Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

1767892m7kayhinec.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ!!!!!!!!

υγεία και χαρά στα σπίτια σας μέσα απ τη καρδιά μου και εύχομαι του χρόνου πάλι εδώ να μαστε όλες και να τα λέμε....και με περισσότερα μωρά!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!!!!

Χρόνια πολλά κοριτσάκια!!!

Να χαιρομαστε τα παιδάκια μας και πανω απο όλα υγεια!!!!!!

Αυτα τα Χριστουγεννα είναι τοσο μαγικα...ουτε μπορουσα να φανταστω την τοση ευτυχία...

Σημερα κοιμαμαι στη μανα μου και ο άντρας μου θα παει στη γιορτη ενος φιλου μας,καλα ξημερωματα θα γυρισει αλλα δε πειραζει. (Ντινακι μια απο τα ιδια)

Εγω δεν ηθελα να παω το πιστευετε,δηλαδη,δε μπορω να την αποχωριστω για βράδυ,μου φαινεται πολυ βαρυ!!!

Και μεις βαλιτσα το εχουμε κάνει το καημενο,μια απο δω κ μια απο κει,προβλεπω στη Χιο να μου βγαζει το λάδι, ασε που εχει καλομάθει στα χέρια και στον πολυ τον κοσμο,απο Κυριακη θα μαστε πάλι 3 & ο κουκος,θα μαραζωσει το καημενουλι...

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Καλές υπόλοιπες γιορτές και εύχομαι σε όλους πρώτα από όλα ΥΓΕΙΑ!

Ο δικός μου δεν μπορεί τον κόσμο, τον πιάνει το παράπονο. Μέχρι 10 άτομα τα βολεύει, από εκεί και πέρα δεν το αντέχει!

Κλεό εμάς μας έκανε σήμερα το δωράκι και ξύπνησε 06:20!!! Εγώ ψιλοκρύωσα, χθες ξερνοβολούσα (πάει το γουρουνόπουλο και η γαλοπουλίτσα) και τον ανέλαβε ο άντρας μου. Ξύπνησα τελικά 9 παρά, τον έβαλα 10 λεπτά στο βυζί και έπεσε ξερός. Τώρα περιμένουμε να ξυπνήσει να τον ντύσουμε Αγιοβασιλάκο, να πάμε τα δώρα στον βαφτιστήρα και τον αδερφό του και μετά κάτω κέντρο με την αδερφή μου και τον γαμπρό μου. Πολύ σουλάτσο πάλι σήμερα!!!

Σας φιλώ προς το παρόν και καλό κουράγιο. Η ταλαιπωρία φέτος είναι μεγαλύτερη με το μωρό αγκαλιά και από σπίτι σε σπίτι αλλά είναι γλυκιά ταλαιπωρία. Καμιά φορά τον κοιτάω και δεν πιστεύω πως είναι δικό μου αυτό το αντράκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κι εμείς αρκετά κρυωμένοι σηκωθήκαμε από χτες, μαμά και μπέμπης με μεγάλο μπούκωμα...το μικρό μου ξεκίνησε αντιβίωση χτες δυστυχώς! έχει δύσποια κι αυτός, οπότε χριστούγεννα μείναμε μέσα! ούτε σήμερα πρόκειται να ξεμυτίσουμε.

πάει η γιορτή του παππού και ο κόσμος που ήθελε να δει το μωρουλάκι μου, δε πειράζει του χρόνου θα γιορτάζουν κι επίσημα μαζί! κατά τ άλλα δε το αφήνω το κρεβάτι, με το μανού αγκαλιά, ο μπαμπάς μας έχει αναλάβει το μητσάκι και χουζουρεύουμε!

τη πρωτοχρονιά θα βγάλουμε το άχτι μας στις βόλτες...

φιλάκια! Αντριάνα μου καλά να περάσεις... Ελευθερία περαστικά!

τη συνάντηση θα την αναπρογραμματίσουμε την επόμενη βδομάδα...

πάω ξανά κάτω απ το πάπλωμα!

Καλησπέρα!! Πωπω γυρίσαμε τον κόσμο σήμερα. Το πρωί στο σπίτι της συνυφάδας για παράδοση δώρων, έπειτα για καφέ στο κέντρο όπου έφαγε χοντρό κόλλημα με τα μπαλόνια. Του πήραμε ένα μπαλόνι-κούνελο και δεν χορταίνει να το κοιτάει και να σκάει στα γέλια! Κάθε τρεις και λίγο μας σταματούσαν και μας ρωτούσαν πόσο μηνών είναι ο Αγιοβασιλάκος μας και του μιλούσαν από παιδάκια μέχρι γιαγιάδες, πανηγύρι μεγάλο!Μετά πήγαμε για φαγητό με θέα θάλασσα και καταλήξαμε σπίτι στις 6. Και παρόλαυτά όλη μερα κοιμήθηκε 2-3 20λεπτα, ντούρος ο άτιμος!!!

Είμαι λίγο καλύτερα εγώ αλλά αν αφήσω το στομάχι μου για ώρα άδειο με πιάνει ανακατωσούρα. Σέρνεται μου είπαν μια ίωση με τέτοια συμπτώματα.

Αννούλα περαστικά στον Μανού και σε εσένα και να χαίρεσαι τον μπαμπά σου. Δεν πειράζει για την γιορτή, του χρόνου θα γιορτάσει παπούς και εγγονός μαζί.

Ανδριάνα καλά να περάσετε και να χαίρεσαι τον αδερφό σου!!! Τυχερή η νύφη σου που έχει πεθερά και κουνιάδα να ετοιμάζουν, εμένα δεν με παίρνουν ούτε για τα Χρόνια Πολλά. Αχαχαχα!

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση. Το χρειαζόμαστε νομίζω όλοι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ουουουουουου!

Καλέ που είστε όλες??

Χαμένες στα μελομακάρονα???

Εμείς και σήμερα συνεχίζουμε το μωρό-βαλίτσα κατάσταση.

Ασχετο, μου έφερε η πεθερούλα τέλειο θεϊκό παλτό μπέμπας mothercare κόκκινο τρέλλα μιλάμε, 6-9 μηνών και της πλέει της μπουκίτσας. Να πάρω 3-6 για τώρα ή να πάρω 18-24 να το φορέσει του χρόνου??? Η θα της πλέει και του χρόνου?

HELP!

Επίσης λαβαμε φόρεμα-ζακέτα, παπούτσια, και φακελάκιον με ευρά για το επόμενο καρεκλάκι αυτοκινήτου. Καλή η πεθερούλα εεεεεε??

Εμένα μου έγραψε και ποίημα (ακροστοιχίδα νομίζω το πε, η Αννούλα θα ξέρει, το όνομά μου κάθετα και από κάθε γράμμα ξεκινάει και ένας στίχος) πορωμένη φιλόλογος-ποιήτρια γαρ η πεθερούλα, πολύ πολυ όμορφο βέβαια, δεν έχω λόγια!

Η άλλη γιαγιά μας πηρε καρέκλα φαγητού,fisher price rainforest, πολύ φάση, την έβαλα για λίγο στη ξαπλωτή θέση και γουστάρει πολύ, ειναι σαν σπόρος εκεί μέσα, χάνεται!!

Αυτάαααααααα.

Και μέσα στην ωραία ατμόσφαιρα, εγώ κάθομαι ώρες ώρες και χαλιέμαι μόνη μου, σκέφτομαι τι θα κάνω του χρόνου που θα γυρίσω δουλειά, που θα βρω γυναίκα να μου κρατάει τη μπεμπού, γυναίκα όπως τη θέλω όμως, άστα να πάνε, πολύ με στεναχωρεί η σκέψη.

Και προσπαθώ να χαλαρώσω και να απολαύσω το ΤΩΡΑ γιατί ποτέ δε ξέρεις τι σου ξημερώνει, έτσι δεν είναι??

Αντε καλή συνέχεια κοπέλες!

Φαντάζομαι από αύριο για λίγες μέρες θα ξαναμαζευτούμε κάπως εδώ ε??

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κορίτσια!

Αννούλα περαστικά και σε εσένα και στο μπέμπη με το κρύωμα, άντε να αναρρώσετε να κάνετε τις βόλτες σας!

Ελευθερία και σε εσένα! ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!

Να χαίρεστε τους Μάνους σας!!

Εμείς τα Χριστούγεννα το βράδυ που πήγαμε στη γιορτή της αδερφής μου είχαμε γκρίνια, ήταν και τόσα άτομα και τον τρελάνανε και τη βγάλαμε στο δωμάτιο την πιο πολύ ώρα, ώσπου κάποια στιγμή κοιμήθηκε! Δεν ήμαστε κι εμείς για πολυκοσμία!

Σήμερα φεύγουν τα πεθερικά, άντε να ξαναβάλω το μικρό κι εγώ τώρα σε κάποια σειρά, όλη μέρα στα χέρια τον είχανε..να ξαλαφρώσω κι εγώ!

Πάω να μαγειρέψω γιατί μεσημέρι θα γυρίσουν από το χωριό να φάμε, μετά θα τους χαιρετίσουμε και του χρόνου πάλι!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

παρε το παλτό για του χρόνου συμπεθέρα! καλύτερα θα το χαρεί η μικρή!

μόνη σπίτι και με τα 2 ακούμε χριστουγεννιάτικα και κάνω και καμιά δουλειά, περιμένω το πατέρα μου να μας φέρει και τα δικά μας δωράκια...από χτες και να του δώσουμε και το δικό του επιτέλους αφού χτες ήταν όοοοολοι μαζεμένοι μαζί κι εμείς οι ψωριάρηδες καραντίνα!

του πήρα ένα μεγάλο καλάθι απ τα coffeeway κι έχει μοσχοβολήσει ο τόπος απ το καφέ, τα σοκολατάκια, το λικέρ μαστίχα που χει μέσα! κρατιόμουνα να μη το οικειοποιηθώ!!! χιχι!

Διαφημίσεις

Kalispera koritsia,

Ego elega oti den tha sas prolabo na sas diabaso kai eseis eiste eksafanismenes:).

Girisame prin kamia ora eimaste kommatia kai i treis mas... i de mpoumpou itan ena eggeloudaki oute pou tin akousame olo to SK. Xthes idika kimotan parolo pou ekso apo to domatio tis kopanousan kai fonazan ta mikra pou eixan mazeyti sto spiti tis nyfis mou.

Kales i boltes kai i ekdromes den leo alla san to spitaki mas den einai tipota...

Tora mesa mexri tin paramoni pou ego 12 atoma gia trapezi kai meta tha erthoun kai alla 8 gia xarti. exo na risko mageiremaaaaaaaaa :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Έφυγαν οι φιλοξενούμενοι, άντε να ηρεμήσει λίγο το μπεμπάκι μου, κορίτσια να δείτε πως ξεψάρωσε μία βδομάδα που όλοι ασχολούνταν μαζί του, όλο όρθιος θέλει να σηκώνεται και έχει και δύναμη, τραβάει τα παιχνίδια ,τσινάει με τα πόδια όλη την ώρα, έχω πάθει πλάκα!

Και πάλι κλάμα η πεθερά μου που έφυγε...παιδί μου πως θα σ' αφήσω πάλι να φύγω, και τι θα κάνω και πως θα ζω μακριά σου, και δε μπορώ και θα πάρω σύνταξη να κατέβω να σε βλέπω συνέχεια! βρε αμάν τι πάθαμε!!

Έχω δουλειές μπόλικες, πάλι τραπέζι είχα το μεσημέρι σε κάτι συγγενείς μας και γίνεται χαμός στο σπίτι, και ασιδέρωτα ένα σωρό! Ο άντρας μου πήγε σε βάφτιση σήμερα και είμαστε τα δυό μας με το μπέμπη!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

γκρίνια να βάλουμε και στις τσέπες μας εμείς σήμερα, τέτοιο πράγμα είχα να ζήσω απ τη χρυσή εποχή του μήτσου! κομμάτια έιναι το καημένο θέλει να κοιμηθεί και δε μπορεί! η παιδίατρος είπε ότι μπορεί να τον τσιτώνει το αερολιν που κάνει κι αυτός...

αύριο έχω μάθημα και μετά μαγαζιά για κάτι αλλαγές των αγοριών...

τώρα μαγείρεμα για αύριο που θα λείπω και λίγο σίδερο. οι άντρες βλέπουν παιδικά, θέλω να κοιμηθεί ο μεγάλος και να αράξω στο καναπέ αγκαλια με μια μακαρονάδα!!!!!!!

Χρονια Πολλα!!!!

να χαιρεστε τα μωρα σας και τις οικογενειες σας!

τι κανετε?

εγω λιγο κουρασμενη.

ολη μερα τρεχω να φροντισω το σπιτι διοτι φιλοξενουμε την μητερα μου και την αδερφη μου.

η Αννα-Μαρία 3 μερες εχει ανησυχια και πριν απο αυτο πατησε κατι κλαμματα ενα απογευμα που την αφησα στην πεθερα μου.

η μονη εξηγηση ειναι οτι μαλλον αρχιζει να εχει αντιληψη...

ειμαι τελειως κομματια ομως.

τωρα πρεπει να απλωσω ρουχα, να συμμαζεψω κουζινα και να τακτοποιησω ολο το σπιτι.

αστε, μου την ελεγαν κιολας....

επρεπε να κανουμε και πολλες επισκεψεις...

εν ολιγοις, ηταν καλα, αν και συνεχως αρπαζομασταν με τον αντρα μου και τους δικους μου.

περιμενουν απο εμενα σπιτι, μωρο, και παντα κεφια και με χαμογελο.

μεχρι και τα ποτηρια αφηναν το βραδυ και το πρωι εμενα περιμεναν για να κανω καφεδες.

σας φιλω και μου λειπετε πολυ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...