Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

1058101k4jweu8296.gif

Χρόνια πολλά Τουλουμπάκι. Πολύχρωμη να είναι η ζωή σου με αγαπημένα πρόσωπα πάντα γύρω σου.

Αγγελικάκι να χαίρεσαι το κορίτσι σου. Το καλύτερο δώρο θα της κάνεις σε λίγους μήνες!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σας κοριτσακια,

Χίλια ευχαριστουμε για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!11

Να ειστε καλα εσεις και τα παιδάκια σας και να εχουμε όλοι υγεία πρώτα απο όλα!

Εμεις ειχαμε μια περιπέτεια σημερα το πρωι και με τρεχανε στο νοσοκομείο,πονουσα αφορητα για κάνα 20λεπτο στην κοιλια,ειχανε μουδιασει ποδια-χερια και δε μπορουσα ουτε να κουνηθώ,ούτε να ανασανω,σοβαρα σας μιλαω, νομιζα οτι θα πεθάνω και γω και το μωρό.

Ευτυχως Παναγία μου όλα καλα τελικα,ο μπεμπης ειναι μια χαρά και πλεον και γω το ίδιο.την βγαζω ξάπλα σημερα ομως.

Πηρα τέτοια τρομάρα που δεν περιγράφεται.

Να μην πω για το ελληνικο συστημα υγείας ε?

Παμε και περιμεναμε κάνα μισαωρο μεχρι να ερθει ο γυναικολογος απο το σπιτι του...

αν ηταν κατι σοβαρο δλδ θα ειχα μείνει στον τόπο.

Τεσπα,τέλος καλο ,όλα καλα.

Γεια σας κοριτσακια,

Εμεις ειχαμε μια περιπέτεια σημερα το πρωι και με τρεχανε στο νοσοκομείο,πονουσα αφορητα για κάνα 20λεπτο στην κοιλια,ειχανε μουδιασει ποδια-χερια και δε μπορουσα ουτε να κουνηθώ,ούτε να ανασανω,σοβαρα σας μιλαω, νομιζα οτι θα πεθάνω και γω και το μωρό.

Ευτυχως Παναγία μου όλα καλα τελικα,ο μπεμπης ειναι μια χαρά και πλεον και γω το ίδιο.την βγαζω ξάπλα σημερα ομως.

Παμε και περιμεναμε κάνα μισαωρο μεχρι να ερθει ο γυναικολογος απο το σπιτι του...

τι λες βρε Αγγελικουλα; γιατι καμαρι μου; τι σας ειπαν, τι ηταν αυτο το πραγμα; γιατι συνεβη; περαστικα σου αστερι... πω πω τρομαξα σοβαρα!

Γεια σας κοριτσακια,

πωπω βρε Αγγελική τι έπαθες????????

τι ήταν τελικά???

ξεκουράσου καλού κακού εσύ και γενικά πάρτο λίγο πιο χαλαρά...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι λαχτάρα πήρατε βρε Αγγελικάκι? Καλά ρωτούν τα κορίτσια, από τι προήλθε? Συσπάσεις ήταν?Τι λέει ο γυναικολόγος σου? Ζόρικος ο Κωνσταντίνος ε?

Μαράκι πότε είπαμε γεννάς? Κοντεύεις ε? Η ώρα η καλή φιλενάδα, με το καλό να αγκαλιάσεις τον παίδαρο.

Παραμυθάκι μετά έχεις σειρά εσύ ε? Τελικά καισαρική θα κάνεις και πάλι?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αγγελικη τι επαθες κοριτσι μου?σου ειπαν απο τι ηταν αυτο?

καλημερα σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερα,

Εχω κάτι νευρα,απο το πρωι να προσπαθω να κάνω τις καθιερωμενες εξετασεις αίματος και να εχω μπλέξει με ηλιθιους.

Παω σε ενα μικροβιολογικο εδω στο Λουτράκι και είχε μεσα καμια 20ρια παππουγιαγια,του λεω,συγγνωμη επειδη ειμαι εγκυος μηπως μπορω να εξυπηρετηθω πρώτη?

Και τι μου λεει?

"Οχι βεβαια,να περιμενεις τη σειρα σου"

Μου πεσανε τα αυτια,σηκωθηκα κ εφυγα εννοειται.

Παώ σε άλλο,γυναικα αυτη τη φορα, κάθομαι στην καρεκλα της δίνω τις εξετάσεις και ακουω "αα συγγνωμη δε μπορειτε να τις κάνετε εδω"

Γιατι λεω? του εοπυ δεν ειστε? σας βρηκα στη λιστα στο ιντερνετ.

Ναι μου λεει αυτη,ειμαι στον εοππυ αλλά αυτες οι εξετασεις που εχετε να κανετε δε με συμφερουν οικονομικά και δε μπορω να εξυπηρετησω!

Μου ρθε να ανοιξω το κουτάκι με τα ούρα και να της τα πετάξω στη μουρη.

Ε, τοτε της λεω, κακως ειστε στη λιστα και ταλαιπωρείται τον κοσμο,ποσο μάλλον εμενα που ειμαι και εγκυος γυναικα,καλυτερα να βγειτε να μη μπερδευετε τον κοσμο.

Αυτο δε θα το κρινεις εσυ,μου λεει.

Της λεω, καλα γεια σας, σε ενα μηνα θα το κλεισετε με αυτη τη λογικη και εφυγα.

Κατεληξα μετα απο 1.5 ωρα στην Κορινθο οπου επιτέλους τις εκανα.

Αι σιχτιρι ολοι τους.

Ο πονος εχθες, ουτε γω ξερω τι ητανε, όσο ξαφνικα ήρθε,ετσι ξαφνικα εφυγε,οση ωρα περιμενα το γιατρο στο νοσοκομειο της Κορινθου, εχασα χρόνια απο τη ζωη μου ομως,δεν εχω ξανανιωσει τέτοιο πράμα ποτέ, ουτε όταν δεν ημουν εγκυος.

Πιθονολογω το εντερο γιατι σε κάποια φάση με επιασε ταση για εμετο.

Ουφ αυτα,λεω να τα μαζευουμε για Αθηνα σιγα σιγα, εχει πιασει και ΄τετοιος αερας που ουτε για μπάνιο δε μπορουμε να πάμε.

Ντινακι,στην αρχη θα ειναι δυσκολα, πρέπει να το ξερετε αυτο για το σταθμο,μακάρι οχι, αλλά η πλειοψηφία των παιδιών ρίχνει λιγο κλάμα..

Περυσι αν γυρισεις να διαβασεις τα ποστ μου,εγραφα πως μεσα εκλαιγε η Μαριλίζα και απέξω εγω μαζι με τις άλλες μαναδες για παρηγορια...ειναι λίγο ζορι αλλά περνάει..

Αν και ο Λίο πιστευω οτι θα ειναι απο τις εξαιρέσεις που δε θα ζοριστουν καθολου!

γεια σας κοριτσακια μου!!! καλώς σας βρήκα! γυρίσαμε χθες και τη νύχτα έγραφα μια γκουμούτσα αλλά έσβησε ο υπολογιστής γιατί ανέβασε θερμοκρασία ο σκληρός δίσκος και δεν άντεχα να τα ξαναγράψω.

μου λείψατε πολύ!

πάμε λοιπόν και πάλι!!!

χρόνια πολλά και καλά να ευχηθώ σε όλα μας τα παιδάκια! πολύχρονα να είναι, γερά, τυχερά και λατρεμένα! και με το καλό του χρόνου να τα ξαναγιορτάσουμε!

ντίνα σου έστειλα μνμ αλλά μάλλον είχα παλιό σου νούμερο γιατί μου ήρθε λίγες μέρες μετά αποτυχία μνμτος. με κάποιες από εσάς επικοινώνησα, με δυσκολία γιατί δεν είχα σήμα εκεί πάνω. ένας θεός ξέρει πού πήγαινε η ψυχή μου κάθε που έμενα μόνη με τα παιδιά... τους έλεγα ότι απαγορεύεται να πάθουν τπτ όσο λείπει ο μπαμπάς γιατί δεν είχαμε επικοινωνία με τον έξω κόσμο...

ωραία τα περάσαμε, γενέθλια όμορφα με πολύ κόσμο και πολύ φαγητό και παιχνίδι, 2:30 η ώρα τα ξημερώματα κοιμήθηκαν και τα δύο και ο γιώργος ήταν όλη μέρα στο πόδι. πώς την πάλεψε ήθελα να ήξερα! αλλά με δυο κομμάτια τούρτα που έφαγε πώς να μην κρατηθεί ντούρασελ? :lol:

η μικρή έχει ξεφύγει τελείως, άλλο πράμα! κάποιο λάθος πρέπει να έγινε κατά την παράδοση! :lol:

γλωσσού, ότι και να της πεις επαναλαμβάνει σαν το παπαγαλάκι, λέει και μικρές φρασούλες, γυρίστρω όλη την ώρα και έχει και έναν τσαμπουκά όταν θέλει να φύγει! ξυπνούσε πρωί-πρωί και με έσερνε να πάμε βόλτα, "μαμά έλα! σήκω!" και να τρέχει να βάλει τα παπούτσια της. δεν τη χωρούσε το σπίτι! είχε τρελαθεί με την πισίνα του νονού του γιώργου! κολυμπούσε μόνη της με τα μπρατσάκια, εμείς έξω να πίνουμε καφέ κι αυτή να γυρίζει κολυμπώντας όλη την πισίνα 2-3 ώρες. έβγαινε έξω και έκανε βουτιές πάλι μέσα από ψηλά, έμπαινε όλο το κεφάλι μες στο νερό κι αυτή να μη χαμπαριάζει τπτ! :lol:

ο γιώργος στην αρχή σαν τη φώκια στα ρηχά! "βουλιάζω!" έλεγε και ξανάλεγε και του λέγαμε βρε δες τη μπέμπα πώς δε βουλιάζει με τα μπρατσάκια, κι αυτός: " η μπέμπα δε βουλιάζει, όμως εγώ βουλιάζω σου λέω!" μέχρι που τον σύβασα και μετά άλλαξε τροπάρι και έλεγε "δε βουλιάζω, δε βουλιάζω" για να το χωνέψει μάλλον! :lol: σε εμένα έμοιασε, έτσι κότα ήμουν κι εγώ!

δεν ήθελα να φύγω... χθες ήμουν σαν την κλαμμένη χήρα... αλλά τι να κάνεις!

αύριο βέβαια ξαναφεύγουμε μέχρι περίπου τέλος του μήνα και πάμε πατρικό γιατί πάνε οι γονείς μου διακοπές στην κάρπαθο και θα πάμε να προσέχουμε σκυλιά, γατιά, κοτούλες και κήπους...

εκεί θα έχω μάλλον υπολογιστή. ελπίζω να έχω γιατί δεν θα το αντέξω να σας ξανααποχωριστώ!

Διαφημίσεις

κάτι ιδιαίτερο να σχολιάσω δεν έχω...

στην άννα να βαστάει γερά και καλό κουράγιο!

αγγελική να πάει και να μην ξανάρθει, άτιμο το έντερο στην εγκυμοσύνη, εμένα με έπιασε μετά τη γέννα στην αριάδνη, πρέπει να ήταν 5-6 μέρες η μικρή και πέθανα! ειλικρινά έλεγα καλύτερα είχα να ξαναγεννήσω!

και το άλλο! όταν πηγαίνεις οπουδήποτε (γιατρό, τράπεζα, εφορία :lol: ) να ξέρεις ότι από το νόμο εσύ και οι ανάπηροι προηγείστε! στείλε στο διάολο λοιπόν τους πάντες και τους παππουδογιαγιάδες (εκτός κι αν έχουν κινητικά θέματα) και μη ρωτάς καν αν σου παραχωρούν τη θέση τους. θα μπαίνεις μπροστά με θράσος γιατί αυτό χρειάζεται πλέον!

μανταλενάκι αφρική??? πες καμιά λεπτομέρεια άμα ζοριστούμε να ξέρουμε εναλλακτικές!

ντίνα με τον παιδικό μια χαρά θα τα πάει ο μικρός! το παν είναι να του δείξεις ότι εσύ είσαι κουλ. όσο γίνεται αυτό... εγώ πάντως από τώρα σκέφτομαι το προνήπιο! και είμαι και στο χώρο τρομάρα μου!

ελεάνα μια χαρά θα την παλέψεις και έγκυος με ένα παιδί στο σπίτι και με δύο παιδιά...κλπ...κλπ... προσαρμόζεσαι γρήγορα στις συνθήκες. άσε που με 2 παιδιά αλληλοαπασχολούνται και λιγάκι και αλλάζει το πράμα.

άσε που 3-4 χρονών ο αντρίκος θα σε βοηθάει, είναι και πιο ανεξάρτητος δεν σε έχει και τόση ανάγκη. εγώ ήμουν έγκυος βρε κι ο γιώργος ήταν ηλικιάς 5.5 έως 14,5 μηνών και την πάλεψα. παιχνιδάκι θα είναι σου λέω!

Νεκ, καλως ήλθατε...!Διακοπες τελος ε?

Καλε, δε καταλαβες, δε ρωτησα τα παππουγιαγια, τον γιατρο το μικροβιολογο πηγα και επιασα...αλλά τετοια γαϊδουριά δεν την περιμενα!!!!!

Στην αλλη τη βρωμιάρα θα κανω καταγγελία στον εοππυ.Οχι πως θα γινει κάτι βεβαια,αλλά ετσι για το γαμώτο.

Καλησπέρα. Εδώ εμείς όλα καλά. Τρώμε φρουτοκρεμούλα περίπου 170-180μλ, όχι και πολύ βέβαια αλλά ξεκινήσαμε και απογευματινό πουρέ πατάτας με καρότο. Καλά τα πάμε. Τουλάχιστον ανοίγει το στόμα της πλέον και δεν γίνεται μάχη να της χώσω μια κουταλιά. Αλλά...δεν έχει κόψει ούτε έναν θηλασμό, μάλιστα πιστεύω πως τους έχει αυξήσει. Έχει γίνει σαν μπομποτάκι μέσα σε 2-3 μέρες:)

Αγγελική γαιδούρια υπάρχουν παντού, με τσαμπουκά προχώρα μπροστά (καλά λέει η Νεκτ) για να κάνεις δουλειά.

Νεκταρίτσα καλώς ήρθες κορίτσι μου. Ανανεωμένη σε ακούω. Ο πεθερός τι κάνει? Ρε συ σκέφτηκα να σε πάρω τηλ να σε ρωτήξω για τα ματζούνια αλλά το θυμάμαι πως δεν έχεις σήμα εκεί. Θα σου στείλω πμ να μην κουράζω τα κορίτσια εδώ μέσα.

Σήμερα γιορτάζει το Μανιώ της Άννας?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

3265407s40453qubk.gif

Nα πω ότι δεν το ξέχασα? Ψέμματα θα πω! Μανουλάκι μας να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά, χιλιόχρονος και ευτυχισμένος και να χαίρεσαι τα αδερφάκια σου, τη όμορφη μανούλα που σε γέννησε και τον μπαμπακούλι που έβαλε κι αυτός ένα χεράκι για να γίνεις τέτοιος κούκλος... μην τον αδικήσουμε! ;)

καλώς σας βρήκα που λέτε... πάνε οι διακοπές ναι! τέλος! ευτυχώς δεν γυρίζω δουλειά με το τέλος των διακοπών γιατί θα πάθαινα κατάθλιψη! έχω και το άγχος τι θα γίνει με το που θα γυρίσω στο σχολείο. χθες το πρωί πετάχτηκα στα μαγαζιά να ψωνίσω τπτ των παιδιών με τις εκπτώσεις και συνάντησα 2 από τους φετινούς μαθητές μου... λες και το είχε η μέρα. μςε ρώτησε η μαμά της μίας αν θα τα ξαναπάρω φέτος...

πού να της απαντήσω?? υπεκφυγές και τέτοια... φυσικά το πήρε το μνμ... έχω δηλώσει ενδιαφέρον για την 4η τάξη πάλι αλλά χλωμή με κόβω... έπειτα δήλωσα για 1η αλλά αρρωσταίνω όσο το σκέφτομαι σαν ενδεχόμενο πλέον! όσο πλησιάζουν οι μέρες θα σας γράφω "δε θέλω να πάω σχολείοοοοοο!!!"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...