Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ετοιμαζόμαστε και εμείς,το Σάββατο ή την Κυριακή φεύγουμε για την μαμά μου για μία εβδομάδα μόνο που θα κλείσει ο Δ...θα έρθουν και τα πεθερικά μου μαζί μας για να μην μείνουν μόνοι τους και να κάνουν και κανένα μπανάκι και αυτοί!!!

Τελικά εγώ θα γυρίσω στις 27 στην δουλειά μου και μάλιστα στη κανονική βάρδια αλλά αν σκεφτεί κανείς οτι απο την 29-06 δούλευα μόνο ΣΚ και τώρα είμαι σε άδεια καλά ήταν!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κορίτσια σκέφτομαι τα γενέθλια του μικρού να τα κάνω στις 08-06 μαζί με την επέτειο των γάμων μας(κλείνουν 4 χρόνια παντρεμένοι)...να σβήσουμε μία τουρτίτσα τώρα μεταξύ μας και στις 08-09 να κάνουμε παρτάκι με φίλους...πως σας φαίνεται σαν ιδέα???

Λείπουν μωρέ αρκετοί και εμείς ταξιδεύουμε Σ ή Κ οπότε σκέφτηκα αυτό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αγγελική χαμός με τις αιτήσεις ?Κάτι λένε οτι θα τα περάσουν τελικά τα παιδάκια...Εμείς περάσαμε τελικά στον σταθμό...ας είναι καλά η σύμβαση ορισμένου χρόνου που μου έχουν κάνει και πήρα πολλά μόρια...αν και θα προτιμούσα για να πώ την αλήθεια να ήμουν μόνιμη στην δουλειά μου....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!Αννούλα καλώς μας όρισες. Θα μιλήσουμε σύντομα λάιβ, σε σκεφτόμουν όλες αυτές τις μέρες. Ζόρικα μου ακούγονται τα όσα περνάς μετά τον τοκετό, κουράγιο κοπέλα μου.

Ετοιμαζόμαστε για εξοχικό. Κυριακή θα κάνουμε τα γενέθλια του μοναχογιού μου. Ετοιμάζουμε καλή παρέα, περίπου 30-35 άτομα. Σας φιλώ, δεν ξέρω πότε θα καταφέρω να ξαναμπώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμεις τα γενεθλιάκια εφετος λεμε για 1-2 Σεπτ,το επομενο Σαββατοκυριακο έχουμε γάμο,το παραεπομενο βάφτιση,χαμος.Να μαστε καλα!

Απλα δεν ξερω αν θα τα κανω σπιτι,αν εχω κουράγιο δλδ ή σκεφτομαι αν βρω κάναν οικονομικο παιδότοπο, τι διάλο δε θα χουνε ρίξει τις τιμες καθολου?

Ντινάκι,συγχαρητηρια!Ειστε απο τους λιγους τυχερους που μπηκαν.

Ετσι οπως τα κάνανε είναι για κλάματα η υποθεση!

Οκ, πες εγω δε δουλευω κάπως θα τα βολεψω,άλλες εργαζομενες κοπελες που ουτε αιτηση στους δημους δεν ειχανε κάνει γιατι περιμενανε απο το ΕΣΠΑ αυτες τι θα κανουνε?

Μακαρι να αλλαξει κάτι αλλά δε το βλέπω, εδω κοβουνε απο παντου, σιγα μη δωσουνε τα 125εκ που λειπουνε.

Αυριο εχω ραντεβου με το Χρελια σας το πα? δε θυμαμαι απο τη ζεστη.

Ελπιζω να μην τριτώσει το κακό με τους γιατρούς του Αττικου,ελεος πια!

ο Λευτ λεει πως εχω μαλακογιατρομαγνητη.

Ντινάκι,δεν υπαρχει περιπτωση να σε κανουνε μονιμη? τοσο καιρο εισαι κει πια.

Ελε, καλα να περασετε!!!!!

τι κανετε κοπελιες!!!αννιω καλο σαραντισμο ...

εμεις τρεχουμε 2 φορες εχω παει σπιτι σημερα ..και πλαι πσω γραφειο ...μου γυρισε η μικρη ψιλοαρρωστη ..κανει πυρετο ανα 12ωρο κατα τις 1 το μεσημερι και κατα τις 10 το βραδυ ....και ολη τη μερα με δεκατα ...ειναι λιωμενο το κοριτσακι μου μονο νερακι πινει ..και τωρα της εδωσα λιγο γιαουρτι με μελι ..χαζοιωση κολλησαν στο χωριο ...ολοι με την ιδια ιωση ....ουφ ....

και την εχει πιασει και τη μεγαλη η γκρινια της .....μου κανιε και ισοτιρε το βραδυ ...σηκωνεται κλαιει κανα 10 λεπτο και ξανακοιμαται ...φοβαμαι οτι η επομενη που θα κολλησει ειναι αυτη ,,,,,,

μα και περυσι το καλοκαιρι τη βδομαδα που πηγαμε διακοπες ειμασταν αρρωστοι ..και τα χριστουγεννα αρρωστοι ....τι πραμα ειναι αυτο???

καλα απο Εσπα φαγαμε Χ ...και να πω την αληθεια ειχα πιστεψει οτι θα την επαιρναν....

τωρα αντε να βγαλουμε ακρη ..να βγουν και του δημου ..αλλα η μεγαλη πρεπει να παει φετος ...

για τα γενεθλια ειχα σκεφετι beach party ...το λεω στη μανα μου ...μου λεει και η γιαγια σου που θα κατσει...η θεια σου???τι ναπω τωρα ...οτι ειχα σκοπο να καλεσω μονο οσους εχουν μικρα παιδια ....το παγωσα λοιπον ..και δεν εχω αποφασισει ...

εχουμε αυλη στο σπιτι ..αλλα χτυπα ο ηλιος μεχρι αργα το απογευμα ..και εκει τα πραγματα ειναι πιο επισημα , θελει και μαγειρεμα μπολικο ....

δε ξερω καθολου!!!ας γιανουμε πρωτα και το σκεφτομαι μετα !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αννούλα επιστρέψατε σπιτάκι σας, καλή ανάρρωση κοριτσάκι, λογικό μωρέ να πονάς, τρίτη καισαρική, θέλει λίγο χρόνο και ο οργανισμός σου να βρει τα ίσια του!

Μη νιώθεις υποχρέωση βρε, οικογένεια είστε, αν δε βοηθήσουν αυτοί ποιος θα το κάνει, κι εσύ εξάλλου σε ότι σε χρειαστούν είσαι εκεί. Μπράβο και για το θηλασμό, θα πάρει γρήγορα τα πάνω του ο μικρός θα δεις!

Εγώ δεν έχω δει φωτό του σκίουρου! Να βάλεις κι εδώ!

Νεκταρίτσα καλές διακοπούλες!

Να κάνετε πολλά μπανάκια!

Μπράβο στο Γιωργάκη μας και στον Αντρίκο που έμαθαν να μετράνε μέχρι το 20 κιόλας!

Ελευθερίτσα κοντεύουν τα γενέθλιά σας ε?

Εσείς έχετε και μπόλικο κόσμο κάθε φορά και θα ξεκινήσεις να ετοιμάζεις από πριν τα καλούδια σου για την κυριακή!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλα απο Εσπα φαγαμε Χ ...και να πω την αληθεια ειχα πιστεψει οτι θα την επαιρναν....

τωρα αντε να βγαλουμε ακρη ..να βγουν και του δημου ..αλλα η μεγαλη πρεπει να παει φετος ...

για τα γενεθλια ειχα σκεφετι beach party ...το λεω στη μανα μου ...μου λεει και η γιαγια σου που θα κατσει...η θεια σου???τι ναπω τωρα ...οτι ειχα σκοπο να καλεσω μονο οσους εχουν μικρα παιδια ....το παγωσα λοιπον ..και δεν εχω αποφασισει ...

εχουμε αυλη στο σπιτι ..αλλα χτυπα ο ηλιος μεχρι αργα το απογευμα ..και εκει τα πραγματα ειναι πιο επισημα , θελει και μαγειρεμα μπολικο ....

δε ξερω καθολου!!!ας γιανουμε πρωτα και το σκεφτομαι μετα !!

Περαστικουλια σας.

Καλε όλος ο κοσμος εφαγε Χ,δεν διαβασες τι εγινε? κοψανε ποσες χιλιαδες θεσεις χωρίς καμία ενημερωση.

Ωραιο το beach party ρε, καντο!!!!!!! Χεσε τις θειάδες τωρα.

Κανανε και στο Λουτράκι τις προάλλες και πολυ το ζηλεψα!!!! Ολα τα πιτσιρικάκια με τα μαγιο,ειχανε παρει 2 ξαπλωστρες τις ειχανε ενωσει και ειχαν απλωσει πανω τυροπιτάκια,κτλ...μουρλια!

Εγω το ξεκαθαρισα εφετος στα πεθερια να μην εχουνε αξιωσεις παλι για καλέσματα συγγενων τους, μόνο οσοι εχουν παιδια θα καλεστουν, καπή τέλος στα παιδικα πάρτυ μας.Ε,μα τι δουλεια εχουνε μωρε?

Τους καλεσαμε την 1η φορα αρκετη ειναι.

Μαρω γιορταζει ο Σωτος σου???

Να τον χαιρεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γυρισατε?

Διαφημίσεις

καλημερα !!!

ποιος μας μουτζωσε ???

καοι οι 2 μικρες με πυρετο ...και η μαμα μου ...ο αντρας μου στα προθυρα νευρικης κρισης ...εγω ηρθα γραφειο για λιγες ωρεσ ...το μεσημερακι θα την κανω ....

αχ ..και μονο υποθετο δεχονται ...για σιροπι ..της κυνηγαγα μιση ωρα για να μου το ξερασουν στα καπακια!!!αχχχχχχ...

βρηκαμε και την εστια μολυνσης ....συναντηθηκαν με τον μικρο της κουμπαρας μου τη πεμπτη ..ειχαν παει εκδρομη ναυπλιο ....αυτος τοτε ειχε λιγες μυξες ....και τωρα ειναι και αυτος με 39!!!!!

και φοβαμια και με τον καυσωνα μη παθουμε καμια ζημια ......τα παιδια με πυρετο και εγω να εχω αιρκοντισιον με ανοιχτες πορτες .....

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα,

Αχ βρε Κατερινα,περαστικα στα κοριτσάκια σου,κριμα να ταλαιπωριουνται ετσι μεσα στη ζεστη.Αμαν αυτες οι καλοκαιρινες ιώσεις,δράμα ειναι.

Πηγαμε εχθες στον παιδοτοπο στο Αιγαλεω να ρωτησω τιμες για πάρτυ,ελαχιστα πιο κατω απο περυσι,εχουνε μειωσει 1 ευρο ανα παιδάκι και 20 ευρο τον χωρο...τίποτα δλδ!

Ενα 400αρι στο νερό το θέλω και πολυ το σκεφτομαι,απο την αλλη λέω σπίτι θα φυγουνε γυρω στα 250-300,τουλαχιστον στον παιδοτοπο θα ευχαριστηθουν τα παιδακια παιχνιδι και οι μεγαλοι ησυχια..Θα δούμε πως θα παει.Για σπιτι μας βλέπω.

καλημέρα!

εδώ τρώγομαι με τα ρούχα μου, μ έχει πιάσει κατάθλιψη απ τη κλεισούρα και την ανυμπόρια δεν είμαι εγώ γι αυτά!!!!! σήμερα πόνοι ξεπόνοι θα βγω βόλτα τέλος!!!!!!! θα με πάει με τ αυτοκίνητο η νύφη μου.

για γιατρούς και νοσοκομεία που λέγατε, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη με το χας, παιδιά ο άνθρωπος δεν υπάρχει, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πίνουν όλες νερό στ όνομά του. χρήματα δε μας πήρε καθόλου, σε καμία επίσκεψη. και για τη γέννα ούτε μισό ευρώ προς το παρόν. στο σαραντισμό θα του δώσουμε. δε ζήτησε.

και για το αρεταίειο, χτες έκανε ο νίκος το εξιτήριο, σε τρίκλινο ημουν, δεν είχα επιλογές στις 3.30 το ξημέρωμα που μ έβγαλαν απ το χειρουργειο. ήταν αξιοπρεπές πάντως και οι άλλες λεχωνες σε όλο τον όροφο σούπερ μανούλες. το λοιπόν το νοσοκομείο μας κόστισε το φοβερό ποσό των 75 ευρώ!!!!!!!!! ω ναι. οπότε το 1000ρικακι πάω να το ψωνίσω στ αγόρια μου και να τα τρέχω τον υπόλοιπο αύγουστο σε παραλίες, ταβέρνες και παιδότοπους. γιατί να μου τα φάνε τα ιδιωτικά.

καλημέρα, χθες έλεγα να κατέβω αθήνα για εφορία, αλλά άκουσα τα 40ρια και το μετάνιωσα

καλά κι εμείς χ φάγαμε στον παιδικό, κι έλεγα θα έχω λίγο χρόνο φέτος να κάνω και τίποτα για τη δουλειά μου, από τη μία λέω τι είχα τι έχασα, από την άλλη βαρέθηκα πια μέσα στο σπίτι και η έξοδος μου να είναι μόνο για παιδική χαρά και ψώνια στο σούπερ, θέλω να αλλάξω παραστασεις, μου την έχει δώσει, ένας ακόμη χειμώνας μια από τα ίδια, και θα τρωγόμαστε με τον μικρό, σου λέει βάλτον σε δραστηριότητες, τα λεφτά θα μου τα δώσουν εκείνοι? όλα θέλουν κάτι, κολυμβητήριο, δημιουργική απασχόληση, μουσική,

δουλειά δε με βλέπω και φέτος, και λες αγγελική για δεύτερο, να είμαι και έγγυος κλεισμένη στο σπίτι με τον μεγάλο, θα λαλήσω@

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...