Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Λαμπρά! Καλά θα πάει αυτό 🤦‍♀️ 

Πως την πάλεψες πουλάκι μου με 10 την ημέρα! Εγω δυο παίρνω και νιώθω για σκάσιμο! 

Πολύ πρήξιμο προκαλούν και εγώ επέρνα 8 την μέρα και σε κάθε ετ έβαζα και πέντε κιλά !!! Εγώ τα ήθελα όμως γιατί μου έλειπαν χαχα

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βελ,αν την βγαζεις εξω καμια βολτιτσα τα πρωινα που δε βαραει ο ήλιος πολυ ή αργα το απογευμα?

Και μεις ειμαστε σε αναζητηση κρεβατιου...πηγαμε ικεα,νεοσετ και σε αλλα 2 με παιδικα επιπλα και τιποτα...

Κουκετα μαρεσει αλλά δεν ειναι επικινδυνο για την ηλικια τους?

ιδανικα θα ηθελα κουκέτα με γραφειάκι απο κάτω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

βελ μου ολά καλα με το κοριτσι σου !!!εγω δε θα εδινα βιταμινες παντως ....το σπιτι σου φανταζομαι φωτεινο ειναι ...αε λιγες μερες θα αρχισετε να βολταρετε !!

τελικα ο αντρας μου κατεβαινει μονος του να παρει τις μικρες .....παιρνω να το πω στη μανα μου ..της κακοφανηκε .....και με ξαναπαιρνει τωρα ...εχει φτιαξει σεναριο ...οτι εοχυμε πλακωθει ...οτι δεν ειμαι καλα απο υγεια και της το κρυβω ....και ολα αυτα επειδη της ειπα οτι βαριεμαι 4ο σκ σερι στο χωριο και το ανεβα κατεβα και θελω να δω τα παιδακια μου με ηρεμια στο σπιτι μου ......ειμαι σιγουρη οτι δεν με εχε πιστεψει......θα τον περασει απο κοσκιννο το γιωργο .....

αγγελικη ...οχι χιο ρε ειναι μακρια !!!πως θα ερθουμε????

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

διόρθωσα την παραπάνω συνταγή στο αφρόλουτρο έπειτα από δοκιμή και πρόσθεσα περισσότερα έλαια για να γίνει πιο αφρώδες και πιο ενυδατικό. από καθαριότητα και φρεσκάδα σκίζει και μετά από τη διόρθωση έκανε και περισσότερο αφρό. και το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ πάντα όταν κάνω μπάνιο βγάζω στο λαιμό και στο ντεκολτέ κοκκινίλες σαν αλλεργία και έχω αλλάξει πολλά αφρόλουτρα (ο άρης με κοροϊδεύει το ζώον ότι έχω αλλεργία στο μπάνιο!) αυτή τη φορά δεν έβγαλα!

βρήκα και συνταγή για απορρυπαντικό σε σκόνη για πλυντήριο πιάτων! :lol:

μένει λοιπόν η κηραλοιφή, η οδοντόκρεμα, το καθαριστικό-απολυμαντικό γενικής χρήσης και η σκόνη πλυντηρίου πιάτων.

Τώρα πάω να κάνω μαλακτική μαλλιών γιατί μόλις λούστηκα! :lol:

Διαφημίσεις

καλα,εσυ εχεις ενα θεμα!!!

για ξαναπες μας ποσα που ειχε πάρει η κομμωτρια στο γάμο?!!!!

Ειπαμε θα παω στο Χρελια και βλεπουμε,αν βγει κ αυτος μακακας,σας το δηλωνω,θα παω να γεννησω στη Χίο!! Πηρα τηλ και το γιατρο μου το Χιωτη να τον ρωτησω περι του θεματος που ειχαμε με το εντερο..τον εχω έτοιμο!!

Αχ ρε Σκορπίνα με πατάς εκεί που πονάω ακόμα τα κλαίω εκείνα που έδωσα!!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αν ρώταγες τον άντρα μου τον Χρέλια θα σου έλεγε...έτυχε όταν ήμουν στο Αττικό να ακούσει περίπτωση καραμπινάτης καισαρίκης...ανέλαβε ο Χρέλιας...γύρισε το μωρό και γέννησε φυσιολογικότατα η κοπέλα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκ πήγα σήμερα σμ και βρήκα σκόνη αρκάδι πράσινο ...όχι το παιδικό...για όλες τις χρήσεις...μπορώ να πάρω αυτό έτοιμο τριμένο????

Σόδα πλυσίματος δεν βρήκα...μου είπαν στο φαρμακείο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μπορείς αρκεί να δεις τα συστατικά του και να γράφει μόνο σαπούνι και να μην έχει πρόσθετες ουσίες.

πλυστική σόδα σε φαρμακείο δεν νομίζω να βρεις ντίνα μου. στο ορέστις κραφτ σέντερ έχει πάντως

θα βρεις και σε αυτά όπως διάβασα σε ένα μπλογκ:

οδό Σωκράτους 30,στο κέντρο της Αθήνας

χημικά Μάνης, Γερανίου 13, Αθήνα

δεν ξέρω αν σε βολεύει κάποιο...

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Βελουδένια μου να είσαι γερή και χαρούμενη να τα εκατοστήσεις και να χαίρεσαι τα μωράκια σου!!!

Λινάκι να χαίρεσαι την Ζιζελένια και Μάρω μου τα μεγάλα σου τα αγόρια!!!

εμείς δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι, στην δουλειά χαμός και τρέχω με βρογχίτιδες, πήρα τον μικρό με λίγο πυρετό πέμπτη απόγευμα από το σχολείο

μέχρι σάββατο βράδι έκανε περιστασιακά ένα 38 δίναμε λίγο ντεπον, από σάββατο άρχισα και εισπνοές για λίγο γκουχ-γκουχ, απο τότε απύρετος, μέχρι που δευτέρα απόγευμα ήταν λίγο χλωμός, λίγο νωθρός και με άσχημο βήχα, πετυχαίνω και την κατ στο avenue που είχα πάει για δωράκι για τις δασκάλες, μου λέει άρρωστος είναι ο καημένος, λείπει η γιατρός μας διακοπές, τον πάω στο παίδων πεντέλης...οξεία βρογχίτιδα!!!!

και στην αρχή με ειρωνεύτηκε η γιατρός του τύπου απύρετο και με εισπνοές από το σάββατο τι τον έφερες κλπ...

σήμερα είχαμε επανεξέταση, έκανε ακτινογραφία και τον είδε και πνευμονολόγος, γιατί οι παιδίατροι προβληματίζονταν για εισαγωγή. αυτή μας είπε ότι η εικόνα δεν είναι κακή, να φύγουμε..και ο ακτονοδιαγνώστης τα ίδια.

παράλληλα η Μαριλού είναι στη μάνα μου διακοπές από το σάββατο, έκανε λίγο πυρετό την δευτέρα και την πήγαν γιατρό...τι έκπληξη...βρογχίτιδα επίσης, πήρε και αυτή αντιβίωση.

στο σχολείο την δευτέρα ήταν άλλα 3 στα μικρά με τον ίδιο βήχα....

τέσπα με αυτά τραβιέμαι, και έτσι δεν πήγα να δω και τον σκίουρο.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Αν ρώταγες τον άντρα μου τον Χρέλια θα σου έλεγε...έτυχε όταν ήμουν στο Αττικό να ακούσει περίπτωση καραμπινάτης καισαρίκης...ανέλαβε ο Χρέλιας...γύρισε το μωρό και γέννησε φυσιολογικότατα η κοπέλα!!!

Μωρε για το Χρελια λενε και καλά κ ασχημα στο παρεντς, βασικα λενε οτι ειναι πολυ φραγκοφονιας...αλλά στην τελική αν το καλοσκεφτείς και ποιος δεν ειναι??????

Τουλαχιστον θα παω συστημενη,ελπιζω να μου βγει καλός αυτος.

Ελα μωρε Καθριν, τι την επιασε τη μανα σου?

Σιγα,ας ξεκουραστεις και συ ενα Σ-Κ,ειναι ταλαιπωρία το πηγαινε-ελα.

Ας κανει κ αυτη κανα μπανιο με ησυχία!!!!

Καλα,ε, η πεθερα στα ωπα ωπα με εχει!

Μεχρι και την πετσετα μου στρωνει στην ξαπλωστρα! Ζω μεγαλες στιγμες!

Ας ειναι καλα η γυναικα...αν περιμενα απο αλλου σωθηκα!

Αλλα βεβαια, το τονιζει "να σε προσεχουμε τωρα που εισαι εγκυος" !!!!!!!!!!!

Μετα θα φάω σκατά, το ξέρω!Μονο για το διαδοχο θα χει μάτια!

Τζίνα μου περαστικά στα παιδάκια σου!! Ψηνόμουν κι εγώ για παιδικό... πέρασε προχθές ένα σχολικό και σταμάτησε κάτω από το σπίτι να αφήσει ένα γειτονάκι και είδα το όνομα του σταθμού, μπήκα στο σάιτ και τρελάθηκα! ιδιωτικός βέβαια και ένας θεός ξέρει τι λεφτά θα θέλει... αλλά ακούω και κάτι τέτοια και δεν το αποφασίζω...

αγγελική το πόσο γέλασα με την πεθερά σου και με τη διαπίστωσή σου τι θα γίνει στο... τέλος... δε λέγεται! :lol: απόλαυσέ το λοιπόν όσο προλαβαίνεις! χαχαχα!

το "μαλακτικό" με ενθουσίασε!

συνταγή:

μισό φλυτζάνι αποξηραμένη καλεντούλα

1,5 φλυτζάνι νερό

βράζω για 3-5 λεπτά και αφού κρυώσει περιχύνω μετά το λούσιμο και το αφήνω χωρίς να το ξεβγάλω. στίβω το μαλλί, τυλίγω με την πετσέτα και μετά από λίγο που έχει ψιλοστραγγίξει τα χτενίζω. αν έχω πολλά μαλλάκια βάζω περισσότερο νερό να βράσει με την καλεντούλα το βλέπετε ανάλογα. δε χρειάζεται να αυξήσετε την ποσότητα της καλεντούλας αν βάλετε και 1 φλυτζάνι παραπάνω νερό... εμένα μου βγήκε οκ που έβαλα παραπάνω χωρίς να αυξήσω την καλεντούλα πάντως.

καλεντούλα έχει ο ορέστης και τα μαζαγιά με βιολογικά ή με βότανα-μπαχαρικά. ίσως βρείτε και σε κανένα σμ.

αγγελικη ...σε εχει στα ωπα-ωπα η πεθερα !!! εκμεταλευσου το οσο μπορεις!!

οσο για το ντοκτορ ....κατι θα πληρωσεις ....να βρεις πιον εμπιστευεσαι πιο πλυ , ποιος σου ταιριαζει ...και 5 ευρω πανω , 5 ευρω κατω ,,,δεν εχει σημασια ...να πανε ολα καλα

τζινακι , πολλα περαστικα ..στα μικρα !!!τα δικα μου θηρια ακομα ...και ολα στο χωριο ειναι αρρωστα ....αντε να τη σκαπουλαρουμε !!!κανε κουραγιο σε λιγο φευγετε....

καλα με τη μανα μου καταλαβα οτι ειναι επηρεασμενη ...γιατι ξαναμιλησα ..μια ξαδερφη μου ειναι παλι στα χωρισματα......βριστηκαν γιατι ο κος ατσαλακωτος δεν εβρισκε το ταδε παουκαμισο σιδερωμενο !!!και γινανε κωλος για αλλη μια φορα .....για να καταλαβετε με 2 μωρα παιδια αυτος δε θελει να βρισκει παμπερς στο μπανιο .....και εννοειται οτι με τα παιδια ασχολειται μονο κυριακη απογευμα που τα παει βολτα στη μαμα!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...