Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο μικρός ανέβασε κάτι δέκατα στο 7ωρο και του έδωσα πονστάν προληπτικά γιατί είχαμε βγει βόλτα στο λιμάνι. Οπωσδήποτε είναι καλύτερα από χθες. Ελπίζω να τέλιωσε η περιπέτεια και κυρίως μην κόλλησε η μικρή.

Αυτό που μου είπε χθες ο κουμπάρος μου ο οδοντίατρος που έχει σχέση με φάρμακα είναι πως το ντεπόν πχ. μπορεί σε μια συγκεκριμένη ίωση να μην είναι αποτελεσματικό, ενώ το πονστάν να είναι γι'αυτό τα δίνουμε και εναλλάξ. Και όντως σε αυτή την συγκεκριμένη ίωση το πονστάν δούλεψε καλύτερα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θέλω να παραγγείλω παπούτσια στον Μάνο και έχω μπερδευτεί. Σε άλλα φοράει 27 τώρα σε άλλα 28, τι να του πάρω για τον χειμώνα?

Ακούστε το κορυφαίο...κρατούσε η μαμά μου αγκαλιά την Εβελίνα και της λέει 'γιαγιά άσε κάτω το μωλό μας, αν θες δικό σου να πάρεις από το Τζάμπο ένα':)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Θέλω να παραγγείλω παπούτσια στον Μάνο και έχω μπερδευτεί. Σε άλλα φοράει 27 τώρα σε άλλα 28, τι να του πάρω για τον χειμώνα?

Ακούστε το κορυφαίο...κρατούσε η μαμά μου αγκαλιά την Εβελίνα και της λέει 'γιαγιά άσε κάτω το μωλό μας, αν θες δικό σου να πάρεις από το Τζάμπο ένα':)

28?

Μπραβο πατουσάρα!!! Φτου φτου!!!

Εμεις επιτέλους περάσαμε στο 23!

Ασε και γω θέλω φουλ χειμερινη γκαρνταρομπα...παπουτσια,ρουχα,μπουφαν,τα πάντα όλα.

Δεν εχω και κανενα να μου πασάρει κάνα ρούχο βεβαια,δε πειράζει,καλά να ναι η κουκλιτσα μου να μας ξοδευει για λούσα!

23???Τόσο φορούσε 1,5 έτους!Φαντάσου πόσα λεφτά έχουμε δώσει σε παπούτσια!!Εγώ έχω από όλα γιατί ψωνίζω συνήθως από την προηγούμενη σεζόν για την επόμενη στις εκπτώσεις και κατά την διάρκεια της χρονιάς από το νετ. Έχουν και τα δυο ρούχα, μόνο μερικές ελλείψεις ίσως προκύψουν.

Η μικρή μου φωνάζει 'μαμαμα' και τρελλαίνομαι:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

23???Τόσο φορούσε 1,5 έτους!Φαντάσου πόσα λεφτά έχουμε δώσει σε παπούτσια!!Εγώ έχω από όλα γιατί ψωνίζω συνήθως από την προηγούμενη σεζόν για την επόμενη στις εκπτώσεις και κατά την διάρκεια της χρονιάς από το νετ. Έχουν και τα δυο ρούχα, μόνο μερικές ελλείψεις ίσως προκύψουν.

Προβλέπω η Εβελινα να μας περνάει σε νουμερο παπουτσιου οταν περπατησει!!!χαχαχαχα

Εμεις τιποτα, ξεβρακωτες που λενε!!!!!!!!!

Ελευθερία για να αλλάξουμε θέμα εγώ θα σου πρότεινα να πας σε μαγαζί να τα δοκιμάσει καλύτεραμ μην το ρισκάρεις. Ή έστω βρε ένα παππούτσι στο μαγαζί να το δοκιμάσει και πάρε το ίδιο μέσω νετ αν το βρίσκεις πιο φθηνό.

Πατουσάρα αγγελική αφού είναι και ολόκληρος άντρας 2 μέτρα! Εμένα η δικιά μου που είναι για 23 και δεν ξέρω ύψος γιατί έχουμε να πάμε πάρα πολύ καιρό παιδίατρο αλλά πόσο να είναι πια? Πατουσάρα με 42 νούμερο θα είναι αύριο-μεθαύριο! Μπλιάχ!

Διαφημίσεις

Νομίζω φοράει 19 η Εβελίνα τώρα, ίσως και 20 γιατί κάτι αθλητικά nike 19άρια δεν της κάνουν. Οκ, τα κορίτσια φοράνε μικρότερο νούμερο, νορμάλ είναι.

Κατεβαίνω για λίγο στην αδερφή μου. Τα λέμε πιο μετα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά πού να δεις κι εμένα που δεν είχα συνηθίσει και να μιλάει παρά μόνο να μουγκρίζει παιδί πριν τα 2! Έχω πάθει λαλά κανονικό!

Σήμερα είχαμε τον εξής διάλογο, χαζό που ενθουσιάζομαι με κάτι τόσο μικρό αλλά όταν δεν τα ήξερα εγώ αυτά τα πράματα με την εμπειρία μου με το Γιώργο μου φαίνονται τρομερό κατόρθωμα:

-Μαμά γκιγκίτσα! (έτσι έλεγε κι ο γιώργος την αγκαλίτσα αλλά πολύ αργότερα)

-Αγκαλίτσα θέλει το κορίτσι μου? Να σε πάρω, αμέ! Και τι θα κάνουμε μετά?

-Νανά!

-Νανά? Εγώ έλεγα να φάμε!

-Να φάμε? Ντάτσει! (εντάξει!) :tongue: Είναι να μη λωλαίνομαι?? :lol:

Μωρέ όταν ακούσεις το μαμά και από άλλο στόμα, συνηδητοποιείς καλύτερα πως έχει 2 παιδάκια πια και όχι ένα.

Σπάνια του παίρνω παπούτσια από εδώ, σιγά μην δίνω 60-70 Ευρώ κάθε τρεις και λίγο. Συνήθως στοκάρω παπούτσια σε μεγαλύτερο νούμερο και τα βρίσκω μπροστά μου. Τώρα έχω 2 ζευγάρια χειμερινά 27άρια αλλά προχθές του τα πρόβαρα και του είναι τώρα οριακά, οπότε αποκλείεται να του κάνουν σε 2-3 μήνες.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...