Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγκεφαλικό θα μου έρθει!!! με πήρε μόλις ο άρης τηλ. ότι γύρισε στο σπίτι από τη βάρδια και ψυγειοκαταψύκτης τα έπαιξαν! χαλασμένα όλα τα τρόφιμα! τυριά κρέατα γεμάτος ο καταψύκτης γιατί πριν μερικές εβδομάδες είχε χαλάσει κι ο καταψύκτης της μάνας μου και μου είχε γυρίσει πίσω όλα τα τρόφιμα που της είχα πάει και ίσα χωρούσαν στον δικό μου! τι διάολο ίωση των καταψυκτών κυκλοφορεί? ευτυχώς που δεν είμαι σπίτι! άμα τα έβλεπα θα πάθαινα καρδια με τη μια!!! προς το παρόν δε θυμάμαι πόσα πράματα είχαμε!

πήρα και τους είπα να εφοδιαστούν από τη γιαγιά που βρίσκονται σήμερα και αύριο γιατί εμείς στεγνώσαμε! κι άντε τώρα να βρεις λεφτά να αγοράσεις καινούργια!!!!!! γιατί πρέπει να γίνει και άμεσα! κι ήταν εντοιχισμενα και πρέπει να κοπούν ντουλάπια και ιστορίες για να βάλουμε άλλα. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν ξαναβάζω λαλακία εντοιχισμένο!!!! και γυρίζω και δευτέρα στη δουλειά! μούρλια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ , νεκ την πατησες ...ευτυχως που του ειδε ο αρης γιατι θα σας ετρωγε η βρωμα !!!και εγω γυρισα χθες το βραδυ και ειδα μυρμηγκια ....τελικα ειδα ενα καλαμκι απο γαλα της μεγαλης πεταμενο κατω απο το κρεβατι μου ...μαλλον αυτο ...το βραδυ θα παω για ξεβρωμισμα

για τα μαλλια του γιωργη ....εγω θα ελεγα κοφτα ...ειναι της μοδας ξερω ....και η κουμπαρα μου ετσι τον εχει το δικο της ...αλλα μοιαζουν με κοριτσακια μωρε ..και εχει και ταλαιπωρια ....τι του κανεις του βαζεις κοτσιδακια αμα ζεσταινετε ...εγω στις δικες μου παινω κοτσιδες , κοτσους , μαλακτικες ....αφου το σκεφτομαι της μαγλης να κοψω ενα καρε κοντο να τελειων !!!

ντινακι ..κρατα τα πραγματα ...θα το ετοιμασετε καποια στιγμη το μπεμπε !!!

αγγελικη .......ξεκουρασου λιγο ...και μαγειρευεις μια φανταστικη πατατοομελετα !@!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

πάλι καλά που το είδε ναι καλά λες! δεν αντέχω να σκεφτώ ότι θα φύγει την παρασκευή να πάει λασίθι και να μην κανονίσουμε τι θα κάνουμε με το θέμα. ψυγείο όταν έχεις παιδιά δε γίνεται να σου λείψει ούτε μια μέρα. ποπό πελάγωσα! ελπίζω να το ξανασκεφτεί... μα τώρα που αρχίζω και δουλειά να μας τύχει αυτό?

με τα μαλλιά δε θέλει να του τα πιάνω, ούτε να κουρευτεί. ο άρης δε, θέλει να μεγαλώσει κι άλλο ώστε να μπορούμε να του μακρύνουμε και τα μπροστινά που προς το παρόν κόβουμε αφέλειες για να μην τον ενοχλούν. προς το παρόν δε μπορεί να τα κάνει στο πλάι και πρέπει να τα κόβουμε. Κάτω-κάτω που είναι και τα πιο ξανθά λυπάμαι κι εγώ να τα κόψω.

Καλό μεσημέρι κορίτσια.

μόλις μπήκα στο γραφείο μετά από ένα άρχηστο πρωινό! δεν κατάφερα να πάω οφθαλμίατρο που ήθελα ούτε και κατάφερα να βάλω στην πιστωτική το φόρο γιατί δεν είχα το γνήσιο εκκαθαριστικό, οπότε πάλι αύριο ξανά θα αφήσω τα παιδάκια μου νωρίς - νωρίς. μη γκρινιάζω όμως έκανα εξετάσεις αίματος, πήγα και μου έγραψαν ένα γενικό τσεκ' απ να τα ελέγξω όλα τώρα που πέρασε το καλοκαίρι για να ξέρω που είμαι.

Μανταλένα να το χαίρεσαι το αγόρι σου. πολύχρονο! όσο για το αφεντικό κάνε υπομονή να σου έρθουν τα πράγματα όπως θέλεις και μετά του δώσεις μία μούντζα και αϊ...

Νεκταρία δουλειές με φούντες σου άνοιξαν δηλαδή. δε βαριέσαι μη σκας θα γίνουν.

όσο για το τρίτο που λες να μην το σκέφτεσαι καθόλου να το κάνεις. δεν σου λέω ότι είναι εύκολα, δύσκολα πολύ και κουραστικά είναι και για να πω την αλήθεια η σχέση του ζευγαριού γίνεται πολύ δύσκολη όταν ειναι και τόσο μικρά αλλά αξίζει. εγώ είμαι σκασμένη γιατί έχω άλλο είδους θέματα που με φοβίζουν αν ήταν μόνο η κούραση δεν θα την κοίταγα καθόλου, αυτή ξεπερνιέται. κούρεψε το ρε το αγόρι σου να πάρει ανάσα το κεφαλάκι του τώρα που είναι ακόμη καλοκαίρι.

Αγγελική εννοείται ότι θα πάμε σχολείο. να περάσουν οι μέρες θέλω να αρχίσουν να κάνουν κάτι γιατί έχουν πήξει στο σπίτι.

Ντίνα μην αγχώνεσαι μια χαρά θα τα πάει το παιδί στο σχολείο. το άγχος θα το έχεις πάντα και όταν θα πάει φαντάρος, μη σου πω και όταν παντρευτεί, αλλά είναι καλό να έρθει σε επαφή με άλλα παιδάκια.

Κατερίνα ωραία ήταν που ξεκουραστήκατε και κανένα καυγαδάκι που και που δεν πειράζει, εκτονώνει την ένταση.

fYFap3.pngIV83p3.png

Μανταλένα, πέρασε η ανιψιά μου σε μια σχολή στο ΤΕΙ της Κεφαλονιάς. αν έχεις καμία πληροφορία για σπίτια, τιμές ή ότι άλλο μπορεί να είναι χρήσιμο καλοδεχούμενη!

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Μαριτάκι μου συγχαρητήρια στην ανηψιά σου και καλές σπουδές εύχομαι!

Με αυτό που μου έγραψες μου δίνεις πολύ θάρρος. Με τη μαμά μου κάναμε μια κουβέντα πρόσφατα γιατί αυτή ήταν για εμένα ο νο1 ανασταλτικός παράγοντας καθώς την αφορά κι αυτή άμεσα ως το πρόσωπο που τα βλέπει όσο δουλεύω και ήταν πολύ θετική. Βοηθάει και το γεγονός ότι ήθελε κι αυτή πολύ ένα τρίτο παιδί. Έτσι όπως τα έχω στο μυαλό μου βολεύει όλους μας, βέβαια ένα μωρό δεν έρχεται σίγουρα όποτε το θέλουμε εμείς. Αλλά αν καθόταν την περίοδο που σκέφτομαι θα ήταν πολύ καλά... Δοκιμάζουμε και βλέπουμε, δε χάνουμε τίποτα άλλωστε.

Νεκταριάκι ευχαριστώ.

Μωρέ αφού τα ξέρεις. δεν είναι εύκολο, μάλιστα μερικές φορές γίνεται πάρα πολύ δύσκολο γιατί όλοι θέλουν κάτι αλλά αξίζει την ταλαιπωρία και την κούραση. υγεία μόνο να υπάρχει τίποτε άλλο, όλα τα άλλα έρχονται.

fYFap3.pngIV83p3.png

Νεκταριάκι ευχαριστώ.

Μωρέ αφού τα ξέρεις. δεν είναι εύκολο, μάλιστα μερικές φορές γίνεται πάρα πολύ δύσκολο γιατί όλοι θέλουν κάτι αλλά αξίζει την ταλαιπωρία και την κούραση. υγεία μόνο να υπάρχει τίποτε άλλο, όλα τα άλλα έρχονται.

Και μόνο που μεγάλωσες 2 μωράκια το θεωρώ τρομερό κατόρθωμα. Νομίζω ότι μετά από κάτι τέτοιο όλα τα άλλα μπορείς να τα κατεφέρεις! Υγεία πραγματικά κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι υγεία άμα υπάρχει όλα γίνονται!

Γυρισα και γω η κατάκοπη, τι παλιοζεστη πια,δεν μπορω αλλο,αντε να χειμωνιάσει Παναγίτσα μου.

Μαρω μου, ευχομαι να μην ειναι θεματα υγείας της οικογένειας σας,ότι και αν ειναι να ειναι περαστικο και αγύριστο.

Ωχ Νεκ,τρελό πακέτο...

κριμα τα κρεατα και τα υπολοιπα ρε γμτ.

Επισης...κοψε τα μαλλια του Γιώργη!

Αγορι με αφέλειες μαρη τρελη???????

Ντινάκι, μην το πολυμελετας, ενα παιδι δεν ερχεται κατα παραγγελία ετσι κ αλλιως,βάλε μπρος και όλα καλα θα πάνε.Εχετε και τους δικους σας που σας στηριζουν,ειναι κ αυτο πολυ σημαντικο.

Σκεψου και το Λίο οταν μεγαλώσει που θα είναι μόνος του,κρίμα δεν ειναι?

Σιγουρα θα θέλει πολυ ενα αδελφάκι!

Αν ειναι το οικονομικό το θέμα θα σου πω, οτι απλα μην το σκεφτεσαι,αν κανεις μια καταγραφη τι ξοδευεις κάθε μηνα, σιγουρα θα υπαρχουν πολλά πραγματα που μπορείς να κοψεις, ετσι κ αλλιως τα μωρακια ειναι οικονομικά μωρε,ε ενταξει στην αρχη τουλάχιστον!

Διαφημίσεις

Γυρισα και γω η κατάκοπη, τι παλιοζεστη πια,δεν μπορω αλλο,αντε να χειμωνιάσει Παναγίτσα μου.

Μαρω μου, ευχομαι να μην ειναι θεματα υγείας της οικογένειας σας,ότι και αν ειναι να ειναι περαστικο και αγύριστο.

Ωχ Νεκ,τρελό πακέτο...

κριμα τα κρεατα και τα υπολοιπα ρε γμτ.

Επισης...κοψε τα μαλλια του Γιώργη!

Αγορι με αφέλειες μαρη τρελη???????

Ντινάκι, μην το πολυμελετας, ενα παιδι δεν ερχεται κατα παραγγελία ετσι κ αλλιως,βάλε μπρος και όλα καλα θα πάνε.Εχετε και τους δικους σας που σας στηριζουν,ειναι κ αυτο πολυ σημαντικο.

Σκεψου και το Λίο οταν μεγαλώσει που θα είναι μόνος του,κρίμα δεν ειναι?

Σιγουρα θα θέλει πολυ ενα αδελφάκι!

Αν ειναι το οικονομικό το θέμα θα σου πω, οτι απλα μην το σκεφτεσαι,αν κανεις μια καταγραφη τι ξοδευεις κάθε μηνα, σιγουρα θα υπαρχουν πολλά πραγματα που μπορείς να κοψεις, ετσι κ αλλιως τα μωρακια ειναι οικονομικά μωρε,ε ενταξει στην αρχη τουλάχιστον!

To έχω σκεφτεί πολλές φορές πως ενταξει την πρώτη φορά το πετύχαμε εύκολα...την 2η δεν ξέρεις...δεν είμαι και παιδούλα πιά...τσπ οικονομικό και μόνο το θέμα που μας σταματά και πιό πολύ για να πώ την αλήθεια η δουλειά μου...δεν μπορώ να την αφήσω έτσι τώρα που έφτασα ως εδώ...σε 3,5 μήνες φτάνουμε ή στο τέλος ή στην αρχή!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

To έχω σκεφτεί πολλές φορές πως ενταξει την πρώτη φορά το πετύχαμε εύκολα...την 2η δεν ξέρεις...δεν είμαι και παιδούλα πιά...τσπ οικονομικό και μόνο το θέμα που μας σταματά και πιό πολύ για να πώ την αλήθεια η δουλειά μου...δεν μπορώ να την αφήσω έτσι τώρα που έφτασα ως εδώ...σε 3,5 μήνες φτάνουμε ή στο τέλος ή στην αρχή!!!!

τι εννοεις?

Κακό κ αυτο που κανουνε,ανανεωση στην ανανέωση αλλά αμα τους πεις οτι εισαι εγκυος παίζει να σε διώξουνε δλδ?

Μακάρι ρε κορίτσια να είναι περαστικά και αγύριστα. απ' το στόμα σας και στου Θεού το αυτί. να περάσουν θέλω μόνο και χαλάλι η πίκρα και η στεναχώρια. ασπρισα αυτό το καλοκαίρι αλλά ας πάνε όλα καλά και δεν θέλω τίποτα άλλο.

Ντίνα ένα παιδί δεν κάνει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. πίστεψέ με, με ένα παιδί παραπάνω δεν θα ζοριστείτε οικονομικά τόσο πολύ που να μην τα βγάζετε πέρα. σίγουρα καλό ειναι να τα μετράμε τα πράμγατα αλλά και όλο με τη μεζούρα στο χέρι ρε κοριτσάκι δε βγαίνει!

fYFap3.pngIV83p3.png

Τι λες βρε Μαρίτα μου? Τόσο άσχημα τα πράγματα? Και πάλι περαστικά και αγύριστα να είναι!

Σχετικά με τα παιδιά κι εγώ θεωρώ ότι σε μικρές ηλικίες δεν έχουν πολλά έξοδα. Το θέμα είναι μετά τι γίνεται. Πριν λίγο άκουγα στην τιβι για τις μειώσεις που μάλλον θα γίνουν στους ένστολους. Ακούς Αγγελική? Ένας θεός ξέρει τι μας περιμένει κι από εκεί! Η αλήθεια είναι ότι με τέτοιες καταστάσεις αφήνεις να περάσει λίγο ο καιρός να δεις τι μέλλει γενέσθαι... Και φυσικό που κολλάει η Ντίνα αν παίζεται η δουλειά της...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...