

με την αγγελικη μπορει να κανω μια προσπαθεια απο βδομαδα !!!παντως η χριστινα μου ακομα φοραει το βραδυ ,,,και σηκωνεται και μουσκεμα ...μονο 2 βραδυα δεν ηθελε να βαλει και τελικα δεν κατουρηθηκε ..αλλα γενικα μεσα στη μερα δεν κατουραει πολυ 2, 3 φορες ..και δε θελω να την στρεσαρω .....

κοριτσια θα σας το πω γιατι θα σκασω ..τελευταια περιοδο 1η αυγουστου ....στηθος τουμπανο να μην ακουμπιεται και πολλα πονακια ...εγω εχω κυκλο 25-26 μερες ...τι ειναι αυτο που με βρηκε??θα παω να παρω τεστ το απογευμα ...αλλα με εχουν φαει οι τυψεις και οι εφιαλτες ...δεν ειμαστε καθολου ετοιμοι ....το ξερω αμαρτια που το λεω ...

αλλα μου εχει κολλησει οτι συνηθως τον αυγουστο με τα φεγγαρια παιζει καθυστερηση στη περιοδο..μη με ρωτησετε πως μου ηρθε αυτο ????

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Νεκ μου ....σοβαρα σου ειπαν για σοβαρα ψυχολογικα προβληματα απο το κοψιμο της πανας !!!!!μακαρι ολα τα τραυματα των παιδιων μας να ειναι απο τετοιες καταστασεις αν ειναι δυνατον ο καθενας οτι θελει λεει ...και γιατι εισαι πουριτανη""" ξερουν τι σημαινει η λεξη ή απλα την ειπαν γιατι ακουγεται καπως

με την αγγελικη μπορει να κανω μια προσπαθεια απο βδομαδα !!!παντως η χριστινα μου ακομα φοραει το βραδυ ,,,και σηκωνεται και μουσκεμα ...μονο 2 βραδυα δεν ηθελε να βαλει και τελικα δεν κατουρηθηκε ..αλλα γενικα μεσα στη μερα δεν κατουραει πολυ 2, 3 φορες ..και δε θελω να την στρεσαρω .....

κοριτσια θα σας το πω γιατι θα σκασω ..τελευταια περιοδο 1η αυγουστου ....στηθος τουμπανο να μην ακουμπιεται και πολλα πονακια ...εγω εχω κυκλο 25-26 μερες ...τι ειναι αυτο που με βρηκε??θα παω να παρω τεστ το απογευμα ...αλλα με εχουν φαει οι τυψεις και οι εφιαλτες ...δεν ειμαστε καθολου ετοιμοι ....το ξερω αμαρτια που το λεω ...

αλλα μου εχει κολλησει οτι συνηθως τον αυγουστο με τα φεγγαρια παιζει καθυστερηση στη περιοδο..μη με ρωτησετε πως μου ηρθε αυτο ????

ωχ ωχ ωχ!!! πολλές μέρες καθυστέρηση για να είναι φεγγάρι! μήπως κρύωσες?? παίζει και το άγχος βέβαια ε??! με μία δύο μέρες καθυστέρηση να αρχίζει το άγχος και μετά σε παίρνει η μπάλα και συνεχίζεται η καθυστέρηση! θα ρωτήσω η αδιάκριτη, κάνετε ελεύθερα πίτσι-πίτσι?? ή σου μπήκε η ιδέα με προσπερματικά και τέτοια??

δεν είχες ποτέ ξανά καθυστέρηση πέρα από τις εγκυμοσύνες? είσαι δλδ πάντα ρολόι?

εγω εχω φρικαρει !!!!

οχι ελευθερα ..αλλα ουτε και με σκουφακι.....

το μονο που σκεφτομαι ..οτι ειχα αγχος με την ιωση , οτι πηρα κανα 3 μερες αντιβιωση ..σχεδον ταυτοχρονα με την περιοδο γιατι εκανα κατι δεκατα ...κακι φοβηθηκα μην κολλησω απο τις μικρες ...

μιλαμε το στηθος μου ειναι τουμπανο, δεν ακουμπιεται ..και ετσι ημουν και στη χριστινα

καθυστερηση οχι δεν εχω συνηθως ,,,πιο μπροστα ερχονται πιο μετα οχι...το μονο που μου εχει κολλησει ..οτι καπου ειχα ακουσει ..οτι τον αυγουστο με τα 2 φεγγαρια μπορει ακομα και να χαθει μια περιοδος...

θα μου πεις βλακειες λες ..και δυσειδαιμονιες...αλλα πραγματικα με εχουν φαει τα φιδια !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εγω εχω φρικαρει !!!!

οχι ελευθερα ..αλλα ουτε και με σκουφακι.....

το μονο που σκεφτομαι ..οτι ειχα αγχος με την ιωση , οτι πηρα κανα 3 μερες αντιβιωση ..σχεδον ταυτοχρονα με την περιοδο γιατι εκανα κατι δεκατα ...κακι φοβηθηκα μην κολλησω απο τις μικρες ...

μιλαμε το στηθος μου ειναι τουμπανο, δεν ακουμπιεται ..και ετσι ημουν και στη χριστινα

καθυστερηση οχι δεν εχω συνηθως ,,,πιο μπροστα ερχονται πιο μετα οχι...το μονο που μου εχει κολλησει ..οτι καπου ειχα ακουσει ..οτι τον αυγουστο με τα 2 φεγγαρια μπορει ακομα και να χαθει μια περιοδος...

θα μου πεις βλακειες λες ..και δυσειδαιμονιες...αλλα πραγματικα με εχουν φαει τα φιδια !!!

τα ζηταει ο οργανισμος σας δλδ... :tongue:

πάντως πέρα από την πλάκα, τόσα σου έτυχαν αυτές τις μέρες! όχι περίοδος αλλά και τα μυαλά σου θα έπρεπε να έχουν πάθει... είναι και οι διακοπές, τα μπάνια, τα πήγαινε-έλα. και με τα φεγγάρια έχω ακούσει κι εγώ ότι επηρεάζεται η περίοδος. θα σου πω κι εγώ που περιμένω αύριο.

εκείνες τις φορές που αγωνιούσα εγώ απλά είχαμε ψιλοξεκινήσει χωρίς... και μου μπήκαν ιδέες. άμα δεν είσαι που πέρα από την άλλη πλάκα δεν στο εύχομαι γιατί κι εγώ θα είχα φρικάρει τώρα να προσέχετε βρε συ λίγο περισσότερο γιατί με 2 παιδιά είναι με τη μυρωδιά... ειναι και καρπερός ο γιώργης κι εσύ, δε θέτε και πολύ να κάνετε το γιο!

Διαφημίσεις

ποια δοντια ρε νεκταρια ??εγω εβλεπα παιδικα κρανια αποψε στον υπνο μου ...

ο γιωργος δε ξερει τιποτα ..ελειπε απο δευτερα και ηρθε χθες το βραδυ αργα .....

μωρε μη φανταστεις αυτο το μηνα φρικαρισμενοι ημασταν ...2, 3 φορες και αν....αλλα χαζα, απροσεχτα ...

νεκ μου να σου βγει το ονειρο ...αλλα για εσενα !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ποια δοντια ρε νεκταρια ??εγω εβλεπα παιδικα κρανια αποψε στον υπνο μου ...

ο γιωργος δε ξερει τιποτα ..ελειπε απο δευτερα και ηρθε χθες το βραδυ αργα .....

μωρε μη φανταστεις αυτο το μηνα φρικαρισμενοι ημασταν ...2, 3 φορες και αν....αλλα χαζα, απροσεχτα ...

νεκ μου να σου βγει το ονειρο ...αλλα για εσενα !!!

εμένα αν μου βγει θέλω να μου βγει σε κανένα 9μηνο. :tongue: (αποκάλυψη...)

από εκεί και πέρα σου λέω παίζει να είναι και το άγχος σου! τρομερός παράγοντας αλήθεια! όσο για το όνειρο αν είναι για καμιά άλλη να βγει να μας το πει να μην αγχώνεται η Κατερίνα άδικα! ;)

η ιδέα σου θα είναι και στο τέλος θα πάθεις κανένα ανεμογκάστρι από το άγχος! κάνε αύριο το τεστ κι όταν δεις το αρνητικό θα σου έρθει καπάκι η περίοδος! κι εγώ το έχω πάθει 2-3 φορές και μιλάμε με το που είδα το τεστ μετά από λίγο είδα και το αίμα. Και με την καθυστέρηση είχα και πολλά συμπτώματα από τις ορμόνες!!! και φυσικά ήμουν σίγουρη ότι ήμουν έγκυος. στην 1η περίπτωση ήμουν μόλις 21 χρονών! είχε σπάσει το προφυλακτικό και δε μου το είπε ο άρης να έπαιρνα το χάπι της επόμενης ημέρας! για να μη με αγχώσει λέει! το ανακάλυψα την άλλη μέρα εγώ! τότε να δεις συμπτώματα και καθυστέρηση!

καλα και εγω δινω 90% αγχος...εχω συχνουρια λες και ειμαι 9 μηνων εγγυος ..μπουκωμα, πονακια ..και το στηθος τεζα !!!!και απο αγχος στα ορια ...θα μου πεις βρε γαιδουρα 30 χρονων τωρα που αγχωθηκες ειναι αργα !!!!!

και φαινομαι στη φατσα....και ας μας πει καμια αλλη ..να βγει τουλαχιστον το ονειρο της νεκταριας , ρε κοριτσια!!!!!

ατακα για ναγελασουμε : χριστινα αργα το βραδυ χθες¨

-μαμα θελω γιαουρτι

-δεν εχω θα παμε αυριο να παρουμε

-παμε τωρα

-δε βλεπεις εξω ειναι σκοταδι

-ΜΑΜΑ ΠΑς ΚΑΛΑ??? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΑ !!!!ΔΕ ΒΛΕΠΩ ????ΚΟΥΖΟΥΛΑΘΗΚΕς??? γαμω το κερατο μου.....κανεις δε με καταλαβαινει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...