Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γκρρρ το μικιό δεν μου έφαγε φρουτόκρεμα, ίσα ίσα 60μλ. Αν νομίζει πως θα πιει γάλα σε λίγο, είναι βαθιά νυχτωμένη!!!!Το φαγητό το τρώει όλο, με τα φρούτα έχουμε θέμα!

Δείτε τι παράγγειλα στο κορίτσι μου! Μιας και δεν θα πληρώνουμε για τον παιδικό ούτε και φέτος, είπα να το ρίξω έξω:)

:D:D:D:D:D:tongue::D:D;)

Καλα τέλεια τα πατούμενα!!!!!!!! Σκετη γλύκα!!!!!!!!!!

Καλοφορετα!!!!

Καλε βάλε λινκ,ζηλευουμε!!!!!!!!!

Η δικια μου πολυ κακοφαγη, 2 κουταλιες ετρωγε και εφευγε,μου ειχε σπασει τα νευρα στο Λουτράκι τοσο καιρο.

Μετα ξεκινησε η πεθερα τα ξεχωριστά φαγητα και τις βολτες στη γειτονιά και έτσι μονο έτρωγε, αλλά εγω δεν την παλευα να τριγυρναω στα ξενα σπιτια μες το καταμεσημερο.

Αλλά όχι και να μου το χτυπάει κ απο πάνω,οτι έχω λάθος τακτικη.

Εγω της ελεγα ,αυτο ειναι το φαγητο θες να φας καλώς,δεν θες δε θα σκάσω κιολας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγελικη καπωσ ετσι ειμαι και εγω ...τη μικρη την κυνηγαω λιγο ...γιατι ειναι ικανη ολη τη μερα να μεινει νηστικη ...

αλλα και η τακτικη των γιαγιαδων ειναι χρησιμη μερικεσ φορες...

σκεψου( να μη σου τυχει ) βεβαια ....η μικρη μου εφτασε 10,500 γρμ και ειναι 22 μηνων...αλλα χρονιζουν και ειναι πιο βαρια ...καποια παιδια θελουν κυνηγι ..βεβαια το χειμωνα ολοι τρωμε πιο καλα .....αλλα τα παιδια θελουν προσοχη , εμενα μου εβαλε χερι και ο παιδιατρος για το βαρος

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλό μεσημέρι!

Έτσι κι ο Γιάννης με το φαγητό τελευταία, αυτός που του έβαζες το πιάτο μπροστά του και το άδειαζε, τώρα μόνο 2-3 κουταλίτσες τρώει και το αφήνει, άρχισε τα δε μου αρέσει! Και εγώ δεν θέλω να τον ταίζω με το ζόρι, λίγο θα προσπαθήσω να φάει για να μην είναι νηστικός αλλά να τον κυνηγάω 2 ώρες με το κουτάλι όπως κάνει κι εμάς η γιαγιά δεν το βρίσκω σωστό. Τον αφήνω και όταν πεινάει τρώει, ότι φάει τέλος πάντων.

Σήμερα κοιμήθηκε ευτυχώς!

Τον ξύπνησα νωρίς το πρωί για να νυστάξει και ευτυχώς έπιασε!

Αχ είμαστε λίγο κάπως όλη η οικογένεια, εκεί που κανόνιζα για τα γενέθλια του μικρού την άλλη βδομάδα, τώρα δεν έχω πολύ όρεξη.

Πήραν τα πρόβατα του πατέρα μου προχτές το βράδυ, τόσος κόπος πάει στράφι, 80 ζώα τα μισά σε εγκυμοσύνη, οι παλιάνθρωποι, η ζωοκλοπή στην Κρήτη είναι μόνιμο φαινόμενο, και ο πατέρας μου είναι και πρώην αστυνομικός, τίποτα δε φοβούνται.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλό μεσημέρι!

Έτσι κι ο Γιάννης με το φαγητό τελευταία, αυτός που του έβαζες το πιάτο μπροστά του και το άδειαζε, τώρα μόνο 2-3 κουταλίτσες τρώει και το αφήνει, άρχισε τα δε μου αρέσει! Και εγώ δεν θέλω να τον ταίζω με το ζόρι, λίγο θα προσπαθήσω να φάει για να μην είναι νηστικός αλλά να τον κυνηγάω 2 ώρες με το κουτάλι όπως κάνει κι εμάς η γιαγιά δεν το βρίσκω σωστό. Τον αφήνω και όταν πεινάει τρώει, ότι φάει τέλος πάντων.

Σήμερα κοιμήθηκε ευτυχώς!

Τον ξύπνησα νωρίς το πρωί για να νυστάξει και ευτυχώς έπιασε!

Αχ είμαστε λίγο κάπως όλη η οικογένεια, εκεί που κανόνιζα για τα γενέθλια του μικρού την άλλη βδομάδα, τώρα δεν έχω πολύ όρεξη.

Πήραν τα πρόβατα του πατέρα μου προχτές το βράδυ, τόσος κόπος πάει στράφι, 80 ζώα τα μισά σε εγκυμοσύνη, οι παλιάνθρωποι, η ζωοκλοπή στην Κρήτη είναι μόνιμο φαινόμενο, και ο πατέρας μου είναι και πρώην αστυνομικός, τίποτα δε φοβούνται.

Ελα ρε Σοφάκι κρίμα...δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθούν...αντε να χαθουν καμία ντροπή πιά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα! Θαμπώθηκα με τα παππούτσια!!! Κι εγώ θέλω το λινκ!!!!!!!!

Το έβαλα ντε!!Μην βαράτε! Εσένα σε θέλω!!!Το σαπούνι για τα πιάτα μου βγήκε πάλι νερό ρε γμτ!!Τι κάνω λάθος?Μήπως φταίει το σαπούνι που χρησιμοποιώ?Το Χανιώτικο βάζεις εσύ???

:D:D:D:D:D:tongue::D:D;)

Καλα τέλεια τα πατούμενα!!!!!!!! Σκετη γλύκα!!!!!!!!!!

Καλοφορετα!!!!

Καλε βάλε λινκ,ζηλευουμε!!!!!!!!!

Η δικια μου πολυ κακοφαγη, 2 κουταλιες ετρωγε και εφευγε,μου ειχε σπασει τα νευρα στο Λουτράκι τοσο καιρο.

Μετα ξεκινησε η πεθερα τα ξεχωριστά φαγητα και τις βολτες στη γειτονιά και έτσι μονο έτρωγε, αλλά εγω δεν την παλευα να τριγυρναω στα ξενα σπιτια μες το καταμεσημερο.

Αλλά όχι και να μου το χτυπάει κ απο πάνω,οτι έχω λάθος τακτικη.

Εγω της ελεγα ,αυτο ειναι το φαγητο θες να φας καλώς,δεν θες δε θα σκάσω κιολας.

Και εγώ καμιά φορά θα τον παρακαλέσω, θα του πω κανένα παραμύθι ή κάτι άλλο για να φάει αν και γενικά είναι καλόφαγος. Όμως να τον κυνηγώ σε αυλές και μπαλκόνια με καμία δύναμη. Εξάλλου αυτός άμα δεν φάει καλά, σε λίγη ώρα ψαχουλεύει ψυγεία και ντουλάπια!

Αχ ωραία τα κοριτσίστικα παπουτσάκια!!!!Μεγειά σας Ελ!!!!

Για σένα ειδικά τα έβαλα κοπελιά!!!!Να ζηλέψεις να κάμεις την κόρη;)

Σοφάκι άσχημο αυτό που έγινε. Να πω να τα βρείτε???Νομίζω είναι άκυρη η ευχή μου. Καλά ρε συ πώς τα πήραν? Δεν τα έβλεπε κανένας??Ο κουνιάδος μου που έχει ζώα δεν κουνάει μην του τα πάρουν και άμα είναι μεγάλη ανάγκη να πάει κάπου, τότε αφήνει κάποιον άλλο να τα βλέπει. Έχει και 3-4 σκυλιά εννοείται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ήρθε η κουνιάδα μου να πάρει την παραγγελία και έκατσε από τις 1 μέχρι τις 2μιση. Μόλις έφυγε έπεσα με τα μούτρα στο ιμάμ μπαιλντί! Δεν τρώω σχεδόν τίποτα το πρωί και δεν βλέπω την ώρα να φάω το μεσημεριανό.

Ωστόσο απορώ...αν ήσασταν έγκυες και είχατε 4χρονο παιδάκι θα πηγαίνατε (μαζί με το 4χρονο) σε ένα σπίτι που κυκλοφορεί ίωση??????Καλά και έλειπε ο μικρός αλλά αυτή δεν το ήξερε, πώς το ρισκάρουν ρε γμτ τόσο απερίσκεπτα!

Ντινάκι είναι άσχημο να έχεις μακριά τα αγαπημένα σου πρόσωπα, νιώθεις σαν κάτι πάντα να σου λείπει. Α ήθελα να σε ρωτήσω...Ο αδερφός σου δεν έδινε πανελλήνιες φέτος?Εμένα έδινε η ανιψιά μου και πέρασε ΤΕΙ Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ηράκλειο. Θα την έχουμε πάλι εδώ δηλαδή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Με το φαγητό εμείς ακόμα πρόβλημα δεν έχουμε κανένα...ελπίζω να μην αποκτήσουμε...τρώει σχεδόν απο όλα σε ποσότητες δικές μας...αγαπημένα τα φρούτα φρούτα βέβαια (μην φρικάρετε) τρώει ακόμα φρουτόκρεμα...και δεν έχω σκοπό να του την κόψω(τώρα με τον παιδικό θα του την δίνω το απόγευμα) γιατί τρώει 5 φρουτάκια την μέρα...για να πώ την αλήθεια επειδή έχω θέμα με το φαγητό αν δεν έτρωγε θα τον κυνηγούσα λίγο...δεν είμαι της άποψης αυτό είναι αν θες το τρώς ή μην τρώς...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σοφάκι αν ο Γιαννάκης κάνει νούμερα με το φαγητό προφανώς είναι από την ζήλεια. Εμένα θέλει να τρώει τώρα από τα κουταλάκια της μπέμπας, από τα πιατάκια της, να βάζει τις σαλιάρες της και φυσικά να τον ταίζω εγώ ενώ από 2 χρονών τρώει μόνος του. Με το καθισματάκι του φαγητού έκανε σκηνή 'ατό είναι δικό μου, να της πάρετε άλλο!'.Τελικά δέχτηκε πως είναι μεγάλος για να κάθεται πια εκεί αλλά σίγουρα όλα αυτά του στοιχίζουν συναισθηματικά. Οπότε κάνε και εσύ λίγο τα στραβά μάτια.

Του ξαδέρφου του Στεφ η κόρη έχασε 3 κιλά από την ζήλεια της!!!Είναι συνομήλικη με τον Μάνο και την είδα την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Μάνος την περνάει 1 κεφάλι μες το νερό και δεν είναι πάνω από 12 κιλά. Φαινόταν διπλάσιος κοντά της, σαν να είχαν 2-3 χρόνια διαφορά και δεν ήταν πάντα τόσο αδύνατο παιδί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Φρουτόκρεμα τρώει και ο Μάνος και δεν καταλαβαίνω γιατί να του την κόψω όπως μου λένε πολλοί, εφόσον του αρέσει, είναι θρεπτική, υγιεινή και κάτι που μου το ζητάει μόνος του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

και εμνα ζηλευει το φαγητο ...να τη ταιζω ..οπως την αγγελικη...να της ψιλοκοβω το φαγητο ...

και γελιο ...δινω μπολακι με σταφυλι ...

η χρσιτινα ηθελε να τρωει και απο το μπολακι της αγγελικης ..να τηε το δινω και αυτηνης στο στομα ...."αφου ειμαστε αδεφουλες""" αλλα μολις τελειωσε της αγγελικης και εκανε κινηση να αρει και απ της χριστινας εβαλε τσιριδα

καλα ελε ..το λινκ τελειο!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Μισό! Είχα γράψει ότι σύμφωνα με τη συνταγή έβγαινε νερουλό δεν είχα γράψει? Δλδλ κι εγώ το έκανα και βγήκε νερουλό και θαρρώ επιτόπου έγραψα ότι την άλλη φορά θα έβαζα διπλάσια ποσότητα σαπούνι. Της ΑΒΕΑ βάζω. Πάω να γυρίσω πίσω να δω τι σας έγραφα τότε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...