Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φραμπάλα περαστικά πρώτα απο όλα η υγεία κοριτσάκι...για τους καυγάδες προσπαθήστε να μιλήσετε...

Μέρα καυγά εχθές????Και εμείς ψιλοτσιτώσαμε εχθές και είχαμε πολύ καιρό...αιτία???Η Γκρίνια του μικρού...και τσακωθήκαμε ενώ πηγαίναμε τον μικρό στο allou...ευτυχώς λίγα πράγματα...περισσότερο ένταση της στιγμής...στο 10λεπτο το ξεπεράσαμε και διασκεδάσαμε πολύ στο λουνα παρκ μετά το βράδυ το συζητήσαμε...κάπου έχει δίκιο όμως ο Δ για αυτό...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ο αντρας μου δε δουλευει σημερα και αυριο , και προσπαθω να τον πεισω να παει να φερει τα παιδια σημερα ..και χαζοβαριεται το ταξιδι !!!

αχ..μου ελειψαν ..και να ξεκουραστουμε και λιγο σπιτι μας

εχω αρχισει και στρεσαρομαι με το θεμα του παιδικου αντε να βγουν τα αποτελεσματα ..να δουμε πως θα παει !!!γαιτι αν δεν της παρουν πρεπει να ψαχτω

η αννα φανταζομαι βγαινει αυριο???

νεκ κυρα δασκαλα ....δε κανονιζεις καμια βολτα αθηνα απο σεπτεμβρη ???πες στονα ρη οτι εχεις σεμιναριο !!!!

η αγγελικη μου τρελη αφαγια ..και κυνηγητο και δε κοροιδευεται !!!

και παλι κανει νουμερα στον υπνο ....χθες ηθελε να κοιμηθει στην ιδια κουνια με τη χριστινα και της εβαλε μαζι !!!

οσο για καβγαδες..εμεις ενα μηνα σχεδον που ειμαστε χωρις παιδια ..δεν εχουμε τσακωθει !!

δεν ειναι τυχαιο παντως που πολλα διαζυγια ( μακρια απο μας ) βγαινουν οταν τα παιδια ειναι σε μικρη ηλικια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Πάω σμ και επιστρέφω!!!Α δεν σας είπα πήραμε κρεβάτι απο το ΙΚΕΑ http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33563 άλλά το έχουμε ανάποδα τώρα (έχει δύο πλευρές ψηλά και το γυρίζεις και γίνεται κοντό) ξετρελάθηκε ο μικρός και όταν ξυπνάει ξαπλώνω δίπλα του μέχρι να κοιμηθεί..βρήκα και αυτό και λέω να κάνω πραγματάκια αλλά για αγοράκια ε!Όχι λουλουδάκια και ρόζ απλά την ιδέα πήρα!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=114306

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

επανήλθα! ελπίζω να με αφήσει λίγο να γράψω η μικρή. λοιπόν το υγρό για τα πιάτα καθαρίζει καλά αλλά δεν δουλεύει στη συσκευή που το έβαλα οπότε το γύρισα σε κανονικό μπουκάλι για υγρό πιάτων. απλά επειδή είναι πολύ υγρό και μου τη σπάει θα το κάνω την επόμενη φορά με τη διπλάσια ποσότητα σαπουνιού να γίνει πιο πηκτό. αν θέλετε να το κάνετε δοκιμάστε με διπλάσια ποσότητα σαπουνιού (αν βάλω την ίδια ποσότητα σαπουνιού και τη μισή νερό σκέφτομαι ότι θα βγει λίγη ποσότητα γιαυτό λέω να διπλασιάσω το σαπούνι). αν σας βγει πολύ πηχτό με τη διπλάσια δόση σαπούνι (αφού δεν το έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω να σας συμβουλέψω) απλά αραιώνετε με λίγο νεράκι ακόμα.

το αποσμητικό το δοκίμασα χθες που πήγαμε βόλτα. μετά τις εγκυμοσύνες έπαθα κάτιτις και ιδρώνω τρελά! δεν το είχα πριν αυτό... μιλάμε ότι γίνονται μούσκεμα τα ρούχα μου και ειλικρινά είχα δοκιμάσει όλα τα αποσμητικά, αυτά που υπόσχονται ότι σε αφήνουν στεγνή και φρέσκια για μέχρι και 48 ώρες... τζίφος! χθες λοιπόν έβαλα λίγη κρέμα στις μασχάλες. φρόντισα να μην έλθει σε επαφή με τα ρούχα και μου τα ασπρίσει η σόδα και το κορν φλάουρ. φυσικά και ίδρωσα αλλά νομίζω πιο νορμάλ σε σχέση με άλλες φορές και το άρωμα διαρκεί πολύ. όταν γυρίσαμε όσο κι αν ντρεπόμουν.... έβαλα τον άρη να μυρίσει μασχάλη :lol: για να μου πει αν διαπιστώνει κάτι άσχημο... :oops:

και μου είπε όχι!!! οπότε καλά πάμε! έμεινε φυσικά λεκές από τον ιδρώτα στην μπλούζα όπως κάθε φορά και τώρα πλένω στο πλυντήριο την μπλούζα μαζί με άλλα ρούχα για να κάνω δύο δοκιμές: η 1η δοκιμή για να δω αν φεύγει ο λεκές από τον ιδρώτα που είναι ανακατεμένος με το αποσμητικό (επειδή έχει λάδι καρύδας το λέω, αν και μου λένε ότι το λάδι καρύδας δε λεκιάζει) και 2η δοκιμή να δω και πάλι αν καθαρίζει καλά το απορρυπαντικό για τα ρούχα.

καλό τεστ το σημερινό για τη σκόνη πλυντηρίου μιας και έχω λεκέ από ιδρώτα, λεκέ από ντοματοχυμό που ξεράθηκε επίτηδες... σε ένα ρούχο και λεκέ από σοκολάτα. απαπά!!!! αν καθαρίσουν τότε σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τη σκόνη πλυντηρίου.

το σαμπουάν-αφρόλουτρο θα δοκιμαστεί κι από εμένα κι από τον άρη σήμερα το μεσημέρι.

η συνταγή είναι τροποποιημένη αφού της πρόσθεσα έλαια για να αφρίζει το σαπούνι και για ενυδάτωση.

2 πλάκες πράσινο σαπούνι ή σαπούνι Μασσαλίας τριμμένο (στον τρίφτη του τυριού στο λεπτό)

4 περίπου φλυτζάνια (φλυτζάνι των 200 μλ περίπου) νερό

10 κουταλιές λάδι καρύδας

4 κουταλιές καστορέλαιο

4 κουταλιές αμυγδαλέλαιο

4 κουταλιές λάδι αβοκάντο

2 κουταλάκια αιθέριο έλαιο της επιλογής σας (γιασεμί, λεβάντα, αγιόκλημα, τριαντάφυλλο κλπ)

Βάζεις σε μπολ το τριμμένο σαπούνι και σκεπάζεις με το νερό το οποίο ΔΕΝ χρειάζεται να είναι ζεστό. Ανακατεύεις ελαφρά να πάει παντού το νερό. Θα πρέπει να σκεπάζει ίσα-ίσα το σαπούνι οπότε προσθέστε σιγά-σιγά το νερό για να μη σας πέσει πολύ (γιαυτό γράφω περίπου 4 φλυτζάνια, θα δείτε με το μάτι). Το αφήνεις όλη νύχτα να διαλυθεί το σαπούνι. Την άλλη μέρα προσθέτεις τα λάδια και τα αιθέρια έλαια και ανακατεύεις. Αν είναι πολύ πηχτό το μείγμα προσθέτετε λίγο νεράκι. Μεταφέρετε σε μπουκάλι για αφρόλουτρο.

Ιδανικό είναι να το ανακινείτε λίγο πριν τη χρήση.

Σε πρώτη φάση έπλυνα τα χεράκια μου με αυτό. Κάνει καλή σαπουνάδα και μύριζε τέλεια! εγώ έβαλα γιασεμί ένα κουταλάκι και αγιόκλημα ένα κουταλάκι! ωραίος συνδυασμός. περιμένω να το δοκιμάσω και σε σώμα και μαλλιά.

νεκ κυρα δασκαλα ....δε κανονιζεις καμια βολτα αθηνα απο σεπτεμβρη ???πες στονα ρη οτι εχεις σεμιναριο !!!!

και στο σχολείο τι θα πω βρε??? :lol::lol: η ίδια δικαιολογία δεν παίζει... θα το ήξεραν για σεμινάριο! :lol:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, μόλις γυρίσαμε απο παιδίατρο και εμείς..το κοριτσακι μου είναι 4.090 και 55 πόντους, πήραμε 800 γραμμάρια και 5 πόντους σε τρεις εβδομάδες, καλά όλα τα συστήματα τα βρήκε (αντανακλαστικά, καρδούλα, εσωτερικά όργανα κλπ, μια ώρα μας εξέταζε) μόνο που έχει λίγο κόκκινο λαιμό, τίποτα ανησυχητικό ως τώρα, αλλά μακριά απο παιδάκια και μεγάλους που έχουν κρυωματάκια , απο ρεύματα και τέτοια. Είπε οτι πολλά οφείλονται στον μητρικό θηλαμσό , ήταν πολύ υπέρ, αλλά μου σύστησε να δώσω συμπλήρωμα d στη μικρή(τρεις σταγονες την ημέρα) για πρόληψη απο ραχίτιδα, αφού ο ήλιος δεν ενδείκνυται σε αυτές τις ηλικίες, το μητρικό γάλα δεν περιέχει, ενώ οι σκόνες είναι εμπλουτισμένες, τι να κάνω, εσείς έχετε δώσει?

Νεκ , θα σε διαβάσω μετα με την ησυχία μου, πρέπει να κάνω ένα "περιεργο" τηλεφώνημα τώρα.

Πάω σμ και επιστρέφω!!!Α δεν σας είπα πήραμε κρεβάτι απο το ΙΚΕΑ http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=33563 άλλά το έχουμε ανάποδα τώρα (έχει δύο πλευρές ψηλά και το γυρίζεις και γίνεται κοντό) ξετρελάθηκε ο μικρός και όταν ξυπνάει ξαπλώνω δίπλα του μέχρι να κοιμηθεί..βρήκα και αυτό και λέω να κάνω πραγματάκια αλλά για αγοράκια ε!Όχι λουλουδάκια και ρόζ απλά την ιδέα πήρα!!!

καλά ντίνα τρομερό!!! σε ένα περιοδικό που πήρα πριν λίγες μέρες είχε τέτοια κρεβάτια και τέτοια θέματα από μια βιοτεχνία στην αθήνα και τα ζήλεψα!!! άλλα έχουμε πάρει για το γιώργο από πέρυσι κρεβάτι οπότε δεν έπαιζε. μπήκα μια ματιά στο σάιτ για να δω για τη μικρή λέει αλλά οι τιμές ήταν άκρως απαγορευτικές!!! να μην είχαμε κι εμείς ικέα να πάρω ένα τέτοιο για τη μικρή και να έβαζα τη νονά της να μας ράψει τέτοια διακοσμητικά??

άμα δεν έχουμε πετάξει το περιοδικό στην ανακύκλωση θα το βρω να σου βάλω το σάιτ γιατί δεν το θυμάμαι... θα πάρεις ιδέες! είχε ζούγκλα, κάστρο, ποδοσφαιρό και τέτοια για τα αγόρια και για τα κορίτσια παλάτι, κήπο με λουλούδια και τέτοια...

απλά σκέφτηκα ότι αν κάνω κάτι τέτοιο για τη μικρή θα ζηλευε το γιωργί...

Γεια σας κορίτσια, μόλις γυρίσαμε απο παιδίατρο και εμείς..το κοριτσακι μου είναι 4.090 και 55 πόντους, πήραμε 800 γραμμάρια και 5 πόντους σε τρεις εβδομάδες, καλά όλα τα συστήματα τα βρήκε (αντανακλαστικά, καρδούλα, εσωτερικά όργανα κλπ, μια ώρα μας εξέταζε) μόνο που έχει λίγο κόκκινο λαιμό, τίποτα ανησυχητικό ως τώρα, αλλά μακριά απο παιδάκια και μεγάλους που έχουν κρυωματάκια , απο ρεύματα και τέτοια. Είπε οτι πολλά οφείλονται στον μητρικό θηλαμσό , ήταν πολύ υπέρ, αλλά μου σύστησε να δώσω συμπλήρωμα d στη μικρή(τρεις σταγονες την ημέρα) για πρόληψη απο ραχίτιδα, αφού ο ήλιος δεν ενδείκνυται σε αυτές τις ηλικίες, το μητρικό γάλα δεν περιέχει, ενώ οι σκόνες είναι εμπλουτισμένες, τι να κάνω, εσείς έχετε δώσει?

Νεκ , θα σε διαβάσω μετα με την ησυχία μου, πρέπει να κάνω ένα "περιεργο" τηλεφώνημα τώρα.

εγώ δεν έδωσα τπτ στη μικρή... το έχω συναντήσει στο πάρεντς πάντως... τι να σου πω εγώ την έβγαζα τη μικρή ούτως ή άλλως αλλά τότε ήταν και χειμώνας οπότε δεν είχε και ηλιοφάνεια. πράμα δεν έπαθε το παιδί... νέες μόδες είναι αυτά. αν τη βγάζεις λίγο αργά το απόγευμα δλδ που δεν έχει πολύ ήλιο... δεν είπαμε να κάνει και ηλιοθεραπεία αλλά λίγο να την δει. εμένα η ελβετίδα δε μου είχε δώσει τπτ αλλά το θυμάμαι που μου το έλεγε να τη βγάζω λίγο το απόγευμα να τη βλέπει ο ήλιος. χεράκια, ποδαράκια.

Καλημέρα κοπελιές. Αέρας και εδώ. Μια σκέψη που είχα για μπάνιο το πρωί, μου έφυγε όπως ήρθε. Πήρα τα παιδιά και πήγαμε μια επίσκεψη στην ανιψιά μου που έχει μετακομίσει στο εξοχικό τους για τους καλοκαιρινούς μήνες. Καλά ήταν.

Μαιρούλα τι κάνετε?Ζόρια με τον σύζυγο?Διάλογος και καλή καρδιά είναι η συνταγή νομίζω. Κακές εποχές γενικότερα για όλα τις καταστάσεις γύρω μας, ε πως να μείνουν ανέπαφες οι ανθρώπινες σχέσεις?Όλα να φτιάξουν εύχομαι και με το θέμα υγείας που έχετε. Περαστικό να είναι.

Αφαγία ε?Πριν μέρες σκεφτόμουν να σας το γράψω και εγώ. Τα ίδια είχαμε με τον Μάνο, ποιο τον Μάνο που έτρωγε ανέκαθεν τα πάντα και σε ποσότητα και συνέχεια. Ε 4-5 μέρες τον είχε πιάσει και δεν ήθελε τίποτα, ελάχιστα όλη μέρα. Από την μια έλεγα η ζέστη, από την άλλη η ζήλεια...από χθες που έμεινε σπίτι μαζί μου άλλαξε το σκηνικό. Αφού σήμερα μου φάνηκε πιο παχύς γιατί και αυτός ψήλωσε και έμεινε στάσιμος στα κιλά του οπότε και φαινόταν αδύνατος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τα είδα, τον τελευταίο μήνα κάνω κι εγώ έρευνα αγοράς, θέλουν να του πάρουν κρεβάτι οι γονείς μου για τα γενέθλιά του, έλεγα ότι θέλω δηλ, είδα ένα της flexa με τσουλήθρα αλλά δεν ξέρω πόσο θα πάει το μαλλί, είναι μεσαίου ύψους, αυτο του ικεα μου φαίνεται λίγο ψηλό, η κουκέτα δεν είναι που γίνεται σπιτάκι με ύφασμα; Δε μου ανοίγει το λίνκ από το κιν.

Βελ και εγώ δεν το έχω ξανακούσει για την βιταμίνη d. Η Ελλαδίτσα μας είναι πλούσια από δαύτη και ιδίως τους μήνες που διανύουμε. Ξέρω και εγώ...

Νεκτ σε ρώτησα και χθες, πες μου βρε κοπελιά από το νετ τα πήρες όλα τα υλικά?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ντίνα με γειες το κρεβάτι σας. Για κουκέτα σκεφτόμουν και εγώ αργότερα που θα φτιάξουμε το δωμάτιο του Μάνου αλλά η κουμπάρα μου έχει κακή εμπειρία από τις κόρες της και μάλλον θα το αφήσω. Έχει κουκέτες κλειδωμένες και τις κοιμίζει αλλού γιατί κινδυνεύουν να πέσουν αφού χοροπηδάνε πάνω. Η μια 5,5 ετών και η άλλη 3,5.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοπελιές διαβάζετε καλά-καλά τι γράφω για να μην τα ξαναγράφω συνέχεια τώρα που έχει τη μαμακίαση η άλλη και δε με αφήνει να γράψω :lol:

Λοιπόν:

πράσινο σαπούνι, μαγειρική σόδα (αν θέλετε να την κάνετε εσείς πλυστική) ίσως και πλυστική σόδα, άσπρο ξύδι, κορν φλάουρ, μαστίχα χίου (συνταγή για οδοντόκρεμα αργότερα) στο σούπερ μάρκετ.

γλυκερίνη, βορακα στο φαρμακείο.

ένα σωρό υλικά για απορρυπαντικά, καλλυντικά, σαπούνια, ακόμα και κεριά στον ορέστη. αν βρείτε πιο φτηνά καλοδεχούμενα!

φυσικό κερί μέλισσας θα βρείτε και στα μαγαζιά με είδη μελισσοκομίας.

πλυστική σόδα έχει στον ορέστη, ίσως βρείτε στο σούπερ και είναι πιθανό να βρείτε σε μαγαζιά με καθαριστικά-απορρυπαντικά.

Kαλημέρα!!!!

Αγγελικούλα μην σκάς αλλά ψάξε για γιατρό γιατί περνάει ο καιρός...για μαία 450 είχα δώσει στο ιδιωτικό δεν θα τα έδινα αλλά στο δημόσιο ήθελα οπωσδήποτε...μάλλον όμως δεν χρειάζεται ούτε εκεί χρειάζεται...εγώ πάντως επιμένω δημόσιο ακόμα...και μάλιστα Αττικό...είμαι η μόνη που γέννησα σε δημόσιο και πλήρωσα όσα θα έδινα σε ιδιωτικό δύκλινο...χαχα!!!!

καλα,εσυ εχεις ενα θεμα!!!

για ξαναπες μας ποσα που ειχε πάρει η κομμωτρια στο γάμο?!!!!

Ειπαμε θα παω στο Χρελια και βλεπουμε,αν βγει κ αυτος μακακας,σας το δηλωνω,θα παω να γεννησω στη Χίο!! Πηρα τηλ και το γιατρο μου το Χιωτη να τον ρωτησω περι του θεματος που ειχαμε με το εντερο..τον εχω έτοιμο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...