Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι μου εμένα ο Γιώργος εδώ και πολύ-πολύ καιρό δεν κοιμάται το μεσημέρι! Και πάει και 11 το βράδυ για να κοιμηθεί! Όταν χειμωνιάσει και νυχτώνει νωρίτερα έχουμε πει πως ότι και να γίνει 10 η ώρα θα κοιμούνται και τα δύο! Μακάρι να χρειαστεί να κλαίνε για ένα διάστημα.

Τώρα τελευταία μου κάνει νερά και η μικρά με τον μεσημεριανό, αλλά πέφτη ξερή μετά κατά τις 7. Εκεί καλά να πάθει αλλά την ξυπνάω μετά από λίγο για να μην έχω άλλα το βράδυ... Χανιά για στρώσιμο λοιπόν!

Κι εγώ εν τω μεταξύ άμα δουλεύω επειδή το βράδυ τελευταία μου ξυπνάνε και τα δύο για νερό (ο Γιώργος αν είναι δυνατόν τόσο καιρό το έχει δίπλα του και πίνει, τελευταία έρχεται στο δωμάτιό μας και μου ζητάει να πάω κι εγώ στο δωμάτιο όσο πίνει νερό) Φυσικά και δεν πάω αλλά επιμένει μερικές φορές, τόσο όσο να με συγχύσει και να ξυπνήσω για τα καλά! Του βάζω τις φωνές (σιγανά μην ξυπνήσω και τους άλλους και πετάω και καμιά απειλή! Αν δεν το κόψει μέχρι να αρχίσω δουλειά προβλέπω να φάει και τις πρώτες του ξυλιές κανένα βράδυ! :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμένα θα μου κακοφανεί το πρωινό ξύπνημα μιας και ξενυχτάω το βράδυ... αλλά να σας πω την αλήθεια ανυπομονώ να ξαναπάω στη δουλειά να αλλάξω παραστάσεις! Η μόνη μου αγωνία είναι το τι τάξη θα πάρω. Δήλωσα ενδιαφέρον για τετάρτη και πρώτη. Η τετάρτη έχει λίγα παιδάκια κι αν ενωθεί το τμήμα προηγείται μια άλλη δασκάλα που έχει πιο πολλά χρόνια υπηρεσία από εμένα και τη θέλει. Μετά μένει μία πρώτη αλλά θα είναι δύσκολα φέτος. Πολλά παιδάκια και πολλά άτακτα λέει. Και με πιάνει αλλεργία όσο το σκέφτομαι! Τόσα χρόνια πρώτη έπαιρνα αλλά φέτος που πήρα τετάρτη είδα ότι ήμουν υπερήρωας που πάλευα τα μικράκια!

ρε νεκ , και τα δικα μου απο τον ιουλιο με τη ζεστη ξυπνανε για νερο ..καποιες φορεσ τη χριστινα την κοιμιαζω με το παγουρινο στο κρεβατι ...το μικρο σηκωνεται και φωναζει με κλειστα ματια ...μαμα νεροοοοοοοοο!!!

ε, μα λιωσαμε στη ζεστη ολο το καλοκαιρι φετος ...

σε καταλαβαινω για τη δουλεια νεκ ......αλλα σε ζηλευω κυριως για το ωραριο...το οτι εισαι το μεσημερι σπιτι ειναι πολυ βασικο ...εγω λειπω πολλες ωρες...μαζευομαι 5 -6 καθε απογευμα!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εγώ τα κοιμίζω και τα δύο με τα παγουρίνα τους. την μικρή την έχω ακούσει και κάποιες φορές από την ενδοεπικοινωνία να ξυπνάει και να πίνει γιατί κάνει ένα συριγμό το παγουρίνο της. άλλες φορές μουρμουράει "μαμά ελό" και πάω της δίνω και ξαναφεύγω. Ο Γιώργος από πριν να χρονίσει του είχα το μπουκάλι κι έπινε μόνος του!!! Τι έπαθε τελευταία και έρχεται και μου λέει "μαμά νερό". Του λέω αφού έχεις στο κρεβάτι σου δίπλα, πήγαινε να πιεις, μη σηκώνεσαι! Και αρχίζει τα "έλα κι εσύ!" κι όταν του λέω να πάει στο δωμάτιό του αρχίζει και τον τσαμπουκά! "κι εσύ σου είπα!" με ύφος! Εκεί λέω ότι θα σηκωθώ κανένα βράδυ και δεν θα ξανασηκωθεί!!!!!!!!!!!

Καλημέρα. Δεν σας έχω διαβάσει ακόμη. Είχαμε πάει εξοχικό χθες και άφησα τον Μάνο εκεί για να κατέβω στο γιατρό με την μικρή για το εμβόλιο του μήνα. Ωστόσο η ίωση ακόμη μας ταλαιπωρεί. Εμφάνισε χθες λίγα σπυράκια τα οποία φούντωσαν σήμερα. Σε 3-4 μέρες θα περάσει είπε η γιατρός. Άντε να δούμε...Τέτοια ίωση δεν κολλήσαμε ούτε μέσα στην Άνοιξη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μανταλενάκι να χαίρεσαι τον μοναχογιό σου. Να είστε καλά να τον καμαρώνετε και αυτόν και την αδερφούλα του.

Μαρίτα περαστικό να είναι ό,τι σας ταλαιπωρεί. Υγεία και μόνο υγεία σε όλους μας παιδιά, τόσα ακούς καθημερινά και προσωπικά για μένα είναι το μόνο πράγμα που με αγχώνομαι.

Σας αφήνω, ξύπνησε η μικρή να της κάνω φρουτόκρεμα να φύγουμε για παιδίατρο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

τι τελεια δροσια ειναι αυτη???????? Επιτέλους ανασάναμε!!!!!!!!

Ντίνα,μακαρι όλα να πάνε καλά και σε 3,5 μηνες να εχουμε διπλά ευχάριστα απο εσένα!

Σοφάκι,στον εκοψε και σενα τον υπνο ο Γιαννακης? δε θα το αντεχα αυτο με τιποτα,αν δεν ξαπλωσω έστω μιση ωρα το μεσημερι ειμαι πτώμα.

Φουσκωσα αμε,στο Λουτράκι δεν ειχαμε ολοσωμο καθρεφτη και μολις γυρισαμε και κοιταχτηκα ξαφνιαστηκα με την κοιλιά μου,μεγαλωσε!!!

Η Μαριλιζα αυτη τη φορα δεν τα πάει και πολυ καλα με τους παππουδες, πολυ κλάμα πέφτει....ειδικα εχθες το βραδυ,με πηρε τηλ 2-3 φορες και εκλαιγε με λυγμους.

"μαμα μου ελα να με παρεις, δε σελω αλλο να κατσω εδω"

Ασε, μαραζωσα και γω,ευτυχως αυριο ερχεται το μαναράκι μου.

Εμενα που αντι για νερό μου ζηταει γάλα?????Πάντα κατα τις 7!

τα χειλάκια παντα κολλημενα ειναι και μου λεει θελω γαλα, βρε πιες λιγο νερο της λεω, τιποτα αυτη,ευτυχως μετα ξανακοιμαται.

Σημερα θα φτιαξω φανουροπιτα,δεν προλαβα εχθες..

Αααα ζυγιστηκα!!!!!!!!!! ευτυχως 1 κιλο πηρα ολο το διαστημα που ελειπα!

+6 μετραω προς το παρον.

Πηγα στο ικα το πρωι να καβαντζωσω σιδηρο, βαράει διάλυση λενε ο εοπυυ.

40 Ευρώ έδωσα για 2 εμβόλια, αυτό μας έλειπε. Να πληρώνουμε και τα εμβόλια τώρα. Με αίτηση και δικαιλογητικά θα τα πάρω λέει πίσω.

Μισό κιλό πήρε η μπουμπού μου και 2 πόντους. Μια χαρά την βρήκε. Εμπλουτισμό στην διατροφή μου μου είπε, να τα βάλω όλα εκτός από γαλακτοκομικά. Στην μικρή να βάλω ό,τι λαχανικό υπάρχει και αν θέλω τρίτο γεύμα μπορώ να δώσω υποαλλεργική κρέμα ή φαγάκι από το μεσημεριανό. Μου εξήγησε λιγο και τα του πυρετού.

Ο Μάνος καλά είναι λέει, καλύτερα με το έκζεμα τον βλέπει η μαμά μου. Άντε να περάσει και αυτό. Πολύ με αγχώνει το θέμα υγείας των παιδιών κυρίως, είναι το χειρότερό μου να τα έχω άρρωστα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!

Πολύ καλύτερα απο τα περίμενα εχθές στην δουλειά!!!

Λοιπόν και εμένα ο μικρός έχει κόψει τον μεσημεριανό ύπνο εδώ και ένα χρόνο αλλά τις περισσότερες φορές το βράδυ κοιμάται νωρίς...

Ψαράκια με παντζάρια σήμερα έχουμε και μυρίζει όλο το σπίτι...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα. Δεν σας έχω διαβάσει ακόμη. Είχαμε πάει εξοχικό χθες και άφησα τον Μάνο εκεί για να κατέβω στο γιατρό με την μικρή για το εμβόλιο του μήνα. Ωστόσο η ίωση ακόμη μας ταλαιπωρεί. Εμφάνισε χθες λίγα σπυράκια τα οποία φούντωσαν σήμερα. Σε 3-4 μέρες θα περάσει είπε η γιατρός. Άντε να δούμε...Τέτοια ίωση δεν κολλήσαμε ούτε μέσα στην Άνοιξη!

Περαστικά και πάλι στον μικρό Ελ.Αποκλείεται να περνάει καμιά παιδική αρρώστια ε?Επειδή έβγαλε σπυράκια το λέω.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

40 Ευρώ έδωσα για 2 εμβόλια, αυτό μας έλειπε. Να πληρώνουμε και τα εμβόλια τώρα. Με αίτηση και δικαιλογητικά θα τα πάρω λέει πίσω.

Μισό κιλό πήρε η μπουμπού μου και 2 πόντους. Μια χαρά την βρήκε. Εμπλουτισμό στην διατροφή μου μου είπε, να τα βάλω όλα εκτός από γαλακτοκομικά. Στην μικρή να βάλω ό,τι λαχανικό υπάρχει και αν θέλω τρίτο γεύμα μπορώ να δώσω υποαλλεργική κρέμα ή φαγάκι από το μεσημεριανό. Μου εξήγησε λιγο και τα του πυρετού.

Ο Μάνος καλά είναι λέει, καλύτερα με το έκζεμα τον βλέπει η μαμά μου. Άντε να περάσει και αυτό. Πολύ με αγχώνει το θέμα υγείας των παιδιών κυρίως, είναι το χειρότερό μου να τα έχω άρρωστα.

Και εμένα αυτό είναι το χειρότερο...μην τον έχω άρρωστο...στεναχωριέμαι να το βλέπω έτσι μωρέ...για αυτό και κολλάω πάρα πολύ στο θέμα του παιδικού...δεν΄έχουμε πάρει και αντιβιώσεις,δεν ξέρώ καν τι είναι το αερολιν και πολύ φοβάμαι μην τα μάθουμε όλα μαζί φέτος με τον παιδικό...λέω να πάμε σε ομοιοπαθητικό...ήταν να πάμε δηλ πριν τις διακοπές αλλά έλειπε οπότε λέω αυτήν την εβδομάδα να πάμε προληπτικά...οκ παιδάκια είναι και λογικό είναι να περάσουν κάποια πράγματα αλλά δεν ξέρω έχω τρομάξει γιατί όλοι ας λένε "τον πρώτο χρόνο θα είναι συνέχεια άρρωστο" :(:(φτου φτου....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!!!!!!!!!!!!

τι τελεια δροσια ειναι αυτη???????? Επιτέλους ανασάναμε!!!!!!!!

Ντίνα,μακαρι όλα να πάνε καλά και σε 3,5 μηνες να εχουμε διπλά ευχάριστα απο εσένα!

Σοφάκι,στον εκοψε και σενα τον υπνο ο Γιαννακης? δε θα το αντεχα αυτο με τιποτα,αν δεν ξαπλωσω έστω μιση ωρα το μεσημερι ειμαι πτώμα.

Φουσκωσα αμε,στο Λουτράκι δεν ειχαμε ολοσωμο καθρεφτη και μολις γυρισαμε και κοιταχτηκα ξαφνιαστηκα με την κοιλιά μου,μεγαλωσε!!!

Η Μαριλιζα αυτη τη φορα δεν τα πάει και πολυ καλα με τους παππουδες, πολυ κλάμα πέφτει....ειδικα εχθες το βραδυ,με πηρε τηλ 2-3 φορες και εκλαιγε με λυγμους.

"μαμα μου ελα να με παρεις, δε σελω αλλο να κατσω εδω"

Ασε, μαραζωσα και γω,ευτυχως αυριο ερχεται το μαναράκι μου.

Εμενα που αντι για νερό μου ζηταει γάλα?????Πάντα κατα τις 7!

τα χειλάκια παντα κολλημενα ειναι και μου λεει θελω γαλα, βρε πιες λιγο νερο της λεω, τιποτα αυτη,ευτυχως μετα ξανακοιμαται.

Σημερα θα φτιαξω φανουροπιτα,δεν προλαβα εχθες..

Αααα ζυγιστηκα!!!!!!!!!! ευτυχως 1 κιλο πηρα ολο το διαστημα που ελειπα!

+6 μετραω προς το παρον.

Πηγα στο ικα το πρωι να καβαντζωσω σιδηρο, βαράει διάλυση λενε ο εοπυυ.

Αχ και εγώ ήθελα να πάω εχθές πίτα αλλά δούλευε ώς τις 8 ο Δ μετά εγώ έπρεπε να πάω στην δουλειά και δεν πήγαμε...λέω όμως να πάω την Παρασκευή πρώτα ο θεός...πάω πάντα στον Αγ.Φανούριο στην Μπελογιάννη (στην παλιά μου γειτόνια)να πάς όποτε μπορέσεις Αγγελική είναι ένα πολύ μικρό και όμορφο εκκλησάκι.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Περαστικά και πάλι στον μικρό Ελ.Αποκλείεται να περνάει καμιά παιδική αρρώστια ε?Επειδή έβγαλε σπυράκια το λέω.

Όχι είναι από την ίωση μου είπε η παιδίατρος. Δεν τον είδε βέβαια αλλά κυκλοφορεί αυτή η ίωση που κάνει υψηλούς πυρετούς για τρία 24ωρα και μετά φέρνει έκζεμα για 2-3 μέρες. Την έχουν περάσει 2-3 παιδάκια στο φιλικό μας περιβάλλον.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και εμένα αυτό είναι το χειρότερο...μην τον έχω άρρωστο...στεναχωριέμαι να το βλέπω έτσι μωρέ...για αυτό και κολλάω πάρα πολύ στο θέμα του παιδικού...δεν΄έχουμε πάρει και αντιβιώσεις,δεν ξέρώ καν τι είναι το αερολιν και πολύ φοβάμαι μην τα μάθουμε όλα μαζί φέτος με τον παιδικό...λέω να πάμε σε ομοιοπαθητικό...ήταν να πάμε δηλ πριν τις διακοπές αλλά έλειπε οπότε λέω αυτήν την εβδομάδα να πάμε προληπτικά...οκ παιδάκια είναι και λογικό είναι να περάσουν κάποια πράγματα αλλά δεν ξέρω έχω τρομάξει γιατί όλοι ας λένε "τον πρώτο χρόνο θα είναι συνέχεια άρρωστο" :(:(φτου φτου....

Εμένα με αγχώνει τι μπορεί να έχει, πέρα από ιώσεις δηλαδή. Τα μικρόβια που κυκλοφορούν με αγχώνουν πολύ.

Να σου πω την αλήθεια τον 1ο χρόνο του παιδικού τον περίμενα πολύ χειρότερο. Ουσιαστικά αρρώστησε 4-5 φορές ο Μάνος αλλά μας βγήκε ζόρικα γιατί είχαμε και το νεογέννητο σπίτι. Παιδιά είναι, θα αρρωστήσουν, αυτό μου κοπανάει και η μαμά μου αλλά εγώ είμαι πολύ φοβιτσιάρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά.

Πχ. με το θέμα της αλλεργίας της μικρής η γιατρός μου είπε να κόψω 5 διατροφικές ομάδες και εγώ έχω κόψει 20! Προτιμώ να στερηθώ εγώ παρά να κινδυνέψει το παιδί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμένα με αγχώνει τι μπορεί να έχει, πέρα από ιώσεις δηλαδή. Τα μικρόβια που κυκλοφορούν με αγχώνουν πολύ.

Να σου πω την αλήθεια τον 1ο χρόνο του παιδικού τον περίμενα πολύ χειρότερο. Ουσιαστικά αρρώστησε 4-5 φορές ο Μάνος αλλά μας βγήκε ζόρικα γιατί είχαμε και το νεογέννητο σπίτι. Παιδιά είναι, θα αρρωστήσουν, αυτό μου κοπανάει και η μαμά μου αλλά εγώ είμαι πολύ φοβιτσιάρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά.

Πχ. με το θέμα της αλλεργίας της μικρής η γιατρός μου είπε να κόψω 5 διατροφικές ομάδες και εγώ έχω κόψει 20! Προτιμώ να στερηθώ εγώ παρά να κινδυνέψει το παιδί.

Πολύ φοβιτσιάρα και αγχωμένη και είμαι και εγώ όταν ο μικρός είναι άρρωστος...δεν μου αρέσει να το βλέπω έτσι το παιδί...και όλη αυτή η ταλαιπωρία που περνανε τα μικρά με τον πυρετό...Ελπίζω και για εμάς να είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα απο ό,τι λένε...την περασμένη χρονιά κάναμε μόνο μιά φορά πυρετό μέχρι 39 και κράτησε 3-4 μέρες (όχι το 39 αλλά ο πυρετός) και έκανε και δύο φορές πυρετό μέχρι 38 και κράτησε μιση μέρα την φορά...δηλαδή για 2χρονο ήταν τέλεια και πέρναμε μόνο depon...

τις αντιβιώσεις δεν τις θέλω καθόλου...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...