Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελα ρε Αννα, θέλω να σε πάρω τηλέφωνο αλλά φοβάμαι να μην ενοχλήσω..ρε φιλενάδα, δηλαδή τι αισθάνεσαι? τουαλέτα δεν μπορέις να πας λόγω εγκλωβισμένων αερίων, ή δυσκολέυεσαι στισ κινήσεις? Ρε αν τα βλέπεις πολύ σκούρα, γιατί δεν στέλνεις τα παιδιά με το Νίκο Χαλκιδική, και μείνε εσύ με το σκιούρι, και με τη βοήθεια της μανούλας, όποτε εσύ την χρειάζεσαι, ίσως να σε εξυπηρεστήσει περισσότερο αυτή η φόρμουλα. Στην Χαλκιδική πάτε μαζί με τα πεθέρια?

Αγγελική, τώρα έχεις Χρέλια?, για να δούμε κι απο εκεί..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλα ρε χρησιμοποίησα στην προηγούμενη μου καταχώρηση.. είναι λόγω οικειότητας:D:D:D

ελα ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!χαχαχα

Αννουλα τον εχω στα υποψη,ευχαριστω!

Αν δεν εισαι καλα βρε κοριτσι,γιατι να τρεχεις στη Χαλκιδικη?

Σιγουρα θες να το κανεις για τα παιδια αλλά απο την αλλη εχεις και συ αναγκη για ξεκουραση. Αυτο που λέει η Βελ δεν παίζει? να παει ο Νικος με τα αγορια,να κατσεις εσυ πισω με το σκιουράκι?

Σαν το σπίτι μας δεν υπάρχει,ειδικα σε τέτοια κατάσταση που εισαι.

Πηρα συχαρικια για τα κανελονια απτο γευσιγνώστη συζυγο!

Τελικα εκανα μια ελαφρια μπεσαμελ και σαλτσα ντοματα και τα εβαλα σε στρωσεις εναλλαξ απο πάνω,πολυ ωραια γινανε.

αν το μαθει η πεθερα χαθηκαμε!!!!!!!

Τις προάλλες ειπα να φτιάξω ψαροσουπα,μιας κ ητανε κ εκεινη αρρωστη.

Ε τι να σας λέω...με πυρετο ητανε και στεκοτανε απο πάνω μου και ολο να σχολιάζει "εγω δε τα κάνω ετσι τα λαχανιΚα", "μονο τοση ωρα θα βρασεις το ψαρι?" και ολο να ξινιζει.

Ε με συγχυσε, της λεω "εγω ετσι την κανω την ψαροσουπα,πηγαινε να ξαπλωσεις και οταν ερθει η ωρα θα σε φωναξω κ μου λες τότε"

(εγω αφου βρασω τα λαχανικά τα αλεθω και τα ξαναριχνω μεσα και το ψάρι το βραζω 10 λεπτα και μετα ριχνω απο πανω λαδολεμονο ενω εκεινη τα βραζει ολα μαζι 3 ωρες και τα βαζει σε μια πιατελα μετα)

Οταν εβαλα στα πιάτα αρχισανε τα μουγκρητα απο τον πεθερο,τι νοστιμη και τι ωραια και μπραβο.

Της λεω, σαρεσει η σουπα τελικα?

μου λεει "ειναι φανταστικη δε το περιμενα"

αφου εβαλε και 2ο πιατο.

Κολλημα που εχει ομως,δε το ξεπερνα με τιποτα.

Βελ,στις 7-7,30 θα παω στο Αττικο, εχουνε εφημερία σημερα και ηταν ο μοναδικος τροπος να με δει γιατι το ιατρείο το ανοιγει στις 3 Σεπτεμβρη.Δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι τότε.

Ελπιζω να μην εχει μπλεξει σε τιποτα γέννες και ξεμπερδεψω μεθαυριο.

Καλησπέρα. Σας γράφω από τας εξοχάς. Έφερα σήμερα το λαπτοπάκι μου και το έστησα, δεν είχα συνηδητοποιήσει πως έχουμε και εδώ νετ.

Κατερινάκι περαστικά στα κορίτσια. Ίωση και καλοκαίρι είναι ό,τι χειρότερο! Και το χειρότερο είναι αν συνοδεύεται με πυρετό και καύσωνα. Υπομονή και θα περάσει.

Ζωίτσα χιλιόχρονη να είσαι και να γίνεις στην ζωή σου ό,τι ονειρεύεστε. Να σε χαίρονται οι δικοί σου και η μικρή σου αδερφούλα!

Αγγελική έξω ε?Και εμείς ρε συ αλλά δεν θα σκάσω κιόλας:)

Αννούλα μια χαρά σε ακούω. Πρόσεξε λίγο τις ορμόνες, θέλουν καιρό να ισιώσουν, τα ξέρεις καλά. Τι λένε τα αγόρια?Πώς "έχουν πάρει" τον νέο επισκέπτη στο σπίτι?

Κυριακή θα κάνουμε το πάρτυ μας. Ο μικρός μου λέει όλη μέρα 'μαμά να καλέσεις πολλά παιζάκια να σβήσουμε τα κεράκια μου':):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!! με 2 ωρες υπνο και στο γραφειο ....χαλια νυχτα ..με 30αρια και βραδυνα ντους ....απο σημερα η μικρη που αρχισε πρωτη ..πρεπει να ειναι απυρετη ...αντε να δουμε ...4 μερα !!!

αυριο..πηρα αδεια ...γιατι και η μαμα μου ειναι με 39..και καποαι στιγμη πρεπει αν παει και ο αντρας μου για δουλεια !!

στα δικα σας ...μανταλενα ..το σκεφτεσαι σοβαρα ???καλη τυχη κοπελια...εχουμε καπιον καλο συνεργατη εκει κατω και μου ελεγε καλα πραγματα για την ελληνικη κοινοτητα και τη ζωη εκει κατω ..εχει βεβαια τις ιδιαιτεροτητες ...

αννιω .....για τους πονους θα τους εχεις ....αλλα καθε μερα θα εισαι καλυτερα ..οσο για τη χαλκιδικη ..αν νομιζεις οτι θα πιεστεις ψυχολογικα μην το κανεις !!!στη φαση που εισαι μονο ηρεμια θελεις !!

αγγελικη...καλη μαγκια με την ψαροσουπα !!να τα αλεθεις δηλαδη ....θα το δοκιμασω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα, τι ζέστη είναι αυτή? περαστικά Κατερινιώ, άντε να ξεαρρωσταίνετε σιγά σιγά να ηρεμήσεις.

Κι εμένα μου αρέσει η ιδέα της "πειραγμένης" ψαρόσουπας, θα την κάνω. όχι και πάρ α πολλά λαχανικά Αγγελική φαντάζομαι, ε?

Καλά Αυγουστογενέθλια σε όλες, και καλή επιτυχία στα πάρτυ. Εμείς δεν προβλέπω να κάνουμε τιποτα ιδιαίτερο, λόγω και του μωρού, θα προσπαθήσω να φτιάξω τούρτα , για πρώτη φορά στη ζώη μου, μόνη μου.

Πάω να μπουκώσω την μπέμπα, μπας και βγω για κανά σούπερ, να μην τολμάω να δοκιμάσω το θήλαστρο ρε γαμώτο, έτσι είμαι " δεμένη"με την μπέμπα συνεχώς. Θέλω να το δοκιμάσω αλλά με ανατριχιάζει πάρα πολύ. Εχθές πήγα στο νοσοκομείο εδώ, για να μου κόψουν τα ράμματα, τελικά δεν τα κατάφερα,ένας απο τους λόγους ήταν οτι δεν μπορούσε η μπέμπα που έκλαιγε να περιμένει επ'άόριστον έξω στο λίβα με την υψηλότατη χθεσινή θεμροκρασια, έφυγα άρον -αρον.

καλημέραααα!!!!!

την έκανα μια βόλτα χτες , πήρα λίγο αέρα, κάπως καλύτερα σήμερα. η ζέστη δε παλεύεται αυτές τις μέρες, δεν αναπνέω...

για τις διακοπές δε καταλάβατε, λυσσάω κι εγώ να φύγω όπως τα παιδιά, μη νομίζετε, στο σπίτι μόνοι μας θα μαστε στο χαλαρό, η κουνιάδα έχει το δικό της διαμέρισμα από κάτω, τα πεθερικα δε πατάνε, την εχουμε την ανεξαρτησία μας κι όλα οκ.

τις δυνάμεις μου φοβάμαι, απλά θα κάνω υπομονη να περάσουν κι άλλες μέρες να μαι σίγουρη ότι δε θα κλατάρω, έτσι κι αλλιώς χρόνο έχουμε, 2 σεπτέμβρη πρέπει να μαστε πίσω. 2 μερες πάνω 2 μέρες κάτω δε κάνουν διαφορα.

ο δημήτρης κάθεται και ζωγραφίζει χάρτες για τη διαδρομή προς χαλκιδική και το μελετάει όλη την ώρα. ο μάνος είναι μες τα νεύρα, ανυπάκουος και αντιδραστικός πολύ. θα δυσκολευτούμε με το σχολείο. ο μικρός ενώ κοιμάται τη μέρα φουλ το βράδυ μου κάνει κάτι τρελά 2ωρα ξύπνιος, χτες 4 με 6 το ξημέρωμα ήμουν όρθια. δε καλοτρώει νομίζω ακόμα με τα άστατα ωράριά του. χτες μας έπεσε και ο αφαλός!!!

βελ μου πάρε με όποτε θες σπίτι θα μαι...και που να πάω άλλωστε με το λίβα. κι εγώ θήλαστρο ακόμα δεν έβγαλα, δεν έχω αποστειρώσει τίποτα, βαριέμαι...

Kαλημέρα!!!Εχθές όλη μέρα ήμασταν με το Λ σε ένα δημιουργικό κέντρο για μικρούς και για μεγάλους που έχει ανοίξει η θεία μου απο Σεπτέβριο που θα λειτουργήσει κανονικά θα πηγαίνουμε κάποιες φορές!Μετά ήρθε και μας πήρε ο μπαμπάς μας και κάναμε μιά βολτίτσα για να δούμε το νονό...όλη μέρα στην γύρα δηλ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ολα καλα εχθες, εμεινα πολυ ευχαριστημενη με το Χρέλια,ευτυχως και ο Λευτ!

Σπιρτοζος,εξυπνος,πηρε ολο το φακελο μου και τον περασε απο κοσκινο,ουτε ο γιατρος μου ο πρωην δεν κοιταγε με τοση προσοχη τις εξετασεις.

Πολυ χάλια βρηκε τον αιματοκριτη και μου αυξησε το σιδηρο,επισης μου πε να ξεκινησω ξανα φυλικο ,ο άλλος μου χε πει να το σταματησω απτον 3ο μηνα.

Αυτα τα ολιγα προς το παρον,επανερχομαι αργοτερα, παμε για μαμ

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Ζωίτσα χρόνια πολλά!!

Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε!

Κλεοπατράκι να σου ζήσει η κορούλα!

Που χάθηκες εσύ κιόλας? τρέχεις με τη δουλειά?

Σήμερα έχω τα γενέθλιά μου κι εγώ, έγινα 28, έφτιαξα τουρτίτσα να κόψουμε το βράδυ!

Κατερινάκι περαστικά στα κορίτσια που έχουν πυρετούλη, γρήγορα να αναρρώσουν για να πάτε διακοπούλες!!

Αγγελικούλα χαίρομαι που σου άρεσε ο γιατρός να κατασταλάξεις κάπου να μην το έχεις και άγχος!

Κι εγώ έτσι κάνω την ψαρόσουπα, μου αρέσει να είναι λίγο πιο πηχτή!

Και επίσης έχω τα ίδια με την πεθερά, όλη την ώρα πάνω από το κεφάλι μου να μου λέει "γιατί δεν το κάνεις έτσι, και εγώ βάζω αυτά κι αυτά κι αυτά..." σε σημείο να με εκνευρίζει!

Αννιώ θα στρώσει το Ιασονάκι με τον ύπνο γρήγορα, αυτός θα είναι πολύ ήσυχος να μου το θυμηθείς, μαμ, κακά και νάνι μόνο!

Το μικρό δε νομίζω να το πειράξουν οι διακοπούλες, εσύ κοίτα να είσαι καλά όμως πριν ταξιδέψεις ε?

Κι εμάς ο Γιάννης δεν έδειχνε να δυσανασχετεί με το μωρό αλλά έβγαζε αντίδραση και εκνευρισμό σε εμάς, σαν το Μάνο δηλαδή.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Να ζήσεις Σοφάκι και χρόνια πολλά...μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά!

Παντού να σκορπίσεις της γνώσης το φως...και όλοι να λένε να μία ΣΟΦΟΣ!!!!

1274258ya36sik7j5.gif

Χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου, πολύχρονη και πάντα χαμογελαστή. Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και το στεφάνι σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...