Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Κοριτσια εγω πιστευω οτι μονο καλο μας κάνει η γυμναστικη.. πολυ περισσοτερο προβληματιζομαι για μενα που δεν κανω τπτ αυτην την περιοδο .. εντονη προφανώς εννοεθ πολλα βαρη κλπ.. αλλα η απλη αεροβια ή πιλάτες ή γιογκα γιατί να κανει κακο;;;ισα ισα που βοηθαει και στο αγχος η ασκηση! Μην το παμε στο αλλο ακρο... 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

39 πυρετό εγώ δεν είχα ξαναδεί ποτέ. Μέχρι 38,5 το πολύ και μέχρι 2 μέρες. Αντιβίωση έχει πάρει 3 φορές ως τώρα. Δεν είναι και άσχημα για 3χρονο που κουβαλάει 1 χρόνο στον παιδικό.

Εμένα μωρέ με αγχώνει και το μωρό. Να τώρα ο Μάνος είναι οκ από πυρετό αλλά η γιατρός μου είπε ό,τι η ίωση ακόμη κολλιέται μέχρι να φύγει το εξάνθημα. Και πώς να τα κρατήσεις μακριά που η μικρή στριγγλίζει από την χαρά της όταν τον δει και αυτός κάνει σαν τρελός να την φιλήσει. Επίσης δεν κάνει να πιάσει κάτι αυτός και το ίδιο πράγμα να το βάλει αυτή στο στόμα, που με τόσα παιχνίδια και στην ηλικία που είναι η μικρή είναι δύσκολο και αυτό. Οκ δεν είναι νεογέννητο πια αλλά μια τέτοια ίωση με τέτοια συμπτώματα είναι ταλαιπωρία για όλους.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάλι τέτοια αναισθησία από εμένα δεν την περίμενα! Σχετικά με τις ιώσεις και αυτά τα μικρά εννοώ βέβαια... Θα μου πεις σαμπώς έχουμε περάσει και τίποτα σπουδαίο μέχρι τώρα αφού δε συναναστρεφόμαστε με άλλα παιδάκια? μόνο μύξες και 3-4 φορές και τα δύο συνολικά μου έχουν κάνει πυρετό από τις οποίες οι μισές ήταν από εμβόλιο! Και μία φορά την λαρυγγίτιδα που έπαθαν. Κι εμείς δε ξέρουμε τις αντιβιώσεις, το ντεπόν και το αλγκοφρέν που έχουμε πιει ως τώρα είναι και με γεύση κεράσι ή φράουλα και το έχω πασάρει εύκολα σχετικά πέρα από τη μικρή όταν ήταν μικρή που της έβαλα παρακεταμόλη σε υπόθετο στον πυρετό που μου έκανε από ένα εμβόλιο γιατί ξερνούσε οτιδήποτε πέρα από γάλα μικρούλα.

Εμβόλια?? Ούτε ξέρω πόσα μας λείπουν! Απέχουμε πολύ καιρό! Συνειδητά. Παιδίατρο πρέπει να έχω να τα πάω κανένα 10 μηνο?? Δεν έχω κάνει σε κανένα τους το μμρ. Το μόνα εμβόλια για τα οποία θα μεριμνήσω μόλις γυρίσουμε και στρωθούμε στο σπίτι μας είναι οι ηπατίτιδες. Από εκεί και πέρα θα κάνω κάποιες συζητήσεις και βλεπουμε. Και γενικά σε πτώσεις, εκδορές, γρατζουνιές, σκισιματάκια και τέτοια είμαι ψύχραιμη. Το άφθονο αίμα παλιά με τρόμαζε πολύ. Έχω λιποθυμήσει ούσα αδιάθετη από τη θέα αίματος 2 φορές και μία φορά που άνοιξε η μύτη μου. Όταν είχε πέσει το Γιωργί 8-9 μηνών και χτύπησε στα χείλη και τρέχανε τα αίματα φάνηκα πολύ ψύχραιμη νομίζω σε σχεση με παλιά. πριν να κανω παιδια με κυριευε ο πανικος κ μονο σε σκεψη ασθενειας...

Εγώ πάλι τέτοια αναισθησία από εμένα δεν την περίμενα! Σχετικά με τις ιώσεις και αυτά τα μικρά εννοώ βέβαια... Θα μου πεις σαμπώς έχουμε περάσει και τίποτα σπουδαίο μέχρι τώρα αφού δε συναναστρεφόμαστε με άλλα παιδάκια? μόνο μύξες και 3-4 φορές και τα δύο συνολικά μου έχουν κάνει πυρετό από τις οποίες οι μισές ήταν από εμβόλιο! Και μία φορά την λαρυγγίτιδα που έπαθαν. Κι εμείς δε ξέρουμε τις αντιβιώσεις, το ντεπόν και το αλγκοφρέν που έχουμε πιει ως τώρα είναι και με γεύση κεράσι ή φράουλα και το έχω πασάρει εύκολα σχετικά πέρα από τη μικρή όταν ήταν μικρή που της έβαλα παρακεταμόλη σε υπόθετο στον πυρετό που μου έκανε από ένα εμβόλιο γιατί ξερνούσε οτιδήποτε πέρα από γάλα μικρούλα.

Εμβόλια?? Ούτε ξέρω πόσα μας λείπουν! Απέχουμε πολύ καιρό! Συνειδητά. Παιδίατρο πρέπει να έχω να τα πάω κανένα 10 μηνο?? Δεν έχω κάνει σε κανένα τους το μμρ. Το μόνα εμβόλια για τα οποία θα μεριμνήσω μόλις γυρίσουμε και στρωθούμε στο σπίτι μας είναι οι ηπατίτιδες. Από εκεί και πέρα θα κάνω κάποιες συζητήσεις και βλεπουμε. Και γενικά σε πτώσεις, εκδορές, γρατζουνιές, σκισιματάκια και τέτοια είμαι ψύχραιμη. Το άφθονο αίμα παλιά με τρόμαζε πολύ. Έχω λιποθυμήσει ούσα αδιάθετη από τη θέα αίματος 2 φορές και μία φορά που άνοιξε η μύτη μου. Όταν είχε πέσει το Γιωργί 8-9 μηνών και χτύπησε στα χείλη και τρέχανε τα αίματα φάνηκα πολύ ψύχραιμη νομίζω σε σχεση με παλιά. πριν να κανω παιδια με κυριευε ο πανικος κ μονο σε σκεψη ασθενειας...

Ετσι ακριβώς και εμείς αφού δεν ερχόμαστε σε επαφή με παιδάκια την βγαλαμέ καθαρή...δέν έχω ακουσεί τον βήχας του...βέβαια υστερά απο το Μαίο του 2011 που είχαμε φτάσει μεχρί το νοσοκομείο μας είχε πεί ο παιδίατρος οτι οργανισμός του εχει πάρει τρομερά αντισωματά....και εκει πάντως μόνο με depοn το αντιμετώπισαν την ίωση....ο μικρός το depon κεράσι το λέει γλυκό..

Καλα κάνεις με τα εμβόλια Νεκταριτσα....το έχω ψάξει πολλές φορές και είμαι κάπου αυτήν μέση....αλλά παντα υπάρχει παντα ένα αλλά...κι αν συμβεί κατι...η θεία μου που το έχει ψάξει είναι πολύ κατα στα εμβόλια...στον γιό της δεν έχει κάνει ποτέ και είναι 15 χρ....τώρα μου είπε αν κανω στα 4 το εμβόλιο το επόμενο να παω σε όμοιοπαθητικο για το αντίδοτο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σε χτύπημα ή μαλλον όταν ο μικρος έκοψε το δακτυλάκι του έδειξαν τρομερή ψυχραιμία σε αντίθεση με το Δ που τα έχασε...ενα θα σας πω ΑΙγάλεω Γοιδί 10 λεπτά ....ίσως και λιγότερο...μεσημερι καθημερίνη...τωρά πυ το θυμαμαί τι πέρασε το μωρο μου...μια φορά έχει χτυπήσει μέχρι τωρα που ειναι 3 αλλά κάνει για 10000....γερό να ειναι το αστέρι μου και όλα τα παιδάκια του κόσμου φυσικά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα σας!!!και εμενα ευτυχως δε πολυαρρωσταινουν..αλλα ειναι το χειροτερο μου!!!και ακομα χειροτερο ειναι η ανασφαλεια με τους παιδιατρους ...ο καθενας το δικο του ...

παντως ενημερωτικα για τα εμβολια ...για να κανεις εγγαρφη σε παιδικο τσεκαρουν βιβλιαρια εμβολιων

εμεις χθες πηγαμε κουνιες και μετα να παρουμε κοκκαλακια και βρακακια στο hm ...και ειχα τη μικρη να διαλεγει και να κοπανιεται να της το παρω ...κοιτα λεω το σκατο που εχει και αποψη!!!

καλα νεκ στη φωτο στο φεισμπουκ ...αν η μικρη δε φοραγε φορεμα ..θα νομιζα οτι ηταν ο γιωργης μικρος

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, νομίζω φθινοπωρική διάθεση έχει πλέον ο καιρός. Ωραία είναι αλλά μελαγχολικά, μου θυμίζει άλλες εποχές αυτός ο καιρός και κάθε χρόνο με πιάνει μια ψιλοκατάθλιψη.

Νεκτ με τα χτυπήματα δεν έχω πρόβλημα. Είμαι πολύ ψύχραιμη και ο μικρός το ίδιο. Εκεί που τα έχασα ήταν τον Γενάρη που έκανα διάδρομο για να βγει η Πριγκιπέσσα μου και πήγε και έβαλε το χέρι του στον ιμάντα. Οι φωνές του ακόμα αντηχούν στα αυτιά μου και μέχρι να τον πάρω αγκαλιά να δω ό,τι δεν του είχε κόψει κανένα δάχτυλο έχασα την μισή μου ζωή.

Κατερινάκι έχει και άποψη το μικρό ε?Γυναίκες παιδί μου!

Από εμβόλια εμείς τα έχουμε κάνει όλα όσα προβλέπονται ως τώρα και στον Μάνο και στην Εβελίνα. Καλώς κακώς δεν ξέρω, δεν θα ήθελα όμως να ρισκάρω κάτι τέτοιο ιδίως εφόσον πάει παιδικό ο μεγάλος.

Α ξέχασα να πω. Νεκτ χρησιμοποίησα το απορρυπαντικό σκόνη σε τραπεζομάντηλα και πετσέτες φαγητού με βαρβάτους λεκέδες και έφυγαν. Έπλυνα στους 95 βέβαια γιατί ήταν κατάλευκα αλλά έμεινα ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα. Ελπίζω να δουλέψει τόσο καλά και σε χαμηλότερους βαθμούς.

Ο μικρός είναι στο εξοχικό και νιώθω σαν να μου λείπει η μισή μου ζωή...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα,

Σημερα περιμενω το τριανταφυλλάκι μου!!!

Πηγαμε εχθες ΙΚΕΑ και της πηραμε κρεβάτι μεγάλο,μονό δλδ και ενα δωρακι!

ΒΕβαια το κρεβάτι δε θα το στησουμε ακομη,γιατι το στρώμα θα έρθει την άλλη εβδομαδα, γαμώτο, ήθελα να ειναι έτοιμο...αλλά τι να κάνουμε υπομονη...

Εχθες εκανα το λάθος να ξεχασω να φορεσω σουτιέν πριν κοιμηθω...

Το αποτέλεσμα? ξυπνησα απο την υγρασία, μουσκεμα η μπλουζα μου και το σεντονι που ακουμπουσα...

Ρε κοριτσια, νωρις δεν ειναι?

Αμα δε φορεσω σουτιέν,τρεχει αυτο το υγρό το διαφανο,βεβαια σημερα ηταν προς το άσπρο, τι στο καλο? βγαινει γάλα απο τωρα ? θα λαλησω.

Ντινα,δεν ειναι απαραιτητο οτι θα αρρψσταινει συνεχεια ο Λίο, να ξέρεις παιζει ρολο και το ανοσοποιητικο του παιδιου.

Εμεις αντιβίωση πήραμε 1η φορά εφέτος αλλά όχι εξ αιτιας του παιδικου,τωρα την Ανοιξη απο τα πολλά παγωτά ειχαν γινει οι αμυγδαλες της χάλια.

Σου ξαναειπα τους βάρβαρους μήνες (Δεκ-Ιαν) μπορείς να τον κρατήσεις σπιτι, εγω ετσι έκανα πέρυσι και γλιτωσα.

Πάντως ενταξει ισως να κολλήσει διάφορα,είτε τον πας τωρα, ειτε κατ ευθειαν δημοτικό,η πρώτη χρονια θα χει λιγες αρρωστειες.

Καλημέρα Αγγελική, καλώς να δεχτείς το κορίτσι σου.

Αν σε ενδιαφέρει σετ κούνιας για τον γαμπρούλη μου, ρίξε μια ματιά σε αυτή

http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=8903

Την παράγγειλα για λογαριασμό της κουνιάδας μου και ήρθε χθες. Άψογο σχέδιο και ποιότητα, δεν φαίνεται τόσο όμορφο στην φώτο.

Με γειες το κρεβάτι σας!!!Καλούς ύπνους στο Μαριλιζάκι.

Όσο για το γάλα που τρέχει, νορμάλ είναι. Μην ξεχνάς πως θήλαζες αρκετό καιρό και ο οργανισμός θυμάται, δεν είναι όπως την 1η φορά που δεν έχει παρελθόν:)

Επικίνδυνοι μήνες για εμάς στον παιδικό ήταν Φλεβάρης-Απρίλης. Από Οκτώβρη μέχρι Φλεβάρη μου είχε κάνει μόνο μια φορά γαστρεντερίτιδα που την πέρασε στο πόδι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα Αγγελική, καλώς να δεχτείς το κορίτσι σου.

Αν σε ενδιαφέρει σετ κούνιας για τον γαμπρούλη μου, ρίξε μια ματιά σε αυτή

http://www.homeeshop.gr/product.asp?catid=8903

Επικίνδυνοι μήνες για εμάς στον παιδικό ήταν Φλεβάρης-Απρίλης. Από Οκτώβρη μέχρι Φλεβάρη μου είχε κάνει μόνο μια φορά γαστρεντερίτιδα που την πέρασε στο πόδι!

Ναι θελω σετ κουνιας, ευχαριστω ρε συμπι για το λινκ.

Νορμαλ ειναι ,απο τωρα ομως? επαθα σοκ.

Αληθεια,εμας αυτοι οι δύο του χειμώνα, απο το Φλεβαρη που την πηγα μεχρι που εκλεισε ο παιδικος,δεν ξαναρρωστησε!

Αλλα τότε θυμαμαι που επαιρνα τηλ τη δασκάλα της και μου ελεγε,ολο το σχολειο ειναι τέζα,καθιστε σπιτι,ειχε πολλες αρρωστειες τοτε.

Ενα πμ που σου εστειλα τις προάλλες το πήρες καλε?

Ποπο θέλω και σεντονια μονά για το καινουριο κρεβάτι,δεν εχω καθολου, 1 σετ μόνο!!!!!!!!!

Να σκεφτείς ό,τι όταν αποθηλάσεις μπορεί να βλέπεις γάλα για πολλά χρόνια μετά, ακόμη και για 10-15 και είναι επίσης νορμάλ. Μα δεν είμαστε γυναίκες εμείς, είμαστε εργοστάσια γάλακτος:)

Το πήρα το πμ και σου απάντησα 2 φορές αλλά δεν έστελνε το μήνυμα ο παλιοσέρβερ!Γκρρρρ

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Με πιασανε τα νευρα μου παλι...καιρό ειχε να την πει.

Οτι ταχα μου τωρα που δεν ειμασταν εκει,η Μαριλιζα εγλυφε τα πιάτα όλα και πεινουσε και...και...και....

Ενταξει αμα την πηγαινω και γω καθε μερα βολτα αγκαλιά με το πιάτο,στις κοτουλες της γειτονισσας θα το φάει το φαγητο της,αλλά τι να κάνω που δε τα γουστάρω αυτα????????

αγγελικη ...σε νιωθω ..η μανα μου εχει ξεκινησει προγραμμα εκπαχυνσης ...(βεβεια οι δικες μου αδυνατισαν με την ιωση) ...εχει ερχισει να δινει γαλα αγκαλια στη μικρη ...παραμυθια για να φανε μικρη , μεγαλη ....και ταισμα στη μεγαλη ενω παιζει ...ενω βλεπει τηλεοραση ....

και εγω δεν το παλευω ...αλλα ενταξει εσυ μπορεις να το αποφυγεις ...εγω πρεπει να το συνεχισω το τροπαρι γιατι πρεπει να φανε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Γκρρρ το μικιό δεν μου έφαγε φρουτόκρεμα, ίσα ίσα 60μλ. Αν νομίζει πως θα πιει γάλα σε λίγο, είναι βαθιά νυχτωμένη!!!!Το φαγητό το τρώει όλο, με τα φρούτα έχουμε θέμα!

HIDEANDSQUEAK_HS_G03069PP1345736595.jpg

IMG_0273.jpg

Δείτε τι παράγγειλα στο κορίτσι μου! Μιας και δεν θα πληρώνουμε για τον παιδικό ούτε και φέτος, είπα να το ρίξω έξω:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελε πολυ ομορφα τα παπουτσακια!μεγεια!απο που?για βαλε λινκ!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...