Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες κ γλυκα μπεμπακια!!! Σας ευχομαι αυτα τα Χριστουγεννα να τα περασετε ομορφα με υγεια, πολλες πολλες αγκαλιες με τα μωρακια κ τους αγαπημενους σας, αγαπη κ να σαστε παντα καλα!!!

Φιλια, Μαριανθη-μπεμπακος!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανδριάνα τώρα που είπες Πάσχα, θυμήθηκα ό,τι πέρυσι το Πάσχα που ήμουν 5 μηνών έγκυος μας κάλεσε να πάμε σε ταβέρνα όπου θα έκανε τραπέζι σε εμάς και στους νονούς του άλλου της παιδιού. Μας είπε κατά τις 9:30 να είμαστε εκεί και πράγματι 9:25 ήμασταν εκεί. Και το κουφό??? Είχαν παραγγείλει, είχαν φάει και όταν εμείς καθίσαμε στο τραπέζι δεν μας είπε καν αν θέλουμε να παραγγείλουμε. Τελικά φύγαμε νηστικοί!!!! Τι ήταν να πει αν θέλουμε να φάμε κάτι μιας και ήμουν 5 μηνών. Τα δώρα όμως τα πήγαμε και μάλιστα σχολίασε ό,τι η λαμπάδα συνοδευόταν μόνο από μικρά αυτοκινητάκια και δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Μου ήρθε να της φέρω την λαμπάδα στο κεφάλι. Για το χατήρι του κουνιάδου μου όμως και του μικρού κάνω τα στραβά μάτια και είμαι τυπική, το παιδί δεν φταίει σε κάτι.

Άννα η πεθερά σου πρέπει να είναι περιπτωσάρα. Άλλα εγγόνια έχει?? Και αν ναι, είναι έτσι και με τα άλλα της εγγόνια???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαριανθούλα σε ευχαριστούμε κοπέλα μου. Μάλλον οι υπόλοιπες κοπέλες απουσιάζουν, σου εύχομαι λοιπόν Χρόνια Καλά, Χρόνια Ευτυχισμένα και τα καλύτερα για τον μπέμπη σου και όλη την οικογένειά σου!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείς θα φάμε στην αδερφή μου απόψε, αύριο το μεσημέρι στην μαμά μου και αύριο το βράδυ στην πεθερά μου. Την Κυριακή που γιορτάζει ο σύζυξ ή Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κάνω εγώ τραπέζι στο σπίτι. Έχει βγει το πρόγραμμα!!!

Ντύσαμε τον μικρό Αγιοβασιλάκι και είναι μια γλύκα. Θα σας στείλω φωτό μόλις τις φορτώσουμε στο πισί!!! Λίγο μικρή του έπεσε ρε γμτ και πήρα το 6-9 του mothercare. Αύριο το πρωί λέμε να τον πάμε βόλτα στο κέντρο ντυμένο, θα χει πολύ γέλιο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ανδριάνα τώρα που είπες Πάσχα, θυμήθηκα ό,τι πέρυσι το Πάσχα που ήμουν 5 μηνών έγκυος μας κάλεσε να πάμε σε ταβέρνα όπου θα έκανε τραπέζι σε εμάς και στους νονούς του άλλου της παιδιού. Μας είπε κατά τις 9:30 να είμαστε εκεί και πράγματι 9:25 ήμασταν εκεί. Και το κουφό??? Είχαν παραγγείλει, είχαν φάει και όταν εμείς καθίσαμε στο τραπέζι δεν μας είπε καν αν θέλουμε να παραγγείλουμε. Τελικά φύγαμε νηστικοί!!!! Τι ήταν να πει αν θέλουμε να φάμε κάτι μιας και ήμουν 5 μηνών. Τα δώρα όμως τα πήγαμε και μάλιστα σχολίασε ό,τι η λαμπάδα συνοδευόταν μόνο από μικρά αυτοκινητάκια και δεν ήταν τίποτα σπουδαίο. Μου ήρθε να της φέρω την λαμπάδα στο κεφάλι. Για το χατήρι του κουνιάδου μου όμως και του μικρού κάνω τα στραβά μάτια και είμαι τυπική, το παιδί δεν φταίει σε κάτι.

Άννα η πεθερά σου πρέπει να είναι περιπτωσάρα. Άλλα εγγόνια έχει?? Και αν ναι, είναι έτσι και με τα άλλα της εγγόνια???

Allo kai touto, kai tote tis sas kalese kala milame gia poli gaidoura.

Emena i koumpara mou einai to kati allo stanaxorieme gia ta paidia pou megaloun se ena poli asximo peribalon alla den mporo na kano kati gia ayto... tora perimeni kai to 4rto paidi.

Tes pa o theos na ta exei kala kai na ta boithisi na broun ton dromo tous.

to de koufo einai oti o koumparos mou otan tin baftisa pou eimoun 30 mou elege douleue douleue gia na exei i mikri na klironomisi les kai eimoun kamia gerontokori.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Χρόνια πολλά και καλά να έχουμε. τις καλύτερες ευχές μου για όλες τις μαμάδες και τα μωράκια. να περάσετε τέλεια σήμερα ότι και αν κάνετε. φιλάκια πολλά.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Καλά σε όλες μας!!! Να χαιρόμαστε τα μωράκια μας, τους αντρούληδές μας και όλη την οικογένειά μας. Καλά να περάσουμε σήμερα.

Εμείς χαλαρώνουμε οικογενειακώς ακόμη, σε λίγο θα πάμε δίπλα στην μαμά μου και το βράδυ στα πεθερικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Χρόνια πολλά και καλά!!

Καλές γιορτές να περάσετε με τις οικογένειές σας!!

Εγώ είχα τελικά εχθές τραπέζι το βράδυ, ήμασταν 22 άτομα!

Θα ερχόταν όλοι λέει να μας ευχηθούν, να φέρουν και του μπέμπη δώρα άρα είπαμε να κάνουμε κάτι αφού είναι τέτοιες μέρες! Είναι και η πεθερά μου εδώ και μου βοήθησε στα μαγειρέματα άρα ο.κ!

Μας φέρανε κι εμάς πολλά παιχνιδάκια και ρουχαλάκια!!

Καλοί χρυσοί άνθρωποι τα πεθερικά δε λέω, αλλά κουράστηκα, το παιδί δε μπορώ καθόλου να το κρατήσω, έρχεται και μου το βουτάει η πεθερά, εγώ μόνο να το ταίζω μπορώ! έχει τέτοιο κόλλημα μαζί του, και όλο αγχώνεται, γιατί δεν κάνει κακά το παιδί, δεν είχε κάνει τρεις μέρες, της λέω είναι φυσιολογικό, όχι μου λέει κάτι έχει, καμιά φορά δεν έχει πάρα πολλά τσίσα, γιατί πάλι αυτό, μετά γιατί γκρινιάζει? απαπα, της το είπα ότι μια βδομάδα ακόμα να καθότανε θα με είχε τρελάνει!!! αααα, και όλα να τα κανονίζει, τώρα θα κάνεις μπάνιο εσύ, μετά εσύ, αυτό θα το ψήσουμε έτσι και αυτό αλλιώς...δύο νοικοκυρές σε ένα σπίτι λένε δε χωράνε, δίκιο έχουν και το λένε!!

Αυτά τα της πεθεράς!

Εμείς το βράδυ θα πάμε στης αδερφής μου που γιορτάζει!!

Ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ, τώρα λείπουν για λίγο!

Καλά Χριστούγεννα!!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ!!

Κορίτσια, ειδικά οι πρωτομαμάδες, το χετε πάρει είδηση ότι αυτά τα Χριστούγεννα είμαστε +1??

Είναι τρομερό, να είμαστε καλά εύχομαι να προσέχουμε τα παιδάκια μας!!

Φιλιά σε όοοοοολες!!

Εμείς έχουμε κάνει από χτες το μωρό βαλίτσα και πηγαινοερχόμαστε από δω και από κει, και όλοι πάεφτουν απάνω της σα παλαβοί, και αυτή γουστάρει βεβαίως αλλά μετά τα φτύνει και λυσσάει στη γκρίνια.

Σήμερα είχαμε χριστουγεννιάτικο εγερτήριο 6.45!!

Μου ρθε να τη φάω μιλάμε, το φύλαγε για δώρο!

Η άτιμη, έχε χάρη που βλέπω τη μούρη της και κάτι μου ρχεται!

Για την αυριανή συνάντηση θα κάνω ό,τι μπορώ κορίστια, θα είμαστε στη πεθερά μου, αυτοί τρώνε για μεσημέρι κατά τις 16.00, άστα, ελπίζω να μπορέσω. Βασικά σηκώνομαι και φεύγω, δε με πειράζει, αλλά με τι αυτοκίνητο? Θα πρέπει να πάμε με δύο αμάξια άμα είναι να ρθω, γιατί μετά πώς θα γυρίσει ο άντρας μου σπίτι?? Θα δω πως θα το κάνω, πραγματικά θα κάνω ότ,ι μπορώ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Χρόνια πολλά στις μανούλες όλες!!!

Εχθές πήγα για ψώνια και τελικά δεν το έχω ξεχάσει καθόλου το σπόρ και πολύ μου άρεσε!!!

Σήμερα πήγαμε στην πεθερά μου για φαγητό τους πήγαμε και τα δωράκια τους!!!

Ο μπέμπης πήρε τα δωράκια του ,η μαμά λεφτά για να διαλέξει ό,τι της αρέσει και ο μπαμπάς ένα δώρο-εκπλήξη !!!

Εχθές παραμονή πήγαμε στην μαμά μου!!!Κάποια στιγμή τα αδέρφια μου θα πήγαιναν για ποτάκι μας είπαν και εμάς αλλά εγώ βαριόμουν πολύ και νυσταζα οπότε έμεινα με τον μπέμπη και τους γονείς μου και έστειλα μόνο το καμάρι μου (πρώτη φορά πήγε για ποτό μόνος του μετά το γάμο μας)και γύρισαν ξημερώματα!!!Αχ ήταν πολύ ωραία που ήμουν με την μανούλα μου!!!

Πράγματικά τα φετινά Χριστούγεννα έχουν μία άλλη μαγεία και όλο αυτό το χρωστάμε, εγώ και ο μπαμπάς του αλλά και η υπόλοιπη οικογένεια (1ο εγγόνι)στο μπεμπάκο μας!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...