Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βελ μην είσαι και τόσο σίγουρη πως η μπουμπού σου θα παίξει με την κουζίνα του Λεοντή. Τώρα που έχει μεγαλώσει η Εβελίνα, βλέπω πως ο Μάνος δεν έχει καμιά διάθεση να μοιραστεί τα παιχνίδια του με την αδερφή του και μάλιστα πολλά παιχνίδια που πήραμε με την προοπτική να τα παίξει και το δεύτερο παιδί και είναι αρκετά ακριβά και καλά, δεν βλέπω να την αφήνει να τα αγγίξει. Στο πατάρι είχαμε ανεβάσει 2 σακούλες με παιχνίδια της φίσερ πράις κυρίως, δεν τα αναγνωρίζει τώρα που τα βλέπει και του λέμε πως τα πήραμε της μικρής. Έτσι κάτι γίνεται αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον.

Μανταλενάκι σούπερ η προοπτική που παρουσιάστηκε για μετακόμοιση. Δύσκολη σίγουρα ιδίως όταν έχεις μικρά παιδιά που θα θέλουν την προσαρμογή τους αλλά είναι αρκετά μικρά για να προσαρμοστούν γρήγορα και εύκολα. Όλα δεξιά να σας πάνε φιλενάδα, έτσι όπως έχουν τα πράγματα μάλλον το καλύτερο κάνετε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελευθερίτσα δεν ξέρω και πολλά για το θεματάκι του Μάνου με τους λεμφαδένες αλλά εφόσον είπε η γιατρός ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό αυτή ξέρει.

Ετοιμάζετε για αύριο κι εσείς το πάρτυ σας ε?

Έχετε και τη μπέμπα να βοηθάει στις ετοιμασίες να φανταστώ!

Καλά να περάσετε!! Σούπερ το μενού σας!

Σήμερα έχει ξεσαλώσει πάλι ο Γιάννης, μα δεν κουράζονται ποτέ αυτά τα παιδιά? με το ζόρι τον κοίμησα κατά τις 4.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

γεια σας κι από δω! τη νύχτα μέρα μου χει κάνει το σκιουρί! όλα καλά όμως! οι πόνοι παραμένουν αλλά οκ το συνήθισα πια. σήμερα φορτώσαμε βαλίτσες στο τουτου μας, προς τα ξημερώματα θα ξεκινήσουμε να μη μας πιάσει η ζέστη.

για να δούμε πως θα πάει, ελπίζω καλά γιατί τ αγόρια ειναι πολύ ξεσαλωμένα, δε μας ακούν καθόλου, δεν έχουμε κι εμείς πια κουράγιο να πολυμιλάμε-μαλώνουμε-βάζουμε τιμωρίες, ελπίζω η θάλασσα να κάνει καλό στα νεύρα τους.

και δεν έχει να κάνει με το μωρό και πριν έτσι ήταν, ο μικρός ανταγωνίζεται τον μεγάλο. έχει γίνει και ξεροκέφαλο λιοντάρι! νομίζω ότι το σχολείο από σεπτέμβρη θα μας βοηθήσει πολύ.

περιμένω τη κουμπάρα μου τ απόγευμα για παρέα και βοήθεια, δε τα κοιμισα μεσημέρι για να κοιμηθούν νωρίς και να ξεκουραστεί κι ο ν που θα οδηγάει.

χτες φωναξαμε τη παιδίατρό μας σπίτι να δει το μικρό. έχει μια ελαφριά μορφή ομφαλοκοίλης που θα περάσει μόνη της είπε. ο ίκτερος δεν έχει υποχωρήσει, μου πε για χαμομήλια, δε του δίνω προς το παρόν, το πολύ πολύ να το πιω εγώ γι αρχή.

μια βδομάδα έχουμε που βγήκαμε απ το νοσοκομείο και πήρε 220 γρ. ανέκτησε δηλ το αρχικό του βάρος. φόρμουλα δεν έχει πιει ούτε σταγόνα. καλά πάμε. με είδε σάικο με το άθλημα η παιδίατρος και δε πρότεινε κάτι άλλο, προφανώς με θυμόταν απ το μάνο.

Διαφημίσεις

να ευχηθώ κι εγώ σήμερα να ναι πολύχρονα τα παιδάκια μας και ο Λεόντης και η Ειρήνη!

και με το καλό να σβήσουν τα κεράκια τους κι ο Μάνος κι ο Γιώργης και η Χριστίνα και η Μαριλίζα και ο Χρήστος και ο Αντρέας και ο Γιάννης μας!

ουφ ελπίζω να μας πάνε όλα καλα, έχω πολυ άγχος γιατί περάσαμε δύσκολους μήνες, μακάρι να μη δυσκολευτούμε και τα παιδιά να διασκεδάσουν επιτέλους. να μου φύγουν και οι τύψεις! και να μη ταλαιπωρηθεί το σκιουράκι μου!

αυτάαα θα μιλάμε...θα σας σκέφτομαι...και με το καλό να τα ξαναπούμε!!!!

να περάσετε έναν υπέροχο υπόλοιπο αύγουστο!!!!

1008749uhdieri621.gif

Γαμπρουλη μου ομορφε και γλυκε χρόνια σου πολλά!!!!!!!!!!!!!!

Βελουδακι θα τα πουμε κ τηλεφωνικως γιατι λογω βροχης το ιντερνετ πεφτει συνεχεια εδω και μου εχει σπάσει τα νευρααααααααααααααααααααα!

969094cgmrn203bf.gif

Ειρηνούλα πολυχρονη!!!!

Να σε χαιρονται ο μπαμπας και η μαμα και να εισαι πάντα χαμογελαστη κ ευτυχισμένη!!!!!!

Αννουλα φευγετε τελικα βρε θηριο????????//

Αντε ,καλο δρομο,καλες διακοπουλες,να προσεχετε!!!

Ξεκουρασου οσο μπορείς και προς Θεού να μην συγχυστείς για κανενα λογο!!!!!!

Πολυχρονο το Μανιώ σου προκαταβολικά!!!!!!

Διαφημίσεις

Αννούλα να περάσετε πολύ ωραία στις διακοπές σας!

Θα ξεφύγουν και τα παιδιά και εσείς λιγάκι!

Μια χαρούλα το βάρος του Ιασονάκου, δώσε του ένα φιλί στα μπουτάκια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Τα δικά μας νέα τώρα...

Προχθές πήγαμε για τον υπέρηχο στους λεμφαδένες του Μάνου. Έχει αρκετούς πίσω στον λαιμό, στα πλάγια και μπροστά αλλά ευτυχώς τίποτα ανησυχητικό. Από κάποια ίωση διογκώθηκαν και μάλλον από μια ωτίτιδα που πέρασε την άνοιξη. Θα το παρακολουθούμε είπε η παιδίατρος και ως εκεί. Μπορεί να κάνουν και χρόνια να φύγουν.

Ετοιμαζόμαστε για τα αυριανά μας γενέθλια, στις 7μιση ξεκινάει το πάρτυ μας. Κρέπες, παστίτσιο, λουκάνικα και μπριζόλες στην σχάρα, πατάτες ριγανάτες στον φούρνο, βραστό κρέας με γαμοπίλαφο και γεμιστά για τους νηστεύοντες έχει το δικό μας μενού. Η τούρτα μας με μπουλντόζες, γερανούς, φορτηγά που μαζεύουν χώματα για φέτος. Αυτή διάλεξε το καμάρι μου! 3 ετών ο γιόκας μου, σαν χθες μου φάνηκε που αντίκρισα για πρώτη φορά αυτόν τον μεγάλο έρωτα.

ΘΕΛΩ! ΘΕΛΩ! ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ τι μου έκανες άτιμη συμπεθέρα!!!!!!!!!!!!!

Μονο που το σκεφτηκα ξελιγώθηκα!!!!!!!!!!

Εχει πιάσει μια παλιοβροχη,ελεος καλοκαιριάτικα πάλι,θέλαμε να κατεβουμε για φαγητο το βραδυ αλλά δε το βλέπω.

Καλα η Μαριλιζα εχει γινει τρελο δελφινι,παίρνει φόρα και όποιον πάρει ο χάρος!

Της κάνω και βουτιές μπολικες μπας και ξεμπουκώσει αλλά μπα....αυτο το παιδι θα το εχει μονιμο το μπουκωμα μου φαινεται.

χρόνια πολλά στον Λεωνιδάκο, το Λεοντή και τον Μάνο, να τα εκατοστήσετε λιονταράκια, να σας χαίρονται οι μανούλες σας, κορίτσια να τους χαίρεστε και να τους καμαρώνετε!

και οι ευχές στο δικό μου αντράκι, χρόνια πολλά αντρίκο μου, να τα εκατοστήσεις! να είσαι πάντα ανέμελος, χαρούμενος και γελαστός!

από χθες το απόγευμα βλέπω συνέχεια την ώρα και λέω, τώρα έκανα αυτό, τώρα πήγαινα εκεί, κάναμε μπάνιο με τον μικρό και του έλεγα 3 χρόνια πριν έκανες μπάνιο ακριβώς στο ίδιο σημείο, στην κοιλιά της μαμάς όμως, τώρα 11 και κάτι ήμασταν αγκαλίτσα και πάλευες να θηλάσεις και συνέχεια τέτοια, πώς πέρασαν 3 χρόνια, από ένα τοσοδά μωράκι, έγινε παιδάκι που μιλάει, κολυμπάει μονος του, λέει αστεια, έχει άποψη για όλα, τον ξέρουν όλοι και γενικά είναι ένας μικρός ανθρωπάκος, αντρίκο μου σε αγαπάμε πολύ!

Ελεάνα μου να χαίρεσαι το αγόρι σου που γιορτάζει σήμερα!

Αντρίκο να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά και αν κάνεις χαρούμενη τη μαμά με το μπαμπά με τα κατορθώματά σου πάντα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...