Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πριν λίγο άκουγα στην τιβι για τις μειώσεις που μάλλον θα γίνουν στους ένστολους. Ακούς Αγγελική? ...
Αγγελική άσχετο, θυμάμαι όταν γυρίσατε Αθήνα που έλεγες ότι σε κανένα 4ρι χρόνια ξαναπαίζει μεταθεση. Είναι αλήθεια ή θα τη γλιτώσετε λόγω της κρίσης?

Αυτο το λενε απο πριν τις εκλογες ακομη...

Υποτιθεται θα γινοταν το Μάιο αλλά πήρε αναβολη...

Περιμενουμε..απο 100-500 είπε ο ενστολος άντρας μου!

Αν ειναι -500,θα μας δειτε στα φαναρια οικογενειακώς.

Εννοειται και παιζει μεταθεση!χιχιχι

Οχι ακομη όμως,τωρα κλεισαμε 2 χρονια Αθήνα,στον τόπο συμφεροντων σου καθεσαι τουλαχιστον μια 5ετια εκτος και αν σε κουνησει κανεις με μπάρμπα στην Κορωνη που εχει λιγουρευτει τη θεση σου...

Φτου φτου φτου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξάπλωσα λίγο γιατί σήμερα ψυχολογικά και σωματικά δύσκολη μέρα στην δουλειά!

Μάρω μου τι έγινε?Έχει σχέση με τις δικές σου εξετάσεις που έκανες?Μας τρομάζεις κοριτσάκι...Ό,τι πάντως και να χρειαστείς εδώ είμαστε να το ξέρεις...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τι λες βρε Μαρίτα μου? Τόσο άσχημα τα πράγματα? Και πάλι περαστικά και αγύριστα να είναι!

Σχετικά με τα παιδιά κι εγώ θεωρώ ότι σε μικρές ηλικίες δεν έχουν πολλά έξοδα. Το θέμα είναι μετά τι γίνεται. Πριν λίγο άκουγα στην τιβι για τις μειώσεις που μάλλον θα γίνουν στους ένστολους. Ακούς Αγγελική? Ένας θεός ξέρει τι μας περιμένει κι από εκεί! Η αλήθεια είναι ότι με τέτοιες καταστάσεις αφήνεις να περάσει λίγο ο καιρός να δεις τι μέλλει γενέσθαι... Και φυσικό που κολλάει η Ντίνα αν παίζεται η δουλειά της...

Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το γράψεις...το ξέρω πως δεν έχουν έξοδα πολλά...άλλωστε έχουμε τα πάντα...απλά θα ήταν καλύτερα να έχω την δουλειά μου...Αγγελική όταν είσαι με σύμβαση όταν λήξει σε διώχνουν ακόμα και εγκυος...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλύτερα δεν θα μπορούσες να το γράψεις...το ξέρω πως δεν έχουν έξοδα πολλά...άλλωστε έχουμε τα πάντα...απλά θα ήταν καλύτερα να έχω την δουλειά μου...Αγγελική όταν είσαι με σύμβαση όταν λήξει σε διώχνουν ακόμα και εγκυος...είναι η 3 σύμβαση και ή θα με κάνουν μόνιμη ή θα με σταματήσουν...

Μακάρι Ντίνα μου να σε κάνουν μόνιμη!!! Από εκεί και πέρα αν μονιμοποιηθείς μετά σε περίπτωση εγκυμοσύνης τι γίνεται?

Διαφημίσεις

Είμαι και άσχετη από ιδιωτικό τομέα βλέπεις! Ντινάκι μου υπομονή κοπέλα μου τότε και κάνε ότι είναι δυνατόν για να τους είσαι απαραίτητη! Και άμα ρωτάνε αν πετάει ο γάιδαρος να τους λες ότι πετάει! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να σου πάνε καλά και να μονιμοποιηθείς για να αποκτήσεις όλα αυτά τα προνόμια!

Ποπο όλα αυτά?? Είμαι και άσχετη από ιδιωτικό τομέα βλέπεις! Ντινάκι μου υπομονή κοπέλα μου τότε και κάνε ότι είναι δυνατόν για να τους είσαι απαραίτητη! Και άμα ρωτάνε αν πετάει ο γάιδαρος να τους λες ότι πετάει! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να σου πάνε καλά και να μονιμοποιηθείς για να αποκτήσεις όλα αυτά τα προνόμια!

Όλα τα παραπάνω καλά είναι αλλά ακόμα καλύτερα είναι οτι δεν κόψαν ουτε ένα ευρώ απο το μισθό μας...και αυξηση κανικά με αξιολογηση της δουλειάς του καθένα ξεχώριστα...και ένα κάρο άλλα πράγματα...δύσκολα ωράρια...αλλά έχει πολλά +...ευτυχώς που ο αντρας μου αναλαμβάνει το μικρό όταν λείπω οπότε έχουμε κρατήσει τις ισσοροπίες...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ποπο όλα αυτά?? Είμαι και άσχετη από ιδιωτικό τομέα βλέπεις! Ντινάκι μου υπομονή κοπέλα μου τότε και κάνε ότι είναι δυνατόν για να τους είσαι απαραίτητη! Και άμα ρωτάνε αν πετάει ο γάιδαρος να τους λες ότι πετάει! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να σου πάνε καλά και να μονιμοποιηθείς για να αποκτήσεις όλα αυτά τα προνόμια!

Καλέ πέτάει και παραπετάει...χαχαχχαχαχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Και αύξηση, μωρέ μπράβο!! Σε 3,5 μήνες είπαμε θα ξέρεις?? Άντε να δούμε! Μακάρι σε 3,5 μήνες να μπεις να μας πεις ευχάριστα!

Καιρό έχουμε να ακούσουμε από τα άλλα ευχάριστα αν κρίνεις από την παρέα μας! :lol:

Καλησπέρα!

Κοιμήθηκαν τα μικρά επιτέλους..δε θέλει να κοιμάται τελευταία ο Γιάννης το μεσημέρι και δεν προλαβαίνω να ξεκουράζομαι καθόλου. Προσπαθούσα να συνεφέρω και το σπίτι σήμερα και τελείωσα πριν λίγο μόνο, είχα τραπέζι το Σάββατο, την Κυριακή πήγαμε για μπάνιο το πρωί και μετά είχαμε ξανά παρέα μέχρι το βράδυ και είχα ένα σπίτι λίγο χάλια.

Τι κάνετε εσείς?

Αγγελικούλα πολύ γέλασα με την περιπέτεια με το μικρό μάγκα!

Καλέ πολύ έχουν ξεψαρώσει αυτά τα παιδιά μου φαίνεται!

Εσύ πώς είσαι κατά τ' άλλα? Φούσκωσες?

Τελικά συνήθησε η Μαριλίζα με τους παππούδες και κάθεται και μόνη ε?

Καλό αυτό, να ξεκουράζεσαι κι εσύ λιγάκι!

Μαρίτα μου εύχομαι να φύγουν όσα σας ταλαιπωρούν κοριτσάκι και να ανέβει η διάθεση σου! Να έχετε την υγειά σας εσείς και τα μικρά είναι το πιο σημαντικό.

Νεκταρίτσα κρίμα για τους ψυγειοκαταψήκτες, και αξία έχουν και τα τρόφιμα που χάλασαν, τι να κάνεις, θα παραγγείλετε άλλους μωρέ, δεν πιστεύω να καθυστερήσουν να έρθουν.

Ελευθερίτσα καλά είναι τώρα ο Μάνος?

Ταλαιπωρήθηκε ο καημένος με τόσο πυρετό.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ντινάκι μακάρι να πάνε όλα δεξιά με τη δουλειά, φαίνεται να είναι αρκετά σταθερή κιόλας, εφόσον είχατε και αυξήσεις με όλα αυτά που γίνονται σε όλη τη χώρα κάνε το σταυρό σου! Και εφόσαν το αποφασίσετε μακάρι να έρθει ένα ακόμα παιδάκι! Θα ήταν ότι καλύτερο πιστεύω!

Λινάκι να χαίρεσαι το Δημητράκι σου που γιόρταζε!

Κατερινάκι καλύτερα με τις ιώσεις τα κορίτσια ευτυχώς!

Σιδερένιες!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλημερα σας!!!

μειωσεις???βηχω και ξεροβηχω !!!δεν την παλευουμε ...

καλα ...η αποστση με τις μικρες μας εκανε καλο...αγκαλιες , φιλια , χαρες...η μανα μου εχει ξεκινησει προγραμμα εκπαχυνσης ...καλα παει

θελανε να κοιμηθουμε σπιτι μας αποψε.......το πρωι αγκαλια της κατεβασε και τις 2 στο αυτοκινητο ..λιγο ακομα μαμα!!!!μαθανε και αυτες να κοιμουνται μεχρι τις 8 , 8μιση ..και νιαουριζαν το πρωι

σοφακι ...προσπαθησε να τον στρωσεις το γιαννη για μεσημερι υπνο ...εστω να καθεται ξαπλωμενος ....αποχαυνωση ντιβιντι δε παιζει ...εμενα η δικια μου το μεσημερι πολλες φορες κοιμαται καμια ωριτσα αλλα καθεται ξαπλωμενη βλεποντας "μπαμπι"

α....τι τρελος αερας και δροσια !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...