Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστώ Σοφάκι μου! Κι εσύ ότι επιθυμείς! Εμένα ο μεγάλος δε ζηλεύει μάλλον πήρε από του άντρα μου το σόι γιατί η πεθερά μου λέει ότι τα παιδιά της δε ζήλεψαν ποτέ το ένα το άλλο. Εγώ πάλι με τον 26 μήνες μικρότερο αδερφό μου σκοτωνόμασταν στην κυριολεξία! Πολύ ξύλο! Τον ζήλευα θανάσιμα μιλάμε!

Εμένα δείχνει να ζηλεύει η μικρή! Μόλις πάρω αγκαλιά, δώσω φαγητό ή νερό στο Γιώργο αμέσως θέλει κι αυτή! Και στην πισίνα το έγραψα θαρρώ? Πήρε αγκαλιά ο μπαμπάς μας ένα μωρό κι αυτή του έλεγε "μπαμπά κάτω!" και καλά να το αφήσει! ζηλιάρα Σκορπίνα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντίνα εμείς χοιρινό δεν μαγειρεύουμε στο σπίτι. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει σπάνια γιατί δεν μου αρέσει καθόλου σαν κρέας, πέρα από μπριτζόλα στα κάρβουνα. Φυσικά επειδή κάνουμε μπάρμπεκιου στους δικούς μου τα παιδιά έχουν φάει και μπριτζόλα και πανσέτα χοιρινή αλλά δεν το παίρνω εγώ στο σπίτι μας.

Αρνί και κατσίκι τρώνε φυσικά γιατί οι παππούδες μου έχουν κατσίκια και ο γαμπρός του Άρη αρνιά.

Από εκεί κι έπειτα περνάμε φάσεις άρνησης με τα φρούτα και τα λαχανικά κατά καιρούς με το Γιώργο κυρίως αλλά δεν αγχώνομαι. Το μπαμπά μου που παραπονιέται σκέφτομαι.

Ένα σας λέω, μετά που γυρίσαμε από τις διακοπές μας και πριν να έρθουμε εδώ περάσαμε με τον μπαμπά μου από σούπερ για να εφοδιάσουμε το πατρικό μου με πράγματα για τις μέρες που θα μείνουμε εδώ και τον ρωτάω αν έχουν κανένα φρούτο ή να αγοράσω.

Αν έχουμε?? λέει Κάτσε να πάμε στο σπίτι και θα δεις. Και ερχόμαστε και με πάει στο υπόγειο και μου δείχνει τελάρα:

ποτροκάλια, μήλα πράσινα, αχλάδια 3 λογιώ, πεπόνια, καρπούζια, βανίλιες, δαμάσκηνα, σταφύλια 2 λογιώ. Χώρια τα λαχανικά, αγγούρια, ντομάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια, πιπεριές κλπ. Χώρια τα κρέατα, χώρια τα αυγά από τις κοτούλες. Κι άμα δεν τρώνε σκάει ο πατέρας μου! Λέει για ποιον τα κάνω όλα αυτά? Ευτυχώς η μικρή είναι παμφάγο, αλλά τον λυπάμαι να τον βλέπω να κυνηγάει και να παρακαλάει το Γιώργο να δοκιμάσει το δαμάσκηνο και το σκατούλι να μην το βάζει ούτε στο στόμα του. Τον βλέπω κατά το χειμώνα να το ξεπερνάει πάλι μιας και κρατάει 3-4 μήνες κάθε φορά αλλά τότε πού? Πάνε τα καλοκαιρινά τα ωραία φρούτα!

A πρέπει να του στείλω του παππού πεσκέσι τον Λ να του τιμήσει όλα τα φρουτάκια και τα λαχανικά...για το κρέας δεν θα το έλεγα!!!!Αχ τι καλά ρε Νεκ να ξέρεις τι είναι αυτό που τρώς!!!!Είστε πάρα πολύ τυχεροί!!!!Εμείς την εβδομάδα που πήγαμε στην μαμά μου έτσι έτρωγε και ο Λ δίπλα στο σπίτι της μαμάς μου έχει ένα τεράστιο μποστάνι με ένα σωρό καλούδια...το έχει η καλύτερη φίλη της μαμάς μου εκεί...όλα για το Λεωνιδάκο έλεγε η κυρία Μαρία...πήραμε πολλά εδώ , έφερε και ο πατέρας μου αλλά πόσο να κρατήσουν????Και πολύ πορτοκάλι ρε κορίτσια πάρα πολύ αφού εκεί είναι απο τις μεγαλύτερες παραγωγες στην Ελλάδα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Χελλοουυυ

Μετα απο παρατεταμενες διακοπες ετοιμαζομαστε για επιστροφη σε λιγες μερες, καλα περασαμε,πολυ θαλασσα η μικρη γοργονα δαναη, πολυ ποδηλαταδα η μεγαλη, οργωσε το ξυλοκαστρο το αστερι μου.

Εγω ζορι λιγο.με τη.μεταφορα της δουλειας.εδω αλλα χαλαλι, δοξα το θεο.

Αυτο το τελειο 4 ημερο στη.καλαματα ηταν απλα τελειο. Βελ κ Σοφια....τι να πω....απλα τελεια! Καλα τη βελ τη ξεραμε, (μαθαμε κ το ταλεντο του φ στο μπαρμπεκιου). Επιτελους γνωρισα κ τη σοφια (κ το νεο μου,λογιστη!!!!:-)) και τη κουκλιτσα βαλερια. Το πιο γλυκο πλασμα.....και ο.λεοντης, ηρεμα πλασματα... Κ η μπεμπα.μου.θυμησε τη ζωη μου.μωρο......κουκλι!

Το κλου ειναι οτι αυτα τα 2 ημερα-3 ημερα θα.μπουν στο προγραμμα σταθερα.....ακρως απαραιτητα για γονεις....και παιδια!

Κατερινα ελπιζω να εχεις ηδη αναχωρησει!

Οκ πυρετος.ειναι, τιποτα.τρομερο!

Οφειλετε να πατε χωρις παιδια!

Δεν ειμαστε μονο.γονεις, δεν ειναι νορμαλ αυτο! Ακους.Ντινα! Ξεκολλααααα......

Απο ψωνια που λετε εμεις μπα...μας κανουν πολλα.περσινα κ πηραμε μονο παπουτσια στις εκπτωσεις κ λιγα συμπληρωματα, εννοειται απο.ζαρα κ h&m κ orchestra. Μας εχει δωσει κ η κολλητη μας ενα σωρο ρουχα!

Λεφτα δε σκορπαμε σε φιγουρες, εχουμε παιδικους να πληρωνουμε! Για το.κρατος.μας.τα παμε μη τα ξαναλεμε....ετσι οπως το.καναμε τοοοοσα χρονια ας το φαμε τωρα! εμεις.οι.κοινοι.θνητοι.τουλαχιστο!

Η αντριανα εδω κιατο ειναι, κανουμε παρεα! Ο συζηξ εχει φυγει.καιρο τωρα καλε....

Η αννιω εκει.πανω χαλκιδικη μια χαρα.

Α ντινα κ μεις χοιρινα κ αρνια.κ τετοια δε πλησιαζουμε καλε, για ποιο.λογο, δε προσφερουν τιποτα αυτα. Ε αμα βρεθουμε καπου θα φαμε αλλα σπιτι σχεδον ποτε.

Αυτααααα

Παω για ξαπλα, τα λεμε απο τη βαση.μας παλι, οταν μπουμε σε σειρα, εχω ΤΟ χαος.με τη δουλεια να φτιαξω, καλα να μαστε!

Και εχω κ τοσες.εγκυες.κ ετοιμογεννες.φιλες- γνωστες τριγυρω, δε θα προλαβαινω τις.τουρτες! Φτου φτου μας!

Μπράβο κοριτσάκι μου πάντα έτσι όμορφα να περνάς και να είσαι πάντα χαρούμενη γιατί το αξίζεις πραγματικά!!!

Μαρή μπορεί να μην τον αφήνω το μικρό μέρες αλλά μου τον κρατάει η πεθερά μου όταν θέλω να βγώ βολτίτσα με τον άντρα μου...δεν είμαστε κλεισμένοι μέσα στο σπίτι να κοιτάμε ο ένας τον άλλον...όταν βρούμε χρόνο πάμε την βολτίτσα μας τα δυό μας...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κλοκλό βρε βρε σαν τα χιόνια!!! Ποπό κορίτσια, από το σπίτι έχω συνηθίσει να μη γράφω τα κεφαλαία κι εδώ ξεχνιέμαι καμιά φορά, συγχωρέστε με!

Κοπελιά άμα είναι να σε μελετάω και να εμφανίζεσαι να το κάνω συχνότερα! :lol: :lol:

Καλά το κάνετε και κάνετε και τις εξορμήσεις σας και συναντιέστε! Το πόσο ζηλεύω δε λέγεται! Μου΄λεγε και η άλλη η γκαστρούλα προχθές στο τηλέφωνο άντε να ανέβω να σας συναντήσω εκεί απάνω πριν να κάνω λέει το τρίτο :lol: εμ δε με βλέπω να τα καταφέρνω και θα μείνω με αυτόν τον καημό στο τέλος!

Βάφτιζε κι ένας φίλος μας στις 15 Σεπτέμβρη στο Μόχλος και λέγαμε να αφήσουμε κι εμείς για 1η φορά τα παιδιά και τα δύο μαζί στη μάνα μου και να πάμε το σκ εκείνο μόνοι μας Μόχλο. Έχουμε να πάμε οπουδήποτε οι δυο μας από όταν γεννήθηκε η μικρή. Κάναμε σχέδια που θα κοιμόμασταν μαζί στο διπλό κρεβάτι που πήραμε εκεί και τόσο καιρό φιλοξενεί το Γιώργο με το μπαμπά, που θα πηγαίναμε για καφέ ή φαγητό χωρίς να κυνηγάμε 2 πιτσιρίκια και να τρώμε με βάρδιες. Που θα πίναμε τα ποτάκια μας στο μπαράκι χωρίς να φοβόμαστε μη γίνουμε κουρούμπελο ή να πρέπει να γυρίσουμε επειδή νύσταξαν τα παιδιά... να κοιμηθούμε και να ξυπνήσουμε ότι ώρα θέλουμε, να πάρουμε ήσυχα πρωινό μαζί και επιτέλους να κάνουμε ότι κάνουμε τέλος πάντων... χωρίς να είναι οπωσδήποτε βράδυ, με απόλυτη ησυχία και άγχος και τρέχα πάλι να βεβαιωθείς αν κοιμούνται τα παιδιά...τα ξέρετε...

Λογαριάζαμε βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο που λένε...

και να προσθέσω κάνοντας ό,τι κάνουν τα ερωτευμένα ζευγάρια :oops::oops::oops::oops:χωρις το άγχος να δουν καμιά φατσούλα να ξεπροβάλει μέσα στο βράδυ και να λέει "μαμά θέλω νεράκι δροσερό"....Αυτό περίπου κάνουμε αλλά μαζεμένο σε μιά βραδιά...πως νομίζετε κρατάμε τον έρωτα μας ζωντανό μετά απο 4 (απα!!!! πέρασαν τόσα)χρόνια γάμου!!!!χαχαχαχα!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

και να προσθέσω κάνοντας ό,τι κάνουν τα ερωτευμένα ζευγάρια :oops::oops::oops::oops:χωρις το άγχος να δουν καμιά φατσούλα να ξεπροβάλει μέσα στο βράδυ και να λέει "μαμά θέλω νεράκι δροσερό"...

Εμένα αν μου συμβεί αυτό??? Θα πάθω επί τόπου εγκεφαλικό!!!!!!!

Εδώ με τον Άρη είμαστε πολύ διακριτικοί και όταν είμαστε οι δυο μας και μπροστά στα παιδιά...

Ε χθες το βράδυ πάμε για ύπνο εγώ και τα παιδιά στο διπλό κρεβάτι. Και λέω του Γιώργου:

Μιας και κοιμάστε τόσο όμορφα μαζί με την αδερφή σου όταν θα ξαναπάμε το χειμώνα στο Μόχλο θα κοιμάστε με την αδερφή σου στο μέσα δωμάτιο πια κι εγώ με το μπαμπά στο μεγάλο κρεβάτι όπως κάνουν όλοι οι μπαμπάδες με τις μαμάδες και κάνουμε και στο σπίτι μας στα Χανιά.

και τι μου απαντάει με πονηρό ύφος??:tongue:

Μαμά θα δίνετε και φιλάκια με τον μπαμπά?

Και βέβαια θα δίνουμε φιλάκια! Έτσι θα κάνεις κι εσύ με το κορίτσι σου όταν θα μεγαλώσεις και θα παντρευτείς! :lol:

Πού τα έμαθε αυτά??? Όχι πείτε μου!!!

Διαφημίσεις

και να προσθέσω κάνοντας ό,τι κάνουν τα ερωτευμένα ζευγάρια :oops::oops::oops::oops:χωρις το άγχος να δουν καμιά φατσούλα να ξεπροβάλει μέσα στο βράδυ και να λέει "μαμά θέλω νεράκι δροσερό"....Αυτό περίπου κάνουμε αλλά μαζεμένο σε μιά βραδιά...πως νομίζετε κρατάμε τον έρωτα μας ζωντανό μετά απο 4 (απα!!!! πέρασαν τόσα)χρόνια γάμου!!!!χαχαχαχα!!!!!

Μωρέ θα το καθιερώσω κι εγώ να τα κάνω όλα σε μία βραδιά! Έστω μια φορά το τρίμηνο. Τώρα που αποθήλασε και η μικρή... Απλά τόσο καιρό δεν ήθελα να επιβαρύνω τη μάνα μου που τα βλέπει το πρωί. Με τι θάρρος να της ζητήσω να τα κρατήσει και βράδυ? Αφού δεν έχει προσφερθεί από μόνη της δεν τολμάω ρε γμτ. Γιαυτό τόσο καιρό δεν έχουμε πάει πουθενά χωρίς παιδιά... Κι ένας θεός ξέρει πόσο θέλω... με 6 χρόνια γάμου κι από εδώ και 2 παιδιά και 12 χρόνια μαζί ε? Σε λίγο θα κοιμηθεί για τα καλά ο έρωτάς μας έτσι όπως πάμε! :tongue:

Εμένα αν μου συμβεί αυτό??? Θα πάθω επί τόπου εγκεφαλικό!!!!!!!

Εδώ με τον Άρη είμαστε πολύ διακριτικοί και όταν είμαστε οι δυο μας και μπροστά στα παιδιά...

Ε χθες το βράδυ πάμε για ύπνο εγώ και τα παιδιά στο διπλό κρεβάτι. Και λέω του Γιώργου:

Μιας και κοιμάστε τόσο όμορφα μαζί με την αδερφή σου όταν θα ξαναπάμε το χειμώνα στο Μόχλο θα κοιμάστε με την αδερφή σου στο μέσα δωμάτιο πια κι εγώ με το μπαμπά στο μεγάλο κρεβάτι όπως κάνουν όλοι οι μπαμπάδες με τις μαμάδες και κάνουμε και στο σπίτι μας στα Χανιά.

και τι μου απαντάει με πονηρό ύφος??:tongue:

Μαμά θα δίνετε και φιλάκια με τον μπαμπά?

Και βέβαια θα δίνουμε φιλάκια! Έτσι θα κάνεις κι εσύ με το κορίτσι σου όταν θα μεγαλώσεις και θα παντρευτείς! :lol:

Πού τα έμαθε αυτά??? Όχι πείτε μου!!!

Και εμείς Νεκ και για αυτό λέω πως είναι το άγχος μου γιατί πολλές φορές έχει ξυπνήσει το βράδυ ο Λ για νεράκι αλλά δεν σηκώνεται απο το κρεβάτι φωνάζει "μαμά δροσερό νεράκι" αλλά πoίος μου λέει πως την επόμενη φορά δεν θα σηκωθεί κιόλας???χαχαχαχα!!!Φρίκη!!!!

Ασχετο αλλά τώρα που ο Λ κοιμάται στο δικό του κρεβάτι έχει τύχει να ξυπνήσει το βράδυ...να πάω να ξαπλώσω δίπλα του και να κοιμηθούμε και οι δύο εκεί...άλλες φορές στις 7 το πρωί να έρθει να κοιμηθεί στο δικό μας κρεβάτι αλλά πάντα πρωί ποτε δεν έχει έρθει βράδυ...δεν του αρνούμαστε ποτέ να ξαπλώσει μαζί μας...ειδικά τώρα που ξέρει ποιο είναι το κρεβατι του και κοιμαται εκεί κανονικά!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μωρέ θα το καθιερώσω κι εγώ να τα κάνω όλα σε μία βραδιά! Έστω μια φορά το τρίμηνο. Τώρα που αποθήλασε και η μικρή... Απλά τόσο καιρό δεν ήθελα να επιβαρύνω τη μάνα μου που τα βλέπει το πρωί. Με τι θάρρος να της ζητήσω να τα κρατήσει και βράδυ? Αφού δεν έχει προσφερθεί από μόνη της δεν τολμάω ρε γμτ. Γιαυτό τόσο καιρό δεν έχουμε πάει πουθενά χωρίς παιδιά... Κι ένας θεός ξέρει πόσο θέλω... με 6 χρόνια γάμου κι από εδώ και 2 παιδιά και 12 χρόνια μαζί ε? Σε λίγο θα κοιμηθεί για τα καλά ο έρωτάς μας έτσι όπως πάμε! :tongue:

Εδώ φιλενάδα 4 χρόνια γάμου και 15,5 χρόνια μαζί!!!!Εγώ νομίζω πως δεν θα έχει θέμα η μαμά σου να τα κρατήσει μιά φορά για να πάτε κάπου με τον Αρη...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εδώ φιλενάδα 4 χρόνια γάμου και 15,5 χρόνια μαζί!!!!Εγώ νομίζω πως δεν θα έχει θέμα η μαμά σου να τα κρατήσει μιά φορά για να πάτε κάπου με τον Αρη...

:lol: :lol: :lol: Aφου μου ρίχνεις και καναδυο χρονάκια αν θυμάμαι καλα! Κι εσένα το πρώτο σου αμόρε ήτανε ο αντρας σου?? Αχαχα! Μικρές-μικρές μας πήρανε!!! :tongue:

Έχω τέλεια συνταγή για ελιόψωμο θα σας τη δώσω μόλις πάμε Χανιά. Άμα πάρεις το κολάι δε θα σταματάς!

Διαφημίσεις

Αλό τι κάνετε?

Καλά ειμαι,εδω Λουτράκιον ακομη!

Ελέ,περαστικα στο αγορι σου!

Κάθριν,καλα κάνετε κ φυγατε,οι μικρες πάνε καλυτερα και η μαμα σου μια χαρα θα τα πάει.

Ντίνα,τα γενεθλια δε μπορώ να τα κάνω το επομενο Σ-Κ γιατι το 80% των καλεσμένων θα ειμαστε απο γάμο συν οτι θα ειμαι και γω κομμάτια αφου προβλέπεται να γυρνάμε αργά.

Το μεθεπομενο πια λέω πως πάει πολύ,συν οτι εχουμε παλι βαφτιση να παμε.

Δε ξερω,θα τα κάνω και οτι θέλει ας γίνει ,το πολύ πολύ να εχω φαγητα καβαντζα για 10 μέρες!

Ασχετο, τωρα που θα γυρισω εχω να παω να δω 2 φιλες μου που γεννησαν όσο έλειπα.

Αλλά εχω θέμα με τη μία! Της ειχα προτείνει να της βαφτισω το μωρό αλλά ακομη δε μου εχει απαντησει! Τι δώρο να πάρω τωρα?Με άδεια χέρια δε μπορώ να πάω...ουτε με χρυσαφικο μπορώ να εμφανιστώ απο τη στιγμη που δε μου απαντησε.

Για πείτε καμια ιδέα....

Νεκ, ο παππους μου ολο εφευγε και ολο γυρναγε...μη το δένεις επειδη το πε η κουνιαδα σου,μπορεί να κρατησει πολυ ακομη ο άνθρωπος μωρε.

Λοιπον,πηρα τις εξετασεις που χα κάνει,ο αιματοκρίτης 10 μοναδες πάνω!!!!!!!!!

Αλλαξ σιδηρο και πηρα το φεροσανολ,3 μερες ηταν που το χα ξεκινησει!

Α,ρε Βελ!!!

:lol: :lol: :lol: Aφου μου ρίχνεις και καναδυο χρονάκια αν θυμάμαι καλα! Κι εσένα το πρώτο σου αμόρε ήτανε ο αντρας σου?? Αχαχα! Μικρές-μικρές μας πήρανε!!! :tongue:

Έχω τέλεια συνταγή για ελιόψωμο θα σας τη δώσω μόλις πάμε Χανιά. Άμα πάρεις το κολάι δε θα σταματάς!

Ναι ναι πές καλύτερα 7-8:D:D:D:Dτα 36 κλείνω τον Σεπτέμβριο καλέ!!!!

Εγω 20 και ο άντρας μου 22 όταν τα φτιάξαμε και σε 11 μήνες δώσαμε λόγο για να γνωρίστουν οι γονείς μας και να μπορούμε να βγαίνουμε άνετα...μεγάλες εποχές!!!!!χαχαχχαχαχχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αλό τι κάνετε?

Καλά ειμαι,εδω Λουτράκιον ακομη!

Ελέ,περαστικα στο αγορι σου!

Κάθριν,καλα κάνετε κ φυγατε,οι μικρες πάνε καλυτερα και η μαμα σου μια χαρα θα τα πάει.

Ντίνα,τα γενεθλια δε μπορώ να τα κάνω το επομενο Σ-Κ γιατι το 80% των καλεσμένων θα ειμαστε απο γάμο συν οτι θα ειμαι και γω κομμάτια αφου προβλέπεται να γυρνάμε αργά.

Το μεθεπομενο πια λέω πως πάει πολύ,συν οτι εχουμε παλι βαφτιση να παμε.

Δε ξερω,θα τα κάνω και οτι θέλει ας γίνει ,το πολύ πολύ να εχω φαγητα καβαντζα για 10 μέρες!

Ασχετο, τωρα που θα γυρισω εχω να παω να δω 2 φιλες μου που γεννησαν όσο έλειπα.

Αλλά εχω θέμα με τη μία! Της ειχα προτείνει να της βαφτισω το μωρό αλλά ακομη δε μου εχει απαντησει! Τι δώρο να πάρω τωρα?Με άδεια χέρια δε μπορώ να πάω...ουτε με χρυσαφικο μπορώ να εμφανιστώ απο τη στιγμη που δε μου απαντησε.

Για πείτε καμια ιδέα....

Νεκ, ο παππους μου ολο εφευγε και ολο γυρναγε...μη το δένεις επειδη το πε η κουνιαδα σου,μπορεί να κρατησει πολυ ακομη ο άνθρωπος μωρε.

Α,ρε Βελ!!!

Καλώς την!!!

Κάντα μωρέ και όποιος έρθει σίγα!Και εμείς φέτος τελευταία στιγμή το κανονίσαμε και είκοσι άτομα καλέσαμε...το κακό ήταν πώς δεν είχαμε παιδάκια αλλά τι να κάνουμε που είμαστε Αυγουστογεννημένα?Εμάς και η γιορτή μας είναι λίγο περίεργη πότε Μεγάλη τετάρτη...πότς ανήμερα το Πάσχα...φέτος πάντως πρώτα ο θεός πέφτει άργα το Πάσχα οπότε μας βολέυει!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Για πείτε καμια ιδέα....

Θα πας ένα δώρο όπως θα πήγαινες σε οποιαδήποτε άλλη φίλη. Αν το συζητήσετε και δεχτεί την κουμπαριά πας το χρυσό αργότερα. Δε χάθηκε κι ο κόσμος. Να τους ζήσουν τα μωράκια!

Ναι τέτοια λέγε στην πεθερά μου... Χθες ήτανε λέει μες στην τρελή χαρά! Γιαυτό σας λέω μωρέ! Αξίζει για τέτοιους ανθρώπους να γυρίσω τους δικούς μου από διακοπές?? Αφήστε που δεν έχει κάθε μέρα καράβι. Όχι πως θα χρειαστεί γιατί κι εγώ πιστεύω ότι ο άνθρωπος μπορεί και να κρατήσει λίγο ακόμα. Βέβαια δύσκολα τα πράματα, δεν σας γράφω μωρέ τι έγινε μη σκιαχτείτε αλλά ειλικρινά δεν ξέρω πώς είναι δυνατόν να ζει άνθρωπος μετά από αυτό...

Α,ρε Βελ!!!

αυτό έπαιρνα κ στις 2 εγκυμοσυνες κ δεν ειχα θεμα με τον αιματοκριτη. μη μου πεις οτι πριν επαιρνες αυτό το υγρο το σιχαμενο?

Ναι ναι πές καλύτερα 7-8:D:D:D:Dτα 36 κλείνω τον Σεπτέμβριο καλέ!!!!

Εγω 20 και ο άντρας μου 22 όταν τα φτιάξαμε και σε 11 μήνες δώσαμε λόγο για να γνωρίστουν οι γονείς μας και να μπορούμε να βγαίνουμε άνετα...μεγάλες εποχές!!!!!χαχαχχαχαχχα!!!!

Έλα ρε!! Είσαι 36? Εγώ πώς νόμιζα ότι είσαι συνομίλικη με την Ελευθερία μας? 6 χρόνια λοιπόν! Όσα με χωρίζουν με τον άντρα μου! 18 χρονών γνώρισα εγώ τον Άρη και αυτός ήταν 24. Πιπίνι με φώναζαν οι φίλοι του... Μικιό ο Άρης όπως και εξακολουθεί να με φωνάζει. Πού είναι το μικιό? του είπα μόλις 30ρισα!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...