Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλή συνταγή κι αυτή! ωραία τα λέει, και δεν μου φαίνεται και πολύ μπελαλίδικη αν σκεφτείς ότι μπορείς να κάνεις μεμιάς διπλή ποσότητα και να αποθηκεύσεις 8 λίτρα που σου βγάζει 90 πλύσεις. μια χαρά! 2-3 φορές το χρόνο θα το κάνεις, αξίζει τον κόπο νομίζω!

καλά αποτελέσματα και με τον παιδικό σας εύχομαι!!!

Καλά, ας ξεκινήσω εγώ με το 1 τετράλιτρο και βλέπουμε:P:p

Απο το βοτανόκηπο πάλι, παραθετω, προς διευκόλυνσή σας, συγκεντρωμένα τα φυσικά καθαριστικά

http://botanokipos.blogspot.gr/search/label/%CE%A6%CE%A5%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%98%CE%91%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91

Πάω να κάνω τίποτα, τώρα που τα θηριάκια αναπαύονται, φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ μην λες τέτοια και το σκέφτομαι για τρίτο!!Λες το Εβελινάκι μου να βγει ένας μικρός τύρρανος. Το κλάμα της δεν ακούγεται, μόνο στριγγλιές έχουμε τελευταία!

Αααα βγάζουμε το πρώτο μας δοντάκι;)

καλέ δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια! εμένα είναι έτσι, εσένα μπορεί να συνεχίσει φρόνιμη! άσε που εμένα μπορεί να είναι ζωηρή και αντιδραστική στην προσπάθειά της να διαφέρει από τον αδερφό της. αυτή την εξήγηση δίνω εγώ. είναι εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες. αυτός ήρεμος, ντροπαλός, δειλός, ευγενικός. αυτή αντιδραστικιά, τσαμπουκαλού, φασαριόζα, καμικάζι και δε χαμπαριάζει τίποτα! άμα σας περιγράψω θα νομίζετε ότι αναφέρομαι σε αντράκι! ούτε καν αγοράκι! αντράκι! έτοιμη για τους καταδρομείς!

εξάλλου δεν θα το κάνεις και αύριο το 3ο. μέχρι να το αποφασίσεις θα έχεις βγάλει ήδη τα συμπεράσματά σου. κοντοζυγώνει η ηλικία που ξεπετάγεται για να δείξει χαρακτήρα!

με το καλό και το δοντάκι σας!!!! με την ώρα της το βγάζει! σου λέει τώρα που αρχίζω το φαΐ να έχω βοήθεια! :lol:

πήρε η κουνιάδα μου μόλις τώρα τηλέφωνο. ο άρης κοιμάται και μίλησα εγώ, ο πεθερός μου είναι πολύ άσχημα... έγινε ένα περιστατικό που δείχνει ότι σήμερα-αύριο "φεύγει" ο άνθρωπος...

μου μιλούσε κλαίγοντας... ταράχτηκα πολύ...

εν τω μεταξύ λείπουν και οι δικοί μου στην κάρπαθο κι ο αδερφός μου στην άρτα και έφυγε σήμερα και η κόρη της κουνιάδας μου να έρθει στα χανιά για μια συνέντευξη σε ιδιωτικό σχολείο...

έχω πελαγώσει τώρα!!!!

πήρε η κουνιάδα μου μόλις τώρα τηλέφωνο. ο άρης κοιμάται και μίλησα εγώ, ο πεθερός μου είναι πολύ άσχημα... έγινε ένα περιστατικό που δείχνει ότι σήμερα-αύριο "φεύγει" ο άνθρωπος...

μου μιλούσε κλαίγοντας... ταράχτηκα πολύ...

εν τω μεταξύ λείπουν και οι δικοί μου στην κάρπαθο κι ο αδερφός μου στην άρτα και έφυγε σήμερα και η κόρη της κουνιάδας μου να έρθει στα χανιά για μια συνέντευξη σε ιδιωτικό σχολείο...

έχω πελαγώσει τώρα!!!!

Νεκταρίτσα εύχομαι ο άνθρωπος να φύγει ήρεμα τουλάχιστον...τι να πώ κρίμα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Βγήκα σήμερα να πάω τράπεζα και στα μαγαζιά και έλιωσα λέμε...πήρα του μικρού ένα ζακετάκι σαν αυτά που έχουν οι φόρμες οι γυαλιστερές πολύ ωραίο απο τα orchestra και κάλτσες που τις είχαν όλες με έκπτωση 1 ευρώ!!!!Του πήρα και αθλητικά (ξέρετε την τρέλα μου με τα παπούτσια) αdidas πολύ μοντέρνα με 30% έκπτωση...τα πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερα αλλά ο μικρός ξετρελάθηκε και δεν τα βγάζει απο τα πόδια του και όλο λέει "μαμά μεγειά μου"...στα benneton δεν πρόλαβα να πάω αλλά κορίτσια δεν περιμένω να βρώ τίποτα με έκπτωση τέτοια εποχή τις φορμούλες που μας βολεύουν θέλω να του πάρω...στις τιμές στα ίδια τους βλέπω και απο ποιότητα μιά χαρά είναι τουλάχιστον στα ίδια πράγματάκια που παίρνω κάθε χρόνο απο εκεί για τον μικρό δηλαδή φουσκωτό μπουφανάκι και φόρμες!!!Όσο για τον ζαρα μην περιμένετε τέλος τον εκπτώσεων να βρείτε τίποτα άλλωστε οι τιμές του είναι τέτοιες που είναι σούπερ και χωρίς

έκπτωση...πέρυσι πήρα 2ο μπουφάν για το Λ και εκτός οτι είναι πολύ όμορφο δεν έχει πάθει τίποτα...Α και συμφέρει πολύ η κάρτα που έχουν τα orchestra...τρομερές εκπτώσεις...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

http://botanokipos.blogspot.gr/2012/01/10.html

Μιας και δεν έχεις κάνει ακόμα το υγρό σαπούνι Νεκ, παραθέτω πολύ παρόμοια συνταγή , εκεί είδα και αυτό με τα 130 γραμμάρια.

(Πιο μπελαλίδικη μου φάινεται αυτή του βοτανόκηπου, δυο κατσαρόλες και τέτοια:mad::mad:).

Κατά τάλλα καλα, περιμένουμε και εμείς αποτελέσματα για σταθμούς, όχι ότι έχουμε πολλές ελπίδες, τα αποτελέσματα για το δημόσιο εδώ βγάινουν Δευτερά-Τριτη που μας έρχεται, και για αυτον της εκκλησιας αργότερα, δεν ξέρω πότε. Στον δημόσιο 50 ευρά, στης Εκκλησίας 200. Ότι και να είναι, τελικα, και το παιδί αλλά και εμείς, εχουμε ανάγκη να πάει σε σταθμό, αρκει να μην μας γυρίσει μπουμερανγκ με την μπέμπα.

Βελουδάκι ξεπετάχτηκε το μικρό και φωνάζει???Να μου την φιλήσεις την κούκλα και τον Λεόντη φυσικά!!!!Με το καλό εύχομαι να σας πάρουν και εσάς στον παιδικό!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αχ μην λες τέτοια και το σκέφτομαι για τρίτο!!Λες το Εβελινάκι μου να βγει ένας μικρός τύρρανος. Το κλάμα της δεν ακούγεται, μόνο στριγγλιές έχουμε τελευταία!

Αααα βγάζουμε το πρώτο μας δοντάκι;)

Μπράβο στο Εβελινάκι!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ενας λογος που θελω να γυρισω πισω ειναι να προλαβω να παρω τιποτις τωρα στις εκπτωσεις,θα χουνε βάλει τρελό ξεπουλημα.Ειδικα βενετον βαζει -70%.

Λεω να κανω τα γενεθλια της μικρης το πρωτο Σ-Κ του Σεπτ αλλά θα εχουμε πολλες απωλειες και δε ξερω τελικα, θα εχει νοημα να γινουν ή οχι?

Ετσι κ αλλιως κάναμε εδω ενα μινι παρτάκι με τα γειτονοπουλα.

Ουφ,σκεφτομαι και την κουραση....το μαζεμα...απαπαπαπαπα.

Ρε Αγγελικούλα αφού τα κάνατε τα γενεθλιά σας αν δεν μπορείς μην κάνεις άλλα...άλλωστε ακόμα πολύ θα λείπουν...γιατί δεν τα κάνετε το επόμενο ΣΚ μαζί με την επετειό σας???(6 είμαι εγώ και 5 εσείς αν θυμάμαι καλά).

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!

Νεκταρίτσα ωχ δύσκολες καταστάσεις βρε κοριτσάκι, μακάρι να φύγει ήσυχα ο άνθρωπος, να μην υποφέρει κυρίως.

Ντινάκι μεγειά τα πραγματάκια του Λεωνίδα!

Ελε βγάζετε δοντάκι?

Άντε καλές μάσες τώρα!

Ζορίζεται η μικρή ή είναι ψύχραιμη?

Πήρε η μητέρα μου το Γιάννη το μεσημέρι να κοιμηθεί εκεί, να αλλάξει και λίγο παραστάσεις, πωπω έχει ξεφύγει τελευταία, γιατί ρε γμτ τόση ανυπακοή και αντίδραση? Τώρα άρχισε να πετάει πράγματα μόλις του πω κάτι που δεν του αρέσει, έχω αρχίσει και στενοχωριέμαι εκεί που δε με πείραζε τόσο. Για τη μπέμπα όλα αυτά? Τι λέει η εμπειρία σας?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια! Όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει πόνος και δεν υποφέρει ο άνθρωπος. Σκέφτομαι αν φύγει να μην το πω στους γονείς μου και τους γυρίσω άρον-άρον από τις διακοπές. Ο μπαμπάς μου θα με σκοτώσει βέβαια...

θα δούμε...

σοφάκι κι ο γιώργος έχει αρχίσει και βγάζει θυμό δεν είναι απο ζήλεια, είναι της ηλικίας. αντιλαμβάνονται ότι έχουν τη δική τους προσωπικότητα και προσπαθούν να πατήσουν πόδι. τι πετάει?? παιχνίδια του κι έτσι? αν είναι παιχνίδια και πραγματά δικά του θα του λες πολύ όμορφα ότι τα πράγματά μας δεν τα πετάμε γιατί μπορεί να σπάσουν ή να χτυπήσουμε και τον προειδοποιείς μία φορά ότι άμα ξεναπετάξει τίποτα σημαίνει ότι δεν το θέλει πια και θα το πετάξεις στα σκουπίδια. παίρνεις μια σκουπιδοσακούλα και το πετάς και καλά... δλδ το εξαφανίζεις.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια! Όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει πόνος και δεν υποφέρει ο άνθρωπος. Σκέφτομαι αν φύγει να μην το πω στους γονείς μου και τους γυρίσω άρον-άρον από τις διακοπές. Ο μπαμπάς μου θα με σκοτώσει βέβαια...

θα δούμε...

σοφάκι κι ο γιώργος έχει αρχίσει και βγάζει θυμό δεν είναι απο ζήλεια, είναι της ηλικίας. αντιλαμβάνονται ότι έχουν τη δική τους προσωπικότητα και προσπαθούν να πατήσουν πόδι. τι πετάει?? παιχνίδια του κι έτσι? αν είναι παιχνίδια και πραγματά δικά του θα του λες πολύ όμορφα ότι τα πράγματά μας δεν τα πετάμε γιατί μπορεί να σπάσουν ή να χτυπήσουμε και τον προειδοποιείς μία φορά ότι άμα ξεναπετάξει τίποτα σημαίνει ότι δεν το θέλει πια και θα το πετάξεις στα σκουπίδια. παίρνεις μια σκουπιδοσακούλα και το πετάς και καλά... δλδ το εξαφανίζεις.

Γειά σου κοριτσάκι!

Ρε μην κάνεις κάτι τέτοιο στους γονείς σου...νομίζω οτι είναι πολύ χοντρό...ο Αρής χάνει το μπαμπά του και εκείνοι θα κάνουν διακοπές...θα τους κακοφανεί

ίσως και στον Αρη...και δεν το λέω πως θα το κάνεις για τους υπόλοιπους αλλά για τον ίδιο τον Αρη μωρέ...αλλά σκέψου και το άλλο σε μιά τέτοια κατάσταση δεν μπορούν τα παιδια να εκεί...δεν χρειάζεσαι έναν δικό σου άνθρωπο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γειά σου κοριτσάκι!

Ρε μην κάνεις κάτι τέτοιο στους γονείς σου...νομίζω οτι είναι πολύ χοντρό...ο Αρής χάνει το μπαμπά του και εκείνοι θα κάνουν διακοπές...θα τους κακοφανεί

ίσως και στον Αρη...και δεν το λέω πως θα το κάνεις για τους υπόλοιπους αλλά για τον ίδιο τον Αρη μωρέ...αλλά σκέψου και το άλλο σε μιά τέτοια κατάσταση δεν μπορούν τα παιδια να εκεί...δεν χρειάζεσαι έναν δικό σου άνθρωπο...

το σκέφτομαι βασικά αλλά σιγά να μην το κάνω... ο μπαμπάς μου είναι πολύ απόλυτος με αυτά και είμαι σίγουρη ότι μόλις το μάθει θα γυρίσει. ακόμα κι αν γίνει σήμερα και παρόλο που έφυγαν χθες για την κάρπαθο. είναι και δωδεκάνησα και είναι πάνω από την ανατολική κρήτη. βέβαια πρέπει να ελέγξω τυχόν δρομολόγια πλοίων. αν δεν έχει κάθε μέρα μην τους κάνω να ψάχνονται...

εν τω μεταξύ ο άρης ο καημένος που κουράζεται στη δουλειά αυτές τις μέρες κοιμάται ακόμα και ούτε ξέρω πώς να του το πω όταν ξυπνήσει. άσχημο αυτό που έγινε... μάλλον θα του πω να πάρει τηλέφωνο την αδερφή του... να του τα πει αυτή που τα ξέρει από πρώτο χέρι...

Νεκταρίτσα καλύτερα λέω κι εγώ να το πεις στους δικούς σου και ας κρίνουν εκείνοι, αν και πιστεύω θα θέλουν να έρθουν αν γίνει το μοιραίο, είναι συμπέθεροι όσο να πεις δεν είναι και μακρυνοί συγγενείς.

Σκέφτομαι και τον Άρη τώρα τη στενοχώρια του..θα θέλει να πάει λες?

Τα πάντα πετάει, από παιχνίδι που μπορεί να κρατάει αν τον εκνευρίσει κάτι που θα του πεις ή ξυλαράκι που θα βρει κάτω, θα το εφαρμόσω αυτό που μου λες μήπως αλλάξει τακτική γιατί θα με τρελάνει αυτό το παιδί!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

νεκ καλο κουραγιο και υπομονη ...τουλαχιστον να τελειωνετε πριν πας σχολειο να εχεις χρονο και για τον αρη

σοφακι ζηλια ειναι του μικρου σου ..και οσ μεγαλωνει η μικρη θα φουντωνει ...εγω ολο το απογευμα ασχολουμουν με τη μεγαλη ..παρα με τη μικρη που ειχε 39 σχεδον πυρετο ...

ξυπνησε αλαλιασμενη .,..να κλωτσαει και να λεει δε θελω να σε βλεπω ..σε εμενα και στην μικρη ....εκανε σαν παλαβη κανα μισαωρο ....να μην καταλαβαινει τι της λεω ....να βγαζει τοσο θυμο ....

χθες παραμιλαγε στον υπνο της...ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΕΣΥ !!!ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑς .....ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ !!!!

βεβαια με τα ηρεμεησε ,...ολα μια χαρα ..αλλα εμενα με εσκασε ...

τελικα θα φυγουμε αυριο ...ο γιωργος δε πολυθελει ,,,,,,αλλα εγω πιστευω πως ολα καλα θα πανε ...εχω εμπιστοσυνη στη μαμα μου ,,,,,και εχω αναγκη να ξεκουραστω εστω και 3 μερες ,......ε...ποσο να στραβωσει αλλο το καλοκαιρι?????

αγγελικη εισαι καλα???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...