Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήγαινε Σκλαβενίτη ψώνισε και πές τους να στα φέρουν σπίτι εκείνοι...πάνω απο 60 ευρώ στα φέρνουν!

ΑΒ πάω ρε γμτ...εχει και προσφορα τα pantene -50%, μη τη χασω!!!!!!!

Πάω μπας και ξεμουχλιάσω,πρέπει και να μαγειρέψω...τραγικό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε και ΑΒ θα κάνει δεν μπορεί...και εγώ μεταξύ Σκλαβενίτη και ΑΒ ειμαι τον τελευταίο καιρό...στο ΑΒ έχει τα πάντα...και βιολογικά με δικιά του ετικέτα σε καλύτερη τιμή...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

νεκ αυτό λεω και γω, μα ουτε μια μερα αδεια!!! εδω του ζηταω να φυγω καμια φορα λιγο νωριτερα και παλι κανει μουτρα.

μετα τις 5 τους παω αφου σχολαω 4,30. μπλουζα απο δω και περα αλλα εχω προσεξει οτι και στο προσωπο εχει.

ντινα θυμαμαι τον εαυτό μου οταν ειχε παει ο δημητρης πρωτη φορα σταθμό. εβαζα τον αντρα μου να τον πηγαίνει γιατι μου ηταν πολυ δυσκολο. το θεμα ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα δεν σε νιαζει κοθολου, αντιθετος οταν μου λεει τωρα "δεν θελω να παω γιατι με βαζουν για ύπνο" του λεω καλα που σου κάνουν ολο χαρα!!!χιχιχι

οσο για την μικρη ουτε που το σκεφτομαι, κλασικα μπορει να κλαψει να μην τρωει κτλ αλλα θα παει.

Λινάκι την άδεια σου δηλ πότε θα την πάρεις?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αγγελική:

http://www.ab.gr/gr/index.php/services/entry/home_delivery

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

αβ κι εγώ προτιμώ! έχει τόσα πράματα, παθαίνω τρέλα κάθε που πάω! έχω ανακαλύψει απίστευτα ωραία καινούργια πράγματα, τις γκοφρέτες καλαμποκιού, τα κραν-μπέρις, σαλάτες, σνακ και έχει τα καλύτερα λαχανικά και φρούτα που έχω βρει! Δεν είχε βέβαια για πολύ καιρό κατσικίσιο γάλα και έπρεπε να πηγαίνουμε και σε άλλο σμ για γάλα, αλλά πλέον έχει φέρει 3 μάρκες. Ε δε γίνεται να λες ότι έχεις και του πουλιού το γάλα και να μην έχεις της κατσίκας! :lol: :lol:

Διαφημίσεις

και εμεις περασαμε πολυ ομορφα το σαβ-κυριακο. ειχαμε γεννεθλια του δημητρη παρασκευη, σαββατο ενα πανεμορφο βαφτιση με την ωραιοτερη δεξιωση που εχω παει μεχρι τωρα (ουτε γαμος να ηταν) δεν εχω λογια να το περιγραψω και την κυριακη ειχαμε φιλους στο σπιτι μεχρι αργα. γενικα ειχαμε ενα ομορφο καλοκαιρι και αυτο οφείλετε στο οτι ειχα τον αντρα μου στο σπιτι μετα απο τοσα χρονια που του εφαγε το κ..μαγαζο που ειχε.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Εμείς στο παππούτσι είμαστε στο 27 αλλά μας κάνει καλά όχι στενό ή μικρό...απο παπούτσια άνετα θα κάναμε μπαζαρ αθλητικών για μικρά παιδιά της nike adidas puma...απο αθλητικό άλλο τίποτα...αν θυμάστε καλά είχαμε κολλητό που δούλευε σε μαγαζί με αθλητικά...ότι κυκλοφορούσε μας το έφερνε δώρο...τώρα το έχουμε ρίξει και στο ποδοσφαιρικό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

και εμεις περασαμε πολυ ομορφα το σαβ-κυριακο. ειχαμε γεννεθλια του δημητρη παρασκευη, σαββατο ενα πανεμορφο βαφτιση με την ωραιοτερη δεξιωση που εχω παει μεχρι τωρα (ουτε γαμος να ηταν) δεν εχω λογια να το περιγραψω και την κυριακη ειχαμε φιλους στο σπιτι μεχρι αργα. γενικα ειχαμε ενα ομορφο καλοκαιρι και αυτο οφείλετε στο οτι ειχα τον αντρα μου στο σπιτι μετα απο τοσα χρονια που του εφαγε το κ..μαγαζο που ειχε.

Λινάκι τι μαγαζί είχε ο άντρας σου?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Θενξ, αλλά αμα δε τα βλέπω δε μπορω να τα αγοραζω, ειδικα φρουτα κ λαχανικά,αφηστε που δε ξέρω ποτε θα μου τα φερουνε, εγω θελω να μαγειρεψω τωρα!

Μαντ,να τον χαιρεστε το Δημητράκη σας!!!!!

Εμείς στο παππούτσι είμαστε στο 27 αλλά μας κάνει καλά όχι στενό ή μικρό...απο παπούτσια άνετα θα κάναμε μπαζαρ αθλητικών για μικρά παιδιά της nike adidas puma...απο αθλητικό άλλο τίποτα...αν θυμάστε καλά είχαμε κολλητό που δούλευε σε μαγαζί με αθλητικά...ότι κυκλοφορούσε μας το έφερνε δώρο...τώρα το έχουμε ρίξει και στο ποδοσφαιρικό...

25 φοράει ο δικός μου, σε λίγο θα περάσει στο 26. οσο για το μπαζαρ αθλητικων αν σκεφτεσαι για 2 μπορει να τα βαλει. αν ειναι πολλα λογικα θα τα φορεσε απο λιγο. εκτος κι αν κανεις κορη. αλλα πολλα αθλητικά ειναι κ ψιλογιουνισεξ.

Εμάς έχουν φτάσει κάτω από τον ώμο! Κουκλί το αντράκι μου! Ίδιος κοριτσάκι! :lol: :lol:

άι μαρη το παιδί,ντροπη!:tongue::tongue::tongue:

γιατι δε του τα κοβετε καλε?

η Αριάδνη? μακρυνε καθολου κάνα τσουλουφι?

άι μαρη το παιδί,ντροπη!:tongue::tongue::tongue:

γιατι δε του τα κοβετε καλε?

η Αριάδνη? μακρυνε καθολου κάνα τσουλουφι?

λίγο έχουν μακρύνει λίγο κάποια τσουλουφάκια και στο σβέρκο αρχίζουν να κάνουν μια ιδέα δαχτυλίδι, αλλά ακόμα είναι αγορίστικα. Ούτε καν καρέ. Ίδια αγοράκι! Ο Γιώργος δε θέλει! Άσε ρε είναι τρελό γκομενάκι έτσι! Μόνο τα αγοράκια τα άλλα μπερδεύονται και τον ρωτάνε είσαι αγόρι? :tongue: Μόλις πάμε Χανιά θα σας βάλω φώτο! Κυριακή δλδ...

25 φοράει ο δικός μου, σε λίγο θα περάσει στο 26. οσο για το μπαζαρ αθλητικων αν σκεφτεσαι για 2 μπορει να τα βαλει. αν ειναι πολλα λογικα θα τα φορεσε απο λιγο. εκτος κι αν κανεις κορη. αλλα πολλα αθλητικά ειναι κ ψιλογιουνισεξ.

Νεκ το είπα και στον Δ αν το 2013 δεν γίνει κάτι θα τα δώσω όλα...όλα όμως και καρεκλάκια και καθησματάκια και ρουχα...δεν χωράμε πιά απο τόσα ρούχα παιχνίδια και βρεφικά...τι να τα κάνω αν δεν κάνω άλλο παιδάκι...ελπίζω να μου κάνει την έκπληξη η αδερφή μου...Αν έκανα 2ο άνετα θα τα φόραγε και ας ήταν και κορίτσι γιατί είναι αθλητικά...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...