Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα. Ντινάκι σε ευχαριστώ πολύ. Εμείς είμαστε παλιοί στο κουρμπέτι και δεν έχω τόσο άγχος φέτος για την προσαρμογή του αλλά ο μικρός δεν ενθουσιάστηκε χθες καθόλου με την ανακοίνωσή μου πως σε λίγες μέρες θα πάει σχολείο!

Πήρα και στον σταθμό σήμερα και μου είπαν πως αρχικά θα ξεκινήσει εκεί και αν θέλει κάποιο άλλο παιδί να έρθει από τον άλλο σταθμό που προτιμώ στον δικό μας, τότε θα κάνουμε την αλλαγή αλλά να παρακαλώ που τον πήραν γιατί βγήκαν πολλοί εκτός μου είπαν, και επανεγγραφές!

Το αφρόλουτρο έφτιαξα εγώ αλλά από δικό μου λάθος βγήκε πολύ αραιό. Όσο και αν προσπάθησα να το σουλουπώσω δεν είδα διαφορά και τώρα απλά κάνω μπάνιο με αυτό μόνο εγώ.Αλλά να πω την αλήθεια τόσα έλαια έβαλα αλλά και πάλι πράσινο σαπούνι μυρίζει.

Έφτιαξα και το απορρυπαντικό σε σκόνη αλλά η πλυστική σόδα που μου έδωσαν Νεκτ μου είχε κρυστάλλους, δεν ήταν σε σκόνη οπότε και το απορρυπαντικό δεν βγήκε τελείως σκόνη. Μετά έψησα στον φούρνο μαγειρική σόδα σύμφωνα με τις οδηγίες σου και είδα πως δεν έγινε καθόλου κρυστάλλινη, δεν ξέρω αν έκανα πατάτα. Πάντως δεν το χρησιμοποίησα καθόλου για να σας πω εντυπώσεις!

Για πρώτες ύλες κοιτάξτε και εδώ

http://www.sensities.com/

ωραίο και το σάιτ που έβαλες! είχα πέσει πάνω του κάποια στιγμή, πάνω-κάτω ίδιες τιμές έχει βέβαια... εγώ σε επόμενη παραγγελία ίσως το δοκιμάσω για να δω αν έχει διαφορά και στην ποιότητα. όχι ότι δεν έμεινα ικανοποιημένη από τον ορέστη απλά μου αρέσει να ψάχνομαι και το σάιτ είναι από μόνο του αρκετά ελκυστικό. έχει και κάποια προϊόντα από ότι βλέπω που δεν έχει στον ορέστη. με το αφρόλουτρο τι έκανες? έβαλες λιγότερο σαπούνι? εμένα μου βγήκε αρκετά πηχτό παρά την προσθήκη των ελαίων την οποία έκανα εκ των υστέρων. η συνταγή δεν έλεγε καθόλου λάδια, μόνο σαπούνι με νερό αλλά δεν έβγαινε ενυδατικό. τώρα είμαι στο σταλό και δεν έχω μπροστά μου μια άλλη συνταγή που βρήκα αλλά έγραφε σίγουρα περισσότερη ποσότητα σε λάδια και έλαια και όχι σαπούνι αλλά άλλες ουσίες που ούτε καν θυμάμαι πώς λέγονται αλλά λέει ότι είναι φυτικές. δεν θυμάμαι πόσο αιθέριο έλαιο σας έγραφα και δεν γυρίζω αυτή τη στιγμή πίσω για να δω γιατί εδώ δεν μπορώ να ανοίξω άλλη σελίδα ταυτόχρονα, αλλά ήταν δική μου προσθήκη οπότε ίσως να ήθελε κι άλλο. κι εμένα μυρίζει πράσινο σαπούνι αλλά είναι ωραίο. έχετε εκεί το πράσινο σαπούνι για πρόσωπο και σώμα της αβέα? εναλλακτικά βγάζει και λευκό σαπούνι που έχει άρωμα ή μπορείς να βάλεις και σαπούνι μασσαλίας αλλά αυτά εχουν προσθήκες και εγώ ήθελα κάτι απόλυτα φυτικό χωρίς έξτρα.

η σόδα που σου έδωσαν ήταν οκ. έτσι πρέπει να είναι διαφορετική από την άλλη τη σκόνη κρυσταλλική και να μη σβολιάζει. αν θες μπορείς να βάλεις το μείγμα σε μπλεντερ για να γινει σκόνη.

σας αφηνω, επεσε η αλλη!!! ουφ παναγια μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

την έφαγε στο μάτι! μέχρι να παντρευτεί... θα έχει γεμίσει σημάδια να μου το θυμηθείτε! που λέτε τι λέγαμε??

α! ντίνα μπορείς φυσικά να χρησινοποιείς το αρκάδι που είναι απόλυτα φυσικό για τον λεωνίδα κανονικά και για εσάς το υγρό ή τη σκόνη που σας έγραψα. κακά τα ψέμματα δεν είναι σαν τα απορρυπαντικά που κυκλοφορούν αλλά αφού κι αυτά πολλές φορές δε βγάζουν τους λεκέδες καλύτερο θεωρώ να μη βάζουμε πάνω μας δεκάδες χημικά και πάλι να μην έχουμε και το τρελό αποτέλεσμα.

έτσι σε δύσκολους λεκέδες π.χ. φρούτα, σοκολάτα κλπ. ή θα τους αντιμετωπίσετε άμεσα ή θα προτιμήσετε το πλύσιμο στο χέρι. και πάλι δεν έχει άρωμα όπως τα άλλα απορρυπαντικά να το θυμάστε. εγώ πέρα από το να φτιάξω το υγρό πλυντηρίου και να προσθέσω το ίδιο αιθέριο που βάζω και στο μαλακτικό σκέφτομαι και την άλλη εναλλακτική μιας και είμαι ακόμα σε φάση δοκιμής. να πάρω κάποιο άρωμα από τον ορέστη (από αυτά που αρωματίζεις σαπούνια κλπ) και να δω. αν και πάλι δε με χαλάει η μυρωδιά του πράσινου σαπουνιού. πάνατ υπήρχε πράσινο σαπούνι στο σπίτι μας και στων γιαγιάδων μου και μου ξυπνάει μνήμες παιδικές.

κατά τα άλλα ελευθερία πέρα από την υφή σου βγήκε ενυδατικό? πρόσθεσες λάδια κι εσύ? μπορείς ακόμα και ελαιόλαδο να βάλεις ως έξτρα που είναι και τζάμπα! :lol: το βρήκα στη νέα συνταγή, ξένο σάιτ και δε μου έκανε έντύπωση αφού εκεί το olive oil το έχουν σε καλύτερη εκτίμηση από εμάς. εγώ ψάχνομαι ακόμα... παίζουν πολλές δοκιμές μέχρι που κάποια θα με τρελάνει και θα την καθιερώσω. ικανοποιημένη προς το παρόν! και αφρό έχω και ενυδάτωση, ένα κλικ παραπάνω θέλω να μου κάνει και θα το βρω πού θα μου πάει!

ουφ δεν πρόκειται να τελειωσω αυτά που θελω να γραψω εδώ που έμπλεξα!!! περασαν έξω από το σπίτι 2 αδέσποτα και λύσσαξαν τα δικά μας τα σκυλιά, στην προσπάθεια μου να τα ηρεμήσω με πάτησε το σέτερ κι είναι βαρβάτο με ξενύχιασε! αφού δε με γκρέμισε...

και γυρίζοντας σελίδα... αγγελική το πολύ-πολύ να έχεις πάρει πλέον συνολικά 7 κιλά και να έφτασες τα 50! :lol: τι αγχώνεσαι ρε κοπελιά αφού είσαι συλφίδα και ξέρεις κι ότι φεύγουν αμέσως! εδώ εγώ 18+6 και τα έχασα, θα κωλώσεις εσύ σε μονοψήφια κιλάκια??

κατερινάκι μου πολλά περαστικά στα κορίτσια σου και καλά ξεμπερδέματα! με τους γιατρούς είναι να μη μπλέξεις μου φαίνεται! απαπα!!! βγάζουν 5πλες αντιβιώσεις πες τους ή μόνο εμβόλια έχει?

ααα! και το άλλο! εδώ καλές εκπτώσεις έχουν τα μάδερ. στα μπένετον είχε 40-50% αλλά δε βρήκα τίποτα ούτε για 3 ούτε για 4 χρονών! είχε ένα σκασμό για μέχρι 1 ρε παιδιά! όλο το μαγαζί γεμάτο ρούχα κι όλα μικρά!

και ζάρα πολλά ρούχα και από 2 ευρώ!!!! αλλά κόσμος!!!! είχαμε ένα ζάρα κιντς και έκλεισε και πήγε και ενώθηκε μαζί με το μεγάλο (αντρικό-γυναικείο-παιδικό) οπότε το παιδικό ταμείο με ουρα ναααααα! πριν μοιραζόταν ο κόσμος στο παιδικό και στο 3πλο ζάρα, τώρα όλοι πέφτουν μπουλούκι... πήρα 3 σορτσάκια ση μικρή αλλά είχα τη μανα μου να με παίρνει τηλέφωνα, έλα και πού είσαι? και έτρεξα ταμείο όπου έφαγα άλλη μισή ώρα... πρέπει να πας να έχεις έναν να περιμένει στο ταμείο και να του πηγαίνεις ρούχα!

ειμαι να σκασω .....εχω το μικρο με πυρετ...και μολις η σκαπουλαρε η μεγαλη ..της πηγα για γενικες αιματος τιποτα ιδιαιτερο ....μετα ξανα γιατρο......

τελικα αντιβιωση δε δινω .,.,.ορο και αεριους......ουτε στον εχθρο μου τετοια ταλιαπωρια ....

η μικρη εχει παρει 4 ποντους και εχει χασει μισο κιλο ....ειναι 91 ποντους και 10 μισο ......λες και την εφερα απο αφρικη ....

και εγω η γαιδουρα σκεφτομαι .....αν φυγω για αυτο το τριημερο τη παρασκευη ??δε ξερω τι να κανω ...θελω , το εχουμε κανονισει με τουε κουμπαρους πολυ καιρο ..απο την αλλη αν κατι γινει ...τα γιανννενα δεν ειναι ναυπλιο ...1 ωρα δρομος ????

αυριοθα δειξει...

νεκ και εγω βρηκα στα μπενεταν φορμα 15 ευρω ...για τη χριστινα ...εχει ρουχα..μυαλο και χρονο δεν εχει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!

Τι κάνετε?

Δεν είχα σύνδεση μερικές μέρες, τώρα διάβασα τα νέα σας.

Να ευχηθώ χρόνια πολλά στα μικρά μας που γιόρταζαν!

Μαριλιζάκι να τα εκατοστήσεις!!

Αγγελικούλα να τη χαίρεσαι!

Με το καλό να έρθει ο μπεμπούλης σας!

Μανιώ χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου!

Να σε χαίρονται η μαμά, ο μπαμπάς και τα άλλα δύο ζουζούνια της οικογένειας!

Κατερινάκι τα ματιάσανε τα κορίτσια καλέ?

Περαστικά τους γρήγορα εύχομαι!

Ελευθερίτσα καλά πάτε με το φαγητό διαβάζω, αργά και σταθερά, θα τα μάθει όλα η μπουμπού, θα δεις! Μ' αρέσει όμως που τρωει αλλά θέλει και το γαλατάκι της να στανιάρει!

Νεκταρίτσα μπράβο που περάσατε όμορφα, κάνατε και πολλά μπανάκια, η μικρή θα είναι η αρχηγός μου φαίνεται και ο Γιώργος θα ακολουθεί, τσαούσα μεγάλη!! Δε θελω να πάω σχολείο ε??? χαχα!!

Εμείς εδώ ήσυχα, κάνουμε τις βολτίτσες μας, πάμε παιδική χαρά να παίζει ο μικρός, η μπουμπού ξεκίνησε τις κουβέντες, γου και αγου και μαμ μόλις της μιλήσεις και είναι να το φας, πιάνει και τα κρεμαστά τα παιχνιδάκια τώρα στο ριλάξ, πολύ καλή όμως ρε κορίτσια, το κλάμα της καθόλου δεν το ακούμε στο σπίτι!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Εμείς πάλι την ακούμε συχνότατα τη δικιά μας μικρή, να ΄ναι καλά η κοπέλα μου:P..και καλησπέρες σας.

Πως είστε ? Κατερινιώ πάρα πολλή ταλαιπωρία, ε? Περαστικά, περαστικά, να πάνε και να μην ξαναέρθουν.

Που λέτε, η μικρή, έχει ένα κλάμα εκκωφαντικότατο, έχω παρατηρήσει ότι όταν κάτι, έστω και ελάχιστα δεν της αρέσει, πατάει κάτι κλάματα δυνατά, αφού δεν μπορούμε να ακούσουμε εγώ και ο Φ. , ό ένας τον άλλον στο ίδιο δωμάτιο, αυτό δεν συνέβαινε με τον Λ.Καλά, ο Φ. γενικότερα βοηθάει, έχει αναλάβει πλήρως τον Λ. , βοηθάει και με την μικρή , εκέι που τα παίζει όμως κυριολεκτικά και δεν μπορεί με τίποτα είναι αυτο το κλάμα.Του τη δίνει, δεν μπορεί, κάνει υπερπροσπάθεια , τον βλέπω.

Αχ , πάλι κλαίει, πάω να την πάρω.

Να είστε καλά, απορρυπαντικού υλικά πήρα, θα φτιάξω όπου να ΄ναι.Σε site είδα Νεκταρια τις αναλογίες , αντί για κούπες, απο 130 γραμμαρια το καθε υλικό, πως σου φαίνεται?

βελουδί: Θα τις πολλαπλασιάσεις φυσικά για να μη σου βγει 400γρ γιατί θα την ξοδέψεις αμέσως. Το υγρό πλυντηρίου συμφέρει με χίλια γιατί βγάζει 5 λίτρα αλλά δεν το έχω φτιάξει ακόμα και κατά συνέπεια δεν το έχω δοκιμάσει :tongue: αφού δεν έχω αποσώσει να πάω σπίτι μου ακόμα.

πάντως η εμπειρία μου με τα παιδιά μου μου έδειξε, κλάμα εκκωφαντικό και ολοήμερη γκρίνια και υστερίες και ξενύχτια και πεταμένα λεφτά στα ρηλάξ και στα γυμναστήρια ως βρεφάκι κατέληξαν σε ένα αγγελικό παιδί.

απόλυτη ηρεμία, νιαούρισμα και ύπνος μακάριος και άραγμα στο καρότσι και στο ρηλάξ ωωωωωρα κατέληξαν σε ένα παλαβό παιδί που μου προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά και πολλά νεύρα!

Καλησπέρα!!!Στα μαγαζιά κατέβηκα σήμερα, ζέστη πολύ όμως! Είχα πάρει ένα δώρο στον κουμπάρο μας που γιόρταζε τον Μάρτη!!!Ε όσες φορές και αν του είπαμε να πάμε το ακύρωσε και αναγκάστηκα και το γύρισα πίσω. 70 Ευρώ είχα δώσει στα dur και άλλα 30 να πάρω κάτι για το σπίτι. Το πρώτο το γύρισα την προηγούμενη εβδομάδα και πήρα κάτι στον Στεφ και το άλλο το στόλισα στο τζάκι μου. Χθες θυμήθηκε να μας καλέσει αύριο λέει και έτρεχα για δώρο πάλι και άντε πάλι να πληρώνω. Μετά λέει γιατί χάνονται οι άνθρωποι...Εμ άμα κάνουν τις πάπιες όταν πεις για επίσκεψη τι να κάνεις?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νεκτ μου έβαλα πολύ νερό γιατί με τίποτα δεν κάλυπτε το σαπούνι όπως έλεγες και το μείγμα ήταν πολύ πηχτό. Παρατήρησα μετά πως με τα έλαια αραίωσε πολύ αλλά αυτό δεν το ήξερα εξ αρχής για να μην προσθέσω νερό. Έτσι μετά που είδα το αποτέλεσμα, πρόσθεσα σαπούνι και έλαια αλλά ούτε μυρωδιά πήρε ούτε και έπηξε. Για να κάνω μπάνιο πρέπει να βάλω 5-6 φορές στο σφουγγάρι. Για το μαλλί δε...δεν το συζητώ, χθες το δοκίμασα και δεν έκανε καν αφρό.

Η σόδα που μου έδωσαν ήταν σαν χοντρό αλάτι. Αυτή που έφτιαξα όμως εγώ όταν έψησα την μαγειρική, δεν έγινε καθόλου σαν χοντρό αλάτι...Επίσης η πλυστική σόδα που πήρα από τον Ορέστη ήταν σαν σκόνη και όχι σαν χοντρό αλάτι. Έτσι δεν έχω καταλάβει πως πρέπει να είναι αυτή η πλυστική σόδα τελοσπάντων!!!Επίσης στο σάιτ που έβαλα ενδεικτικά θα σου πω πως έχει τον βόρακα 2,90 τα 500γρ. και εγώ πήρα από εδώ 2,60 τα 300γρ.!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Νεκταριάκι είναι αρκετά απαλό και ενυδατικό αλλά ρε συ δεν κάνει αφρό. Αν δεν λυπόμουν τα υλικά θα το έχυνα στο νεροχύτη! Και βγήκε πολύ ε...σχεδόν 2 λίτρα!

Κατερινάκι ακόμη ρε συ έχει πυρετό το παιδί? Τι είπαν οι γιατροί, ίωση είναι αυτό ή κάτι άλλο?Περαστικά και πάλι βρε κοριτσάκι μου. Όσο για το Ναύπλιο τι να σου πω...τελιώνει το καλοκαίρι και οι ευκαιρίες για αποδράσεις αλλά εγώ πχ. άρρωστο παιδί πίσω μου δεν θα άφηνα με καμία δύναμη, είμαι υστέρω με τα παιδιά μου.

Για τα ψώνια που λέτε, στα μπένετον δεν βρήκα τίποτα σε 5άρι για τον Μάνο. Μόνο ένα φανελάκι και ένα σώβρακο. Για την μικρή που θα θέλει 2άρι του χρόνου ελάχιστα πράγματα. Η ποιότητα τον μπένετον δεν είναι η ίδια,γι'αυτό έχουν ρίξει και τις τιμές. Τα ρούχα του ΖΑΡΑ δεν τα συμπάθησα ποτέ ιδιαίτερα οπότε και στις εκπτώσεις δεν πατάω, μένουν όλες οι σαβούρες. Από allouette & mini raxevsky ψώνισα εγώ καθώς και mayoral από τοπικά καταστήματα που είναι άπαιχτα σε σχέδια και ποιότητα αλλά εγώ ψωνίζω πολύ από Αμερική και χρειαζόμουν λίγα πράγματα.

Αγγελική τι να μας πεις ρε συ για τα κιλά????Ούτε έγκυος δεν με φτάνεις κοπελιά!!!Αχαχαχα! Η κουνιάδα μου πάντως έχει πάρει 14 κιλά και είναι ακριβώς 7,5 μηνών.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

απόλυτη ηρεμία, νιαούρισμα και ύπνος μακάριος και άραγμα στο καρότσι και στο ρηλάξ ωωωωωρα κατέληξαν σε ένα παλαβό παιδί που μου προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά και πολλά νεύρα!

Αχ μην λες τέτοια και το σκέφτομαι για τρίτο!!Λες το Εβελινάκι μου να βγει ένας μικρός τύρρανος. Το κλάμα της δεν ακούγεται, μόνο στριγγλιές έχουμε τελευταία!

Αααα βγάζουμε το πρώτο μας δοντάκι;)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://botanokipos.blogspot.gr/2012/01/10.html

Μιας και δεν έχεις κάνει ακόμα το υγρό σαπούνι Νεκ, παραθέτω πολύ παρόμοια συνταγή , εκεί είδα και αυτό με τα 130 γραμμάρια.

(Πιο μπελαλίδικη μου φάινεται αυτή του βοτανόκηπου, δυο κατσαρόλες και τέτοια:mad::mad:).

Κατά τάλλα καλα, περιμένουμε και εμείς αποτελέσματα για σταθμούς, όχι ότι έχουμε πολλές ελπίδες, τα αποτελέσματα για το δημόσιο εδώ βγάινουν Δευτερά-Τριτη που μας έρχεται, και για αυτον της εκκλησιας αργότερα, δεν ξέρω πότε. Στον δημόσιο 50 ευρά, στης Εκκλησίας 200. Ότι και να είναι, τελικα, και το παιδί αλλά και εμείς, εχουμε ανάγκη να πάει σε σταθμό, αρκει να μην μας γυρίσει μπουμερανγκ με την μπέμπα.

Νεκτ μου έβαλα πολύ νερό γιατί με τίποτα δεν κάλυπτε το σαπούνι όπως έλεγες και το μείγμα ήταν πολύ πηχτό. Παρατήρησα μετά πως με τα έλαια αραίωσε πολύ αλλά αυτό δεν το ήξερα εξ αρχής για να μην προσθέσω νερό. Έτσι μετά που είδα το αποτέλεσμα, πρόσθεσα σαπούνι και έλαια αλλά ούτε μυρωδιά πήρε ούτε και έπηξε. Για να κάνω μπάνιο πρέπει να βάλω 5-6 φορές στο σφουγγάρι. Για το μαλλί δε...δεν το συζητώ, χθες το δοκίμασα και δεν έκανε καν αφρό.

Η σόδα που μου έδωσαν ήταν σαν χοντρό αλάτι. Αυτή που έφτιαξα όμως εγώ όταν έψησα την μαγειρική, δεν έγινε καθόλου σαν χοντρό αλάτι...Επίσης η πλυστική σόδα που πήρα από τον Ορέστη ήταν σαν σκόνη και όχι σαν χοντρό αλάτι. Έτσι δεν έχω καταλάβει πως πρέπει να είναι αυτή η πλυστική σόδα τελοσπάντων!!!Επίσης στο σάιτ που έβαλα ενδεικτικά θα σου πω πως έχει τον βόρακα 2,90 τα 500γρ. και εγώ πήρα από εδώ 2,60 τα 300γρ.!!

κάτσε να τα πάρουμε από την αρχή. θα σου πω τι έκανα εγώ. έτριψα το σαπούνι και το έβαλα σε ένα μπολ τετράγωνο πρέπει να ήταν 20Χ20 εκατοστά και χωρούσε ή 2 ή 3 λίτρα συνολικά. έβαλα νερό ίσα να το καλύψει δεν κοίταζα ποσότητες. μετά το άφησα όλο το απόγευμα και βράδυ χωρίς να το πειράξω για να λιώσει το σαπούνι και βγήκε σαν κρέμα πηχτή που μάλιστα έκανε και κόρδες. η συνταγή δεν έλεγε έλαια κι απορώ αυτός που το έφτιαχνε έτσι πώς στην ευχή έκανε μπάνιο! εκεί να δεις καθόλου αφρό και απόλυτη ξηρότητα. το λάδι καρύδας και το καστορέλαιο έχουν την ιδιότητα να το αφρίζουν κι εγώ έβαλα κουτουρού, δεν είχα βρει πουθενά αναλογίες. το λάδι αβοκάντο και το αμυγδαλέλαιο τα έβαλα για ενυδάτωση. βρήκα προχθες σε ένα ξένο σάιτ που έχω αποθηκεύσει στα αγαπημένα μου αλλά στο σπίτι μου όχι εδώ αναλογίες για λάδια και είναι σίγουρα περισσότερες από αυτά που έβαλα εγώ. βέβαια δεν έχει σαπούνι αλλά άλλα πράματα κάτι ουσίες που ούτε θυμάμαι πώς τις έλεγε. αν θες περισσότεροι αφρό βάλε λάδι καρύδας που τα σαπούνια (πλάκες) που φτιάχνουν αποκλειστικά με αυτό το λάδι αφρίζουν λέει ακόμα και με θαλασσινό νερό! επίσης ανά διαστήματα να προσθέτεις λίγο νερό στο σφουγγάρι και να το ζουλάς και αφρίζει περισσότερο. επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά εγώ έχω το σφουγγάρι του μπόντι-σοπ που είναι αυτό http://www.thebodyshop.co.uk/bath-body-care/accessories/ultra-fine-bath-lily-beige.aspx και ίσως γιαυτό κάνει καλό αφρό.

εδώ εγώ αγόρασα βόρακα και πλυστική σόδα από μαγαζί με απορρυπαντικά και καθαριστικά ένα κιλό το καθένα και έδωσα λίγα χρήματα δε θυμάμαι πόσα αλλά σίγουρα όχι όσα έδωσες εσύ. θαρρώ 12 ευρώ? λέω να κάνω το υγρό απορρυπαντικό όπου με αυτές τις ποσότητες θα μου βγει να κάνω 5 φορές από 5 λίτρα την κάθε φορά. αν σκεφτείς ότι βάζεις 3 κουταλιές (αν θυμάμαι καλά) ή ακόμα και παραπάνω να θέλει θα κρατήσει πολύ-πολύ καιρό. εμένα η σοδα που μου έδωσαν αν και δεν την άνοιξα ακόμα είναι σαν σκόνη αλλά δε σβολιάζει. ποιος ξέρει μπορεί να βγαίνει σε διάφορες μορφές. αλλά ανεξάρτητα από αυτό η συνταγή λέει να το χτυπήσεις και στο μπλέντερ να γίνει σκόνη. από τον ορέστη συμφέρει να πάρεις πλυστική σόδα αν κάνεις το υγρό αλλιώς είναι ασύμφορο γιατί η σκόνη τελειώνει γρήγορα και πρέπει να ξαναπαραγγείλεις σύντομα και σου αυξάνει με το βάρος της τα έξοδα αποστολής.

καλή συνταγή κι αυτή! ωραία τα λέει, και δεν μου φαίνεται και πολύ μπελαλίδικη αν σκεφτείς ότι μπορείς να κάνεις μεμιάς διπλή ποσότητα και να αποθηκεύσεις 8 λίτρα που σου βγάζει 90 πλύσεις. μια χαρά! 2-3 φορές το χρόνο θα το κάνεις, αξίζει τον κόπο νομίζω!

καλά αποτελέσματα και με τον παιδικό σας εύχομαι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...