Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγγελική ο μικροβιολόγος στο είπε αυτό?? ήμαρτον παναγία μου! ρώτησε τους άλλους αν είχαν πρόβλημα να περάσεις πρώτα?? κανονικά αυτό θα έπρεπε να κάνει κι όχι με τη μία να στο πει!

ελευθερίτσα μπράβο στη μπουμπού σου! μια χαρά τα πάει! εμένα ακόμα δεν έτρωγε καλά-καλά στην ηλικία της δικιάς σου! βάλε και καμιά φώτο να τη δούμε να λιγωθούμε! λιγώθηκα με μπέμπα σοφίας και βελ χθες που χάζευα τριγύρω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

σχετικά με τον πεθερό δε θέλω να τα γράψω γιατί θα γράψω και πράματα που δεν πρέπει και θα συγχυστώ κιόλας...

το κλου είναι ότι ο άνθρωπος είναι άσχημα ενώ θα μπορούσε να είναι καλύτερα...

όταν όμως δεν έχεις τη βοήθεια και την αγωγή που χρειάζεται για χ....ψ... ή πιο σωστά π... λόγους... πώς να περιμένεις κάτι καλύτερο!

χθες τη νύχτα ειδικά συγχύστηκα μετά από το τηλεφώνημα της πεθεράς μου στον άρη σε σημείο όμως! θου κύριε φυλακή τω στόματί μου...

Καλημέρα κούκλες!!!

Εμείς απο την μέρα που γυρίσαμε απο τις διακοπές λέπτό δεν καθόμαστε στο σπίτι μας...

την Κυριακή ήρθε ο μπαμπάς μου και ο αδερφός μου Αθήνα και το απόγευμα πήγαμε όλη μαζί στο allou τον μικρό...4 ώρες μείναμε εκεί και ο μικρός δεν σταμάταγε το παιχνίδι...εχθές πήγαμε στην κουμπάρα μου και πήγαμε τα πιτσιρίκια μας σσε ένα παιδότοπο...άλλες 4 ώρες έτρεχα πίσω απο τον Λ...αρχίζει να συνηθίζει τα παιδάκια και παίζει και αυτός μιά χαρά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκ μου καλώς ήρθατε!!!!Ναι άλλαξα κιν απο τότε που το έχασα σε ένα εμπορικό που είχαμε πάει...θα σου στείλω το καινούργιο!!!

Αυτό για το δικό μας δικό μας άγχος και πως δεν πρέπει να το καταλάβει το απιδί μου το είπε και η υπεύθυνη όταν είχα πάει να δώ τον παιδικό...δεν είναι και λίγο...πρώτη φορά έξω απο το σπίτι μόνος του...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες , καλες επιστροφες καλο χειμωνα!!!! νεκ μου ξεσαλωνει η μικρη σου ...η δικια μου ειναι αγγελουδι μπροστα στη μεγαλη

εμας μας μουτζωσαν φετος ...το απογευμα παω στο τεταρτο γιατρο .......μετα την ιωση και αφου ηταν απυρετες...2 μερες ειπαμε να παμε χωριο τη παρασκευη ...σαββατο πρωι αρχιζουν δεκατα ...τη κυριακη στο εφημερευων στ ναυπλιο ...σημερα στο ννα...και το απογευμα στη δικαι μας παιδιατρος που ανοιγει επτελους,,,,,πυωση ριντιδα, ο ενας , ωτιτιδα ο αλλος , ιγμοριτιδα ο αλλος .......να θελω να τους σκοτωσω ολους .....

τα μικρα αλαλιασμενα απο τα δεκατα...στη χριστινα να της δινω μια κουταλια σιροπι και να ξερναει οτι εχει φαει το προηγουμενο διωρο ......ειμαι να σκασω ....τουλαχιστον αν βγαλω ακρη με τουε γιαορυς να παρουν τη σωστη αντιβιωση ...γιατι 10 μερες προσεφ δεν εκανε τιποτα ..,.απο τη μια σκεφτομαι παλι καλα που ετυχεστην αδεια και ειμαι μαζι τους..και απο την αλλη οτι φετος το καλοκαιρι δεν εξεκουραστηκα καθολου ...

και σκεφτομαι και το ενδεχομενο να μην την στειλω σταθμο , επιμενει ο γιωργος αλλα δε ξερω καθολου ...

αφηστε που στους δημους δεν εχουν βγει ακομα αποτελεσματα...

ουφ ....καντε καμια προσευχη να γιανουν τα κοριστια ,μου γιατι ειμαστε σχεδον 20 μερες ετσι !!

αγγελικη πως πας???

κλεο καλα στη καλαματα??

αννιω το σκιουρακι???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα!

Κατερινάκι περαστικά στα κοριτσάκια σου και πάλι!Για τον παιδικό αν είναι εύκολο να μείνουν στο σπίτι κράτησε τα...είναι 2 και θα έχουν παρέα η μία την άλλη!

Σήμερα μείναμε μέσα και ο μικρός έχει κοιμηθεί απο τώρα...ελπίζω να το πάει σερί και να μην είμαστε στο πόδι στις 3 τα ξημερώματα...όχι οτι δεν το έχουμε ξανακάνει δηλαδή!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα. Μανιώ μου γλυκούλι πολύχρονος να είσαι. Αννιώ και Νικολή να χαίρεστε το αστέρι σας και όλα τα αστεράκια σας δηλαδή.

Μας πήραν στον παιδικό, στις επανεγγραφές είμαστε οπότε όλα καλά. Είχα ζητήσει να έρθει σε έναν σταθμό πιο κοντά στο σπίτι μας, με αυτό δεν ξέρω τι θα γίνει και αν θα μετρήσει που το ζήτησα. Θα πάρω αύριο στον σταθμό να ρωτήσω πότε θα το ξέρω αυτό. Οπότε θα αρχίσουμε τις ετοιμασίες και κυρίως να πάρουμε μια τσάντα στον μικρό. Μια από αυτές τις μέρες θα τον πάρω μαζί μου στον Τζάμπο να διαλέξουμε αν και δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. Για να διαλέξουμε την τούρτα του κόντεψε να ρίξει όλο το ζαχαροπλαστείο κάτω, μέχρι τα εργαστήρια έφτασε η χάρη του και τον κυνηγούσα.

Νεκτ καλά τα πάει η μικρή, εγώ έχω μείνει πίσω με την δική μου διατροφή. Ακόμη απέχω από αυγό, ψάρι, θαλασσινά, ξηρούς καρπούς, μοσχάρι, αναψυκτικά, μέλι, πορτοκάλι, διάφορα φρούτα όπως σύκα, πεπόνι και άλλες πολλές τροφές. Φυσικά και από τα γαλακτοκομικά. Για να αρχίσω να εισάγω θα πρέπει πρώτα να σταθεροποιήσω το δικό της διαιτολόγιο πράγμα που θα αργήσει λίγο ακόμη γιατί πρέπει να προσθέσω ακόμη κοτόπουλο και κουνέλι, ζυμαρικά, κολοκύθι, αρνί, κατσίκι. Βάλε ένα μήνα ακόμη δηλαδή και βλέπουμε (κάθε 4-5 μέρες βάζω καινούργια τροφή). Δεν βαριέσαι, η ζυγαριά όλο κατεβαίνει. Κοντεύω να φτάσω τα κιλά που ντύθηκα νύφη:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!Άρχισαν πάλι οι ζέστες...Ελεος πιά!!!!

Μπράβο στο Μάνο και καλή αρχή και πάλι στο σχολείο του...άντε ένα ακόμα παιδάκι που θα πάει απο το καφέ μας παιδικό για να παίρνω θάρρος!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα τις συνταγές δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα γιατί έχω κουτί ένα σκόνη πρασινο σαπούνι Αρκάδι και ένα μαλακτικό πάλι πράσινο σαπούνι αρκάδι και περιμένω να τελειώσουν για να δοκιμάσω τα δικά σου!!!!

Βρήκα και μιά συνταγή εδώ για ψωμάκι και λέω να την δοκιμάσω...στην Σκάλα η μαμά μου έφτιαχνε ψωμάκι στο αρτοπαρασκευαστή κάθε μέρα και ο μικρός είχε ξετρελαθεί...θα δοκιμάσω αυτή τη συνταγή που βρήκα εδώ στο παρεντσ γιατί δεν χρειάζεται καθόλου ζύμωμα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές πήγαμε με το μικρό να αλλάξουμε κάτι δωράκια απο τα γενεθλιά του και πήραμε τζην μπουφανάκι και φούτερ ζακέτα...θέλουμε πολλά πράγματάκια πάλι γιατί απο τα περσινά δεν νομίζω να του κάνουν και πολλά...λέω να κάνω καμιά βόλτα απο τα benneton γιατί μας βόλεψαν πολύ οι φόρμες και σίγουρα μιά βόλτα απο τον ζαρα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα. Ντινάκι σε ευχαριστώ πολύ. Εμείς είμαστε παλιοί στο κουρμπέτι και δεν έχω τόσο άγχος φέτος για την προσαρμογή του αλλά ο μικρός δεν ενθουσιάστηκε χθες καθόλου με την ανακοίνωσή μου πως σε λίγες μέρες θα πάει σχολείο!

Πήρα και στον σταθμό σήμερα και μου είπαν πως αρχικά θα ξεκινήσει εκεί και αν θέλει κάποιο άλλο παιδί να έρθει από τον άλλο σταθμό που προτιμώ στον δικό μας, τότε θα κάνουμε την αλλαγή αλλά να παρακαλώ που τον πήραν γιατί βγήκαν πολλοί εκτός μου είπαν, και επανεγγραφές!

Το αφρόλουτρο έφτιαξα εγώ αλλά από δικό μου λάθος βγήκε πολύ αραιό. Όσο και αν προσπάθησα να το σουλουπώσω δεν είδα διαφορά και τώρα απλά κάνω μπάνιο με αυτό μόνο εγώ.Αλλά να πω την αλήθεια τόσα έλαια έβαλα αλλά και πάλι πράσινο σαπούνι μυρίζει.

Έφτιαξα και το απορρυπαντικό σε σκόνη αλλά η πλυστική σόδα που μου έδωσαν Νεκτ μου είχε κρυστάλλους, δεν ήταν σε σκόνη οπότε και το απορρυπαντικό δεν βγήκε τελείως σκόνη. Μετά έψησα στον φούρνο μαγειρική σόδα σύμφωνα με τις οδηγίες σου και είδα πως δεν έγινε καθόλου κρυστάλλινη, δεν ξέρω αν έκανα πατάτα. Πάντως δεν το χρησιμοποίησα καθόλου για να σας πω εντυπώσεις!

Για πρώτες ύλες κοιτάξτε και εδώ

http://www.sensities.com/

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αλό, τι κάνετε?

Εμεις καλα...ευτυχως σημερα κοπασαν οι ανέμοι και πηγαμε για μπάνιο!!!

Εχω αρχισει να αναρωτιέμαι για τα κιλά μου,απτις 3 Αυγουστου εχω να ζυγιστω, θα γυρισω στην Αθηνα και θα πάθω κάνα εγκεφαλικό μου φαίνεται!!!!!!!!

Οταν εφυγα ημουν +5.

Απτο Σαββατο που καναμε τα γενεθλια της μικρης το εριξα έξω και ετρωγα οτι εβρισκα μπροστα μου...ελπιζω να μη μου βγηκε σε κακό,μπαινουν για πλάκα τα κιλά πλεον.Τωρα μαζευτηκα πάλι!

Ελε, μπραβο βρε για το σταθμο!!!!

Εγω ακομη δεν ξερω,ειπαν απτο δήμο οτι τέλος Αυγ θα ανακοινωσουν,περιμενουν να δουν τι θα γινει με το ΕΣΠΑ,την Πέμπτη εχει συναντηση ο υπουργος με τον υπευθυνο να δούνε τι θα κάνουνε,μακαρι να δωσουνε τα λεφτά και να μπουμε με το προγραμμα,ακομη και αυτο το 100αρι που θα πληρωνουμε δεν περισσευει δυστυχως.

Βρε Κατερινακι,καντε κάνα ευχελαιο, ποιος σας μουντζωσε?

χίλια περαστικα ευχομαι.

παντως εχω ακουσει πολλες αρρωστειες τελευταια.

Και η Μαριλιζα με μπουκωμα κ μύξα ειναι 2 εβδ τωρα και ας την κανω βουτιες στη θαλασσα δε λέει να ξεμπουκώσει με τιποτα.

Ενας λογος που θελω να γυρισω πισω ειναι να προλαβω να παρω τιποτις τωρα στις εκπτωσεις,θα χουνε βάλει τρελό ξεπουλημα.Ειδικα βενετον βαζει -70%.

Λεω να κανω τα γενεθλια της μικρης το πρωτο Σ-Κ του Σεπτ αλλά θα εχουμε πολλες απωλειες και δε ξερω τελικα, θα εχει νοημα να γινουν ή οχι?

Ετσι κ αλλιως κάναμε εδω ενα μινι παρτάκι με τα γειτονοπουλα.

Ουφ,σκεφτομαι και την κουραση....το μαζεμα...απαπαπαπαπα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...