Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα πας ένα δώρο όπως θα πήγαινες σε οποιαδήποτε άλλη φίλη. Αν το συζητήσετε και δεχτεί την κουμπαριά πας το χρυσό αργότερα. Δε χάθηκε κι ο κόσμος. Να τους ζήσουν τα μωράκια!

αυτό έπαιρνα κ στις 2 εγκυμοσυνες κ δεν ειχα θεμα με τον αιματοκριτη. μη μου πεις οτι πριν επαιρνες αυτό το υγρο το σιχαμενο?

Μωρε να δωσω ενα 50αρι τωρα για δώρο και μετα να πάρω και χρυσο αν μου πει το ναι? δεν ειμαι για πολλά πολλά,ιδανικά θα ήθελα να πάρω ένα δώρο να τελειώνω...

Θα ναι ντροπη να την ξαναρωτησω λες?

Εγω επαιρνα το φεροφολικ,βλακεια σκετη,χάπι μεν αλλά με αηδίαζε.

το φεροσανολ ο βαριοκώλης στο ικα κάθε φορα μου ελεγε πως δεν υπαρχει στον καταλογο...εδω στο Λουτράκι μου το γραψανε,ας ειναι καλά η κοπελα στο κέντρο Υγείας.

Ελα πες για τον πεθερο μωρε, τόσα και τόσα διαβαζουμε καθε μερα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς την!!!

Κάντα μωρέ και όποιος έρθει σίγα!Και εμείς φέτος τελευταία στιγμή το κανονίσαμε και είκοσι άτομα καλέσαμε...το κακό ήταν πώς δεν είχαμε παιδάκια αλλά τι να κάνουμε που είμαστε Αυγουστογεννημένα?Εμάς και η γιορτή μας είναι λίγο περίεργη πότε Μεγάλη τετάρτη...πότς ανήμερα το Πάσχα...φέτος πάντως πρώτα ο θεός πέφτει άργα το Πάσχα οπότε μας βολέυει!!!

Τουλαχιστον να ειναι ο νονος της, οι γονεις μου..και κατι φιλοι μας..

Οι περισσοτεροι ωστοσο κανουν δευτερες δουλειες και θα δουλευουν ή το Σαββατο ή την Κυριακη,δε γλιτωνω απο απώλειες!

Εννοειται πως ειστε καλεσμένοι,θα στείλω επισημες προσκλησεις οταν οριστικοποιηθεί η μερα!

Έλα ρε!! Είσαι 36? Εγώ πώς νόμιζα ότι είσαι συνομίλικη με την Ελευθερία μας? 6 χρόνια λοιπόν! Όσα με χωρίζουν με τον άντρα μου! 18 χρονών γνώρισα εγώ τον Άρη και αυτός ήταν 24. Πιπίνι με φώναζαν οι φίλοι του... Μικιό ο Άρης όπως και εξακολουθεί να με φωνάζει. Πού είναι το μικιό? του είπα μόλις 30ρισα!:tongue:

A!!!!Τότε ο Άρης είναι το καλύτερο παιδί!!!!:D:D:D:D:D

Μιά χαρά μικιό είσαι καλέ!!!!

Εγώ όταν γνώρισα το Δ ούτε καφέ δεν έπινα...ήμουν λίγο πίσω γενικά χαχαχαχχα!!!!Πρώτο ραντεβου δώσαμε στο Μπουρνάζι...ούτε ήξερα που έπεφτε η άσχετη αλλά ήξερε η κολλητη μου και θα πηγαίναμε μαζί...ακόμα το φυσάω το χουνερι που μου έκανε...

-Δ θα έρθω με την κολλητη μου και σε παρακαλώ μην της πείς οτι έχουμε κάτι μεταξύ μας γιατί δεν θέλω να της πώ τίποτα ακόμα...

Καγκελο ο Δ και μου απαντάει "οκ θα έρθω και εγώ με παρέα"

Ήρθε στο καφε με καμιά 10 φίλες και φίλους του...την παρέα του και μου λέει "ξέρεις εμείς είμαστε μεγάλη παρέα" με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!!

Στο επόμενο ραντεβου πάλι με την φίλη μου εγώ...για ποτό σε ένα γνωστο μαγαζί στα μέρη μου αυτή την φορά...ακόμα εγώ δεν είχα πεί τίποτα στην κολλητη ...καποια στιγμή την πιάνει απο το χέρι ο Δ την πάει σε ένα ταξί έξω απο το μαγαζί και της λέει " εγώ και η φίλη σου είμαστε μαζί και έχω σκοπό να είμαστε για καιρό μαζί..."την έβαλε στο ταξί (πήρε και τον αριθμο του για παν ενδεχόμενο) και κάναμε μιά πολύ μεγάλη βόλτα με την μηχανή του!!!(πρώτη φορά που ανεβαινα σε μεγάλη μηχανη)...και απο τότε φτάσαμε εδώ με ένα κούκλο!!!!Μου άρεσε πολύ απο την πρώτη στιγμή αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή...του άρεσα απο την πρώτη στιγμή και ήταν πολύ τολμηρός ευτυχώς...Αχ τι ωραίες αναμνήσεις!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Τουλαχιστον να ειναι ο νονος της, οι γονεις μου..και κατι φιλοι μας..

Οι περισσοτεροι ωστοσο κανουν δευτερες δουλειες και θα δουλευουν ή το Σαββατο ή την Κυριακη,δε γλιτωνω απο απώλειες!

Εννοειται πως ειστε καλεσμένοι,θα στείλω επισημες προσκλησεις οταν οριστικοποιηθεί η μερα!

Μιά χαρά θα είναι και θα χαρεί πολύ το Μαριλιζάκι!!!!

Ευχαριστούμε πολύ!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μωρε να δωσω ενα 50αρι τωρα για δώρο και μετα να πάρω και χρυσο αν μου πει το ναι? δεν ειμαι για πολλά πολλά,ιδανικά θα ήθελα να πάρω ένα δώρο να τελειώνω...

Θα ναι ντροπη να την ξαναρωτησω λες?

Εγω επαιρνα το φεροφολικ,βλακεια σκετη,χάπι μεν αλλά με αηδίαζε.

το φεροσανολ ο βαριοκώλης στο ικα κάθε φορα μου ελεγε πως δεν υπαρχει στον καταλογο...εδω στο Λουτράκι μου το γραψανε,ας ειναι καλά η κοπελα στο κέντρο Υγείας.

Ελα πες για τον πεθερο μωρε, τόσα και τόσα διαβαζουμε καθε μερα..

Πάρε απο την αρχή κάτι σε χρυσό...είναι πολύ καλή σου φίλη και δεν σημαίνει κάτι αυτό..μία Παναγίτσα να προστατεύει το μωρό...θα έχει και την ευκαιρία να της ξαναθυμίσεις αυτό που της είχες πεί...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!! Αγγελική συμφωνώ με τη Ντίνα πάρε κάτι σε χρυσό. Εμένα η κουμπάρα μου μου είχε φέρει ένα μικρό χρυσό πανέμορφο σταυρουδάκι με λευκόχρυση λεπτομέρεια και το είχε κρεμάσει σε ένα ροζ σκοινάκι, κορδονάκι δεν ξέρω πώς να στο περιγράψω... καταλαβαίνεις. Μου άρεσε που δεν ήταν σε αλυσίδα και θα μπορεί να το φοράει η μικρή λίγο αργότερα. Ή μπορείς να της πάρεις ένα ματάκι ή αν ξέρεις το όνομα που πρόκειται να της δώσουν το αρχικό του ονόματός της. Ή το ζώδιό της. Όλο και κάτι θα βρεις. Και η ταυτότητα είναι ωραία. Ή ένα βραχιολάκι με κάτι κοριτσίστικο επάνω. Ο νονός του Γιώργου του είχε πάρει μια ταυτότητα με μία μπάλα πάνω. Ή ένα κρεμαστό για το λαιμό με κάτι κοριτσίστικο επάνω. Μπορεί να είναι λευκόχρυσο. Ένα άλλο ωραίο δώρο είναι και μια Παναγίτσα τύπου Καθολικής εκκλησίας εικόνα ασημένια με ροζ κάδρο και ροζ λεπτομέρειες που πουλάνε στα χρυσοχοεία, να την κρεμάσει δίπλα από την κούνια.

Όλα καλά είναι! Αρκεί να μη φας πόρτα μετά! Φαντάζεσαι?? :lol:

Nτίνα την είχα δει τη συνταγή εδώ στο πάρεντς καφέ. Ωραίο φαίνεται! Τι έγινε το έψησες? Είναι νόστιμό? Η συνταγή για το ελιόψωμο είναι μιας συναδέλφου και είναι όνειρο! Μόλις γυρίσω στα Χανιά θα σας τη γράψω.

A!!!!Τότε ο Άρης είναι το καλύτερο παιδί!!!!:D:D:D:D:D

Μιά χαρά μικιό είσαι καλέ!!!!

Εγώ όταν γνώρισα το Δ ούτε καφέ δεν έπινα...ήμουν λίγο πίσω γενικά χαχαχαχχα!!!!Πρώτο ραντεβου δώσαμε στο Μπουρνάζι...ούτε ήξερα που έπεφτε η άσχετη αλλά ήξερε η κολλητη μου και θα πηγαίναμε μαζί...ακόμα το φυσάω το χουνερι που μου έκανε...

-Δ θα έρθω με την κολλητη μου και σε παρακαλώ μην της πείς οτι έχουμε κάτι μεταξύ μας γιατί δεν θέλω να της πώ τίποτα ακόμα...

Καγκελο ο Δ και μου απαντάει "οκ θα έρθω και εγώ με παρέα"

Ήρθε στο καφε με καμιά 10 φίλες και φίλους του...την παρέα του και μου λέει "ξέρεις εμείς είμαστε μεγάλη παρέα" με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!!

Στο επόμενο ραντεβου πάλι με την φίλη μου εγώ...για ποτό σε ένα γνωστο μαγαζί στα μέρη μου αυτή την φορά...ακόμα εγώ δεν είχα πεί τίποτα στην κολλητη ...καποια στιγμή την πιάνει απο το χέρι ο Δ την πάει σε ένα ταξί έξω απο το μαγαζί και της λέει " εγώ και η φίλη σου είμαστε μαζί και έχω σκοπό να είμαστε για καιρό μαζί..."την έβαλε στο ταξί (πήρε και τον αριθμο του για παν ενδεχόμενο) και κάναμε μιά πολύ μεγάλη βόλτα με την μηχανή του!!!(πρώτη φορά που ανεβαινα σε μεγάλη μηχανη)...και απο τότε φτάσαμε εδώ με ένα κούκλο!!!!Μου άρεσε πολύ απο την πρώτη στιγμή αλλά ήμουν πολύ ντροπαλή...του άρεσα απο την πρώτη στιγμή και ήταν πολύ τολμηρός ευτυχώς...Αχ τι ωραίες αναμνήσεις!!!

Χαχαχα! Πλάκα είχε το χουνέρι που σου έκανε! Ρε το Δ!!! :tongue: Εμείς γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε στο Ρέθυμνο από τον πρώτο κιόλας μήνα που πέρασα στη σχολή. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτή την πόλη! Ιδανικά θα ήθελα να έχω ένα σπίτι εκεί!

Κι εγώ... καφέ δεν πίνω ακόμα! :lol:

Το χρονικο ενος χουφτωματος...

Σημερα που λέτε έχει έρθει μια ξαδελφη της πεθερας μου οικογενειακώς με άντρα και 3 παιδια, γιος 5η δημοτικου, κορη 3η δημοτικου,κορη νήπιο.

Ολα καλα απτο πρωι καφεδακι χαλαρα στο σπιτι, οπου παρατηρω τον γιο της να με κοιταει συνεχεια στο στηθος....

Ε, λεω ειναι που ειναι τουμπανο απτην εγκυμοσυνη θα του κανει εντυπωση του μικρου και δεν εδωσα σημασια.

Σε καποια φάση ανεβαινω πάνω να ουρήσω...

Αυτος με ακολούθησε,δεν τον καταλαβα,μπαινει μες το σπιτι και με πιανει στο μπανιο με τα βρακια κατεβασμενα,του βαζω τις φωνες να βγει έξω.Το ξεπερνάω κ αυτό,λέω έτυχε.

Αργοτερα πάμε για μπανιο...

Μπαινω μες τη θαλασσα,οπου πάω να ερχεται και να πέφτει πάνω μου,βρε καλέ μου,τοση θάλασσα τράβα παραπέρα του λεω,θα με χτυπησεις καμια ωρα.

Τιποτα αυτος,μεχρι και η πεθερα μου τον εσπρωχνε πιο περα.

Σε καποια φαση με πιάνει ενα χέρι στα μπουτια..λέω μπα,ιδεα μου θα ναι..αποκλειεται..

μετα απο λιγο τσακ το χεράκι.... στον πωπό μου παρακαλώ..

Ε,αυτο ητανε.

Τον πιάνω και του λεω,ετσι και με ξαναγγίξεις θα σε πάρει ο διάολος βλαμένο.

Δε με ξαναπλησίασε έκτοτε, το πα και στην πεθερα μου να ξερει αν με δει να του ρίχνω καμια ξανάστροφη να καταλαβει το λόγο.

Το θέμα ξερετε ποιο ειναι? Οταν ηρθε ο Λ. στη θαλασσα και του πα τα καθέκαστα, κατα πρωτον γέλαγε και κατα δευτερον μου ειπε οτι κακως του μιλησα ετσι αποτομα,διοτι μπορεί να τον κομπλαρα απο το να την πέφτει σε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπα, του λεω, μηπως επρεπε να κατσω να μου κάνει και τιποτα αλλο??????????

Ελεος δλδ.

Κατα τα αλλα ησυχα,αυριο επιστρεφουμε ΑΘηνα,μου ελειψε το σπιτακι μου τόσο πολυ..

Μωρε Νεκ,εχει για κοριτσια πολλά ωραια,αλλά αν πάω με χρυσό μηπως το πάρει στραβά? Καλυτερα να ξεκαθαρίσει πρωτα το θεμα,έτσι κ αλλιως άλλα λεφτα θα ξοδεψω αν ειμαι νονά και άλλα ως φιλη ακομη και αν παρω κατι χρυσο.

Εντωμεταξυ προβλέπω να ερχονται πρώτα αυτοι στο πάρτυ της Μαριλιζας, ο άντρας της δλδ με την κορη της τη μεγάλη.

Διαφημίσεις

:lol: :lol: :lol: :lol: Έχω πεθάνει στα γέλια σαν τον Λ κι εγώ! Κακά τα ψέμματα τα σημερινά τελειόφοιτα δημοτικού είναι σαν τα παλαιά γυμνασιόπαιδα. Πολύ ανέπτυγμένα, ξεπέταγμένα και υποψιασμένα! Βρε το πιτσιρίκι! Έχω ζήσει κι εγώ καταστάσεις στο δημοτικό μούρλια! Κι αυτό που πέρασες πάντως άλλο πράμα! Το σκατόπαιδο! :lol:

Με τη φίλη ξεκαθάρισε λοιπόν την κατάσταση και μετά τις πας το δώρο! Αν είναι να έρθει και πρώτα αυτή ουουου μια χαρά!!! Κάνετε μια κουβέντα και της πας εσύ την άλλη φορά με το δώρο.

Οι άλλες πού εξαφανίστηκαν πάλι! Να αρχίζω να παίρνω παρουσιολόγιο η δασκάλα??????

Αχαχαχα είστε θεοπάλαβες!

Καλησπέρα σας. Εμείς παλεύουμε με τον πυρετό μας. Χθες βράδυ είδα ένα 39,6 και τα χρειάστηκα καθώς και απόψε το βράδυ που πέρασαν 2ώρες να πέσει κάτω από το 39 αλλά οκ, το ελέγχουμε πιστεύω. Μίλησα με την παιδίατρο, αν κλείσει το 3ο 24ωρο με πυρετό, τότε ξαναμιλάμε...τα γνωστά. Ελπίζω να την γλιτώσει το μικιό μου.

Τι έγινε βρε κορίτσια? Έχουμε γεννητούρια στην γειτονιά?Γέννησε το Μακμαράκι??Χαμπάρι δεν πήρα. Να σου ζήσει κοπέλα μου, να τον καμαρώσεις όπως ονειρεύεσαι και καλή ανάρρωση σε σένα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θεία Λόλα εμένα μου είχε προτείνει μια φίλη μου να βαφτίσει την μικρή μου, της είχα πει θα δούμε (τότε ήμουν 4μηνών) και όταν ήρθε να την δει της κρατούσε ένα φορμάκι. Περίμενα να το συζητήσει ξανά αλλά μπα και τελικά έμαθα από αλλού ό,τι θα βαφτίσει ένα αγοράκι. Όταν είδα το φορμάκι κάτι ψιλιάστηκα αλλά δεν με πείραξε γιατί δεν είχα σκοπό να την βάλω για προσωπικούς λόγους. Εγώ στην δική μου βαφτιστήρα όταν γεννήθηκε (είχα κατοχυρώσει το δικαίωμα της νονάς πριν ακόμη μείνει έγκυος ο κουμπάρα μου) δεν της πήγα χρυσαφικό αλλά το ριλάξ γιατί δεν ήθελε η μαμά του παιδιού, χρυσαφικό.

Στην θέση σου αν είχα την ευκαιρία θα την ρωτούσα νωρίτερα να ξέρω και πως θα κινηθώ. Αν όχι όμως, θα έπαιρνα ένα ρουχαλάκι και αν αλλάξει το πράγμα τότε χρυσώνεις το παιδί. Α η νονά του Μάνου όταν γεννήθηκε του έφερε στο μαιευτήριο έναν μεγάλο αρκούδο και αργότερα στο σπίτι του έφερε το χρυσαφικό, ενώ είχαμε κλείσει την κουμπαριά όταν μάθαμε το φύλο του παιδιού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...