Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλά. Να χαίρεστε όσους γιορτάζουν και εγώ να χαίρομαι την αδερφούλα μου.

Χρόνια πολλά στα μωράκια που έχουν σήμερα γενέθλια. Και στα 100 τα καρπουζάκια μας!!!

Μαριτάκι χρόνια σου πολλά με υγεία. Καλά να είσαι και πάντα γερή και δυνατή δίπλα στα αγόρια σου.

Εμείς καλά. Στο χωριό την βγάλαμε σήμερα, καλά περάσαμε. Ο Μάνος έπεσε ξερός στο αμάξι από τις 9. Η μικρή κοιμήθηκε λίγο πιο μετά.

Σοφάκι τι όμορφη κουκλίτσα είναι αυτή? Καλέ μελανουράκι είναι και αυτό, σου μοιάζει στα χρώματα θαρρώ ε? Και επίσης μοιάζει πολύ στον Γιάννη, το χουμε ξαναπεί, το ξαναλέμε. Από διπλίτσες καλά πάτε και εσείς ε? Το τρώτε όλο το φαγάκι σας ε?

Τώρα που είπα φαγάκι...Εγώ ακόμη πασχίζω με την φρουτόκρεμα. Με το ζόρι σήμερα η μικρή έφαγε 180μλ και ήταν η πρώτη φορά που δεν θήλασε αμέσως μετά, αλλά σε ένα 2ωρο. Με κλάμα και καραγκιοζιλίκια τρώει άλλοτε 50 και άλλοτε 100μλ. Εννοείται πως έχουμε μείνει πολύ πίσω στις στέρεες αφού τα μωράκια στην ηλικία μας τρώνε και απογευματινή κρέμα και μεσημεριανό φαγητό. Εμείς προτιμάμε το μαμόγαλα:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!

Ελευθερίτσα από δίπλες άλλο τίποτα, και έχουν φύγει και κάποιες τελευταία να φανταστείς, έχει ψηλώσει μάλλον και έσπασε το πολύ φούσκωμα!

Μπα δε με φτάνει στη μελαχρινάδα η μικρή με τίποτα, όλα του μπαμπά της κι αυτή σαν το Γιάννη, πολύ όμως ρε παιδί μου, όσοι τη βλέπουν μου λένε μου λένε πως κοιμόμουνα!!

Θα μάθει η μικρή βρε το φαγητό, καλά είστε για ένα μήνα προσπαθειών, τρώει λίγα φρουτάκια, κρέμα δεν ξεκινήσατε ακόμα δηλαδή?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε μικρους και μεγάλους!!!!!!!!!

Εμεις καλα, ακομη διακοπευουμε!

Καλε Σοφάκι,τι μαγουλάκια ειναι αυτα της μπεμπούς??? σκετη γλύκα ειναι!! σα μπουγατσούλα!!!!!!

Βελ,βάλε και συ καμια φωτο βρε της μικρης!!!

Διαφημίσεις

Εμείς γυρνάμε αύριο το απόγευμα γιατί γυρνάει και το κορίτσι του νονού μας και δεν γίνεται αλλιώς!!!!Καλά ήταν!!!Το μικρό δεν ξέρω πως θα πίσω να φύγουμε που λέει "εγώ δεν πάω Αθήνα...θα μείνω σην Σκάλα μου με τον παππού μου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλησπερα σας φιλεναδες!

χρονια πολλα και να τα εκατοστησουν τα αυγουστοπαιδια μας!!

ελε με τοσα πολλα που εφτιαξες πως να μη σου μεινουν! φανταζομαι στη βαφτιση τι θα ειχες χεχε. οσο για το θεμα της γεννας οντως δεν το ξεχνας ποτε μα ποτε!! θυμαμαι την καθε λεπτομερεια και ας εχουν περασει 5 χρονια.

να τον χαίρεσαι!

κατ! δεν θα κανετε παρτυ της χριστινας? να τα εκατοστησει το κοριτσι σου!

ντινα πρωτη φορα εσεις παιδικό ε? μμμμ χαλια ειναι! βλεπουν ολα τα αλλα μικρα να κλαίνε και ξεκινανε ολοι μαζι τα ουρλιαχτα!!

εγω ειχα παει την αννα μικαελα μερικες μερες για λιγες ωρες τον ιούλιο και της αρεσε παρα πολυ. με αφησανε επειδη η πεθερα μου ηταν διευθυντρια παλια εκει και τις ξερω ολες τις γυναικες. μου ειπαν ομως πως απο σεπτεμβρη που ερχονται τα πρωτακια βλεπουν ο ενας τον αλλον και κλαινε.

Καλά Λινάκι με έκανε χάλια έτσι οπως το έγραψες...το σκέφτομαι πολύ αν θα πάμε...απο την άλλη όλα δικά του νομίζει οτι είναι και πάντα το παίζει αρχηγός οπότε ας καταλάβει ο γλύκας μου οτι πρέπει να υποχωρεί που και που!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα!

Σήμερα βγήκαμε για δουλειές με την μπέμπα παρέα, λογαριασμούς πληρώσαμε, πήραμε και ένα δωράκι για μια μπουμπού, γύρισα με πονοκέφαλο όμως ρε γμτ, τώρα ίσιωσα λίγο να μαγειρέψω και να μαζέψω το σπίτι!

Ελευθερίτσα ένα σωρό θα φτιάξατε καλέ, γι΄αυτό έμειναν, αχ όλα τα καλά για τον κανακάρη μας ε?

Αύριο έχω τραπέζι κι εγώ μετά την εκκλησία, εμείς κι εμείς θα είμαστε, όλο και κάποιος θα περάσει όμως για ένα κρασί, φτιάχνω μιλφέιγ, θα κάνω μια τυρόπιτα και αύριο θα έχουμε βραστό με μακαρόνια στο ζουμί και αρνάκι ψητό.

Κατερινάκι ευτυχώς ανάρρωσαν οι μικρές, λογικό που είναι τώρα λίγο εξαντλημένες, θα πάρουν τα πάνω τους γρήγορα όμως!! Να πάτε κι εσείς μετά να κάνετε τα μπάνια σας!

Ντινάκι ωραία περνάτε ε?

Ο Λεωνίδας θα είναι στα καλύτερα του με τους παππουδογιαγιάδες και το νονό του παρέα!!

Λίνα μην της λες τέτοια για το σχολείο γιατί δεν πρόκειται να τον στείλει!

Ειδικά ο σύζυγος που του έχει και πολύ αδυναμία! χαχα!

Όχι μωρέ, θα του αρέσει θα δεις, ίσως θέλει λίγες μέρες να προσαρμοστεί απλά.

Εμάς δεν μας πήρανε μέσω εσπα, περιμένω και από τον δήμο μήπως τον πάρουν αλλά δύσκολο και εκεί εφόσον δε δουλεύω, δεν έχω πολλά μόρια.

Αχ Σοφάκι έπεσες μέσα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ξεθαρεψε πολύ το μικρό μας με την θάλασσα και δεν το σταματά τίποτα...τον έμαθε και ο νονός να κάνει μπάνιο με τα μπρατσάκια και έχει ενθουσιαστεί το στολίδι μου!!!!Πάντως είναι καλό παιδάκι πάμε και φεύγουμε απο την παραλία μιά χαρά χωρίς κλάματα και φασαρίες που βλέπω απο άλλα παιδάκια παρόλο που λατρεύει την θάλασσα το δελφινάκι μου!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Ουφ, ποτέ δεν τελιώνουν αυτές οι δουλειές λέμε. Αμ για το σίδερο τι να πω?

Εμείς καλά. Η μικρή έχει γκρίνια τα βράδια, ζορίζεται λίγο να κοιμηθεί και πιθανολογώ πως καταφθάνουν τα πρώτα μας δόντια. Σοφάκι απογευματινή κρέμα δεν θα δώσω. Ρυζάλευρα και βανίλιες δηλαδή. Το επόμενο βήμα είναι το φαγάκι που θα μπει απόγευμα. Το τρίτο γεύμα αργεί πολύ για εμάς, γύρω στον χρόνο το κόβω.

Ντίνα μου δες το χαλαρά το θέμα με τον παιδικό. Καλό θα κάνει στο παιδί στα σίγουρα, δεν γίνεται μια ζωή να είναι μόνο με εσάς. Είτε φέτος είτε του χρόνου θα μπει στην διαδικασία του σχολείου. Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας και δεν τα συγκρατεί τίποτα κολλημένα μαζί μας πλέον.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα!!!!

Εχθές το βράδυ γυρίσαμε!!!!Ο μικρός δεν ξεκόλαγε απο τους γονείς μου και εκείνοι στεναχωρέθηκαν πολύ που φύγαμε...μας έχουν πάρει 100 φορές τηλ απο εχθές για να μιλήσουν στο μικρό...

Σήμερα μέρα προσαρμογής για όλους μας...έχουμε και ένα σωρό δουλειές...ευτυχώς έχω αλλές 9 μέρες άδεια για να είμαι με τον μικρό.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα. Ουφ, ποτέ δεν τελιώνουν αυτές οι δουλειές λέμε. Αμ για το σίδερο τι να πω?

Εμείς καλά. Η μικρή έχει γκρίνια τα βράδια, ζορίζεται λίγο να κοιμηθεί και πιθανολογώ πως καταφθάνουν τα πρώτα μας δόντια. Σοφάκι απογευματινή κρέμα δεν θα δώσω. Ρυζάλευρα και βανίλιες δηλαδή. Το επόμενο βήμα είναι το φαγάκι που θα μπει απόγευμα. Το τρίτο γεύμα αργεί πολύ για εμάς, γύρω στον χρόνο το κόβω.

Ντίνα μου δες το χαλαρά το θέμα με τον παιδικό. Καλό θα κάνει στο παιδί στα σίγουρα, δεν γίνεται μια ζωή να είναι μόνο με εσάς. Είτε φέτος είτε του χρόνου θα μπει στην διαδικασία του σχολείου. Μεγαλώνουν τα παιδάκια μας και δεν τα συγκρατεί τίποτα κολλημένα μαζί μας πλέον.

Αφού πίνει το γαλατάκι της μαμάς της δεν έχει ανάγκη απο κάτι άλλο...ειδικά κρέμες και ρυζάλευρα...φαγάκι φρέσκο και φρουτάκια είναι οτι πρέπει!!!!

Το ξέρω Ελ αλλά αν δεν ήθελα να βρεθεί ο Λ με παιδάκια για να πώ την αλήθεια δεν θα τον έστελνα ούτε φέτος παιδικό...δεν ξέρω πως θα αντιδράσουμε αν δούμε οτι το παιδί κλαίει ή δεν του αρέσει εκεί...θα δείξει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...