Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσαρες.. να τα χαιρομαστε τα παιδακια μας!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΙ ΜΟΥ ...ευτυχως σημερα και οι δυο απυρετες ...λιωσαμε ...παραλιγο να μου της κραταγαν παιδων και τις δυο ...μια δυσκολη ιωση που υποχωρει ...ευτυχως ,,,,τωρα ει,αστε στη φαση της εξαντλησης ...

δε νομιζω να φυγουμε πριν το τελος της εβδομαδας ,,,,,,

να ρωτησω κατι ...επειδη δεν εχω ξανακατσει αυγουστο αθηνα ....της παναγιας σκεφτομαι να βγουμε εξω να φαμε .... εχετε καμια ιδεα????

και παλι να τα χαιρομαστε τα παιδακια μας ,,,υγεια στις οικογενειες μας

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα. Νωρίς το απόγευμα γυρίσαμε στο σπίτι μας, καιρός ήταν. Να κοιμηθούμε και λίγο στο κρεβατάκι μας.

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές. Μυξόκλαιγα και εγώ πάλι όλη μέρα χθες. Έλεγα πως 3 χρόνια μετά και έχοντας πρόσφατα ζήσει και έναν δεύτερο τοκετό, δεν θα ξαναζούσα τόσο έντονα στην μνήμη μου την 12η Αυγούστου 2009, αλλά τελικά μια τόσο μεγάλη συγκίνηση και ένα τόσο μεγάλο γεγονός δεν ξεθωριάζει ποτέ από την μνήμη.

Πολύχρονο να είναι το αγόρι μου, έτσι ζωηρό και πολυμήχανο να είναι πάντα. Υγεία στην ζωή του και πολλές ευτυχισμένες στιγμές.

ΘΕΛΩ! ΘΕΛΩ! ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ τι μου έκανες άτιμη συμπεθέρα!!!!!!!!!!!!!

Μονο που το σκεφτηκα ξελιγώθηκα!!!!!!!!!!

Αχ σόρυ ρε συ Αγγελικώ!!!Για να σε παρηγορήσω να σου πω πως δεν πέτυχε ιδιαίτερα γιατί η μάνα μου πήγε και έβαλε σπυρωτό ρύζι και έγινε σαν ρυζώτο!

Ελευθερίτσα να σας ζήσει το Μανιώ!!

Γιόρταζε εχτές το αντράκι σας!

Πώς περάσατε στο πάρτυ σας?

Ευχαριστώ Σοφάκι, να χαίρεσαι και εσύ τα παιδάκια σου. Τέλεια περάσαμε. Τα παιδιά έπαιξαν πολύ και πέρασαν πολύ ωραία. 1η φορά είδα τον Μάνο να κάθεται σε καρέκλα και να μου λέει 'μαμά κουλάστηκα, τώλα ξεκουλάζομαι'! Τελικά κοιμήθηκε στις 1 βέβαια γιατί είχε υπερένταση αλλά χαλάλι του, ήταν η μέρα του. Πολλά φαγητά έμεινα όμως αν και ήρθαν όλοι οι καλεσμένοι, 30 άτομα σύνολο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πολλές καλημέρες απο την Σκάλα Λακωνίας!!!

Είμαστε εδω απο το Σάββατο και περνάμε πάρα πολύ ωραία!!!!Ο Λεωνιδάκος έχει καταχαρεί και έχει ξετρελαθεί με την θάλασσα...το μωρό μου είναι πολύ χαρούμενο γιατί εκτός τους γονείς μου ,την πεθερά μου και τα αδέλφια μου και το γαμπρό μου μαζί μας ήρθε και ο νονός του!!!!Όλη μέρα παιχνίδι ,βόλτες και μπανάκια!!!

Στο πάρτυ μας περάσαμε πάρα πολύ ωραία παρόλο που το κανονήσαμε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και το κάναμε μεταξύ μας...γύρω στα είκοσι άτομα ήμασταν...τα φαγητά ππυ έφτιαξα αν και γρήγορα γιατί τα έκανα όλα μόνη μου (είχα να κάνω και το σπίτι) ήταν πολύ ωραία και φαγώθηκαν ...σουβλάκια με κεφτεδάκια και αγγουράκι...τορτελίνια με αλλαντικά και τυριά στο φούρνο...πατατοκεφτέδες...αλμυρά σφολιατίνια...φατσούλες σαντουιτσάκια με τα angry birds (αγαπημένο παιχνίδι του Λεωνιδάκου) λουκάνικάκια με μπείκον και σος κοκτεήλ...κατσαρόλα στην ουσία δεν έβαλα αλλά ήταν όλα πολύ νόστημα!!Είχαμε στολίσει και το μπαλκόνι μας πάρα πολύ όμορφα και περάσαμε πολύ καλά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Πλησιάζουν οι μέρες που θα πρέπει να γράψουμε τον μικρό στον παιδικό και προσπαθούμε να το χωνέψουμε όλοι!!!!Πήγαμε προχθές στα Jumpo και κοιτάγαμε της τσαντούλες...φυσικά διάλεξε τσάντα με αυτοκίνητα τι άλλο???

Του λέμε πόσο όμορφα θα περνάει με τα παιδάκια αλλά δεν τον βλέπουμε πολύ ζεστό...ελπίζω αυτό να αλλάξει...είναι πολύ κοινωνικό παιδί και γίνετε αγαπητός όπου και να πάμε οπότε δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο θέμα...βέβαια είναι παιδί που έχει συνηθίσει το στενό οικογενειάκο μας κύκλο οπότε το θέμα είναι να προσαρμοστεί χωρίς να είμαστε εμείς εκεί...λίγες ώρες θα πηγαίνει...στις εννιά και κάτι το πρωί και στις 1.15 θα τον πέρνουμε...ίσα να έρχεται σε επαφή με παιδάκια ,να παίζει!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλησπερα σας φιλεναδες!

χρονια πολλα και να τα εκατοστησουν τα αυγουστοπαιδια μας!!

ελε με τοσα πολλα που εφτιαξες πως να μη σου μεινουν! φανταζομαι στη βαφτιση τι θα ειχες χεχε. οσο για το θεμα της γεννας οντως δεν το ξεχνας ποτε μα ποτε!! θυμαμαι την καθε λεπτομερεια και ας εχουν περασει 5 χρονια.

να τον χαίρεσαι!

κατ! δεν θα κανετε παρτυ της χριστινας? να τα εκατοστησει το κοριτσι σου!

ντινα πρωτη φορα εσεις παιδικό ε? μμμμ χαλια ειναι! βλεπουν ολα τα αλλα μικρα να κλαίνε και ξεκινανε ολοι μαζι τα ουρλιαχτα!!

εγω ειχα παει την αννα μικαελα μερικες μερες για λιγες ωρες τον ιούλιο και της αρεσε παρα πολυ. με αφησανε επειδη η πεθερα μου ηταν διευθυντρια παλια εκει και τις ξερω ολες τις γυναικες. μου ειπαν ομως πως απο σεπτεμβρη που ερχονται τα πρωτακια βλεπουν ο ενας τον αλλον και κλαινε.

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Σήμερα βγήκαμε για δουλειές με την μπέμπα παρέα, λογαριασμούς πληρώσαμε, πήραμε και ένα δωράκι για μια μπουμπού, γύρισα με πονοκέφαλο όμως ρε γμτ, τώρα ίσιωσα λίγο να μαγειρέψω και να μαζέψω το σπίτι!

Ελευθερίτσα ένα σωρό θα φτιάξατε καλέ, γι΄αυτό έμειναν, αχ όλα τα καλά για τον κανακάρη μας ε?

Αύριο έχω τραπέζι κι εγώ μετά την εκκλησία, εμείς κι εμείς θα είμαστε, όλο και κάποιος θα περάσει όμως για ένα κρασί, φτιάχνω μιλφέιγ, θα κάνω μια τυρόπιτα και αύριο θα έχουμε βραστό με μακαρόνια στο ζουμί και αρνάκι ψητό.

Κατερινάκι ευτυχώς ανάρρωσαν οι μικρές, λογικό που είναι τώρα λίγο εξαντλημένες, θα πάρουν τα πάνω τους γρήγορα όμως!! Να πάτε κι εσείς μετά να κάνετε τα μπάνια σας!

Ντινάκι ωραία περνάτε ε?

Ο Λεωνίδας θα είναι στα καλύτερα του με τους παππουδογιαγιάδες και το νονό του παρέα!!

Λίνα μην της λες τέτοια για το σχολείο γιατί δεν πρόκειται να τον στείλει!

Ειδικά ο σύζυγος που του έχει και πολύ αδυναμία! χαχα!

Όχι μωρέ, θα του αρέσει θα δεις, ίσως θέλει λίγες μέρες να προσαρμοστεί απλά.

Εμάς δεν μας πήρανε μέσω εσπα, περιμένω και από τον δήμο μήπως τον πάρουν αλλά δύσκολο και εκεί εφόσον δε δουλεύω, δεν έχω πολλά μόρια.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Χρόνια πολλά στο όμορφο Μαριλιζάκι μας,στο γλυκό Μαριλενάκι μας, στον όμορφο Ανδρέα Μάριο και στην τσαχπίνα και κούκλα Ειρήνούλα-Μυρτώ!!!!Να τα χαιρόσαστε κοριτσάκια τα αστέρια σας και να τα καμαρώνετε πάντα!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά για σήμερα!

Να χαίρεστε όσους γιορτάζουν!

Ντινάκι να χαίρεσαι την αδερφούλα σου!

Μαριτάκι γιορτάζεις σήμερα? Πολύχρονη να είσαι! Να σε χαίρονται τα αγόρια σου!

Οι παντρεμένες οι Μαρίες γιορτάζουν σήμερα εδώ.

Αν γιορτάζουν και τα μικρά μας να τα χαίρεστε κορίτσια!!

Πολύχρονα να είναι τα αστέρια σας!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...